144
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Tekla szexpartner

szexpartner

Tekla-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-18 20:29:19

Lesly85
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tekla reagálása

Először is köszönöm a beszít élvezet volt végig olvasni de jobb volt átélni :))
Köszönöm az élményt élvezetes volt és örülök, hogy tetszett remélem mihamarabb folytatjuk és az még jobb lesz ?
Puszillak kis perverz :))))))

Tekla beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en keresztül írtam neki, de telefonon is egyeztettem vele miután láttam, hogy a randi időpontjához közeledve még nem kaptam visszajelzést. Minden simán ment aznap fél 7-re beszéltük meg a talit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jól megközelíthető a helyszín mind tömegközlekedéssel, mind kocsival. Újpest központhoz közel rendel Tekla. Én tömegközlekedéssel mentem, egyértelmű volt a cím. Estefelé már a parkolás lehet kicsit nehézkesebb főleg ebben a helyzetben, hogy mindenki siet haza.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy panelház sokadik emelete két bejárattal, attól függően melyik oldalon vagy Tekla adja az instrukciót hogyan juss be a házba. Kérte, hogy gyalog menjek, semmi akadálya nem volt csak úgy szeltem felfelé a lépcsőn, mivel vártam a randit. A lakás a célnak tökéletesen megfelelt. A fürdőszoba zuhanyzós minden tisztálkodásra alkalmas eszközzel, vele szemben pedig a szoba benne egy nagy franciaággyal. Az ággyal szemben a sarokban pedig egy nagyméretű tükör, aminek aktív szerepe volt a légyott során :) A ruháimat az egyik székre rakosgattam le az étkezőasztalnál, ami szintén a szobában volt.
Tekla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépve az ajtón egy szexi, izmos nővel találja magát szembe az ember, a beszámolókban olvasott titkárnős arc helyénvaló, mert elsőre nekem is ez jutott az eszembe, erre persze rásegít a szemüveg is természetesen. Egy piros melltartóban és francia bugyiban fogadott, amit kérésemre még megspékelt egy piros combfix-szel és magassarkúval.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Lábimádat:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Miután megérkeztem végigmértem az izmos testét a szememmel és közben elkezdtünk dumálni. Én persze közben elkezdtem ledobálni magamról a cuccot és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Már akkor megsimogatta a farkam a boxeren keresztül, én pedig rámarkoltam az izmos fenekére. Meg is jegyezte, hogy elég hideg a kezem, na mondom akkor megyek felmelegítem a zuhany alatt.

Zuhany után leültetett az ágy szélére aztán elkezdett gyengéden táncolni nekem az izmos fenekét a farkamhoz dörzsölte aztán be is nyúlt a farkamhoz, ami már elég kemény lett ekkorra. Konstatálta, hogy a farkam nem hideg, mint a kezem, hát gondoltam magamban ilyen meleg helyzetben.. :)
A rövid táncos mutatvány után lekerült a boxer rólam és Tekla letérdelt elém és elkezdte lágyan szopni a farkam először csak a makkomat kapta be és nyalta körbe aztán egyre mélyebbre csúszott a szájába a velem egykorú. Közben kéjesen pillantgatott rám a szemüvege mögül én pedig biztattam, hogy szopjon. Amikor látta, hogy engem izgat a mocskos beszéd rákontrázott rendesen. Eléggé beindított az a mondata hogy imádom szopni a kemény faszodat és közben ráköpött egy nagyot a makkomra. Nekem sem kellett több mondtam, hogy ő maradjon térden és én felállok, mert dugni akarom a száját. Így is tettem felálltam és elkezdtem ütemesem dugni a száját és közben a tükörben szemléltem az eseményeket. Felejthetetlen látvány és hanghatásoknak voltam szem és fültanúja.

Mikor kiélvezkedtem magam ebben a pozitúrában kértem, hogy hagy okozzak neki én is egy kis örömet. Levette a bugyiját és bepucsított nekem, lágyan belenyaltam a puncijába, a nyelvem hegyével izgattam őt, a hanghatásból azt éreztem, hogy jól esik neki. Pár percig nyaltam a punciját, amikor is azt mondta, hogy basszam meg őt keményen. Mondtam semmi akadálya, szopott még a farkamon egy párat aztán gumi fel.

Tekla hanyatt feküdt az ágyon én elé térdeltem és a két lábát megfogtam aztán betettem a kemény farkam a puncijába. Először csak finoman később keményebben kezdtem tolni neki. Eléggé rásegített Tekla biztató beszéde, amely mocskosabbnál mocskosabb mondatokból állt. Közben elővette a kis játékszerét és miközben én dolgoztam a punciján ő a csiklóját elkezdte izgatni a vibrivel. Fura érzés volt érezni a rezgést a farkamban is, ami épp a puncija belsejét töltötte ki, de egyben jóleső is volt.

