144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-18 14:10:49

Wini
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Itt az oldalon levelezgettünk ,majd viberen folytattuk.Ott megkaptam minden szükséges információt.,majd lefoglaltam mindkettőnknek megfelelő idő pontot.
annyit kért hogy erősítsem reggel.
Megközelítés
A lakás könnyen megközelíthető, én metróval mentem, onnan talán 5-6 perc. Nagy lakóház, számtalan ajtóval, de könnyű megtalálni és Klaudia segített.
Helyszín
Maga a lakás nem túl nagy, de roppant elegáns. Főleg a szobában időztem, ahol kellemes hangulatvilágítás és zene fogadott. Nagy kényelmes francia ágy kivilágítva szembe hatalmas tükör(tökéletes)A fürdőben sok tusfürdő és szájvizek.Klaudia kiszolgált teljesen mintha szállodába lennék:)
Klaudia külseje
Nem csalódtam, a képekben,igen ,élőben sokkal szebb,arca is nagyon szép.Nem tini lány ki is van írva,igazi érett Bombázó !a teste az valami brutális szexi.Tökéletes alak mellett gyönyörű, egzotikus arca van. Számomra az összkép a legfontosabb, amibe Klaudia esetében még a legkritikusabb szemlélő sem tudna belekötni.

Action
Tusoló után az idő nagy részét testének felfedezésével töltöttem, majd jelentős figyelmet szenteltünk egymás intim részeinek kényeztetésére.(különös kép én az övére:)egész nap tudnám kényeztetni,finom illatos puncija van.
Mivel nekem szükségem van irányításra, így szívesen fogadtam a tanácsait, javaslatait, és igyekeztem meghálálni azokat. Nagyon kedves volt, szinte azonnal rám hangolódott.Kölcsönös franciába váltottunk ami igen csak jó volt, pornósztárnak éreztem magam,ahogy a tükörből láttam magam.Kis idő elteltével fel ajánlotta védőfelszerelést, amit szájjal felhelyezett.Már pattant is kérés nélkül rám.
A cicije pont a számhoz értek kénytelen voltam bekapni a bimbókat:)nagyon szépen megkeményedtek nyelvjátékomra.Klaudia felült teljesen,hátra nyúlt egyik kezével elkapta a golyóimat:)fogta simogatta és közben lovagolt szépen ütemesen.Mikor már nagyon közel jártam a véghez,szó nélkül megfordult ,rajtam (mert ugye az elején megbeszéltük hogy több pózt is szeretnék kipróbálni,igaz nekem ekkora már ki is ment a fejemből annyira jó volt ez így..megfordult lovagló pózba volt rajtam.Én még igy nem is próbáltam ,roppant szexi és izgató ahogy látni maga az akciót ahogy mozog rajtam.Nem tudtam mit fogni csak a vékony derekát vagy a popsiját mindkettő nagyon szép.Így Klau a lábamra hajolt teljesen be láttam ahogy kibe mozgok belőlem szóval annyira jó volt ,hogy elsültem.lezsibbadt a lábam a szám annyira jó volt.
Klaudia letisztogatott,mondta te csak maradj nyugodtan,csak mosolygott......hogy vagy?kérdezte /meg se bírtam szólalni csak bólogattam hogy nagyon jól!!elszívtunk egy cigit beszélgetünk,kaptam egy nagyon finom kávét(teljes kiszolgálásban volt részem) remélem még sokszor lesz is!Köszönöm szépen Klaudia
Elszámolás
Telefonba és viberen is mindent részletesen elmondott,extrákról is .ezért elkészítve a konyhapultra helyeztem.nagyon megérte

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A találkozó túlszárnyalta legvadabb elképzeléseimet is. Kezdeményező, érzéki és kihívó,annyira összetett személyiség hogy ezt nem is tudom megfogalmazni.jó értelemben,ahogy a képei is vadak a tetkók miatt, de mégis ártatlan ha fehér szexi-fehérneműben van.Bújós mint egy cica de szenvedélyes a szexben.Egyszóval örülök hogy rászántam magam és meglátogattam,nem csalódtam,megtiszteltetésnek veszem hogy megismerhettem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-05-13) : A bemelegítő csókok után kezelésbe vette szerszámomat ami addigra már úgy meredezett felé hogy nem lehetett nem észre venni:) változatos franciában részesített, melynek során hol csak a végén játszadozott nyelvével, hol mélyebben eltüntetett, időnként pedig végigcsúsztatta ajkait az oldalán. Mindezt igazi szenvedéllyel és átéléssel tette

