25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Natalie szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Natalie-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-22 13:12:10

Linear
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natalie beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A Skorpió havában újra megjelent Natalie hirdetése ezen az oldalon is, átfutottam jól beállított fotóit, amelyek remekül visszaadják Nati erotikus kisugárzását, szenvedélyes jellemét, hosszasabban elidőzve egy-egy kedvencemnél. Meg is született bennem az elhatározás, hogy hamarosan találkoznom kell Vele. Több mint egy éve tartó jó ismeretségünk hamar meghozta a gyümölcsét: rövidesen lefixáltuk a randi időpontját, chat közben érdeklődve egymásról, az utolsó találkozónktól eltöltött időszakról.
Natalie – ez a gyönyörű, kedves lány maga számomra az erotika „sava-borsa”: nélküle valami hiányzik az életemből; szerencsémre – még ha ma is kicsit értetlenül állok e dolog felett – a randik hosszú során kialakult kölcsönös szimpátiánkat az idei helyzet következtében történt hosszabb kihagyások sem homályosították el, így nem csoda, hogy a randihoz hátra lévő pár napban már csak Ő járt az eszemben.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Natalie újra Budapest XI. kerületének egy frekventált részén fogad, azon a környéken, ahol tavaly megismertem Őt, azonban egy másik lakásban. Pár hónapja tette át helyszínét egy exkluzívabb épületben lévő lakba, maradt az Allee-hez való közelség is, csak most nem a Duna felé kell haladni, hanem a Duna vonalát követve. Nekem ugyan semmilyen gondot nem okozott az eggyel előbbi lakás sem, ahol az év első felében randiztam Vele, de azért az mégis örömmel tölt el, hogy Natalie-vel ismét színvonalasabb környezetben találkozhatom.
A társasház nem rég épült, az utcában lévő több hasonló épülettömbbel együtt, valahogy olyan „elit” hangulata van annak a környezetnek. Autóval, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a forgalmasabb útvonaltól csupán egy kicsit távolabbi csendesebb utcák tele vannak parkolási lehetőségekkel.
Dél körül a társasház bejáratánál rácsörögtem Natalie-re, nem vette fel rögtön, valszeg még csinosította Magát, de pár percen belül megszólalt a telefonom, és a bejárati kódot megkapva, a liftet használva hamarosan a lakás előtt találtam magam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem először voltam már ebben a lakásban is, mégis olyannyira kevés részletre emlékszem a berendezésből, hogy már szinte röstellem. Natalie minden alkalommal annyira lenyűgöző, hogy mit is érdekelnének az egyéb részletek?
Annyi azért mégis dereng, hogy a lakásba belépve az előtér egyből, átmenet nélkül kitágul egy tágas amerikai nappalivá, jól felszerelt, modern, de elegáns konyharésszel. A fürdőszoba és a háló egymás mellett találhatóak, a bejárathoz közel. A hálószoba sejtelmes fényben állva burkolta be a benne lévő tárgyakat: a nagyméretű franciaágyat éjjeliszekrényekkel a két oldalán, az ágy melletti szekrényt és a ruha lepakolására szolgáló széket. Vetkőzésem közben Natalie kiment egy pohár frissítőért a konyharészbe, én félmeztelenül utána siettem, és a „bárpultra” támaszkodva beszélgetésbe elegyedtünk. A témáinkból nem akartunk kifogyni, de az időm viszont annál jobban fogyott, amire Natalie figyelmeztetett is, ezért megszabadulva a maradék ruháimtól, bevágódtam a fürdőbe. A kádas zuhany segítségével, az ott lévő, általam még nem ismert Old Spice illatú tusfürdővel macsó formába hozva magam, kifelé sietve még a Listerine –nel is öblítve egyet léptem be a hálóba, ahol számomra a legtökéletesebb nő a világon, mosollyal az arcán nézett a szemembe.
Natalie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Merthogy Natalie nemcsak az általam ismert lányok közül a legszerencsésebb genetikus adottságokkal rendelkezik: olyan arányokkal, olyan vonalakkal, és domborulatokkal, valamint olyan hajlatokkal, amelyek látványától nem tudok betelni; szerencsére elég feledékeny is vagyok ahhoz, hogy kénytelen legyek Hozzá gyakrabban járni, frissítve magamban a Róla őrzött képet.
A lakásban uralkodó kellemes meleg hatásának tudható be, hogy Nati lófarokba kötve viselte hosszú, fekete, dús, nehéz frissen mosott haját, ugyanúgy, mint amikor a júliusi hőség idején látogattam meg Őt. Ez a viselet különösen előnyös Natalie arcához: kiemelve a feketén csillogó szemeket, az arcpír sminktől lágyan csillogó erős csontozatú orcát, a szép egyenes orrot az alatta lévő rózsaszín ajkakkal. Natalie fogadórucija kétrészes rózsaszín szettből állt, már többször viselte érkezésemkor, és olyannyira jól áll Neki, hogy bár Tőle nem szoktam kérni az öltözetére vonatkozóan semmit, de titkon mindig reménykedem, hogy majd ebben fogad engem, és természetesen a finom selymes tapintású fekete combfixben. Tudom, hogy Natalie sportos alkatát kemény edzéseknek veti alá, meg is tapogattam a bicepszét (amire csak legyintett, hogy most nem az igazi… pedig dehogynem!), a feszes has, a feszes fenék, a legszebb nőiességbe burkolt izomzat is mind arról tanúskodik. A szexi melltartó épp, hogy csak szégyenlősen rejtegette a gömbölyded ciciket, amiket már összeölelkezve Natalie-vel párszor hozzám préselődve érezhettem.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natalie a hálóban mindössze csak a védjegyét, a combfixét Magán hagyva közeledett felém, még álló helyzetben hosszasan ölelkeztünk, simogatva egymást, a fülében a hangulatvilágítás lágy fényében is megcsillant a tiroli hegyek mélyéből származó kristály fülbevalója. A zenelejátszóból a randijainkat már többször aláfestő megunhatatlan egyveleg melódiái hangjaira az ágyon folytattuk a ölelkezést, majd finoman kibontva magam Natalie karjaiból, hanyatt döntöttem, miközben én oldalfekvésben csókokkal leheltem be illatos felsőtestének minden négyzetcentiméterét, a szabadon lévő kezem melegebb égtájakon való kalandozása közepette. A cicik megkeményítése és a mellbimbókkal való játszadozás után, ahogy a hőfok emelkedett közöttünk, úgy tartottam én is tűz forrásának irányába, Natalie eközben egy pillanatra sem hagyta abba gyengéd cirógatásomat.

