349
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Amber szexpartner

szexpartner

Amber-

V.I.P hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-19 14:42:59

rezfaszú bagoly
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amber reagálása

Szia! Köszönöm,én is remekül éreztem magamat Veled! :) enélkül nem is ment volna a ránangolódás egymásra,Te ebben tökéletesen partner voltál! Várlak vissza,szeretettel...:*

Amber beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltünk pár nappal a találkozó előtt, kellemes hangja már akkor jó benyomást tett rám. A randi napjára kért megerősítést, elküldtem, majd hívtam is. Először még ki volt kapcsolva, kicsit később ő is megerősítette és létrejött a találkozó. Miattam változattunk a találkozó hosszán, ebben is rugalmasan partner volt.
Megközelítés
8. kerület külsőbb része, szépen rendbentartott és felújított pici garzonlakás. Amber egyedül rendel, parkoló is volt a környéken. BKV-t nem próbáltam, de láttam mindenféle járművet a környéken. A helyszín miatt szabadkozott, pedig teljesen rendben van az is, nem egy luxuskörnyék, de nem tartozik a legrázósabb helyek közé. Elmondása szerint nemsokára másik helyszínen lesz elérhető.
Helyszín
Korrektül felújított, tiszta lakás, tiszta fürdőszoba és törölköző fogadott.
Amber külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel Amber arcos képpel hirdet, meglepetés nem érheti az embert. Szexi szettben fogadott, majd szépen segített kihámozódni belőle. A képek és kinézet abszolút a valóságot tükrözik. Ápolt, finom illatú volt mindenhol Amber.
A szépen fazonírozott puncitájék különösen kedvemre való volt, egy piercing is található arrafelé.

Action
Fürdés és szájvíz (Amber is használt, ami nagyon nagy pluszpont) csókkal indított, nem fogta vissza magát. Tudja, hogyan kell szépen felcsigázni az embert,és ő is elveszi magának, amit szeretne.Nagyon jó franciát kaptam, majd viszonoztam a kedvseségét, ami nem volt ellenére, sőt. Szépen ápolt illatos kert fogadott. Nem variáltuk túl a pozíciókat, viszont Amber mindenben partner volt és kedves szavakkal, illetve érzéki hangokkal biztatott a program közben, aminek egy jó nagy orgazmus lett részemről vége.. Úgy gondolom, egész jól sikerült az egymásratalálás, szívesen felkeresem még. Miután az utódok a gumiban landoltak, igyekeztem magamhoz térni és egy jót beszélgettünk, nyílt, értelmes, kommunikatív lányhoz volt szerencsém.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amennyit előre megbeszéltünk, a pesti átlag felett, de a kedvesség, stílus és a kapott élmény is bőven átlag feletti, örülök, hogy összehozott vele a sors. Egyáltalán nem sürgetett a randi végén, ami szintén nagy pozitívum.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Örülök, hogy megismerhettem Amber.t, korrekt, rugalmas lány, hamar elrepül vele az idő, nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amber szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.