Ezután pózt váltottunk, amit mindenképp ki akartam próbálni az a kutyus, szerettem volna érezni az izmos fenekét, ahogy nekem ütődik miközben dugom őt. Direkt úgy helyezkedett, hogy lássam magunkat a tükörben, én egyre hevesebben toltam neki ő pedig biztatott, hogy markoljam az izmos popsiját néha finoman rá is csaptam, azt hiszem mindketten nagyon élveztük. Mivel a végkifejletet a szájában szerettem volna mondtam neki, hogy húzzuk le a gumit és kezdjen el ismét szopni. Visszamentünk a kezdeti pozícióba, ő térdelt az ágy előtt én pedig feküdtem az ágyon lábam lent a padlón. Heves iramú szopás vette kezdetét, de ez már nem tartott olyan sokáig, mint az elején, kikívánkozott, ami bennem volt így rövid időn belül hatalmasat robbantam Tekla szájába. Isteni érzés volt, hagyott lenyugodni aztán elment törlőkendőért. Ezután még dumálgattunk erről, arról de főleg az edzésről és versenyéről kérdezgettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag rendeztük végig nem is volt szó róla, viszont a megfelelő tájékoztatást még megkaptam a telefonban a virágcsokor méretéről.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Azt hiszem, aki egy izmos testű titkárnővel szeretne egy jót hemperegni, aki még ráadásul vulgárisan is biztat téged, hogy mit csinálj annak nála a helye :) Én jól éreztem magam nála, mindenképp ajánlós kategória!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-08-20) : Finom, lágy szopás, isteni mélytorokkal, hosszan. Csak fekszem, fejem alatt párna és nézem és élvezem. Csak össze nézünk és már nyúl is a védelemért. Finoman rám csusszan, egy kis laza mozgás minek végén tövig lompi a puncijában és minden átmenet nélkül őrült vágtába kezd. Arca eltorzul és közli: most megbaszlak. Nonó mondom, nem engem, magadat.

(2020-04-08) : Megfordult és elém térdelt. Nagy terpeszt vettem, így hozzá fért mindenhez és egy mindkettőnk számára élvezetes francia kezdődött. Fejem alá párnát tettem. Fantasztikus látvány ahogy rábukik lompira és megszívva emeli fejét.

(2020-02-18) : Franciája nagyon finom, hosszan tartó nem kivégzős. Közben a falatnyi tangát levarázsoltam segítségével. Ezek után úgy helyezkedett, hogy mindenét elérjem. Barangoltak is kezeim szorgalmatosan elégedetten.

felejthetetlen: 20db
(2020-06-18) : Hason folytatjuk. Követeli a gecit, hogy töltsem meg, csorogjon ki végig a combján. Nem megyek még el, de közel,  ágyból kipattan, hoz síkosítót, tettszik, hogy figyel magára, ő is élvezze, beken minket, megfordul és háttal nekem beleül. Most rád verem a pinám. Ellen tolom, csattogunk. Popsi előttem, Tekla táncoltatja, köröz vele.

(2020-06-17) : A lábaim közé térdelt, simogatta a hasam, tetszett neki, végig nyalta a farkam, játszott a makkommal, nyalogatta, szopogatta. Ajkai közé vett, kellemesen csinálta, kezével csak a tövét fogta, szemembe nézett a szexi szemüvege mögül. Módjával habzsolta a farkam.

(2019-11-02) : Mozdul és már éhes szája falja merdt lomposom.Lassan finoman nyalja, bólogat és veszi lazán torokra.Biztos lehet gyakorolni, de erre születni kell, hogy valaki így érezze és tudjon csúcsközelben tartani. Érezni, hogy élvezi Ő is és örömmel teszi.

nagyon jó: 24db
(2020-09-09) : Kis simogatások után hamar Tekla szájába kerültem. Türelemmel és odafigyeléssel foglalkozott velem, minden rezdülésemre odafigyelt, próbálgatta mi jön be jobban, mi kevésbé. Volt hogy csak a hegyét kapta be, volt hogy az egészet, nyelvvel is dolgozott, teljes felmérést végzett rajtam. Egy idő után kértem a 69-et, fölém négykézlábazott, kaptam egy párnát a fejem alá hogy kényelmes legyen, és kölcsönösben folytattuk.

(2020-06-24) : Felém fordult, leültetett az ágyra, leguggolt elém " mit szólnál hozzá, ha így kezdenénk" mondta és szemüvege mögül kacéran rámnézve szép lassan szájába vette kisbrumyt és addig addig közelített, mígnem orra koppant a hasamon.

(2020-05-14) : Aztán megkérdezte: mit szólnál, ha most felsz*pnálak kőkeményre? Választ nem várva már bukott is rá a szerszámomra. Olyan jól csinálta, hogy tényleg ritka az ilyen. Kéz nélkül is meg volt a kellő határozottság és finomság.

: 41db
(2020-11-12) : A fejlógatos szájba szexuálás az Ő ötlete volt. Én meg hát na jó, legyen alapon nekiláttam. Közben ő a vibrátorral játszani kezdett a lába közt. Egyre havesebb lett, Érezhetően közeledett a csúcs felé. Mikoözben a csípőmmel diktáltam az ütemet, mellét, csókolgattam, hasát símogattam. A vibrátor környékén is játszadoztam is kicsit az újjaimmal, míg meg nem remegett a teste.

(2020-07-31) : Szoknyáját letolva dörgöli oda popsiját az ágyékomnak, majd megfordulva hamar ajkai közé kerülök. Nagyon finoman kényeztet, miközben hol őt nézem, hol a tükörben mindkettőnket. Ágyra keveredve érdeklődik, hogyan is folytassuk. Szeretném kényeztetni, de vibrátoros játékára is kíváncsi vagyok így egyszerre valósul meg mindkettő. Míg csiklóját izgatja és is nyalakszom a szabad felületeken.

(2020-07-08) : Nem sietve szopogatta, nyalogatta, nem kifelejtve a heréimet. Kezei a gátamat simogatták. Miután a vibrátor megtette kellő hatását, kicsit intenzívebb franciába kezdett, így sokáig nem is akartam tartani.