53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
349
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
Nóri a szomszédlány szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nóri a szomszédlány-

V.I.P hirdető
85/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-19 19:00:09

Tatamifun
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nóri a szomszédlány beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonközpontos kislány vette fel első hívásra, két óra múlva már Nórinál is voltam
Megközelítés
Parkolás:
5
Kondorosi úti "Kupi-tömb" BKV-val (Busz, villamos) jól megközelíthető, parkolás kocsival ingyenes, közeli áruház parkolójában hely is van mindig bőven. GPS a lakótömböt látja, az adott lépcsőházat már a vendégnek kell kisakkoznia.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
3
Kb. 10 éves lakópark, tiszta, a fürdő átlagos, de van minden, ami kell, babaszoba rendezett, ágy OK, tükrös szekrényben - pontosabban az azon lévő tükörben - lehet gyönyörködni, mozizni.
Nóri kolleginájával kettesben rendel, logisztikailag még kezelhető a helyzet, de nyilván nem ideális.
Nóri a szomszédlány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
4
Fiatal pici lány Nóri, homokóra alkat, kerek popsi, nagy cicik. A szájában fogszabályzó fokozza a tinis feelinget, amit huncut mosoly és kedves zöld szemek tetéznek. Életkor valós lehet.Fekete csipkés bugyiban és melltartóban fogadott. Bal combján és csípőjén tetoválás látható, de aki nem szereti a tetkókat (pl. én) annak sem zavaróak. Nórika személyiségében vadítóan keveredik a huncut tini lány a benne lévő - napról napra (ki)fejlődő - kéjsóvár, dögös nővel.
Marketing fogás lenne azt írni, hogy szebb mint a képeken, de nekem valahogy élőben még jobban bejött; talán azért, mert kb. 5 másodperc után egyértelmű volt, hogy működik a kémia.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Udvariassági tusolást követően - első randis menetrendemhez híven - állva kezdtük meg az ismerkedést. Amikor Nórit elkezdtem csókolni, simogatni, akkor reméltem, hogy ő is visszacsókol majd, de azokra a - számomra a helyzet miatt váratlan - szenvedélyes csókokra, amiket kaptam egyáltalán nem számítottam! Ami még meglepet, hogy Nórika (ezt nem tudom máshogy írni) valahogy "őszintébben" simogat mint a többiek; ilyet én ebben a" műfajban" eddig nem tapasztaltam! Pár fiatalkori szerelmem tudta csupán ezt a mindent odaadó, szenvedélyes simogatást produkálni.
Simogatás közben levetettem partneremmel a melltartóját és simogattam, csókoltam, érzéssel markolásztam hatalmas, természetes, kemény melleit. Ténykedésünknek meg lett az eredménye, Nórika egyre szaporábban vette a levegőt, bimbója megkeményedett, és én is...
Percekig el voltunk így, farkamat Nóri lába közé csúsztattam, aki bugyiján keresztül gyakorlatilag egy csúszka masszázsban részesített, időnként picit, alig hallhatóan felnyögött...
Kértem, hogy kényeztessen egy kicsit orálisan; a fogszabályzója nem zavaró, kezét picit használja, nekem épp megfelelő módon, közepes tempóval és erősséggel szopott Nórika.
Rajtam volt a sor, levettem alkalmi kedvesem bugyiját és igazgyöngyét kezdtem el lágy, sűrű nyelvcsapásokkal kéneztetni, miközben egyik kezemmel Nóri mellét és hasát simogattam. Mivel a "műveleti terület" megfelelően nedves volt már az első pillanattól kezdve, ezért kisvártatva mutató ujjamat is behelyeztem Nórika addigra már tocsogó puncijába, aki kisvártatva alkaromat hasához, fejemet ölére szorítva hatalmasat élvezett.
Missziben folytattuk, szenvedélyesen csókolóztunk, két kezemmel megragadtam partnerem fenekét és teljes erőből tövig nyomtam farkamat a lucskos, meleg, nedvedző tini punciba. Szinte eszemet vesztve basztam, Nóri pedig - amikor épp nem csókolóztunk - kéjesen nyögött...
Dogyba fordultunk; mikor megláttam, hogy Nóri puncileve fordulás közben kifolyik a lepedőre, majdnem elélveztem... Dugás közben Nórika többször majdnem a csúcsra ért, de célt érni (a hét utolsó napja volt és előttem pár versenyzőt aznap Nóri már leápolt) többszöri csúcstámadási kísérlet ellenére sem sikerül, ezért egy pillanatra megpihentem; Nóri azonban nem állt meg egy pillanatra sem! Amíg én pihegtem Ő teljes erőből - sikongva, hörögve - tolta rá magát a farkamra, de egy idő után neki is be kellett látnia, hogy ami - egyelőre - nem megy, azt nem kell erőltetni, ezért totál kimerülve az ágyra rogyott, pár másodpercig pihegett (ahogy a "menet" közben az arcába hulló haját kifújta és a füle mögé igazgatta, az is megérne egy szonettet), majd kijelentette, hogy most pedig lovacskázni szeretne! Nem volt ellenvetésem.
