4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Nancyy szexpartner

szexpartner

Nancyy-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-24 12:15:38

Cortig
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Édes drága! Köszönöm szépen soraidat! Várlak máskor is szívesen! Csók N

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR, majd mikor elfogadta az időpontot telefonon is beszéltünk. Már itt egyértelmű lett számomra, hogy egy nagyon kedves, közvetlen és aranyos csajszi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cím egyértelmű, autóval mentem, könnyen oda lehet találni. Parkolás talán fizetős, de jelen helyzetben nem is néztem. Bőven volt hely a ház előtt, még válogathattam is, hogy ne teljesen a ház elé parkoljak a diszkréció miatt (mivel kicsit előbb érkeztem). BKV passz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház, ennek megfelelően kitűnő állapotban. A lakás szép tiszta rendezett. Fürdő szintén, tusfürdő választék van bőven, a törülköző meg törölt uh nem volt vele gond :D
A szoba nagyon hangulatos, egy kényelmes nagy ággyal, tükörrel, félhomályban kellemes zenével.
Nancyy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha jól emlékszem többször is mondtam neki, hogy az egyik leggyönyörűbb csajszi akinél voltam. Mindene tetszett, igazi nőies formák, nem egy szilikon cica, hanem egy igazi Nő! A képeknek majdnem teljesen megfelel, a különbség csak a kisugárzása ami csak még vonzóbbá teszi.
Egy fekete egyrészes fehérneműben fogadott, nagyon jól állt rajta.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Tusolás után a szobába beérve egy masszázzsal indítottunk, közben kis beszélgetés, viccelődés. Kellemes inkább simogató masszázs volt, viszont nagyon élvezetes és érzéki, ahogy közben néha néha benyúlt a lábaim közé is.
Kimondottan erotikus masszázsnak mondanám, ami nagyon jól fel volt építve, hogy egyre jobban fokozza a vágyat. Kérte hogy forduljak meg és akkor egy cicis csúszka következett, ami már tényleg az azt követő natúr franciának volt a legjobb felvezetése. A franciája isteni, én szeretem ha közben a kezével is matat körülötte, így is történt. Ezután Ő feküdt hanyatt, és én kényeztettem, először csak simogatással csókokkal az egész testén, majd a lába között folytatva, orgazmusa ugyan nem volt, de talán azért jól esett neki.
Utána gumi fel és egy finom érzéki szexszel folytattuk, először hátulról, ami a kedvence, hát nekem is az volt, a látványtól ahogy jár az a gyönyörű popsija.
Egy kellemes franciával lett végem a szájában.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrákról, én az ajándékát az elején letettem az asztalra, továbbiakban szó nem esett róla.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Mivel eddig nem írtam beszámolót sajnos nem tudom Istennő kategóriába tenni, pedig Ő az! Nagyon jó élménnyel távoztam, egy az elejétől a végig csodásan eltöltött óra után, amiben nem is maga az aktus volt a legjobb, hanem Nancyy társasága, csodálatos kisugárzása, érzékisége. Biztos vissza fogok még menni hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-25 11:10:38
Istennőről ez nagyon kevés, talán az egyetlen pozitívum hogy beleírtad hogy Istennő.

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

(2020-08-21) : Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett.

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

felejthetetlen: 17db
(2020-11-17) : Kényeztetésemre kényeztetéssel válaszolt. Megkérdeztem, hogy mit szólnék egy cicis csúszkához, jöhet válaszoltam. Mellére olajat folytatott és neki látott a finom masszázsnak. Olyan szép volt ahogy a hatalmas mellei között játszadozott meredező farkammal, hogy azonnal fejem alá igazítottam a kispárnát, hogy jobban mozizhassak.

(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

nagyon jó: 15db
(2020-10-07) : A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

: 16db
(2020-12-09) : Finoman átmasszírozott a vállaimtól, a hátamon át, a bokámig. Ezután kérte hogy forduljak meg, itt kaptam egy olajos cicis csúszkát. Kérdezte hogy szeretnék-e kölcsönös framciát, habozás nélkül elfogadtam az ajánlatot. Életemben nem nyaltam olyan illatos és fincsi puncit mint a Nancyyé. Illatos és nedves volt, éreztem hogy már beindult, így gumit húztunk és missziben kezdtünk

(2020-11-05) : Előző nap beszéltük meg a randit, lefixáltuk az időpontot. Elég feszülten érkeztem meg hozzá,, szétszórtan munkahelyi fiaskó miatt. Feszült voltam, sem mentálisan m sem testileg K.O voltam. Nagyon kellemes megnyugtató kisugárzásával, oldotta a feszültségem, elképesztően türelmes, volt velem. Szerencsés vagyok, mert az adatlapján szereplő videóját, átélhettem más szemszögből. Franciája i!s) isteni finom volt, a testét felfedezni egy élmény.

(2020-11-05) : a nyelvével a zacsimat simogatta úgyhogy nem volt idő szomorkodni. Alaposan körbenyalogatott, majd a cézárt is el-el tüntette. Abban maradtunk, hogy legyen egy jó kis 69, és fölém térdelt ápolt, illatos puncijával. Ő is, én is mindent beleadtunk, egymásba felejtekezve repültek a percek, vègül egy hatalmasat élveztem a szájába. Megvárta szépen a makkommal a szájàban, míg lenyugszom, aztán elszaladt a fürdibe rendbe tenni magát.