94
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-18
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
LOTTI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

LOTTI-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-19 10:00:28

SenkiAlfonzz
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LOTTI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-20

Egyeztetés
Elérhető:
4
Egy kolléganő vette fel a telefont, és nagyon kedvesen eligazított Lotti időbeosztásáról és programjáról. Mint később kiderült, nem csak a kedvessége hanem a precizitása is maximális volt, ugyanis minden rendben volt a randival. Nem egyszer fordult már olyan elő, hogy a telefonos egyeztetés után a kolléganővel meglepetések fogadtak. Na itt erről nem volt szó!
Megközelítés
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Mostanában, mivel ingyenes a parkolás, mindenki autóval közlekedik, ezért nem egyszerű parkolóhelyet találni. Ezen a környéken egyébként sem. Statisztikailag könnyű odatalálni, meg a felvilágosítás is pontos, a GPS pedig csodákra képes. Tömegközlekedni a város bármely pontjáról egyszerű, 8 perc séta a metró, 2 a villamos.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
3
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van. Ottlétemkor senkivel nem találkoztam Lottin kívül, nem voltak zavaró hanghatások a szomszéd helységekből. A fürdőszoba minden széppel és jóval felszerelt. A baszobában a tatami egyik oldala mellett végig tükör.
LOTTI külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Lotti az a csaj, aki miatt a tükör a falon értelmet nyer. Szerencsére nem szégyenlős, ezért nem okozott komoly problémát elérni nála, hogy szabaduljon meg a fehérneműtől masszázs előtt. Emiatt nem is annyira tudom felidézni, hogy miben fogadott, de ez nem is fontos.:) A lényeg, hogy mit takart a cucc.

Erotikus masszázs
Erotika:
3
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Másfél órára érkeztem, az elején kértem egy hosszabb masszázst, a végén egy levezetéssel. A hosszabb masszázs végül egy közepesen hosszú masszázsra sikeredett, mert menet közben helyet cseréltünk. Lotti masszázsa a mezőnyből kiemelkedik, de természetesen nem mérhető össze egy profi thai masszőrrel. De nem is ez a cél. Lotti minden részemet a kért erősséggel végiggyúrt, és ehhez remekül "körbetáncolt", így minden porcikáját jól megtudtam figyelni a tükörben. Félidőben cseréltünk, és én kerekedtem felül:). Lotti hason fekve helyezkedett el, és elkezdtem a hátát masszírozni. Nem sokáig tartott az elhivatottságom, mert sűrűn elkalandoztam a Déli-dombságok felé, ahol egy ideig csak felszíni barangolásokat folytattam, majd nekiálltam barlangászkodni is. Szépen lassan, lépésről-lépésre haladtam a környezet feltérképezésével. Amikor a hasonfekvés már felettébb korlátozta a hozzáférésem lehetőségeit, kiadtam az utasítást, amit én szoktam kapni: fordulás.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Fordulás után a kézi tevékenységeim közben úgy éreztem, hogy bele kellene kóstolnom a természet adta lehetőségekbe. Alapos nyalakodásba kezdem a környéken, és szemmel látható és füllel hallható eredményeket sikerült közösen elérnünk. Ezek után hajtottuk végre a második cserénket a szeánsz során. Ezen a ponton újra áldottam a lakberendező kreativitását a tükör elhelyezésével kapcsolatban. Lotti popsival a tükör felé pucsítva helyezkedett el, és én nem tudtam eldönteni, hogy az "élő" képet vagy a tükörképet faljam a szemeimmel. Kezemből is szívesen növesztettem volna még párat, annyi simogatnivalóhoz fértem hozzá Lotti zseniális elhelyezkedésének köszönhetően. A további történések részletei belevesznek abba az érzés orgiába, ami az elkövetkező percekben (vagy órákban, napokban?) ért. Annyi maradt meg, hogy a tűzhányó kitörése után találkoztam a Szilvia nevű barátnővel, és Lotti diszkréten távozott egy időre, mert nem jutott szóhoz:).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extráról nem tudok, mert nem is vettem igénybe ilyesmit. Az elszámolás teljesen korrekt, a megállapodott mértéknek megfelelő.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek ajánlom, mert nem csak egy hétköznapi élmény, hanem sokkal több annál.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

négykarika
Billentyűbetyár
2020-11-24 11:41:53
Kellemes-szellemes befejezése egy jó kis olvasmányos történetnek, aminek a végén, más-más okból, de egyik szereplő sem jut szóhoz.

2020-11-23 11:58:00
Vicces, szellemes, hangulatos. Ezek a jelzők jutnak eszembe a jól megírt beszámolódról.

árrpi
Könyvet írhatna
2020-11-21 16:22:21
Jól megírt, informatív beszámoló egy fejlődő rangú kollégától, de a beszi-írásban szerencsére nem sokat kell fejlődnöd. :-) Köszi az infókat!

2020-11-20 13:37:18
Jól elbolondoztál a szavakkal, minden lényegi infó benne van az írásodban, köszi érte!

2020-11-20 12:48:23
Szellemes, ugyanakkor igen informatív írás melyből abszolút kiderültek Lotti erősségei.

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2021-01-14) : Nem ellenkeztem,letérdelt elém és egyből majdnem tövig bevette a farkam. Ütemesen szopott végig tartva a szemkontaktust. Nagyon tetszett nekem,hogy ilyen vadmacska, kicsit megfogtam a fejét, toltam a szájába magam. Nem kellett sok, túl jó volt ahhoz, hogy ellenálljak hamar eldurrantam a szájába. Majd eldőltem a matracon, ő elvonult a fürdőbe,mire visszatértem a földre,már mellettem feküdt.

(2020-11-13) : LOTTI - kérésemnek megfelelően - egy nem túl erős, inkább kényeztető, mint sportmasszázzsal alapozta meg a hangulatot, miközben meglepően közvetlen small-talkkal múlattuk az időt. Én közben bár hason feküdtem, de a tükröknek köszönhetően vizuálisan is örömömet leltem egy formás és izgató női test látványában. Az egész testes, a lábfejemtől a nyakamig tartó masszázshoz LOTTI olajat használt, folyamatosan reagált kéréseimre, a testem jelzéseire.

nagyon jó: 2db
(2021-01-13) : A masszázs kellemes volt, a hátamban volt némi izomláz, jól megdolgozta, kellemes fájdalmat éreztem. Közben persze kérdezte hogy minden rendben van e, megfelelő e a masszázs, illetve nagyon kellemes társalkodónak bizonyult, és úgy éreztem én is szimpatikus lehetek neki. (Nincsen olyan illúzióm hogy szívdöglesztő faszi lennék, de nagyon kellemesen megtaláltuk egymással a hangot.) Mikor végzett a hátammal felvetette a fordulás lehetőségét, nem vitatkoztam.

(2020-11-11) : Fürdés után visszatérve állva csókolóztunk, ledobta a törölközőmet én megszabadítottam bugyitól és melltartójától. Masszázspadon folytatódott a program, hasra feküdtem és lábaktól felfele kezdett el masszírozni, erogén zónákat érintve. Mikor fejemnél állt kezemet lábai közé vette, éreztem punciját. Megkért folytassuk talajon, hasra vágtam magam bár nem volt valami kellemes de a hátamon való csúszka kárpótolt.