20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Vivien erotikus masszázs

erotikus masszázs

Vivien-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-18 16:34:16

bazsiii90
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kiránál szerzett élményem után gondoltam ellátogatok Vivienhez is, az új képek eléggé meghozták a kedvem. Előző este telefonon egyeztettünk, amit ő vett fel, én voltam a reggeli első vendég, mint utóbb kiderült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthetó a helyszín. Kellemes, hangulatos környék új építésű háztömbökkel. Délelőtti/kora délután órákban biztos van parkolóhely, de valószinű máskor is, úgy láttam az itt lakóknak van mélygarázs vagy belső udvar.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új, tágas lakás. A tett helyszínén tatami, hangulatvilágítás, "szobainas" a ruháknak, víz, falat csoki kikészítve, tökéletes. A fürdő is megfelel a célnak, kád+zuhanyzó fügönnyel, min. 5 féle tüsfürdő, a törölköző hengerbe hajtogatva.
Vivien külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Vivien bugyi nélkül, fekete csipkés felsőben fogadott mosolygósan. A képeknek megfelelő test, tökéletesen kerek, szilikon mellek. Testalkata a képeknek megfelelő, tetoválást nem láttam. Állítása szerint felszedett pár kilót mostanság, de ez abszolút nem látszik rajta. Smink ha volt is, minimális. Az arckitakarástól nem kell félni és bár a képek alapján más karakterű arcra számítottam, mégis nagyon tetszett. Látszik a szemében/arcán az intelligencia, ami későbbi beszélgetéseink során be is igazolódott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs részt skippelni szoktam, járok normál masszőrhöz, úgyhogy csak egy rövid csúszkát kértem hanyatt fekve. Ehhez beolajozta a szerszámot és a melleit, majd elkezdett csúszkálni a feszes melleivel a testemen. Közben fogdostam a melleit és pár perc múlva ténykedésének meg is lett az eredménye...
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
...és mire kőkeménnyé váltam volna, azon kaptam magam, hogy a szájába vagyok. Intenzívebb franciára számítottam valamiért, de Vivien szavak nélkül is nagyon jól ráérzett arra, hogy mit szeretnék és egy nagyon érzéki felvezető franciát produkált, kis idő elteltével tövig benyelős mélytorkos elemekkel. Nem vagyok kis méret, de tényleg koppanásig bevette, többször egymás után is, lenntartva, igazi tehetség. Ezután egy szintén nagyon érzéki golyókényeztetés következett, ami talán a legjobb volt, amit valaha kaptam. Tökéletesen egyensúlyozott a "nem érzek semmit" és a túl sok között. Ezután visszatért a franciához és változatos technikával, több szögben is kényzetetett, az intenzitást pont megfelelő ütemben növelte. Volt, hogy úgy helyezkedett, hogy elérjem a popsit és a puncit, de annyira jól csinálta, hogy inkább csak a popsiját markolásztam közben. Észrevettem, hogy szopás közben többször is a tükörbe pillant, ez is nagyon tetszett, de egyébként is többször nézett rám, mosolyogva. Ezután felálltam, hogy így folytassa a franciaórát. Vivien egyik kezét a combombra vagy a hasamra tette, másikkal néha besegített, de főleg szájjal kényeztetett, sokszor mélyre engedve éreztem a torkát rendesen, "gagging" hangok. Majdnem végem lett, de inkább hanyatt feküdtem, ahol perceken belül elért a vég. Kérésemre a befejezésnél kicsit mélyebbre engedte, majd finom mozdulatokkal, nyelvcsapásokkal vezette le a finálét. Elég idejig várt míg lenyugszom, csak ezután szaladt el törlőkendőért. Nem maradt erőm második körhöz, így a maradék időben odafeküdt mellém, simogatott, beszélgettünk. Intelligens lány.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szerintem átlagos méretű csokor, amit az extrák csak átlag alatti mértékben növelnek meg. Ezek közül a mélytorkot és a szájjal történő befejezést vettem igénybe, mindkettő maximálisan megérte, nagy kár lett volna kihagyni

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves és intelligens nőt ismertem meg Vivien személyében, aki nagyon odafigyel a vendégre. Nagyon sokáig kényeztetett, néha nagyon intenzíven, levegő után kapkodott, biztosan a keze is elfáradt, de a lelkesedése csökkenését egy pillantig sem vettem észre. Biztosan megyek még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.