144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Sendy szexpartner

szexpartner

Sendy-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-19 13:47:23

IeatUout
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sendy beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-20

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en történt, simán ment. Érkezéskor egyértelmű intrukciók a bejutáshoz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Majdnem a házszám előtt tudtam parkolni, bár lehet, hogy csak szerencsém aznap délelőtt. A belvárosban nem könnyű parkolót találni. VTR-en pontos címet kaptam, így a GPS odavezetett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás szép, a fürdő tiszta és a tusfürdőn át a szájvízig minden igényt kielégít. Friss türcsit kaptam a tusoláshoz, melynek elvégzése után a nappalin keresztül a szentélybe jutottunk. A komódon sok eszköz (kis bilincs, ostor, stb) volt felsorakoztatva, melyekre nem én tartottam igényt, de sokat sejtetően súgta, hogy nem nem mindennapi élményben lesz részem.
Sendy külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Sendy a képeknek megfelel, szexi fehérneműben fogadott és egy magassarkú cipő volt rajta, amit az akció kezdete előtt levett a lábáról, viccesen megjegyezve a lábbeli önvédelmi funkcióját! :)

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
squirt:
5
Ahogy említettem, a szobába érkezés után, az önvédelmi fegyver (tűsarkú) letétele után Sendy levette rólam a törölközőt, mondván, hogy erre nem lesz szükség. Mivel még a fürcsi előtt egyeztettük érkezésem célját, így egyből munkához is látott. Engem az ágyra fektetett, ő pedig az ágy végéhez térdelve kezdett franciázni olyan brutálisan jól, hogy ha rágondolok, elindul a sátortábor a nadrágomban. ;) Igazi bőnyálas, zacsinyalós - falós gátkényeztetős nyelvleckét kaptam tőle. Még a lábaimat is felhúzatta velem, hogy jobban hozzáférjen azokhoz a részekhez, ahol más még nem nagyon járt. Miután szerettem volna meghálálni a csodás élményt, kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjam kényeztetni simára borotvált punciját. Megkérdezte, hogy nem zavar-e a spriccelés? Persze, hogy nemet mondtam, hiszen ezért jöttem. Viszonylag gyorsan sikerült őt csúcsra járatni, megjött az eredménye, akkor még csak egy kis mértékben. Nagyon nagy élmény volt ez úgy, hogy közben ő is tovább franciázott nekem. Kértem, emeljük kapcsolatunkat a következő szintre. Gumit kaptam és meglovagolt. Szűk puncija van és nagyon jól használja! Az ügetés vágtába fordult és óriásit élveztem a gumiba úgy, hogy ő is szinte ugyanakkor egy hatalmasat spriccelt a hasamra. Kicsit lenyugodtunk, pihegtünk, aztán Sendy letisztogatott. Mondta, hogy sorozatélvezőként vele jól járnak a férfiak, viszonylag könnyű neki örömet okozni. Eztán elmentem letusolni, és rövid dumcsizás után elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokrot a találka végén kérte. Nagyon korrekt, minden fillért megért! Ha még nem volt részed élőben spriccelő puncit látni, ezt az extrát mindenképpen vedd igénybe!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Úgy érzem, jól döntöttem, hogy meglátogattam, nagy élményben volt részem. Még biztosan jövök, köszi Neked Sendy!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-09-06) : Egymás előtt állva ölelkeztünk, ismerkedtünk egymás testével. A videói alapján DT és egy órás program benevezése mellett döntöttem. Egymásra hangolódás után gummer fel és jöhetett a DT.

(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 6db
(2020-10-11) : Egyik lábát felrakta a mellettünk lévő ágyra. Így terpesztett, én kéjesen, gyorsuló ütemben izgattam nedves puniját, ő pedig szinkronban a farkam verte. És jött a csoda, hangosan élvezett, vállamra borult. A markomba nagy mennyiségű spricc zúdult puncijából, majd le a parkettra. Törcsit dobtunk rá , nehogy a nagy hévben üzemi baleset történjen.

(2019-08-01) : Az összebújás részletei leírásának témakörével elértem beszámolóm sarkalatos kérdéséhez, hiszen azt egy többek szempontjából népszerűtlen, s kritizált gondolattal kezdem.

(2019-05-16) : Elsőként egy változatos francia ában részesültem, közben kezeimmel felfedeztem a kemény popsiját, combját, punciját. Az utóbbi nagyon jól reagál kellően nedvesedik és isteni. Mivel nfvsz nincs de annyira jól csinálta, hogy nem is akartam sokáig bírni, mert mind a látvány és az adott pillanat kihozta belőlem az utódokat.

: 17db
(2020-06-11) : Egy ideig élvezkedtem, majd kértem, hogy forduljon rám, mert közben szeretnék én is örömet okozni. Mosolyogva beleegyezett, így 69-ben folytatódott a randi.

(2020-03-09) : A tükörből néztem ahogy a szájában és a kezében tartott. Kellően felizgatott, az ágyra fektettem, csókolgattam, kerestem az erogén zónákat. Már ekkor látszott, hogy nincs színjáték ÉLVEZI a szexet. Nekem még nem volt szerencsém olyan partnerrel lenni akivel a squirt élményt át tudnám élni. Ezt már a telefonba is mondtam Neki. Én erre az élményre vágytam! Szóval elkezdtem a csiklóját nyalni miközben lassan az újjam a puncijába csúszott és hamar bekővetkezett a várva várt esemény spriccelve elélvezett.

(2020-01-28) : ő pedig lekapja a gumit, lendületesen nekiáll szopni a farkam mikor újra jó következő gumi jön a strapabíró. Most inkább szemből kérem, tesz párnát a háta alá és bedugom neki popóba,