53
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
349
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Klaudia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-18 15:04:53

dalamar2
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Sajnos régebben találkoztunk, így már nagyon vártam az újabb randit. A szokásos, jól bevált módon: viberen beszéltük meg, aznap reggel még megerősítítettük.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Ferenciek tere közelében, így BKV-val nagyon egyszerű Az ingyenes parkolás miatt autóval kicsit nehezebb illetve szerencse kell hozzá. Nem kockáztattam, az egyik közeli parkolóházban álltam meg (amúgy van egy új is közvetlenül a ház mellett is), de ahogy sétáltam az utcában, épp láttam 1-1 utcai helyet pont felszabadulni, de erre azért nem érdemes számítani mostanság. Meg amúgy is gyorsan be is állnak oda.
A cím amúgy teljesen egyértelmű, az utca és házszám is ki van írva.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Csendes bérház nem sokadik, de többedik emelete. A lenti kapuból megcsörgetem azért, hogy én lennék, és már kattan a bejárati ajtó. Gyalog megyek mindig, mert diszkrétebb szerintem, de lift is van. A ház amúgy nagyon csendes, nem találkoztam most se senkivel, munkásokkal sem, pedig valamit csináltak/csinálnak valahol. A diszkréció maximális. A lakás most is szép, otthonos és tiszta. Figyel erre is. A fürdő is és a törcsi perfekt. Újra leírom: zuhanyzós kád van, sőt, van kihajtható üveg is hozzá, hogy ne fröcskölj ki. Kilépő van, teljesen rendben, szép. Rengeteg tusfürdő és Listerin, hozzá eldobható kis műanyag pohárka. Eddig semmi változás.
A szobában viszont igen: új az ágy és picit át is lett rendezve. Az ágyat sajnálom kicsit, nekem nagyon jó volt a régi, sok szép emlék fűződik hozzá :) Azért természetesen van kényelmes szék/székek kicsit leülni és a ruháknak. Az új ágy is kényelmes, tágas, a széles tükör megmaradt, de most oldalról van. És kellemes zene. Hibátlan, most sem tudtam belekötni semmibe.
Klaudia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Klaudiát most valahogy a szokásosnál is szebbnek láttam (bár ez lehetetlen, de mégis :) ) , bár nagyon hiányzott is már :) egy álomszép, kedves és odaadó szexi boszorkány. A vele töltött időben kikapcsolom ezt a hülye külvilágot és a gondjaim. Ha mosolyog (imádom a mosolyát és nevetését), máris jól érzem magam, pedig még nem csináltunk semmit :) Az alakjához ott vannak a képek, hetente rak fel újakat. Most is van fent pár új. A Ismerős és unalmas lehet megint olvasni, hogy hiába a gyönyörű kitakart arc (diszkréció, stb.. miatt), de megint csak a fiatalabb Monica Bellucci.
Kérésemre az egyik kedvencembe öltözött: egy szexi, rövid fekete hálóing. Egy igazi nőies, de egyszerre szexi, alig-alig takarja a fantasztikus testét.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az ajtón belépve szokásos kezdőceremónia: cipő le, kézfertőtlenítés, ajándék apróság átadás. Után be a szobába be egy rövid kis csevejre. De szétnyíló köntösébe bepillantva a szemkontaktust alig bírtam tartani :) így hamarosan nevetve adta a törcsit és mentem gyorsan tisztálkodni. Utána be a szobába, de ő is jött hamar a fenti szettjében. Még állva, simogatások és forró ölelések formájabn közeledtünk egymáshoz, nevetve meg is jegyezte, hogy érzi az "elemlámpát" a törcsi alatt. Szeretem az ő kényeztetésével kezdeni a randit, most is így teszünk. Most kivételesen nem kapom fel, csak az ágyhoz vezetem, hogy helyezze kényelembe magát. Arcától lefelé haladva csókolom végig a teste minden porcikáját. A világbajnok cicikkel is foglalkozom természetesen gyengéden. Nem sietem el a dolgot, de csak megérkezem a gyönyörű és sima puncihoz is, aminek környékét először finom végigcsókolom, majd lassan kényeztetni kezdem nyelvemmel. Bár kicsit kijöttem a gyakorlatból, de nevetve irányba tesz és a kapott instrukciók után sikerült elröpítenem végül. Melléheveredve apró csókokkal illetve testét nézem a lenyugvását és természetesen fenntartom érdeklődését. Szelíden a hátamra döntött és közdett el nekem kedveskedni. Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat. Szerencsére tudja, hogy mit és hogy szeretek: így csak magától fölém helyezkedett és belémült szemből. Ő mozgott leginkább és csak öleltem a derekát simogattam a ciciket. Lassan kezdte majd fokozatosan gyorsítva haladtunk a csúcs felé. A sportnak köszönhetően nagyon jól bírja a tempót, így nem fáradt el. Egy idő után teljesen rámhajolt és így egymáshoz simulva szeretkeztünk. Szerencsésen bevártuk egymást és szinte egyszerre ért el minket a boldogság :) Még egy kicsit rajtam maradt fekve pihenés és megnyugvásképp. Tisztogatás után összebújva egymást ölelve pihentünk ki a hancúrunkat. De ezzel még nem volt vége a randinak szerencsére, mert hát hosszú volt a kihagyás és Klaudia meg nagyon kívánatos :)
Hidratálás és higinéia rendbetétel után újra én kedveskedtem neki elsőnek franciásan és az előzőhöz képest sokkal ügyesebb is voltam, meg a hangok is azt bizonyították :) Sikerem után nevetve toltam el a a fejem és dicsérte és köszönte meg a" munkásságom" A kis pihegés után, talán jutalom gyanánt, de megint csodálatos franciával kedveskedett nekem: finoman, lágyan, érzékien, alaposan, ahogy azt illik :) Amikor megfelelőnek ítélte a szerszámot, a védősipka felhelyezése után simán csak a hátára feküdt én meg mentem utána :) Tudta, hogy imádom szemből, missziben szeretni őt. Óvatason vezetett magába és mosolygva és várakozóan, incselkedve nézett rám. Hát most rajtam volt a sor, de leginkább közösen :) Imádtam, ahogy ölel, húz magába, csókol, lábaival is átölel, én meg közben érzem az illatát, forró leheletét, sima bőrének, testének minden porcikájanak az érintését. Nem vagyok egy nagy pózváltogató, maradtunk így, több ritmusváltás után ismét egyszerre ért minket el az öröm megint. Kicsit így maradtunk még (óvatosan, hogy ne nyomjam) majd egymás karjaiban fekve pihentünk. Természetesen kaptam inni bőven, kellett is :) Sajnos lassan indulni kellett. Az ajtóban még gyengéd ölelkezés és szomorú búcsú, majd vissza a zord világba. De a találkozó emlékét és Klaudia illatát legalább magammal vittem :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem beszéltünk róla, tudtam, amit kell. Érkezésemkor a konyhapultra raktam diszkréten az ajándéka alá.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon hiányzott már Klaudia, nem is gondoltam, hogy ennyire. Köszönöm, hogy velem voltál és én veled lehettem. Már most nagyon várom a következő talit :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-11-04) : Én következtem...francia tudása még mindig a legjobb számomra,pattanásig tudja húzni az embert,meg már ki is voltam éhezve nagyon szóval csak óvatosan_)majd minden pózt kipróbáltunk, ami az eszünkbe jutott, nekem Klau olyan hajlékony hogy csak ámulok bámulok mindig:)a kutyus ,én szemből, ő oldalt pózok jöttek be a legjobban :D ,csúcs a hátulról lovagló,gondoltam ha ezt átvészelem

