25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Eszti szexpartner

szexpartner

Eszti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-21 17:06:30

renoir0815
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Eszti beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
4
2 szer hivtam, masodjara a baratnöje vette fel es elmondta kedvesen mit a lehetöseget.Talaltunk 1 nekünk megfelelö idöpontott. A hejszint nem valtozot a megbeszelt dolgokbol semmi.Igy korrekt minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belvaros corvin negyed. Keves parkolo es fizetös demegoldhato igy vagy ugy. Busz metro BMW mindenközelben van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
1 uj epitesü nagy lakotöb. Szepen berendezve.legkondi volt, tiszta volt minden, rend is,nagy francia agy, kenyelmes na meg a legjobb a tükör pont jo hejt hogy lassal benne mindent.Ö is szereti nezni szoval elsö osztalyu a latvany. Tusfürdöböl sok, Igy korrekt minden.
Eszti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Aki szereti a pici filigran nöket is jo hejt jar. Stimmelnek az adatok amit ide irt magarol. Barna szepen apolt hosszu haj, szem, termeszetesen barna bör, telen is. Aki eszt szereti itt jo hejt jar. Apolt edesfiatal lany akit szivesen maskor is meglatogatok.

Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Fogadott egy szalsemmibe mar ajto nyitaskor. Mar ekkor felalt ;-) bevitt a szobaba ahol levetkeztem. Lerendeztük a dolgokat es elmentem fürödni. Vissza ö megcsinalta a lepedöt az agyon es raült mind csajod aki csak var hogy vegyed magadhoz. Simogatasal keztük, segitett felalitani az ezredest. Kapot a kalapot es kezdte a franciat. Nem akartam sokat beszelgetni, nem dumalni megye ide. Jo erösen csinalja szajavan de megis ovatosan.Ügyes, hagytamhogy csinalja es elveztem isteni volt. Mikor gondoltam hogy nemvegezen mar ki igy kertem üjön ram. Hat MT tenyel jol mozog.Van egy par egyedi techikaja ami elrepit. Igy megint fekeznem kellet öt. Na meg beleül komplett. Meg raül hogy meg jobban belemenjen az ezredes. Valtottampozt aholen diktalom a tempot maskep 5 perc es vegem amikar lenne. Igy többetbirtam. Megint valtas hatulrol. Isteni szep a kis popsija na meg a tükör a csucs. Szoval itt nembirtamsokaig sajna. Utanna letörölt esbeszelgetünk 10 percet allandoan az jart a fejemben mijen lehet a masodik kör. De az nemjött ösze. Fürdö eselmentem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Normalis meretö szorakozas. Igy jo es pozitiv az atlaghoz kepest. Eleinte rendeztem amiböl vissza is tudott adni. Igy korrekt minden.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jo kis elmeny, nemprofi de pont jo ez igy. Megyekmeg hoza az tutti.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eszti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-12 19:26:01
Én is értékelem, amikor valaki megtanul magyarul: nem ki teljesítmény az.

2020-11-24 07:26:01
Bíztatásképpen adok jól megírtat. Szerintem külföldiként iszonyatosan nehéz megtanulni magyarul, teljesen más a magyar nyelv szerkezete és logikája az indoeurópai nyelvekhez képest. Így ez a beszi sokkal több munkát igényelt mint az első ránézésre feltételezhető.

VHF
Billentyűbetyár
2020-11-23 19:59:37
Ezt valami borzalom olvasni.
Nem kellene kiengedni az ilyen beszámolót!

2020-11-23 17:15:26
Egyet azért érdemes megpróbálnod. Mielőtt fotót készitesz egy okmányodhoz, ott is belenézel egy tükörbe! Már ha van.Ezt 'szenvedés' végigolvasni. Gondolom a nyelvet nem így beszéled. Ha másra nem is, de legalább tekintettel légy arra akiről írsz. Főleg, hogy ismételni akarsz nála...

