54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Noémi szexpartner

szexpartner

Noémi-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-20 19:47:46

peter283
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Reggel hívtam, egyből felvette és fel perc alatt meg is beszéltük az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, a ház előtt mindig van hely.
BKV-t nem ismerem de szerintem eléggé kiesik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panel ház, ellenben a lakás igényes és tiszta. Fürdő és a szoba is rendben volt.
Noémi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokadszorra voltam nála, mert egy igazi MILF. Nagy szilikon cicik, vékony alkat, mint egy igazi playboy címlap lány. Az arca kis igazi babaarc, imádom minden porcikáját.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Beértem, sajnos kiderült, hogy összekevert egy vendéggel aki lemondta, így rászervezett a talinkra és csak 30 percünk van. Irány a zuhi, miközben felvette a köntöst amit SMSben kértem tőle. Amint visszaértem, állva estünk egymásnak, markoltam ahol értem, mivel kb 1 hónapja tervezem, a látogatást. Nem is bírtam sokáig, kértem térdeljem elém. Na az a látvány, hogy egy ilyen nő eléd térdel és beveszi...ezt nem lehet sokáig bírni. Kezem a fejére tettem és segítettem a megfelelő ritmusban. Aztán felállítottam és a falnak támaszkodott és hátulról, a melleit markolva kezdtem megdugni. Innét az ágyra vittem ahol bepucsitott én pedig nem bírtam magammal, csak keményen toltam. Éreztem, hogy már nem bírom sokáig,, de meg akartam lovagoltatni, így beleült és hatalmasat élveztem a melleit markolva.
Második menet klasszik NFVSZ, amit nagyon lelkesen abszolvált, utódokkal a szájában hagyott lenyugodni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Minden benne van a fél/egy órás árban amire szükségem van.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Sokadszor voltam de nem utoljára ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-11) : Isteni natúr franciájával bűbájosan felszopott, remek technikával és az előttem már többek által említett varázslatos technikával. Egy kájúrnak éreztem magam,

(2015-03-15) : Az első körben franciás kényeztetést kaptam és akartam is, nagyon jól el találta a száj és a kéz technikának együttes használatát,miközben a farkam kényeztette

felejthetetlen: 16db
(2019-12-20) : Fantasztikus technikája van, komolyan kell figyelni nehogy idő előtt lövöldözés legyen, viszont itt sem a kivégzős stílus dominál benne, úgy csinálja ahogy neked a legjobb -türelmes.

(2018-01-01) : a pajszert is kezdte éleszteni,huh de jó volt megint.Aztán leheveredtem az ágyra,és kezdésnek kaptam egy isteni franciát,bár már túl sokat nem kellett dolgozni az állóképességemen.:

(2016-12-29) : Nagyon finom a franciája. Nem túl gyors és nem is lassú. A kezét is csak annyira használja amennyire kell. Kértem a kölcsönös franciát. Puncija nagyon szép szinte kislányos, pedig nem 18 éves. J

nagyon jó: 38db
(2020-08-28) : Ő is el el kalandozott a velem egykorúhoz. Közben leheveredtünk az ágyra és kaptam egy bevezető franciát, majd én kalandoztam testének simogatása közben le a kelyhéhez. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy itt addig maradjak, amíg neki nem lesz megfelelően jó a tevékenységem.

(2019-12-28) : Kertem, h forduljon hasra, elsore kutyusba fordult, ami brutalis latvany, a kerekpopsi, noies csipo, sexy vall...huuu, meg is dongettem. Visoznt az en kedvencem hatra volt, a hason fekvos, popsit kinyomos, kemenyen megd...os egyuttlet

(2019-07-26) : Alapos tasakgyúrást kaptam, mind kézzel, mind szájjal. Később egy erőteljesebb makk nyalogatás és egy kézzel húzogatós szájbavétel. Gumit kértem és rögtön megoldotta, de szólnom kellett, hogy csak óvatosan, mert tele lövöm a gumit punci nélkül.

: 109db
(2020-12-08) : Nagyon jól alkalmazkodik és szereti csinálni. Érezte már nem sok van az élvezésemig, ezért egyre ütemesebben szopta a farkam. Olyan volt mint aki az élete nedüjét szeretné megkapni. Mikor élvezel egyre mélyebben veszi be és nem hagyja hogy egy csepp is mellé menjen,és az utolsó pillanatig csinálja. Az ember a végén elgyengülve térdre esik mint a kis boci születése után. H

(2020-07-20) : Franciazott , jól csinálta , kérdezte a gumit mondtam hogy mehet a menet . Meglovagolt, nagyon jó volt aztán kutyus és végén is lett. (Kb5perc volt).

(2020-07-04) : Nagyon jó technikája van, nem veszi be túlságosan mélyen, de iszonyat izgató amit a szájával művel. Érezte hogy nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá, ezért úgy helyezkedett el hogy a punciját is kezelésbe tudjam venni.

lehetne jobb: 1db
(2015-04-18) : Rövid, csókos ismerkedés után ő került felülre és oldalra, a jobb kezem felé kitolt puncival, nagyon kellemes franciás kényeztetésbe kezdett, én eközben a puncijat simogattam.