0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
KIKI lingam erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

KIKI lingam-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-24 19:37:42

TiborX
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

KIKI lingam reagálása

Kedves TiborX!

A reagálásom éppen úgy váratott magára, mint a találkozásunk. Természetesen az előbb említett, teljesen más okból.
Most ülök le ötödször, hogy írjak neked valamit, remélem, nem zavarnak meg.
Minden egyes ilyen után még nehezebb volt újratervezni. :)

De természetesen mindez csak szócséplés és kifogás arra nézve, hogy az igazság tulajdonkéépen az, hogy inter-galaktikus küldetésen voltam és csak két hét múlva érkeztem meg.
Parkolás : Miután rászabadítottam a koronavírust a világra, elintéztem az ingyenes parkolást IS .
Nem kell megköszönni. Szívesen tettem. És nem bántam meg semmit! Újra megtenném!!!

Úgy látom, hogy az agyhullámok, amivel befolyásolni próbáltalak, célt értek, bár a végén sajnos egy-két percre áramkimaradás volt, amikor is az agyhullám-generátor szünetet tartott, és lehullott rólam a lepel, megmutatkozott az igazi formám.
Majd beszerzek ilyen vész esetére egy aggregátort, vagy egy tartalék áramkört. Nincs is jobb dolog annál, mint amikor kiélhetem a humanoidokon a BDSM-es késztetéseimet, és ők ebbőél csak a kellemes részét érzékelik, és egy kedves , kis ártatlan lánykát látnak.
Bár már egyszer valakinek ellőttem a poént, hogy én Béla vagyok igazából, de ráfáztam, mert azt mondta, hogy ha Béla így néz ki, akkor megdugná.
Mondjuk meg kellett mentenem a becsületemet, és vissza kellett valamivel vágnom, szóval, mondtam neki, hogy oké, de akkor szólítson már inkább Bélának, mert azt jobban szeretem, mint a Kikit. Erre is ráfáztam, mert azt mondta , hogy oké. Kénytelen voltam a nevető effektet bejátszani a társalgásunkba a humanoid-érzelem katalógusból.
Az igazságot mégsem mondhattam el neki, hogy alakváltó gyík vagyok, aki az emberiség megátalkodott ellensége, és hogy most a szabadságomat éppen a Föld bolygón töltöm.
Szóval, ez titok, kérlek, kezeld diszkréten.

Igazán örülök, hogy ilyen sokáig sikerült izgalomban tartani téged, de ez még semmi!!
Látnád a pincémben a humanoidokat, akiket 1-2 év után is izgaloman tudok tartani!!

Puszillak, köszönöm a felejthetetlen beszámolót!
Amikor néha majd elmerengsz, érezni fogod a mindent átható agyhullámokat! Mindig veled leszek ez által én is!

KIKIBÉLA
kkkrkkrrr krrrkiikk rrrrrrrr frrrkkkk krmmkkrii krmadonőodg kekjkwefkkf
(Ez gyíknyelven volt. Aki érti, az tudni fogja)