Amikor megérkeztem a széttárt combok közé, eleinte még mindig csak a kezeimmel pásztáztam a környéket, időt hagyva a szemeimnek, amelyek gyönyörködni kívántak Natalie frissen borotvált szeméremdombja alatti kehelyben. Miután kényelembe helyezkedtem, s elfoglaltam kellő támasztékkal az ágyon a pozitúrát, Natalie ölébe hajtottam a fejem, és miután lágy meleg csókokkal előkészítettem a terepet, nyelvemmel belefúrtam magam a nagy- és kisajkai ölelésébe. A virágkehely hamarosan szélesre tárta szirmait, a csikló eleinte álmosan, majd kisvártatva büszkén emelte kis fejét, mindeközben Nati ajkai közül az élvezet lágy sóhajai röppentek ki, hasa egyre erőteljesebb és egyre szabálytalanabbá váló mozgása kíséretében. Próbáltam váltakozni a tempón, hogy minél hosszabbra nyújtsam hölgyem gyönyörérzetét, viszont a jelekből érzékeltem, hogy „felajzásom” hamarosan a végkifejlethez közeledik: s valóban Natalie összezárt combokkal, a közöttük lévő fejemmel együtt hangosan elélvezve oldalra fordult, e satuban közelről követhettem csodálatos orgazmusa külső jegyeit, teste rázkódását, majd lenyugvását.

