144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-20 08:45:22

PETI1977
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara reagálása

Kedves Petim !
Köszönöm a Részletes beszámolót :) Mindig Isteni veled :) jók vagyunk együtt :) isteni a sex az élvezet veled !!! A méreted nem semmi pont nekem való :)) Bármikor hozzád mennék !!! Csok

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Larát már eddig is megsüvegelendő pályafutása első napjától ismerem, szuper a kapcsolatunk, gyakran találkozunk, sőt szenvedélyes légyottjaink előtt különböző obszcén tartalmú és roppant szókimondó telefonos üzenetváltásainkban is tudatosítjuk, mit és hogyan fogunk aktuálisan művelni egymással tetthelyének idilli atmoszférájában. Nem volt ez másképp a most hétvégi orgiánk alkalmával sem , így nem csoda hogy meredező műszerrel vártam bebocsátásom meghitt hajlékába...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egy a horgászokat szinte lélegzet - visszafojtott izgalommal eltöltő elnevezéssel bíró, csendesebb budai utcában található igényes rezidenciája. A körútról nyílik, eltévedni lehetetlen, pár perces sétával kiegészítve villamossal és metróval is könnyen megközelíthető. Alapjáraton a gépkocsival érkezőknek sem bonyolult a helyzet, bár most a parkolás ingyenessége miatt a ház előtt vagy a szomszédos mellékutcákban is kicsit nehezebb helyet találni a verdának. A premierre készülő pácienseknek sem kell aggódniuk, a GPS pontosan az objektum elé navigál...
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Pornográf attrakciónk színhelye egy ll. kerületi, új építésű társasház egyik magasabb emeleti szintjén található tiszta és rendezett lakása.
Makulátlan fürdő az út porának teljes körű eltávolítására, stílusosan berendezett amerikai konyhás nappali, és persze a bujálkodás hatalmas és kényelmes franciaágya, ergo patent az egész kuckó, úgy ahogy van...
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara egy lebilincselő kinézetű Érett Bombázó, vonzó idomokkal és pompás domborulatokkal megáldva.
Elbűvölő arc, megbabonázó kék szempár, a fotókkal ellentétben pillanatnyilag félhosszú, de így is ámulatba ejtő szöszi hajkorona, ultra szexi kisugárzását pedig elképesztő jó testének, formás lábacskáinak, feszes, kényeztetésre invitáló kebleinek és fenséges popsijának lenyűgöző, globális kompozíciója teszi ellenállhatatlanul teljessé.
Rózsaszín miniruhában és fekete magassarkú cipellőben fogadott, szívem szerint legott már az érkezésem utáni bejárati ajtózár kattanásakor rögvest, gondolkodás nélkül a farkamra húztam volna...