KIKI lingam beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-25

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta szerettem volna már megismerni Kikit, most végre összejött a dolog. Telefonon és VTR-en is egyeztettünk, ráért a kért időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás szerencsére most mindenütt ingyenes és egy saroknyira sikerült is helyet találnom. BKV-val is könnyen megközelíthető.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás tiszta, a szobában masszázspad van, ezen kívül fotel, szobainas, szóval minden ami kellhet. A fürdőszobában nagy kád és 8-10 féle tusfürdő. A törölköző tiszta és kellően nagy.
KIKI lingam külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy elegáns ruhában fogadott, nagyon csinos volt. A képeknek abszolút megfelelt, de hát ez nem volt meglepetés, szinte minden képen látszik az arca. Később a ruha lekerült róla, így megláthattam kifogástalan alakját, a hibátlan formájú kerek ciciket a karcsú lábat és a formás popsit. Kikinél mindent a szemnek és semmit a kéznek, ehhez szigorúan tartottam is magam.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Megkérdezte hogy milyen erősségű masszázst szeretnék, én a lágyabbra szavaztam, de úgy, hogy simogatásnál azért kicsit több legyen. Ez pontosan így is történt. Közben elmesélt egy kis történetet, aminek akár én is a részese lehettem volna, de mindkettőnk szerencséjére nem így történt. Mesélés közben a lágy kézmozdulatok kezdtek elkalandozni egyre gyakrabban az intim részek felé. Szerintem azt tesztelte, hogy mennyire tudok értelmesen társalogni miközben a szerszámom masszírozza és a zacsit simogatja. Hát próbáltam értelmes és odaillő félmondatokat kinyögni, de ez egyre nehezebben ment. Szerencsére logikai fejtörőket nem kérdezett. (Habár, lehet hogy ez nem is annyira rossz ötlet, ha a páciens túl közel kerül a csúcsponthoz, akkor a folytatás előtt gyorsan meg kell oldania egy fejtörőt... garantáltan hosszúra nyúlna a kényeztetés...). Na de szerencsére itt az egyetlen akadályt a teljes merevség előtt a masszázspad jelentette, amit próbáltam fenékemeléssel orvosolni, de a pozíció kezdett egyre kényelmetlenebb lenni, miközben egyre élvezetesebb volt. Kis idő múlva szerencsére megfordulhattam.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kiki egy kis párnát tett a fejem alá, és kaján vigyorral közölte hogy a most következő futam hosszú lesz ám! Én csak helyeseltem, hogy igen, pont ezért jöttem. Bő olajat csorgatott rám és elkezdett varázsolni a kezeivel. Talán tényleg a varázslat a legjobb szó erre, mert pillanatok alatt kőkeménnyé varázsolt és ezt fenni is tarotta 30-40 percen keresztül (stopper nem volt nálam, de legközelebb biztosan mérni fogom, hátha csúcsdöntés lesz). Simogatta a combom, a hasam, a nyakam, az oldalam, többnyire úgy hogy közben az egyik kezében volt a sebességváltó, amit lágy mozdulatokkal kapcsolt 5-ösből 6-osba, majd vissza. Néha elengedte a sebességváltót és két kézzel simogatott, de az autó száguldott tovább. Én közben mozdulatlanul feküdtem, illetve dehogy mozdulatlanul, remegtem az élvezettől, vigyázva arra, hogy hozzá ne érjek. A gyönyörű mellek ott táncoltak néhány centire tőlem, míg a szexi popsit a tükörből csodálhattam, a szemem majd kiugrott a helyéből. Ez egy szellemi BDSM masszázs volt, de abszolút pozitív értelemben. Fantasztikusan érzéki volt amit a kezével művelt. Hosszú ideig lebegtem ég és föld között, majd egyszercsak éreztem hogy közeledik a gyönyör. Szóltam neki, de ekkor már nem tartott vissza, vitte tovább a mozdulatokat és óriásit élveztem a kezei között. Ám közben elkövettem egy kapitális hibát, extázis közben megfogtam a kezét. Kiki egy szempillantás alatt változott át dühöngő anyatigrissé, a torkomnak ugrott, fojtogatni kezdett, majd letépte a füleim és kiherélt. Na jó, nem ez történt, nagyon kedves volt, mosolygott és megbocsátott, csak nekem, csak most. Utána még kaptam egy levezető masszázst vagy inkább simogatást, nagyon jól esett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extráról tudok, amit nem vettem igénybe. Pesti átlag felső szegmense, nekem nagyon megérte. Utólag tettem le.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Engem igazából a mosolya és a humora fogott meg, de ezekhez társult egy igazán osztályon felüli masszázs. Igen ritka hogy valaki ennyi ideig képes izgalomban tartani, mindezt úgy, hogy érinthetetlen, ezzel egy enyhe bdsm feelinget kölcsönözve a találkozónak. Nagyon nyitott lány, mesélt kicsit magáról is. Fantasztikusan jól éreztem magam, igazi élményorgia volt nála lenni, azóta is bennem van egy nagyon mély elégedettség érzés. Köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés KIKI lingam erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Kikilingam
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-01-08 02:07:50
Látjátok???
Minden rendben ! Ő is azt mondja, szabad akaratából, amit én!
Az ágyat meg majd kicserélem! :))

TiborX
Törzsvendég
2021-01-08 01:21:01
Hahóó világ, jól vagyok!

Itt vagyok Kiki pincéjében leláncolva, minden este rajtam gyakorol, a 40 perces rekord már rég a múlté, már 3 óránál járunk. De tök rendes mert kapok vizet, és wifi is van. Csak ez a szögeságy kényelmetlen kicsit.

Kikilingam
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-01-07 22:43:00
Vivalanocse1!

TiborX jól van, az életfunkciói kielégítőek. Hát nem nagyszerű? Első kézből tudom neked mondani! Egyelőre biztosan nem hagyom meghalni, hisz még oly sok szép közös élményben kell részesülnünk!

A gyíkemberek tudnak nemet is váltani, egyszer úgy mentettem meg a fajomat a kihalástól, hogy kiráztam magamnak a dunyhapaplant, majd átváltoztam nősténnyé és a dunyhatollakat felhelyeztem a kis fészkembe. Aztán tojásokat raktam és amikor kikeltek, akkor hármat megettem belőlük, mert éhes voltam, de még mindig ott volt öt, akik azóta is boldogan élnek, és viszik tovább e dicső vérvonalat!

