4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lana szexpartner

szexpartner

Lana-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-20 09:39:27

Jbee
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lana beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Könnyen elértem. Ő vette fel. Kedves hangja van. Gyorsan ment az egyeztetés
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető a körútról. Parkolás az nem egyszerű. Villamos jar nem messze.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Régi polgári lakás tobb szobával. Celnak megfelelt. Sok tükör van. Jó matrac. Tisztaság volt.
Lana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Egy magas szőke bombázó fogadott hatalmas mellekkel mint a kepeken is látszik. Kedves mosolygós közvetlen lány.

Action
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Csók:
5
Lábimádat:
4
Korabban jártam nála. De megprobalok vissza emlékezni. Szerintem menni fog.
Kék köntösben fogadott. Nagyon kedves közvetlen csaj. Beinvitált a szobába kicsit beszélgettünk ismerkedtünk kis simogatás makd elmentem fürdeni. Miutan vissza értem mar köntös nélkül volt. Bugyi melltartóban.
Állva kezdtük az ismerkedést finom gyengéd csókokkal . Csókoltam a nyakát, simogattam, ezeket élvezte. Halk sóhajok voltak. Alapvetően egy halk lányról van szó. Későbbiekben is halk volt viszont nagyon készséges.
Csókok közben lekerult a melltartó és utana a hatalmas eredeti ciciket kényeztettem. Közben a farkam markolta.aki szereti a nagy melleket mindenkeppen ajánlott a látogatás. Eszméletlen.
Ezután leheveredtünk a matracra es kaptam egy finom franciát. Majd felváltva kenyeztettuk egymást. Ezutan gumit kértem es meglovagolt. Hol intenziven hol lassabban. Közben a melleit kenyeztettem vagy csókolóztunk. Igy is lett vege az első körnek. Abszolut barátnő feeling. Oda adó. Jol éreztem magam nála. Kaptam egy kellemes masszázst is. Beszélgettünk mindenről. Tényleg jol ereztem magam nála nem volt semmilyen kellemtlen feszengés pedog először voltam nála. Masszazs utan mellém fekidt csokoloztunk közben elkezdte verni a farkam jelezve hogy ideje a masodik menetnek. Eloszor misszionáriusban kezdtük. Hatalmas mellei gyonyoruen ringatóztak makd hatulrol folytattuk. Feneke brazilos kerek markolhato. Igy is lett végem. Kicsit simogattuk egymást majd elmentem furdeni mivel lejart az idő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag. Előre letettem. Teljesen rendben volt

Rózsacsokor
fél órás randira 17, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 37 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy nagyon kellemes kozvetlen odaadó hölgy aki partner mindenben. Barátnő feeling abszolút. Nagyon szép magas nő. Aki nem a törékeny lanyokat szereti mindenképpen menjen el hozzá mert ajánlott. Nagyon jol ereztem magam. Biztos h még vossza megyek

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lana szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-23 18:24:49
Az írásod eleje nem sok mindent tartalmaz, nem friss élmény, ráadásul néhány helyen kusza is..., elnézést érte, de ezt nem tudom hova tenni.

2020-11-23 12:01:17
Bevallottan régi történet, ráadásul az eleje nagyon információszegény

FunkciókLana legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-10-04) : Hanyatt fordított és oldalról nyelvecskéjével izgatni kezdte a cerkát. Közben simogattam a haját, emelgettem a ciciket, finoman paskoltam a fenekét. Ekkor láttam, hogy popsija és puncija csodásan látszik a tükörben. Észrevette, hogy a tükröt használom, rám mosolygott és nagyobb terpeszt vett fel. Mozizhattam ha már ilyen jól helyezkedett a Drága. Ő eközben lassan, finoman kéz nélkül kényeztetett.

felejthetetlen: 3db
(2021-01-14) : Meg is jegyeztem, van még mit tanulnom :) Újra cseréltünk immár fekve kaptam ismét elképesztő franciát, amit élőben és a tükörből is remekül követhettem. Egyhamar megálljt kellett parancsoljak, mielőtt hamar túl jó lett volna. Lana gumit adott rám és lovagló pózban indítottuk útjára a szeretkezős kalandunkat. Egyszerűen kihagyhatatlan ez a pozitúra vele. Ütemesen lovagolt rajtam és közben hol a popsit, hol a ciciket markolásztam veszettül.

