42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Emily szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Emily-

V.I.P hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-24 11:06:01

morocska
Fejlődő
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Emily beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk és szerencsémre hamar találtunk megfelelő időpontot a találkozóra. Kedves közvetlen a telefonba.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Autóval közelítettem meg a 13 kerületi címet. Parkolás a szomszéd utcában lehetséges ami béke időben fizetős. Én könnyen találtam helyet. Úgy láttam a ház mellett van BKV megállóhely is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház pár éve épült. Bejutás probléma mentes nincs portaszolgálat sem. A lakás rendezett tiszta kellemes illat van. Fürdőben zuhanytálca és több féle tusfürdő. A törülköző jó illatú és puha. A baszoba nagy részét a franciaágy tölti ki, de azért van hely kényelmesen lepakolni.
Emily külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtó nyitaskor Emily egy köntösben volt, ami nem volt bekötve, így elég sok mindent engedett látni . Testét jópár tetoválás díszíti. Nekem nagyon tetszenek a tetovált lányok így ez nálam plusz pont. Meg kérdezte akarok e maradni. Naná. Mosolygós teremtés kaptam egy nagy puszit és megkért fertőtlenítsem a kezem. A képek róla készültek.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A szobába kezemnél fogva vezetett ahol asztalára raktam az előre megbeszélt rózsaszálakat. Gyorsan ledobáltam a ruháimat és a fürdőbe siettem. A fürdőben sem hagyott magamra, az ajtóban állva kacéran siettettet. Az ajtó tokjához simult és köntösétől szép lassan megszabadult. Szobába belépve hátulról átöleltem el kezdtem puszilgatni és a csodálatos melleit gyúrni. Nyakát kitekerte mint egy bagoly és csókolózni kezdtünk. Valódi igazi nyelves csókok, közben a fenekét a farkamnak tolta és körözött vele. Hirtelen megállt rám nézett és azt mondta. Ki kellene hogy nyaljál és az ágyra vetette magát. Nem ellenkeztem és a lábai között bevackoltam magam. Hamar rányúlt a fejemre és finoman húzta magára. Én úgy éreztem tetszik neki ahogy kényeztetem. Egyik lábával addig fészkelődött míg a farkamhoz nem fért és el kezdte simogatni vele. Ezek után pozíció csere és kis csók csata után testem végig puszilgatva a szájába vett. Változatosan franciazott. Körbe nyalta néha kis puszika is dob a hegyére. Mélytorok sajnos nincs de így is jó volt. Az idő gyorsan telt igy gumit kértem. Kérdés nélkül beleült és lassan el kezdett lovagolni. Fokozatosan emelte a tempót közben hol a mellkasomon támaszkodott hol a nyakamba bújt és zihált. Puncija húsos és szűk. Végig éreztem ahogy szorít. Ennek köszönhető villamcsapás szerűen el is élveztem. Mosolyogva be is szólt hogy baszki megvárhattál volna. Persze a kontra sem maradt el de azt nem írom le.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlag ár fölött van az órás szolgáltatása egy picivel. Extrákat nem vettem igénybe mivel nincs is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sok kis apró beszólások voltak együttlétünk alatt oda vissza de nekem ez is bejön így nem volt vele baj. Levezetés beszélgetésben és teste cirógatásában merült ki. Jó fej vagány csaj így biztos hogy még meglátogatom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Emily szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-02 10:16:02
"Nyakát kitekerte mint egy bagoly"
Az csodás lehetett. 🤣

2020-11-29 13:28:54
Úgy látom, hogy az új vadmacskád vitte a prímet a randidon. Belevaló vendégnek kell lennie a talpán, ha valaki akarja vele a tempót tartani. Jó volt olvasni a beszidet, de rámfért volba még több infirmació is! Gratulálok!