Ezt a pózt kihagyni Nórikánál vétek! Ahogy ez a tini a hatalmas, ugráló melleivel tekergeti magát az ágyékodon az maga a mámor! Nóri a mellkasomra támaszkodva teljes erőből rányomta magát az ágyékomra (tövig beleült), majd "full gázzal" vágtázni kezdett; amikor elfáradt akkor klitoriszát az ágyékomhoz nyomva, csúszkálva stimulálta magát.
Többszöri "vágta" és teljes kimerülés után Nórinak is be kellett látnia, hogy per pillanat nem fog sikerülni a csúcsra érnie... Nekem viszont pattanásig teltek a véredényeim ezért kértem, térdeljen rá az ágyra úgy, hogy közben lássam a tükörben is, ahogy szorgoskodik a kéjrudamon. Pazar látvány volt felülről és oldalról is nézni, ahogy meseszép partnerem leápolja a farkamat. Teljesen magával ragadott a hév; gyors tempót diktálva, Nóri fejét a faszomra húzva, kéjesen-hörögve, ájulás közeli állapotban élveztem partnerem torkába, aki az első sperma lövelésnél abbahagyta a szívást, farkamat a szájában tartva megvárta, amíg a pulzálás abbamarad, majd a tövénél fogva kivette rudamat a szájából és egy bájos-tinis-kurvás-nőies mosoly kíséretében lenyelte az ikrámat. Ezután - mivel a farkam tövét egy pillanatra sem engedte el - visszavette félkemény péniszemet a szájába és nyalta-falta, gyakorlatilag cseppmentesre szopta. Ha nem egy hajtós hét és egy kb. háromnegyed órás intenzív "testmozgás" állt volna mögöttem biztos, hogy ráfordultok még egy menetre, de gyakorlatilag - semmilyen értelemben - nem bírtam állni, ezért az ágyra rogytam, "Legyőztek", megadtam magam...
Eszembe sem jutott, hogy masszázst vagy bármilyen más, enyhítő testi kontaktot kérjek; Nóri sem kérdezett rá semmi ilyesmire, magától értetődően beszélgetni kezdtünk.
Hanyatt feküdtem, partnerem, mint egy japán gésa térdelt a jobb csípőmnél, időnként a karomat simogatva, néha fel-fel nevetett. A kölcsönös szimpátia miatt hamar bensőséges témákra terelődött a szó; Nórinak helyén van az esze (is...), remekül szórakoztunk.
Repült az idő, én kérdeztem rá (a szobában nincs óra!), mennyi időm maradt; Nóri a homlokára csapott, meztelenül a szekrényhez rohant (Istenkém azok a táncoló mellek!) kivette a telóját és közölte, semennyi! Roham tusolás után, öltözés közben rendeztem az extra bokrétát, de közben annyira belemelegedtünk egy témába, hogy az előszobában elakadtunk. Nóri kolléganője finoman jelezte, az ő vendége is távozna, ezért jó lenne ha eltipliznék. Nórika átölelt, adott két puszit és a fülembe súgta: "Visszavárlak ám...!"
Szívem szerint azonnal visszafordultam volna...
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A helyre jellemző, kicsivel a Pesti átlag alatti szabvány bokréta. Az alapban is sok minden belefér (csók, ujjazás), amit Nóri - számos kolléganőjétől eltérően - szenvedélyesen teljesít is. Az extra (esetemben a lenyelés) ellentételezése is méltányos. Elején adtam oda, de az extrát - mivel később kerekedett rá kedvem - utólag rendeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remélem a fenti beszámolóból átjött, hogy milyen remekül éreztem magam Nórival. Hagyományos barátnő feeling, pornós elemekkel tűzdelve. Nórika egész lényéből árad a szeretet és az erotika. Brutális ... Tartok tőle, hogy vagy nem lesz képes sokáig csinálni ezt a szakmát vagy - sajnos - nem ilyen odaadással. Viszont amíg igen, addig én - szokásomtól eltérően - visszajárós leszek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nóri a szomszédlány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-29 12:16:41
Basszus! 106:0:0 az értékelések összesítése. Csak gratulálni tudok még egyszer! És ez most az írónak és nem Nórinak szóló gratuláció.

2020-11-29 12:15:12
Én csak most, Nóri újabb megjelenésekor olvasom ezt a beszit. nagyon tisztelme azt, aki igazi partnerként tekint a lányokra. És mégis (vagy ennek ellenére) milyen nagyszerű dolgo kerekedik ki belőle. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-11-29 11:37:57
Hát igen... Kb. egy hétig rendelt ez a tündéri lány, azután elment két hét szabira, amit most meghosszabbított egy héttel... Remélem látom, látjuk még...

2020-11-27 20:58:54
Mi az hogy! Ez aztán a pompás beszi, részletgazdag, nagyon finoman nyers, mégis kulturált és főleg kedvcsináló. Gratulálok a beszihez is és az élményhez is.

2020-11-22 20:02:21
Hibátlan ! Úgy a randi mint az írás. Remek dolog ha elsőre megvan a szimpátia....Persze ehhez olyan partner is kellett mint Nóri. Szerencsés voltál.