Időt hagyva Neki ismét oldalsó fekvésben mellé heveredtem, s gyengéd cirógatás mellett érkeztünk vissza a jelenbe. Natalie hanyatt döntött az ágyon és fölébem kerülve olyan gyengéd, de mégis olyan erős gyönyörérzettel járó kényeztetésembe kezdett, hogy a sokadik randink ellenére én még nem ziháltam az élvezettől ennyire. Pedig mozdulataiban nem volt semmi vadulás, természetes, mondhatnám veleszületett ösztönös szexualitása révén a kedvenc olasz klasszikus zeneszerzőm híres nyitányaiban szereplő crescendóihoz hasonlóan ügyesen fokozta és fokozta a gyönyört bennem, miközben egymást szorosan magunkhoz szorítva feküdtünk mindössze.
Nem tudom meddig tarthatott ez a rész, soha nem kívántam volna véget vetni ennek, de aztán erőt véve magamon, kétszeri nekifutásra sikerült Natalie fülébe súgnom, hogy akkor most kérném azt a beöltöztetést.

Mozdulni nem tudtam, hagytam, hogy azt csináljon velem Nati, amit akar: így a védelemmel ellátva fölébem helyezkedett, s magába vont gyengéden. Első mozdulataival egyből megsarkantyúzta a lovat, de egyre szorosabban magamhoz húzva lassított a tempón, s pont ez illett az idő és a hely „szelleméhez”, vagyis inkább én akartam ezt a legjobban, amit úgy szeretek Natalie-ben, hogy alig észrevehetően mozogva, a csípőjének lágy ringatásával, körözésével, finom tekergőzésével tartotta magas hőfokon a lelkesedésemet. E bensőséges ölelkezés közepette egy gondolat kúszott fel bennem: alighanem az egyik legszebb perceit élem meg életemnek, s ahogy magamba szippantottam Natalie hajának és testének illatát, újfent elöntött a vágy. Misszibe fordulva, kinyújtott karjaimon támaszkodva hatoltam belé, élvezettől párás szemekkel figyelve a lehunyt szemekkel ziháló Natalie-t, aki lábait oldalt megemelve fogadta lökéseimet. Ahogy közeledett a vég, karjaimmal fekvőtámasz-szerűen Natalie-re csuklottam, s egymással ismét szorosan összeölelkezve, egymás fülébe sugdosva engedtem szabadjára a gejzírként feltörő mámoromat.

Nehéz volt ebből a szoros ölelkezésből kiszabadulni, hát hagytunk is időt egymás „fogva tartására”, amikor is valami olyasmi hangfoszlányt érzékeltem, hogy „szeretnélek megmasszírozni”. Lassan kibújtunk egymásból, s egy rövid tisztogatást követően Natalie az éjjeli szekrényről kezébe vette az odakészített mandulás illatú masszázsolajat, hasamon fekve érzékeltem, ahogy a még mindig forró kehely a derekamhoz nyomódik, és a kézben felmelegített masszázsolajat belegyúrják a testembe. A szeánszunk e része is különösen kellemes érzéseket vált ki bennem: emlékszem az első Natalie által nyújtott masszázsra, azóta nem szívesen hagyom ki ezt a fejezetet. Utána helyet cseréltünk: a mandulaolajjal sikamlóssá vált felsőtestet, a nyakszirttől kezdve egészen a combfixig végigdögönyöztem, beszélgetésünk néha megszakadt, amikor kissé paródiaszerű mozdulatokkal palástoltam szakszerűtlenségemet.
Időnkön túl (mikor nem?:-) az öltözködésem közben az ismét kezembe nyomott frissítővel a konyhapult mellett találva magunkat próbáltuk befejezni kifogyni nem akaró témáinkat, majd a hosszasabbra sikeredett elköszönést követően kinn találtam magam hunyorogva az őszi szikrázó napsütésben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásommal ellentétben a rózsaszálakat ezúttal diszkréten egy stílszerűen filmes: „Nagy Gatsby” feliratú borítékba rejtettem, amit pedig egy kis apróság közé helyezve nyújtottam át még a randi elején a hálószobába lépve. A boríték tartalma a budapesti „erősebb” átlagnak felel meg, viszont azzal, hogy Natalie-nek valóban bohém életem legszebb óráit köszönhetem, nem fejezhető ki számszerű értékkel az a nagyszerű érzés, amit Irányába minden egyes alkalommal érzek, hiszen…