(2020-11-27) : Lana egyszer csak szépen lenn termett a velem egykorúnál és kézbe vette a dolgot és az irányítás, pontosabban a szájába vette nemesebbik részem. Hagytam, hogy csak ő kényeztessen. Nekem az ő franciázása tökéletes volt. Nem csinált hatalmas trükköket, csak pont eltalálta, hogy mennyire szorítsa szájával, milyen erővel dörzsölje makkomat, milyen tempóba szopja. Nagyon élveztem akár egész nap is el lettem volna így csak simán élvezve az ő ténykedését.

(2020-11-26) : Leültem, majd elém guggolva kényeztetni kezdett a Szépség. Lassan, finoman, középmélyen, kevés nyállal dolgozott. Kértem feküdjön le a matracra mert szeretném testének minden pontját végig puszilgatni. Mosolyogva lefeküdt és csók után végig haladtam gyönyörűséges testén. Utazásom végén a puncit kezdem el nyalogatni. Szépen lassan kinyílt a kagylócska, a pici csikló kiemelkedett, majd megízlelhettem a kelyhe édes nedvét.

nagyon jó: 3db
(2020-12-16) : Elém térdelve cumizott, vissza jött csókolózni és javasolta a lefekvés lehetőségét, amivel éltem és elheveredtem a matracon. Szaxi közben kellemesen cirógatott és jött a gumis kérdés, én azt kértem csinálja még egy kicsit, mert nagyon jól esik és nagy élvezet ez nekem. Gumihúzás előtt még nyalakodtam egy keveset, ami után megint a szájában kötöttem ki, és végül csak felkerült az a védelmi eszköz

(2020-08-31) : A technikája jó volt, az erőssége nekem kissé kevés, de neki már így is ez volt a legerősebb fokozat. (Most ugye hümmögtök, hogy aki szétszedős masszázst akar, az ne itt keressen, de ezt hat év tapasztalatával cáfolom.) A nyakam be volt állva kissé, azt is tőle telhető mértékben megdolgozta, jobban éreztem magam utána.

(2019-07-26) : Lana nemsokára megérkezett immáron ruha nélkül,hatalmas cicikkel mellém térdelt és beolajozta a hátam,sajnos a tükörben nem tudtam nézni mert magasan volt a túloldalon, valószínűleg még a masszázs padhoz lett beállítva.Lana közepes erősségel kezdett masszírozni kérdezte,hogy jó ez az erősség,majd a hátamat átgyúrta időnként a zscsikhoz is benyúlt

: 4db
(2021-01-08) : Tus után irány a szoba, ledöltam és már nekem is esett. Csokolgatott aztán a száját használta. Nagyon ügyesen csinálja. Egy kicsit bírtam aztán kértem a kabátot, rámáyztam. Csokcsata, cicizés aztán vége is. Még én is meglepödtem. Egymás mellé feküdtünk, beszélgettünk egy jót, közben a gyönyörű melleit simizgettem. Kis idő múlva megkérdezte hogy mégegy.

(2020-12-12) : Aztán Lana a matrachoz invitált és kezdődött egy nagyon finom natúr francia közben feszes testét simogattam és mozizás a tükörben. Utána 69 következett, ahova elém került a lényeg, igazi mézes csupor volt számomra, miután ki nyalakodtam magam fel álltam és kaptam még egy kis nf-t, coffba fogtam a haját és így ütemeztük a ritmust szinte majdnem kényszer franciába mentünk át,

(2020-09-20) : Mivel a kislegényem már nagyon ébredezett kértem,hogy franciázzon,amit jól abszolvált,bő nyállal,némi kézi rásegítéssel és teljesítette a kéréseimet is - lassaban,gyorsabban,makkknyalás,erőteljesebb kézi munka stb- de pár perc után kértem a gumit,mert nem szerettem volna anélkül elmenni,hogy nem érzem a puncija melegét. Hátulról,majd oldalrról történt az aktus