2020-11-23 16:20:43
Nem azért minősítem átlagosnak, mert fájt olvasni az írást, hanem, mert egy ilyen hamvasan gyönyörű lányról szerettem volna kapni egy remek beszit. Ez messze nem az...kár érte!

FunkciókEszti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-12-07) : Eszti a már álló farkam cumizásába kezd... először kezecskéjével felméri keménységét, majd óvatosan felhúzza rajta a bőrt és a makkot veszi szájába és szépen fokozatosan engedi mélyebbre- és mélyebbre. Nem bő nyálasan, de érzékien, hol pedig pornósan, változatosan és nagyon ügyesen franciázza pici szájával teljesen kőkeményre farkamat, néha nyelvével kitérve a herékre is,

felejthetetlen: 2db
(2020-12-27) : Erzeki csokok somogatasok ahogy erem, o is hamar kezet helyezte a szerszamra mar tele is lett elettel. Hamar vizszintben talaltuk magunk es mar vendegvarom csuszott is lejjebb egy kis franciara. Nagyon kellemesen, jol csinalja, feltem is hogy vegem lesz kertem a gumedlit. Fel is helyezte es mar ult is ram. Nagyon tud vagtatni, csokolkozben, fekete haja beteriti az arcom, imadas.

(2020-12-03) : Gyengéden vállamat simogatja és hajamba túr, miközben kecses nyakát puszilgatom. Exponenciális fokozódik bennem a vágy és ajkaiért sóvárgok. Nem húzza el magát, csókol. De pont úgy, ahogy most akarom, nyelvezés nélkül. Nagyon finom így is mert közeben szemével elvarázsol. Eszti keze nem tétlenkedik továbbra sem

nagyon jó: 2db
(2021-01-12) : Amikor visszaértem ő nem volt a szobában de miután beléptem rögtön feltűnt az ajtóban. Bejött, az ágyra vetette magát és már vette is le a bugyiját, majd az ágyra térdelve elkezdte magát simogatni miközben engem is invitált maga mellé. Nekem sem kellett több, én sem akartam ebből kimaradni mellé huppantam és rávetettem magam csodás kebleire. Aztán számmal a száját kerestem és csókolóztunk egy kicsit

(2020-12-17) : Kisvártatva kértem is a védőfelszerelést amit Eszti készségesen fel is applikált meredező kéjrudamra és azonnal birtokba is vette. Akadálytalanul fogadta magába duzzadó férfiasságom. Előbb csak egy laza galoppozást mutatott be némi csípőkörzést megkívánó mozdulatokkal, majd vágta és poroszkálás ismét. Közben le-lehajolt hozzám néhány csókért miközben én isteni melleit simogattam, markolásztam.

: 2db
(2020-12-14) : A mellre élvezés miatt megkérem az ágy melletti szőnyegre térdeljen, úgy folytassa. Így tudom mellre irányítani. Még leteríti a fehér lepedőt is a szőnyegre biztos ami biztos. Majd újra a szájában, érzem meg van a határpont, kivesszük, szólok most kézzel és mellre van irányítva és már élvezek is oda. Majdnem hibátlan, végén kiderül egy csepp megy a lepedőre is, Esztinek volt igaza hogy leterítette a fehér lepedőt. Mellre irányítottuk, szerintem lecseppent a testéről.

(2020-11-23) : Valamint, hogy mit szólnék, ha inkább meglovagolna? Gyija, és már pattant is a nyeregbe. A vadnyugati rodeókhoz hasonló fergeteges attrakciót mutatott be. Annyi különbséggel, hogy itt a Cowgirl meztelenül és szőrén ülte meg a képzeletbeli lovát, vagy ha úgy tetszik a bikát. Haját úgy dobálta közben, ahogyan azt a rock zenészek szokták az élő koncertjeiken. Nem spórolt az energiájával ő sem, azt éreztem, hogy tényleg le akar nyűgözni.