Action
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
A patyolatcentrumból visszatérve rögtön magamhoz húztam és vággyal fűtött csókcsatánk közepette azonnal két kézzel a falatnyi textil alá nyúlva simogattam alsónemű mentes, csábító hátsó felét. Kisvártatva megszabadítottam divatos viseletének pántjaitól, és nyelvemmel intenzíven munkálkodtam mesés didijein, egyre ágaskodóbb, csodálatos bimbócskáinak kiemelt figyelmet szentelve. Egyszercsak letépte derekamról a törülközőt, a konyhaasztal melletti egyik székbe ült, majd előrehajolva olyan mohó és vehemens orálba kezdett hímtagomon, mintha az életéért cumizna és holnaptól nem juthatna legféltettebb kedvenc csemegéjéhez. Nyilván esetében nem áll fenn ez a veszély, imád szopni és huzagolni egyaránt, állítom a rendszeres lepedőakrobatikus testedzés pluszban csak még remekebb kondícióban tartja. Lassan kivettem jogarom ragaszkodóan ölelő ajkai közül, mire elém térdelve, és a " Nem lehetne még? " - ártatlan tekintettel felvetett kérdésére rögvest tettlegesen felelve, legott toltam is vissza falánk szájacskájába kőkeményen meredező bránerem.
Dehogynem Baby!... - gondoltam magamban, ha ennyire ízlik a falloszom, miért ne folytathatnánk, és frissen mosott szőke frizuráját már két kézzel fogva húzogattam fejecskéjét ágaskodó péniszemre. Önfeledten és becsülettel dugtam tovább a száját , ritmusosan és alaposan pakolgattam bájos pofiját, s mivel láthatóan és érezhetően örömére szolgált a móka, így tempómat csak fokozva a kényszer és mélytorkos verziókat szintén teljes sikerrel abszolválva, nagyon - nagyon megbasztam érzéki szájacskáját. Amikor pedig éppen nem nyelték be brokim dákóra éhes, forró ajkai, golyóim és zacsim minden egyes négyzetcentijét nyalattam MILF Szépségemmel, alpári és mocskos szavak közepette, duzzadó makkom bájos pofijához veregetve.
Mindkettőnket alaposan feltüzelte eme vérpezsdítő helyzet, s maradván az ebédlői miliőben egy agilis kebelszexet követően a konyhaasztalán hanyatt fektettem, és mutatós lábacskáival már nyakamban serényen megjárattam illatos puncijában nyalakodó szervem. Módfelett kedvére volt a játék, s a kitartó, alhastáji gyakorlat meg is hozta hőn áhított gyümölcsét, pár perces fincsi ügyködésem eredményeként zihálva érte a beteljesülés.
A nagyszerű franciás felvezető etap után aztán hosszú minutumokon át az étkező alkalmatosságán klassszikus módon kefélgettem, ténykedésem ütemét tágra nyílt szemecskékkel és trágár, buzdító kifejezésekkel vezényelte. Emberes és élvezetes meló volt a javából, pláne mert Babám egy igazi, féktelen Baszógép, de eltökélt szándékom volt, hogy most aztán tényleg megkapja a magáét. Jó negyed óra tömény huzagolás elteltével pozitúrát váltottunk, felállva bepucsított, előrehajolt, az asztal széleibe kapaszkodott, én pedig irgalmatlanul döngöltem tovább, ezúttal már hátulról felajzott Partnernőmet.
Nem volt itt semmi líra, csak felszabadult töcskölés, melynek folytatását már a franciágyán cselekedtük meg.
Derekasan meglovacskáztattam, olyan elszántság uralta buzgó ténykedését, mintha a Nemzeti Vágta döntője lebegne előtte célkitűzésül, idővel kissé mérsékelnem is kellett lendületét, de miután valahogy helyretettem magamban a már tomboló örökítőanyag regimentem, máris teret engedhetett kiteljesedésének és fenomenális tudással valamint egyre pergőbb tempóban húzogatta Magát energikus lőcsömre. Ezt követően fordított cowgirl pózban is rendesen magamévá tettem, végül pedig " doggy " - ban basztam cefetül faszra éhes, szűk kis punciját.
" Verd tele a számat Petike " - kaptam meg a végső ukázt, ellentmondást nem tűrő utasításával egyszersmind tudatosította elmém, milyen módon akarja megszerezni maximálisan kiérdemelt extra mennyiségű bikafröccsét. Kézenfogva az előtér felé vezettem, félúton még a szoba közepén a szőnyegre ereszkedve is brutál frankón bevette ezredesem, majd az előszobába kiérkezve az impozáns fali tükör elé térdeltettem, és újabb dinamikus kényszerfrancia közepette fejecskéjét kezeimmel robbanásra kész, tajtékzó hímvesszőmre húzva kúrtam meg még egyszer friss tejcsire szomjazó, telhetetlen, rúzsos ajkait.
Remegő lábakkal, majdhogynem önkívületi állapotban spricceltem sperma alakulatom előhadait szájpadlására, szinte torkáig lövellve kezdésként, majd egy hirtelen rögtönzéstől vezérelve kihúztam szájából vitaminkoktélomtól csillogó rudim, így a nagyobb dózisokban fröcskölő kantej áradatommal megtisztelő módon a délelőtti arcpakolását is felhelyeztem, még kis nózija is csupa ondó lett, a péniszemre ragadó maradék gecimtől fényes, szana szét szopott faszom pedig záróakkordként kellemes és odaadó " after " kényeztetésre és gondoskodó utókezelésre visszahelyeztem attraktív Kedvesem szájacskájába, minél kevesebb vesszen tovább kárba imádott gesztenye illatú dzsúzából.Mindeközben kacér pillantása a tükörben többször is fátyolos tekintetemet fürkészte, gyakorlatilag bájos ábrázatán saját szeműleg győződhetett meg arról, hogy perfekt és minőségi leápoló munkát végzett. Én pedig spriccem egy részét lassan petyhüdő péniszemmel, kocsonyás anyagomtól csillogó orcácskájának jobb felén kenegettem szét, ily pazar módon teljesítvén be csodálatosan megkomponált vasárnapi matinénk.
A regeneráló és folyadékpótló szünet valamint a kedélyes csevegés után a második felvonást már elsőrangú fekhelyén szimplán misszionáriusban abszolváltuk, a nedves, nedűs végkifejletben pedig buksijához térdeltem és rejszolni kezdtem fölötte, a finisben pedig cirógató, finom nyelvcsapásai közepette az utolsó kibuggyanó hímiversejtjeimet is, mintegy exkluzív szalvétaként, nyálával kevert spermámtól ragyogó farkammal érzéki szájacskájának szélein kenegettem szét...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
No ebben a rovatban bizonyos hogy sohasem voltam még ennyire egyszerű helyzetben, mert dekoratív Személye a nívós körülményekkel, a lehetőségek széles tárházával, valamint kiemelkedő erotikus produkciójával karöltve, órás intervallumban is abszolút szolid, cirka a sok évvel ezelőtti budapesti átlaggal megegyező szerény terjedelmű bokrétával tiszteltetik meg.
A fentebb vázolt parázs eseménysorok tükrében talán senkiben sem maradt kétely afelől, hogy szerencsére csak csokrának szálai visszafogottak és mértéktartók, minden másnak gyakorlatilag csak a képzelet / no meg a tárgynapi teljesítőképesség... / szab határt...

