4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
Manna25 szexpartner

szexpartner

Manna25-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-21 12:46:27

NyAlex
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Manna25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
3
Álom hirdetését egy másik oldalon láttam. Eredetileg Álom-hoz mentem volna, de csütörtökön nem tudtam vele egyeztetni...Péntek reggel 8:20 kor hívtam, gyanítom, hogy telefonos kisasszonnyal beszéltem. 10 órára kértem időpontot. Sajnos rövidesen kiderült, hogy nem jó az időpont nekem ezért 30 percel az első hívás után újra hívtam és kérdeztem tudjuk e tolni az időpontot? A válasz az volt, hogy neki is jobb lenne és éppen írni akart, tehát megegyeztünk 11 órai kezdésben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
11: 07 kor érkeztem mert a parkolás nem volt egyszerű, mindennel megközelíthető ismert tömb a kondorosi Fehérvári sarkán. A cím kissé félrevezető mert a lépcsőház a kondorosi úthoz esik közelebb pont a benzinkúttal szemben, de a fehérvári út megjelöléssel. Hívtam de nem vette fel 11:15 kor küldtem sms.t ,hogy megérkeztem! Semmi, így pár perc várakozás után elindultam a kocsi felé. Már éppen indultam volna amikor jött egy üzi egy másik számról, hogy 11:30 kor tud fogadni ha az még jó nekem... Válaszoltam,hogy még belefér. 11:27 kor jött az üzi, a bejutási adatokkal és hogy mehetek! Na vissza a háztömbhöz, be a kapun fel a megadott emeletre ajtón kopp kopp, és nyílt az ajtó. Siker...azaz csak fél siker....
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belépve az ajtó mögött várt a hölgy, köszöntünk egymásnak nem igazán értettem milyen néven mutatkozott be...nagyon sötét volt a kinti napsütéshez képest alig láttam valamit. De az lejött, hogy nem Álom az!!! Mikor a szemeim megszokták a fényviszonyokat jobban szemügyre vettem a hölgyet, mivel az ő hirdetését is nézegettem rá kellett jönnöm Manna az. Nem kérdeztem miért nem Álom fogad, aznapra túl sok volt a változás, és a hölgy is kellően kívánatos volt. A két hölgy egyébként hasonló testfelépítésű, csak egy jól látható különbség van közöttük: a cícik mérete Álom javára.... A lakás és a fürdő is rendben, minden ami kell ott volt benne, a szoba egy kicsi tetőtéri szoba lesötétítve. A hangulatvilágítást egy "rózsaszínű" kis lámpa adta az ablakban, egy szék ami alig fért el egy nagy ágy és egy nagy tükör a falon.
Manna25 külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeken látható szerelésben fogadott Ő van a képeken csak a tetkók nem látszanak, de engem nem zavart. Az ajándékot előre rendeztem, mert így kérte a hölgy. A köldök pircing 100% -ig beazonosította, hogy Ő Manna! Kaptam törcsit és elmentem zuhizni, majd mikor visszatértem a szobába kérésemre már az ablakon lévő árnyékolót kissé feljebb engedte alkalmi kedvesem. Az ágyon ülve várt én is csatlakoztam, és jöttek a kérdéseim a továbbiakról, Kaptam is a válaszokat bár nem igazán örültem nekik! Csók nincs (gondoltam OK vírus..rendben) Se kölcsönös se kényeztetés a részemről, kérdeztem akkor mi az ami van? Aktus gumival és NFVSZ-ba. Mondtam Mannának,hogy így egy kicsit nekem és neki is más lesz, mert nehezebben érem el a megfelelő állapotot a kimaradt lehetőségek miatt.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Mélytorkos francia:
3
Aktus:
3
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Mindezek után kértem vegye le a melltartóját amit meg is tett, (az alsó rész fent maradt) elém tárultak a tenyérbe illő cicik, szép hegyes bimbókkal. Simogattam , pusziltam őket majd lejjebb mentem és a combok belső felére is adtam két puszit, kis simi után kértem akkor kényeztessen Ő . Lábaim közé heveredett és nekilátott a franciának, kellemesen lágyan, mélyen bevette, és hosszú idő után kértem váltsunk. Amit megköszönt mert elzsibbadtak a lábai, amit nem tudott kinyújtani, mert az ágy vége már a falnál volt. (említettem, kicsi volt a szoba.) Lekerült az alsónemű is, kértem a gumit amit felhelyezett és kérdezte hogy szeretném? Misszit választottam, párna került a popó alá és meglátogattam a puncit belülről. Éreztem, hogy a maradék idő kevés lesz, hogy a gumiban legyen végem, ezért kértem, hogy franciával fejezzük be. Nem volt ellenvetése és ismét szájába kerültem! Az együttlétünk alatt sokat viccelődtünk, sokat nevettünk, úgy érzem kellőképpen egymásra hangolódtunk kedves volt velem! Szóba került a kallipó is, de ez maradjon a kettőnk "titka"! Megbeszéltük ha vége a vírusnak, egy teljes értékű újabb tali következik majd! A beszélgetés, viccelődés után folytatta a kezelésemet és a vége a szájában ért, nem rohant azonnal úsztatni az utódokat csak amikor már mind a szájában voltak. Mikor visszatért, érdeklődtem az idő múlásáról, még egy fürdésre maradt időm. Így hát irány a fürdő öltözés és távozás.
Elszámolás
Megérte:
3
Korrektség:
5
Korrekt! Előre rendeztem, annyi amit a telóban mondott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt szívesen tisztáznám, hogy kerültem Álom helyett Mannához? Valószínűleg nem az ő hibájuk.... Sajnos a vírushelyzet átalakította a dolgokat, és így nem volt teljes az együttlétünk. Rossznak semmiképpen sem mondanám, nekem hiányoztak dolgok amiket most nem lehetett, de majd ha vége ennek az őrületnek.... A hölgy a vállalásainak maximálisan eleget tett, kedves volt és nem Ő tehet arról ami van.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Manna25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Manna25 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókManna25 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-07-30) : A haját néha eltürtem, mert nem láttam a kis száját, ahogy fürgén maszírozza egyre szorosabban a farkamat, és a vákuumot is jól szabályozta, szakaszos jelleggel. Hol szívta, cuppogta, hol csak szájjal föl-le járt a farkamon. Nagyon izgató volt, a haja megint belelógott a képbe, de így is nagy élmény és látvány volt.