(2020-10-23) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva használja ,le fel csúszkál szájjal nyelvel a farkamon pattanásig feszültem.Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kényeztessem kicsit Őt,gyorsan felkaptam és fordulatból az ágyra helyeztem,édes punciját nyaltam.egész nap tudnám csinálni, egyszerűen nem tudok betelni. ,Amit szeretek benne, hogy ő is élvezi nem játssza meg magát,ha nem jó úton járok simán megfogja a fejem és irányít:)

(2020-09-23) : Klau olyan odaadással kapta be a szerszámom hogy nehéz volt stop-ott nyomnom,most dicsérhetném órákig francia tudását de a lényeg hogy nagyon jól csinálja ,főleg mikor le fel szánkázik a nyelve farkamon és közbe mélyen szemembe néz (grátisz a tükör amiből formás popsiját látom.nem kellett sok időnek eltelnie mikor éreztem Klau is közeledik csúcshoz rákapcsoltam

felejthetetlen: 64db
(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-06-22) : Klaudia le ült az ágy szélére ,én állva maradtam és mélyen bekapta szerszámomat így bele kezdett egy fantasztikus bő nyálas franciába amit nagyon jól csinált közbe fel pillantott rám hogy nincs e ellenemre :)

nagyon jó: 103db
(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

(2020-06-08) : Ezután viszont nem volt menekvés előle és csodálatos francijáját mohón bevetette rajtam. Bő nyállal, a golyókra és zacsira is kiterjedően ügyködött, hol lassan hol gyorsabban mélyen eltüntetett a szájában, közben rám-rám nézett biztatást várva.

: 161db
(2020-12-02) : Kis idő után átadtam neki a lehetőséget, így az ágyra ült, közben húzott magával, majd a kezei mellett elkezdett a szájával is kényeztetni. Jó érzés volt ismét a szájában lenni, nagyon szeretem, ahogy kényeztet. Inkább barátnős, de az a határozottabb fajta, aki pontosan tudja, mi a jó a másiknak. Mindig elhatározom, hogy egyszer hagyom, hogy végig csinálja,

(2020-11-18) : A cicije pont a számhoz értek kénytelen voltam bekapni a bimbókat:)nagyon szépen megkeményedtek nyelvjátékomra.Klaudia felült teljesen,hátra nyúlt egyik kezével elkapta a golyóimat:)fogta simogatta és közben lovagolt szépen ütemesen.Mikor már nagyon közel jártam a véghez,szó nélkül megfordult ,rajtam (mert ugye az elején megbeszéltük hogy több pózt is szeretnék kipróbálni

(2020-07-30) : Hasonlóan érzéki szájmunkával kedveskedett,majd semmi finomkodás tövig elmerültem benne ,és újra csak hegyénél játszott,Es most jön a csúcs. Úgy mentem el hogy be sem vette a szájába, hanem csak a nyelve hegyével körözött és szánkázott a cerkámon Így lett meg az eredmény. Tisztálkodás után,rövid pihenő (beszélgetés és egy forró fekete elfogyasztása:) Végig csókoltam simogattam közbe,néztem gyönyörű arcát,