20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
LOTTI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

LOTTI-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-19 10:00:28

SenkiAlfonzz
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LOTTI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-20

Egyeztetés
Elérhető:
4
Egy kolléganő vette fel a telefont, és nagyon kedvesen eligazított Lotti időbeosztásáról és programjáról. Mint később kiderült, nem csak a kedvessége hanem a precizitása is maximális volt, ugyanis minden rendben volt a randival. Nem egyszer fordult már olyan elő, hogy a telefonos egyeztetés után a kolléganővel meglepetések fogadtak. Na itt erről nem volt szó!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mostanában, mivel ingyenes a parkolás, mindenki autóval közlekedik, ezért nem egyszerű parkolóhelyet találni. Ezen a környéken egyébként sem. Statisztikailag könnyű odatalálni, meg a felvilágosítás is pontos, a GPS pedig csodákra képes. Tömegközlekedni a város bármely pontjáról egyszerű, 8 perc séta a metró, 2 a villamos.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
3
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van. Ottlétemkor senkivel nem találkoztam Lottin kívül, nem voltak zavaró hanghatások a szomszéd helységekből. A fürdőszoba minden széppel és jóval felszerelt. A baszobában a tatami egyik oldala mellett végig tükör.
LOTTI külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Lotti az a csaj, aki miatt a tükör a falon értelmet nyer. Szerencsére nem szégyenlős, ezért nem okozott komoly problémát elérni nála, hogy szabaduljon meg a fehérneműtől masszázs előtt. Emiatt nem is annyira tudom felidézni, hogy miben fogadott, de ez nem is fontos.:) A lényeg, hogy mit takart a cucc.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
Másfél órára érkeztem, az elején kértem egy hosszabb masszázst, a végén egy levezetéssel. A hosszabb masszázs végül egy közepesen hosszú masszázsra sikeredett, mert menet közben helyet cseréltünk. Lotti masszázsa a mezőnyből kiemelkedik, de természetesen nem mérhető össze egy profi thai masszőrrel. De nem is ez a cél. Lotti minden részemet a kért erősséggel végiggyúrt, és ehhez remekül "körbetáncolt", így minden porcikáját jól megtudtam figyelni a tükörben. Félidőben cseréltünk, és én kerekedtem felül:). Lotti hason fekve helyezkedett el, és elkezdtem a hátát masszírozni. Nem sokáig tartott az elhivatottságom, mert sűrűn elkalandoztam a Déli-dombságok felé, ahol egy ideig csak felszíni barangolásokat folytattam, majd nekiálltam barlangászkodni is. Szépen lassan, lépésről-lépésre haladtam a környezet feltérképezésével. Amikor a hasonfekvés már felettébb korlátozta a hozzáférésem lehetőségeit, kiadtam az utasítást, amit én szoktam kapni: fordulás.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulás után a kézi tevékenységeim közben úgy éreztem, hogy bele kellene kóstolnom a természet adta lehetőségekbe. Alapos nyalakodásba kezdem a környéken, és szemmel látható és füllel hallható eredményeket sikerült közösen elérnünk. Ezek után hajtottuk végre a második cserénket a szeánsz során. Ezen a ponton újra áldottam a lakberendező kreativitását a tükör elhelyezésével kapcsolatban. Lotti popsival a tükör felé pucsítva helyezkedett el, és én nem tudtam eldönteni, hogy az "élő" képet vagy a tükörképet faljam a szemeimmel. Kezemből is szívesen növesztettem volna még párat, annyi simogatnivalóhoz fértem hozzá Lotti zseniális elhelyezkedésének köszönhetően. A további történések részletei belevesznek abba az érzés orgiába, ami az elkövetkező percekben (vagy órákban, napokban?) ért. Annyi maradt meg, hogy a tűzhányó kitörése után találkoztam a Szilvia nevű barátnővel, és Lotti diszkréten távozott egy időre, mert nem jutott szóhoz:).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extráról nem tudok, mert nem is vettem igénybe ilyesmit. Az elszámolás teljesen korrekt, a megállapodott mértéknek megfelelő.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek ajánlom, mert nem csak egy hétköznapi élmény, hanem sokkal több annál.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

négykarika
Billentyűbetyár
2020-11-24 11:41:53
Kellemes-szellemes befejezése egy jó kis olvasmányos történetnek, aminek a végén, más-más okból, de egyik szereplő sem jut szóhoz.

2020-11-23 11:58:00
Vicces, szellemes, hangulatos. Ezek a jelzők jutnak eszembe a jól megírt beszámolódról.

árrpi
Élő lexikon
2020-11-21 16:22:21
Jól megírt, informatív beszámoló egy fejlődő rangú kollégától, de a beszi-írásban szerencsére nem sokat kell fejlődnöd. :-) Köszi az infókat!

2020-11-20 13:37:18
Jól elbolondoztál a szavakkal, minden lényegi infó benne van az írásodban, köszi érte!

2020-11-20 12:48:23
Szellemes, ugyanakkor igen informatív írás melyből abszolút kiderültek Lotti erősségei.