(2020-03-26) : Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Barátnősen csinàlta, nem kapkodva, kezét is használva közben. Ezalatt én simogattam a karját vagy tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az utódok a szájába repültek, melyekkel utána elment a fürdőbe.

nagyon jó: 6db
(2020-11-05) : Manna pedig mellém helyezkedett. Kibújt melltartójából és belekezdett a kényeztetésembe. Finom, gyengéd francia volt, mégis ütemes és lelkes. Nem sürgetett, szépen elidőzött rajtam, míg én kértem a gumit a folytatáshoz. Kezdésnek Ő jött fölém. A lassú tempó egyre gyorsabb lett, nagyon kellemesen szorított szűk puncijával. Rám hajolt közben pihenésként néha , ilyenkor fenekét markolászva én diktáltam az ütemet.

(2020-07-03) : Lábaim közé kuporodott és nekiállt szopni, a kezét is használta közben, de nem zavaróan. Szép csendben szopott legalább 20 percig én meg csak élvezkedtem és néztem őt.

(2020-05-13) : Ő kezdett franciaval, gumi nélkül kértem, érezni a szép kis száját, remek felvezető volt, először az oldalamon négykézláb, csókoltam ahol értem, simogattam feszes bőrét.

: 9db
(2021-01-13) : Ezután kipróbáltuk a misszionárius és a kutya pózt is, majd végül visszatértünk az alaphelyzetbe és lovaglóban lett végem. Elég jó ideig tartottam magam így nem akartam erőltetni egy második kört, helyette kaptam egy finom masszírozást és közben nagyon jót beszélgettünk. A közvetlen, humoros stílusa az egyik legnagyobb erénye, ritkán lehet ilyen jól társalogni randik alkalmával.

(2021-01-09) : Kellemesen, lágyan csinálta, nem mélyen. Amikor kértem, hogy kéz nélkül folytassa, gond nélkül alkalmazkodott. Ritmusosan bólogatott, és tipikusan itt változik a póz és én szeretek ilyenkor kicsit nyalakodni, azonban mivel ez most off volt, így kicsit zavarban is voltam és nem volt mese, in medias res kértem gumit, hogy akkor pár lépést átlépve csináljuk.

(2020-08-29) : Szájába vette a farkamat, ám az eddigihez képest sokkal nagyobb tempójú, és kicsit talán nyelvvel aktívabb franciába kezdett. Hősiesen tartottam magamat, majd ki tudja mennyi idő után feladtam a küzdelmet, és Manna szájába élveztem egy hatalmasat. Végig a szájában tartott, amíg visszaszálltam a testembe, majd a nedveimmel a szájában közölte,