Kikilingam
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-01-07 22:36:31
Yossarian2!

A pincében az emberek át szokták értékelni egy idő után az eddigi hozzáállásukat a dolgokhoz!
Neked is kellemes új évet kívánok, és vigyázz a nőstényördögökkel, mert néha nagyon cukik tudnak lenni!
Örülök, hogy a megnyilvánulásom tetszést keltett benned! Remélem, hogy nem ez lesz az utolsó!

2021-01-07 13:20:26
A beszi minden kérdést megválaszolt, a reag új kérdéseket szült. Vajon TiborX azóta már a pincében van? Most az nem derült ki mi lett a Bélázásból, Bélázni szabad? Ha KIKIBÉLA gyíkember, akkor KUKIBÉLA is gyíkember vagy csak simán gyík?
Gyíknyelven nem tudok, de kapcs ford. :)) ezt üzeni köbüki.

FunkciókKIKI lingam legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-06) : Tökéletesen rád hangolódik, te meg rá, tulajdonképpen egy lingam masszázsba oltott szeretkezés az egész. Felhúz, simogat, lágy, erős, kacér, könnyed - mindenféle mozdulat keveredik, fokozatosan jutsz el a skálán 8-ig, és mikor ott vagy, már nagyon várod a végét, semmit nem akarsz, csak óriási szexelni Kikivel, de persze erről szó sem lehet, csak tovább játszik rajtad, mint nimfa a hárfáján, és végül óriásit élvezel.

felejthetetlen: 7db
(2019-04-21) : Megkérdezte az erősséget és asszerint járt el. Vállamat megkínozta, rá is fért, most is érzem, hogy jó esett.Combomnak, hátamnak is nagyon jól esett. Upgrade-elték az olajválasztékot is, kellemes volt nagyon.

(2019-02-13) : Kellemes masszázs, középerőset kértem, de aztán egy kis enyhítést kértem, vállam eléggé be volt állva. Azt nem tudom megmondani, hogy profi-e vagy sem, de nekem nagyon jó esett, most másnap is érzem , hogy jó volt. Egy idő után valahogy terpeszbe került a 2 lábam és a fenekem is egy fantasztikus masszást kapott. Itt még nagyon távoli elkalandozással...

(2019-01-28) : Szépen meggyúrta a hátam, lábam, fenekem. Noha hason voltam simán benyúlt alám és izgatóan simogatta a velem egykorút is. 90 percre jöttem, a masszázs kb. 30 percig tartott. Kiki közben beszélgetett, táncikált, énekelgetett, elvarázsolt. Egy angyal no, nem hiába mondtam!

nagyon jó: 7db
(2020-01-28) : Megkérdezte erősen vagy gyengén szeretném? Az erős opciót választottam. Jó erős kezei vannak, és ügyesen is maszíroz szerencsére.Átgyúrta a testem. Keze közben el elkalandozott. A golyókat és a fenék környékét is simogatta.

(2019-07-12) : a fenekemtől a hátamig alaposan végiggyürt - sajnos volt mit, ezért fel-fel szisszentem. Minden esetre jól esett, tudtam, hogy szükségem van rá. Aztán átment a fejem fölé, és onnan folytatta a hátam megdolgozását. Majd vissza a combjaim közé, de itt már a lényegre tértünk...

(2019-04-01) : A hátamon a csomókat megtalálta, és ügyesen kimasszírozta. Az érintései is nagyon jól estek. Közben közös érdeklődési körök mentén elbeszélgettünk (Kiki adatlapja eredendően megfogott, gondoltam, hogy lesz kapcsolat).

: 8db
(2020-10-03) : Nagyon jó humora lehet Kikinek. A fojtogatós szex is szóba került, de csak úgy immel-ámmal próbálgattuk. Masszázs rész neki megfelelő súlyt kapott, keveset. Görcseimet hamar megtalálta és adott nekik rendesen. Erős keze lehet. Közben többször visszatért a családi ékszerekhez, amiket hátrahúzva igazított be a további kezelésekhez.

(2020-02-09) : A fenekem átgyúrásánál ő is feljött az ágyra, hogy kellő súlyt adjon a kezének. Hamar megtalálja a lábam között a legérzékenyebb részt, és egy határozott mozdulattal hátra is húzza a zacsival együtt, ami nagyon izgató volt. Sok-sok simító, mozdulat között, mindig oda-oda téved a keze,

(2019-04-24) : Hason fekve indult a masszázs.Semmi felesleges mozdulat, hamar átmasszírozott tetőtől talpig.Szerintem nem lehetett több tíz percnél.Finomabb masszázst kértem, elvégre nem gyúrni mentem...