4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bébii szexpartner

szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-24 12:08:08

loocydedd
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Kedvesem!

Köszönöm a beszid! Nagyon kedves vagy!
Jól éreztem magam a társaságodban! :)
A 3 pontos mélytorok - fájt :D , úgyhogy mindenképpen meg kell látogatnod újra. Ki kell javítanom a hibám! ;)

Legyen szép napod! Puszillak sokszor

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon történt az egyeztetés VTR-es formában, ami azt leszámítva, hogy az első megbeszélt időpont lemondásra került, egyszerűen és gyorsan ment. A lemondás sem okozott kellemetlenséget mivel időben jelezte felém, így könnyedén alkalmazkodtam. Két nappal későbbre nagyon simán találtunk új időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni a házat. BKV a közelben, autóval max a parkolás lehet nehézkes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás kinézete szép és rendezett. Fürdő tiszta és mindent megtalálsz amire csak szükséged lehet. A szobában egy matrac fogad ami kellően kényelmes, a szobainasra és székre pedig rá tudod tenni a ruháidat.
Bébii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát igen, ez a legnehezebb része...Hogyan beszélsz olyan dolgokról, amit nehéz szavakba önteni? Bébi külseje pont ez a kategória. Kis túlzással a hibátlan és a tökéletes szóval tudnám összefoglalni, azt amit az ember a szeme előtt lát amikor meztelenül van előtte. A szép arc mellett, gyönyörű szolibarna bőr, csinos alak és tökéletesen kerek fenék. Ne egy vékony, gebe lányra számítsatok ha hozzá mentek, ő rajta van hús is szerencsére, ráadásul tökéletes arányokban elosztva. Tetoválásai vannak amik mintegy extraként feldobják a látnivalót.

Action
Csók:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
3
Aktus:
5
Zuhanyzás után a matracon várt egy szál melltartóban és bugyiban. Kezdésnek mellé térdeltem és egyből elkezdtem simogatni ahol csak értem. Közben ő négykézláb helyezkedett, bepucsított és egyből elkezdett a szájával kényeztetni. Úristen az a látvány fenomenalis, miközben a tükörben nézed. Egy darabig így élvezkedtem majd kértem, hogy én is had kényeztessem őt. Ténykedésemet jó pár percig folytattam, amire jól reagált. Nagyon kellemes és selymes puncija van a leányzónak. Ezt követően újból a szájába kértem magam egészen addig amíg el nem ért a vég.
A köztes időben kaptam egy minden porcikámra kitérő masszázst, amit kellően erős kézzel csinált és alaposan. Nem kapkodta el aminek örültem, mert ezt a részét vártam a legjobban. Közben eleinte beszélgettünk is de a végén csendben ellazulva élveztem a műsort. Tényleg ért ehhez a részéhez, erős keze van amivel rendesen át tud gyúrni. A második körben ismét franciás kényeztetéssel inditottunk, de ezuttal kértem, hogy szemből csinálja. Változatosan, hol kézzel rásegítve, hol anélkül, hol gyorsan, hol lassan és nyelvével símogatva műveli. Fordulást követően hátulról támadtam, amit már nagyon vártam mivel szerettem volna látni a lenyűgöző fenekét. Nem kapkodtuk el itt sem, hosszasan élveztem fenekének látványát. A befejezést ismét a szájában szerettem volna abszolválni így a hátamra helyezkedtem és élveztem a műsort, aminek képszakadás lett a vége. (if u know what I mean..)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél órának megfelelő összeget helyeztem el a az szekrényen mielőtt távoztam volna. Előtte egyáltalán nem esett szó róla és nem egyből ezzel indít, mint más lányok, ami szintén pozitívum.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút az ajánlott kategóriába esik Bébii. Én biztosan meglátogatom majd őt a jövőben is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-03 12:27:57
micsoda reagálás :-)

2020-12-02 23:33:46
Ezt a beszit nálam Bébi reagálása hozta fel a jó kategóriába

genosuke
Lelkes irogató
2020-12-02 13:54:51
Szerintem mindenképp menj vissza. Add meg neki a lehetőséget,hogy a 3-t 5-re tudja javítani.

2020-11-26 10:16:44
Nem egy mesteri beszamolo, de arra mindenkeppen jo, hogy Bebi reagalasabol sejteni lehessen a vendegekhez es ugy altalaban a hivatashoz valo nagyszeru hozzaallasat. Respect!

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-12-10) : valamilyen formációban de hátulról csináljuk. van, amikor én vagyok alul és ő fekem háttal lovagol meg, vagy hogy állva hátulról, van hogy simán négykézlábasan. egyszerűen ilyen feneket nem találsz még egyet a városban! a végén pedig mindig vsz végez ki, ami megint csak mennyei: lassan, de határozottan, kíméletlenül kifacsar, és a végén nem rohan el, hanem szépen hagy lenyugodni.