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Végtelen kedvesség és nagyfokú figyelmesség jellemzi barátságos karakterét, tökéletesen olvas az ötletgazdag, akciókész férfiember legpajzánabb gondolataiban is. Gyengéd és érzéki, ha úgy kívánják a történések momentumai, majd forróvérű és detonációra kész Bestia , ha a következő perzselőbb szituációban elragadja heves temperamentuma. Én rendre inkább utóbbi képességeit tesztelgetem, de bőséges tapasztalatának birtokában egyébként is mindig ráérez arra, hogy melyik énjét kívánja az adott pillanat varázsa.
A kimerítő, de emlékezetes terápia után kissé meg is rogytam mint a pajtatető, úgy éreztem még a homlokom is behorpadt, mert áldásos szokásához híven mágikus fuvolajátékával ismét kiszívta belőlem az összes előcsalogatható nektárkészletem.
A házas seniorok ilyen bombaformában lévő, csinos feleségről, a tabut nem ismerő, pikáns fantáziájú, nősülni vágyó ifjak ilyen kívánatos anyósról, a tapasztalatlan suhancok ilyen fergeteges Szextanárnőről, a magamfajta kiéhezett, magányos farkasok pedig ilyen " Fejedelmi Zsákmány " - ról ábrándoznak magukban rendszeresen. Lara pedig pontosan tudja, hogy mire van szüksége a szürke hétköznapokból kiszakadni vágyó potens férfitársadalom ezen oldalak jóvoltából kalandozó kéjsóvár fickóinak.
Boldog vagyok, hogy gyakran a tettek mezejére léphetek hangulatos birodalmában!...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

alor
Ismerkedik az oldallal
2021-05-16 03:54:29
Szórakoztató,szinte kortes beszámoló e remek örömöt szolgáltató szépségről!

2020-11-21 19:38:06
"Nem volt itt semmi líra, csak felszabadult töcskölés" - az lett volna a meglepő, ha van mellette líra is :)

Voidem
Belát a dolgok mögé
2020-11-21 17:43:37
Erre nincs jobb szó, mint, hogy tökéletes... Nagyon tetszett a beszámolód!

2020-11-21 13:48:51
Barátom!! Hát tollat ragadtál? Én tudom, hogy, ha Te írsz az nagyon profi, alapos mű...nincs ez másképp most sem! Minden tekintetben elénk tártad randitokat, és tudom, hogy hiteles írásod. Vendéglátód valóban olyan tüzes mint azt írod....nincs is más hátra, minthogy örüljek élményeteknek amit egymásnak okoztatok!

2020-11-21 12:55:52
Értem én, hogy el akartad kerülni a szóismétlést, na de "kantej"?? :D Amúgy jó kis, olvasmányos beszi lett.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-11-22) : Most én feküdtem hanyatt és kértem lovacskában csússzon farkamba, amit meg is tett mondva ki nem hagyná mert élvezi farkam nagyságát. Lassú mozgással kezdett az elején meg megállva lehajolt hozzám, hogy érzéki csókban forrjon össze szánk, amikor kicsit mozgatta csípőjét élvezve merevségem, akkor már tocsogó puncijában egészen magában engedte.

