144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Klaudia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-18 15:04:53

dalamar2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Sajnos régebben találkoztunk, így már nagyon vártam az újabb randit. A szokásos, jól bevált módon: viberen beszéltük meg, aznap reggel még megerősítítettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ferenciek tere közelében, így BKV-val nagyon egyszerű Az ingyenes parkolás miatt autóval kicsit nehezebb illetve szerencse kell hozzá. Nem kockáztattam, az egyik közeli parkolóházban álltam meg (amúgy van egy új is közvetlenül a ház mellett is), de ahogy sétáltam az utcában, épp láttam 1-1 utcai helyet pont felszabadulni, de erre azért nem érdemes számítani mostanság. Meg amúgy is gyorsan be is állnak oda.
A cím amúgy teljesen egyértelmű, az utca és házszám is ki van írva.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Csendes bérház nem sokadik, de többedik emelete. A lenti kapuból megcsörgetem azért, hogy én lennék, és már kattan a bejárati ajtó. Gyalog megyek mindig, mert diszkrétebb szerintem, de lift is van. A ház amúgy nagyon csendes, nem találkoztam most se senkivel, munkásokkal sem, pedig valamit csináltak/csinálnak valahol. A diszkréció maximális. A lakás most is szép, otthonos és tiszta. Figyel erre is. A fürdő is és a törcsi perfekt. Újra leírom: zuhanyzós kád van, sőt, van kihajtható üveg is hozzá, hogy ne fröcskölj ki. Kilépő van, teljesen rendben, szép. Rengeteg tusfürdő és Listerin, hozzá eldobható kis műanyag pohárka. Eddig semmi változás.
A szobában viszont igen: új az ágy és picit át is lett rendezve. Az ágyat sajnálom kicsit, nekem nagyon jó volt a régi, sok szép emlék fűződik hozzá :) Azért természetesen van kényelmes szék/székek kicsit leülni és a ruháknak. Az új ágy is kényelmes, tágas, a széles tükör megmaradt, de most oldalról van. És kellemes zene. Hibátlan, most sem tudtam belekötni semmibe.
Klaudia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Klaudiát most valahogy a szokásosnál is szebbnek láttam (bár ez lehetetlen, de mégis :) ) , bár nagyon hiányzott is már :) egy álomszép, kedves és odaadó szexi boszorkány. A vele töltött időben kikapcsolom ezt a hülye külvilágot és a gondjaim. Ha mosolyog (imádom a mosolyát és nevetését), máris jól érzem magam, pedig még nem csináltunk semmit :) Az alakjához ott vannak a képek, hetente rak fel újakat. Most is van fent pár új. A Ismerős és unalmas lehet megint olvasni, hogy hiába a gyönyörű kitakart arc (diszkréció, stb.. miatt), de megint csak a fiatalabb Monica Bellucci.
Kérésemre az egyik kedvencembe öltözött: egy szexi, rövid fekete hálóing. Egy igazi nőies, de egyszerre szexi, alig-alig takarja a fantasztikus testét.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Az ajtón belépve szokásos kezdőceremónia: cipő le, kézfertőtlenítés, ajándék apróság átadás. Után be a szobába be egy rövid kis csevejre. De szétnyíló köntösébe bepillantva a szemkontaktust alig bírtam tartani :) így hamarosan nevetve adta a törcsit és mentem gyorsan tisztálkodni. Utána be a szobába, de ő is jött hamar a fenti szettjében. Még állva, simogatások és forró ölelések formájabn közeledtünk egymáshoz, nevetve meg is jegyezte, hogy érzi az "elemlámpát" a törcsi alatt. Szeretem az ő kényeztetésével kezdeni a randit, most is így teszünk. Most kivételesen nem kapom fel, csak az ágyhoz vezetem, hogy helyezze kényelembe