(2021-05-04) : Kis pihenés után a hátamra dönt és bizony szájára vesz! Leginkább a nemesebbik testrészemet, és az igencsak alapos és élvezetes francialeckét kap. Majd gumiért kiálltok, amit szájjal ügyesen felhelyez, majd csüccs és már ül is a lovon szemből. Szerencsére nem csak ül, hanem szépen meglovagol. Kezdetben a karcsú derekába kapaszkodok, majd szépen egyre lejjebb és közelebb ereszkedik és először az imádott cickók kerülnek a számba

(2021-04-22) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva mindig felejthetetlen élményt nyújt franciája. A nyállal se spórol, így mindig nagyon kellemesen, olajozottan mennek a dolgok. Amit a legjobban szeretek benne, hogy láthatóan ő is mindig élvezi és átéléssel műveli ezt a tevékenységet. Estig is elfogadtam volna ezt így, de minél előbb Benne szerettem volna már tudni magamat a világ számomra legjobb helyén.

felejthetetlen: 11db
(2021-05-06) : Oda lépett hozzám csókolózni kezdtünk,simogattam a ciciket kiengedtem a melltartó szorításából,és már a nyelvem közt voltak hatalmas bimbói.Klau végig csókolt,egészen a hasamig ,majd elérte a szerszámomat ,végig nyalta mintha csak megízlelte volna ,meleg nyelve ajkai közt rögtön jól álltam,csak óvatosan mondtam (rég volt kényeztetésben részem)finoman nyalogatta szívta csak a tetejét kapta be nyalogatta,

(2021-04-06) : A kezdő simogatások, ölelések után most már ajkaink is hosszaban találkoztak. Ráutaló magatartásomon megértette, hogy én szeretném őt kényeztetni először szokás szerint és bombázó testének végigcsókolása után finom, sima és illatos kenyhénél kötöttem ki és maradtam is, míg csak remegések és sóhajok közette sikerült élvezéses örömére tettem. Kis pihegés után a hátamra lettem parancsolva, mert ő következett és hasonló útvonalat bejárva jutott el az álló cövekig.

(2021-02-25) : Elsőt kértem franciával,(amit bő nyállal érzékien nem kapkodva kaptam meg (pont ahogy szeretem.Kértem közös franciát,itt meg ízlelhettem újra illatos kelyhecskéjét.Nagyon szereti ha lágyan kényeztetem,legalábbis ezt mondja és a hangokból ítélve jól csinálom:)nem beszélve a látványról ami fölém tárult ,engedte hogy az egyik ujjamat is használjam ,é

nagyon jó: 6db
(2021-01-19) : Utána ő vett kezelésbe vagyis inkább szájalásba a puha ajkaival :) Isteni volt ismét, de többet szerettem volna :) Védőöltözet fel! Úgy voltunk, hogy most csak egy forduló, de az legyen tartalmas. Ö kerekedett felében és lassan kezdett szemből lovacskázni. Fogtam egyszer a derekát, ciciket, egymás kezét, néha ujjainkat egymásba fonva, máskor rámhajolva gyengéd csókok.

(2020-12-09) : Majd elkezdet lefelé csúszni rajtam közbe végig kaptam egy egy csókot még elérte szerszámomat. nagyon jól csinálja , bő nyállal , szív amikor kell, nyalogatja mint egy nyalókát ,lent tarja és csak a nyelve mozog szerszámomon rendesen felhúzott már így,ezért csere én vettem nyelvem alá Klaut :) nyaltam isteni punciját (valami csoda), nagyajkait, kisajkait, csiklóját: föl-le, körbe-körbe, beszippantva, finoman, erősebben, lassítva,

(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

: 8db
(2021-05-11) : Kérdezte mi következzen, a natur franciát választottam amit oldalroll amoldalrol abszolvált úgy, hogy finom meleg punciját tudtam simogati illetve ujjamat is használhattam. A francia tidása fenomenális először csak a hegyét kapta be majd mélyebben tüntem el a szájában. Nem használta a kezét, végig csak a szájával játszott a "kukackámon".

(2021-03-01) : I started jumping on her beautiful breast, and I could have easily spent the whole hour like this. She was very proactive, and in a moment she was already with my manhood in her mouth :) we had some mutual fun this way, then a couple of poses and I quickly capitulated. To notice the large mirror next to the bed, looking there gave the impression to be in a porn movie!

(2021-01-08) : Klau szájjal felhelyezte éreztem össze is esett de Klau is mert így kezdett kényeztetni én közbe simogattam ciciket .meg is lett az eredménye ténykedésének jól álltam , innentől fogva gyakorlatilag végig szexeltül az órát, mindenféle pózban. Kedvencem mindegyik közül talán az volt, amikor nekem háttal ült bele, és simogatni tudtam azt a gyönyörű, kerek, popsit. Még így a randi után is előttem van a látvány... a gyönyörű popsi, a vékony dereka, és a gyönyörű tetoválásai és ahogy élvez a drága,