(2020-11-17) : Szinte villámcsapásként ért az a mámorítóan kellemes élmény, ahogy az ajkaival rászorított a legérzékenyebb testrészemre. Jó nyálasan, hangosan cuppogva szopogatott, fürge nyelve mindez alatt szüntelenül masszírozta körbe körbe a farkamat. Isteni finoman csinálta, egészen a lábujjamig kihatott ez a csodálatos érzés. Majd lassan egyre mélyebbre engedte és hopp…

(2020-09-09) : Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját

felejthetetlen: 3db
(2020-11-05) : Franciája nagyon jó volt, mélyen bevette a lécet, közben simogattam a puncit hátulról. Gondoltam egyet és közelebb mentem, hogy bele tudjak nyalni rendesen. Gyönyörű zárt kis puncija van, fincsi volt nagyon. Ezután gumit tettünk a farkamra, majd hátulról kutyusban nekiestem

(2020-06-02) : Hát ilyen finom franciában, amivel megajándékozott, tényleg ritkán részesül az ember. Lassan, teli élvezettel számomra gyönyörű élményt nyújtva szopogatta a farkamat.

(2020-05-07) : Olyan finoman franciázik, hogy nem is tudom volt valaha ilyenbe részem pedig mint írtam is a vadabb dolgokat szeretem de eszembe nem jutott olyan, hogy erősen letoljam a torkán amit csak magától csinál már attól eláll az ember lélegzete.

nagyon jó: 4db
(2020-11-17) : Kezét szinte nem is használva kezelésbe vett a szájával,hol félig hol tövig bevette a farkamat ,felváltott sebességel ,hol leállt és kizárólag a makkal foglalkozott,nem siette el,nem akart egyből kivégezni,oldalról kezdte a kényeztetés,majd pózt váltót és szembe helyezkedett,fokozatosan a vége fele növelte a tempót,próbáltam neki ellen állni,észre is vette enyhe mosoly után picit kezével pár húzás erejéig rásegített,

(2020-11-13) : Kis kacajjal hátamra parancsolt, majd apró puszikkal illette mellemet, hasamat. Mire már lent járt a kéjrúdnál, már elég kemény voltam. Bíztatás nélkül eltüntette az örömvirslit. Mikor már a nózija a hasamon koppant, akkor figyeltem fel rá, hogy milyen finom a franciája. Szinte alig észrevehetően dolgozott serényen. Még a múltkori önmagát is felülmúlta. Mikor már vassá edzette kardomat ideje volt a hüvelybe is betenni.

(2020-09-12) : Picit megpihent a drága,hogy összekapja magát,majd fordulás következett elterültem a matracon oldalról elkezdett kényeztetni,hogy a tükörbe is lássam egyidejűleg a franciáját. Makkomat játékos nyelvcsapásokkal illette,majd franciáját kevés kézzel kiegészítve kényeztetett,olykor picit száját pihentetve random módon kicsit pornósan kezével nagyobb ütemmel,rövidebb ideig verte a hímtagom.

: 6db
(2021-01-05) : Felpattant es le is kapta a bugyit hogy az mar folosleges es jott is francia rohamra. Nagyon finoman csinalja kozben markoltam ahol ertem foleg a formas nagy feneket gyurtam. Gumiert kialtottam amit en raktam fel mert nem akart megkarcolni a mukormeivel. Egy kis francia a jo kondiert es mar ult is ram. Nagyon tetszezz hogy lattam az arckifejezesen hogy tetszik neki es elvez

(2020-12-10) : Minimális masszírozós-simogatós felvezetéssel indult a progi, de lévén két fordulóra terveztem, így hamar a szájába is kerültem és mikor kemény állapotúra varázsolt, kértem, hogy hadd álljak inkább - merthogy eddig egy tatami matracon helyezkedtünk el. Ezt a pózt jobban élvezem, látványosabbnak is találom, ha egy szép lány előttem térdelve ügyködik a szerszámon.

(2020-11-15) : Finom érintések nyelvjátékok következtek, nem is maradt el a várva várt eredmény, rögtön hadrendbe állt az obsitos. Finom lágy francia után magam kértem, hogy készen állok és lovagoljon meg. Szolid, igényes körmével nem szerette volna megsérteni a védőfelszerelést, ezért annak felhelyezését tőlem kérte. Lágy érzéki mozdulatokkal lovagolt, gömbcsuklót meghazudtoló minden irányban mozgó csípőjátékot produkált. Hol lovas, hol ló volt hevesebb.