magát. Arcától lefelé haladva csókolom végig a teste minden porcikáját. A világbajnok cicikkel is foglalkozom természetesen gyengéden. Nem sietem el a dolgot, de csak megérkezem a gyönyörű és sima puncihoz is, aminek környékét először finom végigcsókolom, majd lassan kényeztetni kezdem nyelvemmel. Bár kicsit kijöttem a gyakorlatból, de nevetve irányba tesz és a kapott instrukciók után sikerült elröpítenem végül. Melléheveredve apró csókokkal illetve testét nézem a lenyugvását és természetesen fenntartom érdeklődését. Szelíden a hátamra döntött és közdett el nekem kedveskedni. Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat. Szerencsére tudja, hogy mit és hogy szeretek: így csak magától fölém helyezkedett és belémült szemből. Ő mozgott leginkább és csak öleltem a derekát simogattam a ciciket. Lassan kezdte majd fokozatosan gyorsítva haladtunk a csúcs felé. A sportnak köszönhetően nagyon jól bírja a tempót, így nem fáradt el. Egy idő után teljesen rámhajolt és így egymáshoz simulva szeretkeztünk. Szerencsésen bevártuk egymást és szinte egyszerre ért el minket a boldogság :) Még egy kicsit rajtam maradt fekve pihenés és megnyugvásképp. Tisztogatás után összebújva egymást ölelve pihentünk ki a hancúrunkat. De ezzel még nem volt vége a randinak szerencsére, mert hát hosszú volt a kihagyás és Klaudia meg nagyon kívánatos :)
Hidratálás és higinéia rendbetétel után újra én kedveskedtem neki elsőnek franciásan és az előzőhöz képest sokkal ügyesebb is voltam, meg a hangok is azt bizonyították :) Sikerem után nevetve toltam el a a fejem és dicsérte és köszönte meg a" munkásságom" A kis pihegés után, talán jutalom gyanánt, de megint csodálatos franciával kedveskedett nekem: finoman, lágyan, érzékien, alaposan, ahogy azt illik :) Amikor megfelelőnek ítélte a szerszámot, a védősipka felhelyezése után simán csak a hátára feküdt én meg mentem utána :) Tudta, hogy imádom szemből, missziben szeretni őt. Óvatason vezetett magába és mosolygva és várakozóan, incselkedve nézett rám. Hát most rajtam volt a sor, de leginkább közösen :) Imádtam, ahogy ölel, húz magába, csókol, lábaival is átölel, én meg közben érzem az illatát, forró leheletét, sima bőrének, testének minden porcikájanak az érintését. Nem vagyok egy nagy pózváltogató, maradtunk így, több ritmusváltás után ismét egyszerre ért minket el az öröm megint. Kicsit így maradtunk még (óvatosan, hogy ne nyomjam) majd egymás karjaiban fekve pihentünk. Természetesen kaptam inni bőven, kellett is :) Sajnos lassan indulni kellett. Az ajtóban még gyengéd ölelkezés és szomorú búcsú, majd vissza a zord világba. De a találkozó emlékét és Klaudia illatát legalább magammal vittem :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem beszéltünk róla, tudtam, amit kell. Érkezésemkor a konyhapultra raktam diszkréten az ajándéka alá.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon hiányzott már Klaudia, nem is gondoltam, hogy ennyire. Köszönöm, hogy velem voltál és én veled lehettem. Már most nagyon várom a következő talit :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-05-13) : A bemelegítő csókok után kezelésbe vette szerszámomat ami addigra már úgy meredezett felé hogy nem lehetett nem észre venni:) változatos franciában részesített, melynek során hol csak a végén játszadozott nyelvével, hol mélyebben eltüntetett, időnként pedig végigcsúsztatta ajkait az oldalán. Mindezt igazi szenvedéllyel és átéléssel tette