(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 15db
(2021-04-18) : Ő pedig érezhette a keményedő barátomat és rácuppant teljesen töviről hegyire végig nyalogatta majd a szájába eltűntetve. Miközben én kezemmel a puncijával foglalkoztam ő hevesen foglalkozott barátommal, dicsérte milyen kemény, ami nem csoda, mert intenzíven van foglalkozva vele. Ismét csókolózásba bonyolódtunk egy rövid ideig csak, mert visszatért barátom társaságához újra töviről hegyire kezelésbe vette.

(2021-01-23) : Miután kinyalakodtam magam ismét Lara következet és újból szopásra kínálta a piros rúzstól ragyogó ajkát. Így ismét előttem térdelve tett kedvemre mélyen nyálasan erősen szopva mígnem hatalmasakat lövellve élveztem szájába.Szünetben kicsit megnyomkodta a derekamat mely jól eset.Majd az ágy szélére ki ülve újra szopni akart így ismét elé állva adtam a szájába álló farkamat de most inkább én diktáltam a tempót és lassú kezdés után egyre gyorsabb ütemben dugtam a száját egy jó darabig.

(2020-12-03) : Ismét csak a barátomig jutott, megint mélytorokkal fűszerezett franciát kaptam természetesen kezezés nélkül, de hogy én se tétlenkedjek kértem az egy híján hetvenes pozitúrát felém jött én pedig ismét csodálatos puncit tudtam nyalókázni, ami olyannyira jól sikerült, hogy eldurrantam a szájába nem tudtam visszatartani, ő várt egy kicsit majd csak ezután kerültek a mosdóba az utódok.

nagyon jó: 13db
(2021-03-06) : Bő nyálasan járta végig rudamat, szopta-szívta tekergette, gátamat ánuszom simogatta, a környéken mindennel foglalkozott. Naphosszat eltudnám képzelni kényeztetését. Közben a nedvesedő puncit izgattam és ujjammal bejártam kéjbarlangját amit kéjes riszálással fogadott. Helycserét javasoltam mert én is szeretek nyalakodni. Sima, nagyon szép puncival találtam szembe magam, amit először körbe puszilgattam,

(2021-01-15) : Ezután helyet cseréltünk és kaptam egy 5csillagos franciát. Bevette tövig, nyalogatta, hol lágyan jól pedig erősebben szopott.Már itt kétszer majdnem eldurrantam, Úgyhogy gyorsan kértem a gumit. Először beleült és finoman meglovagolt miközben a melleit szoptam aztán kértem hogy forduljunk. Úgy terveztem hogy hátulról nagyon keményen megdugom és ennek megfelelően kezdtem. Közben folyamatosan dícsért, hogy milyen finom a farkam és hangosan bíztatott hogy basszam keményen.

(2020-12-12) : Ezután ő vett szájjal kezelésbe, néha torokig bevette éreztem ahogy koppan a vége. Bő nyállal nagy élvezettel csinálta. Két kézzel markoltam haját és keményen dugni kezdtem a száját. Semmi finnyáskodás, pedig a friss frizurát éppen csesztem szét:) Kőkeményen meredtem, amikor kértem a gumit, majd gerincre vágtam és adtam neki ami a csövön kifért.

: 16db
(2021-02-17) : Aztán jött ő, a farkamat szájába véve kényeztetett, és bár már korban is messze vagyok az alfahím képességektől, ha kellett finoman körbenyalva, ha kellett mélyen beszívva nem engedte, hogy lankadjon a kedv és a keménység... Aztán kértem, hogy újra hadd nyaljam én a csodálatos punciját, egyszerűen visszavonzott. Volt egy kis 69-es póz, aztán ismét ő jött, és végül a szájába élveztem. Utoljára ezt a kamaszkori szerelmem engedte meg nekem,

(2020-12-12) : Leheveredtünk az ágyra, kezdődött a buli. Sok csók és beszéd a részéről majd elkezdett szopni. Aztán átültem a fotelba s hagytam hogy ott szopjon le végig. A francia nekem átlagos volt. Pihi az ágyon, majd franci ide-oda után én az ágy mellett állva ő az ágyon pucsítva dugtam meg. Popsit sajnos már sz elején kizárta a méretem miatt.

(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...