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
…Natalie az első randink óta rabul ejtett. Volt, hogy két randin egymást követő napon voltam Vele, de volt, hogy pár hónapnak kellett eltelnie, hogy újra láthassam Őt, valahogy azonban az időnek nincs jelentősége a jelenlétében: mondhatom, hogy Ő egy biztos pont az életemben.
A minap olvastam egy kollégától, aki szépen, s tömören megfogalmazta, hogy „Natalie specialitása, hogy csodaszép, kedves és odaadó”. Számomra Natalie „specialitása”, hogy Ő az, akivel megtapasztalhattam a természetesen szenvedélyes erotika legmagasabb csúcsait, miközben személyében egy elbűvölő, életvidám, és intelligens hölgy társaságát ismertem meg. Ő az, aki ebben a fertőzött, rohanó világunkban elfeledteti velem az élet fonákságait, közvetlen jellemével beborít a Belőle áradó derűvel, s aki a barátnőm helyett a legkedvesebb „barátnőm” lett.
Hogyha ez csupán egy illúzió lenne? Akkor inkább nem akarnám megismerni a valóságot…

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natalie szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natalie nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatalie legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2019-02-08) : Aztán kérte, hogy feküdjek hanyatt, és elhelyezkedett a lábaim között. Nagyszerűen tud franciátni, igazán célravezetően használja a száját és ameddig tudja bekapja, bár mélytorkot ne várjon senki, nem is hirdet ilyet.

(2018-08-25) : Nehéz megfelelő szavakat találni arra, amit Natalie kormányrúdnál művelt. Na nem mintha olyan szörnyű, vagy szörnyen bonyolult módon közelítette volna meg a témát - épp ellenkezőleg.

(2018-08-15) : Amíg a ruháimtol igyekeztem megszabadulni, többször méltattam, mennyire tetszik. Mindig meg is köszönte. Gyorsan zuhiztam, fogat mostam, majd vissza a szobába. Addigra Nati már az ágyon vár...

felejthetetlen: 17db
(2019-02-21) : Szájjal kézzel izgattam csiklóját és annak környékét, miközben ujjaimmal is bekerültem a csodába. Felajzott, ahogyan élvezte tüsténkedésemet. Kezébe vette az irányítást és NF-el, kézimunkával kényeztetett.

(2018-09-22) : TÖBB BECENÉV ( utalomaregisztraciot Utoljára online: 2018-09-21 12:00:49) TÖBBI OK VOLT.

(2018-05-17) : Rendesen bevette, kézzel és anélkül is kényeztetett, majd a hegyes kis piros nyelvhegyével hosszasan körözött a makkon, időnként végig nyalva a rudat is.

nagyon jó: 20db
(2020-03-03) : Natalie hajlékony mozdulattal hirtelen a szájába vette vesszőmet, én pedig a kispárnára hanyatlottam és átadtam magam a gyorsan érkező csúcspont fenomenális gyönyörének.

(2020-01-03) : Ő sem marad tétlen, a felsőtestem cirógatása közben le-letéved a kéjrudamra, s finom mozdulatokkal növeli bennem robbanás közelire a helyzetet.

(2019-04-04) : Rögtön kezelésbe is vett, nem nagyon volt kézzel tornáztatás, egyből a szájában voltam. De még hogy! Az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy teljesen körbeölel a szája,

: 29db
(2020-12-15) : A simogatás után megkértem, hogy dédelgesse a farkamata, amit azonnal el is kezdett. Nagyon jól esett, de nem hagyhattam hosszan ezt folytatni, mert a késés miatt csak 25 percem volt. Gumit húztam és megkértem hogy üljön az ölembe. Így is történt és én nem győztem magamhoz húzni és a fenekét markolászni. Fantasztikus feneke és combja van Natalie-nek. Néhány perc lovaglás után misszionárius pózba váltottunk.

(2020-02-08) : belemerültem a szűk, forró punciba. Ismét megbizonyosodhattam, hogy ilyennek kell lenni egy jó szeretőnek: Natalie csodásan mozgott együtt velem a különböző testhelyzetekben.

(2020-01-30) : Lágyan ,kéjesen kezdte el a farkamat szopni. Egy idő után kiálltam az ágy mellé , Ő oldalra fekve, kicsit ülve folytatja a túrát