(2021-05-04) : Kis pihenés után a hátamra dönt és bizony szájára vesz! Leginkább a nemesebbik testrészemet, és az igencsak alapos és élvezetes francialeckét kap. Majd gumiért kiálltok, amit szájjal ügyesen felhelyez, majd csüccs és már ül is a lovon szemből. Szerencsére nem csak ül, hanem szépen meglovagol. Kezdetben a karcsú derekába kapaszkodok, majd szépen egyre lejjebb és közelebb ereszkedik és először az imádott cickók kerülnek a számba

(2021-04-22) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva mindig felejthetetlen élményt nyújt franciája. A nyállal se spórol, így mindig nagyon kellemesen, olajozottan mennek a dolgok. Amit a legjobban szeretek benne, hogy láthatóan ő is mindig élvezi és átéléssel műveli ezt a tevékenységet. Estig is elfogadtam volna ezt így, de minél előbb Benne szerettem volna már tudni magamat a világ számomra legjobb helyén.

felejthetetlen: 11db
(2021-05-06) : Oda lépett hozzám csókolózni kezdtünk,simogattam a ciciket kiengedtem a melltartó szorításából,és már a nyelvem közt voltak hatalmas bimbói.Klau végig csókolt,egészen a hasamig ,majd elérte a szerszámomat ,végig nyalta mintha csak megízlelte volna ,meleg nyelve ajkai közt rögtön jól álltam,csak óvatosan mondtam (rég volt kényeztetésben részem)finoman nyalogatta szívta csak a tetejét kapta be nyalogatta,

(2021-04-06) : A kezdő simogatások, ölelések után most már ajkaink is hosszaban találkoztak. Ráutaló magatartásomon megértette, hogy én szeretném őt kényeztetni először szokás szerint és bombázó testének végigcsókolása után finom, sima és illatos kenyhénél kötöttem ki és maradtam is, míg csak remegések és sóhajok közette sikerült élvezéses örömére tettem. Kis pihegés után a hátamra lettem parancsolva, mert ő következett és hasonló útvonalat bejárva jutott el az álló cövekig.

(2021-02-25) : Elsőt kértem franciával,(amit bő nyállal érzékien nem kapkodva kaptam meg (pont ahogy szeretem.Kértem közös franciát,itt meg ízlelhettem újra illatos kelyhecskéjét.Nagyon szereti ha lágyan kényeztetem,legalábbis ezt mondja és a hangokból ítélve jól csinálom:)nem beszélve a látványról ami fölém tárult ,engedte hogy az egyik ujjamat is használjam ,é

nagyon jó: 5db
(2021-01-19) : Utána ő vett kezelésbe vagyis inkább szájalásba a puha ajkaival :) Isteni volt ismét, de többet szerettem volna :) Védőöltözet fel! Úgy voltunk, hogy most csak egy forduló, de az legyen tartalmas. Ö kerekedett felében és lassan kezdett szemből lovacskázni. Fogtam egyszer a derekát, ciciket, egymás kezét, néha ujjainkat egymásba fonva, máskor rámhajolva gyengéd csókok.

(2020-12-09) : Majd elkezdet lefelé csúszni rajtam közbe végig kaptam egy egy csókot még elérte szerszámomat. nagyon jól csinálja , bő nyállal , szív amikor kell, nyalogatja mint egy nyalókát ,lent tarja és csak a nyelve mozog szerszámomon rendesen felhúzott már így,ezért csere én vettem nyelvem alá Klaut :) nyaltam isteni punciját (valami csoda), nagyajkait, kisajkait, csiklóját: föl-le, körbe-körbe, beszippantva, finoman, erősebben, lassítva,

(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

: 9db
(2021-05-11) : Kérdezte mi következzen, a natur franciát választottam amit oldalroll amoldalrol abszolvált úgy, hogy finom meleg punciját tudtam simogati illetve ujjamat is használhattam. A francia tidása fenomenális először csak a hegyét kapta be majd mélyebben tüntem el a szájában. Nem használta a kezét, végig csak a szájával játszott a "kukackámon".

(2021-03-01) : I started jumping on her beautiful breast, and I could have easily spent the whole hour like this. She was very proactive, and in a moment she was already with my manhood in her mouth :) we had some mutual fun this way, then a couple of poses and I quickly capitulated. To notice the large mirror next to the bed, looking there gave the impression to be in a porn movie!

(2021-01-08) : Klau szájjal felhelyezte éreztem össze is esett de Klau is mert így kezdett kényeztetni én közbe simogattam ciciket .meg is lett az eredménye ténykedésének jól álltam , innentől fogva gyakorlatilag végig szexeltül az órát, mindenféle pózban. Kedvencem mindegyik közül talán az volt, amikor nekem háttal ült bele, és simogatni tudtam azt a gyönyörű, kerek, popsit. Még így a randi után is előttem van a látvány... a gyönyörű popsi, a vékony dereka, és a gyönyörű tetoválásai és ahogy élvez a drága,