53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
349
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-18 14:10:49

Wini
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Itt az oldalon levelezgettünk ,majd viberen folytattuk.Ott megkaptam minden szükséges információt.,majd lefoglaltam mindkettőnknek megfelelő idő pontot.
annyit kért hogy erősítsem reggel.
Megközelítés
A lakás könnyen megközelíthető, én metróval mentem, onnan talán 5-6 perc. Nagy lakóház, számtalan ajtóval, de könnyű megtalálni és Klaudia segített.
Helyszín
Maga a lakás nem túl nagy, de roppant elegáns. Főleg a szobában időztem, ahol kellemes hangulatvilágítás és zene fogadott. Nagy kényelmes francia ágy kivilágítva szembe hatalmas tükör(tökéletes)A fürdőben sok tusfürdő és szájvizek.Klaudia kiszolgált teljesen mintha szállodába lennék:)
Klaudia külseje
Nem csalódtam, a képekben,igen ,élőben sokkal szebb,arca is nagyon szép.Nem tini lány ki is van írva,igazi érett Bombázó !a teste az valami brutális szexi.Tökéletes alak mellett gyönyörű, egzotikus arca van. Számomra az összkép a legfontosabb, amibe Klaudia esetében még a legkritikusabb szemlélő sem tudna belekötni.

Action
Tusoló után az idő nagy részét testének felfedezésével töltöttem, majd jelentős figyelmet szenteltünk egymás intim részeinek kényeztetésére.(különös kép én az övére:)egész nap tudnám kényeztetni,finom illatos puncija van.
Mivel nekem szükségem van irányításra, így szívesen fogadtam a tanácsait, javaslatait, és igyekeztem meghálálni azokat. Nagyon kedves volt, szinte azonnal rám hangolódott.Kölcsönös franciába váltottunk ami igen csak jó volt, pornósztárnak éreztem magam,ahogy a tükörből láttam magam.Kis idő elteltével fel ajánlotta védőfelszerelést, amit szájjal felhelyezett.Már pattant is kérés nélkül rám.
A cicije pont a számhoz értek kénytelen voltam bekapni a bimbókat:)nagyon szépen megkeményedtek nyelvjátékomra.Klaudia felült teljesen,hátra nyúlt egyik kezével elkapta a golyóimat:)fogta simogatta és közben lovagolt szépen ütemesen.Mikor már nagyon közel jártam a véghez,szó nélkül megfordult ,rajtam (mert ugye az elején megbeszéltük hogy több pózt is szeretnék kipróbálni,igaz nekem ekkora már ki is ment a fejemből annyira jó volt ez így..megfordult lovagló pózba volt rajtam.Én még igy nem is próbáltam ,roppant szexi és izgató ahogy látni maga az akciót ahogy mozog rajtam.Nem tudtam mit fogni csak a vékony derekát vagy a popsiját mindkettő nagyon szép.Így Klau a lábamra hajolt teljesen be láttam ahogy kibe mozgok belőlem szóval annyira jó volt ,hogy elsültem.lezsibbadt a lábam a szám annyira jó volt.
Klaudia letisztogatott,mondta te csak maradj nyugodtan,csak mosolygott......hogy vagy?kérdezte /meg se bírtam szólalni csak bólogattam hogy nagyon jól!!elszívtunk egy cigit beszélgetünk,kaptam egy nagyon finom kávét(teljes kiszolgálásban volt részem) remélem még sokszor lesz is!Köszönöm szépen Klaudia
Elszámolás
Telefonba és viberen is mindent részletesen elmondott,extrákról is .ezért elkészítve a konyhapultra helyeztem.nagyon megérte

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A találkozó túlszárnyalta legvadabb elképzeléseimet is. Kezdeményező, érzéki és kihívó,annyira összetett személyiség hogy ezt nem is tudom megfogalmazni.jó értelemben,ahogy a képei is vadak a tetkók miatt, de mégis ártatlan ha fehér szexi-fehérneműben van.Bújós mint egy cica de szenvedélyes a szexben.Egyszóval örülök hogy rászántam magam és meglátogattam,nem csalódtam,megtiszteltetésnek veszem hogy megismerhettem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-11-04) : Én következtem...francia tudása még mindig a legjobb számomra,pattanásig tudja húzni az embert,meg már ki is voltam éhezve nagyon szóval csak óvatosan_)majd minden pózt kipróbáltunk, ami az eszünkbe jutott, nekem Klau olyan hajlékony hogy csak ámulok bámulok mindig:)a kutyus ,én szemből, ő oldalt pózok jöttek be a legjobban :D ,csúcs a hátulról lovagló,gondoltam ha ezt átvészelem

(2020-10-23) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva használja ,le fel csúszkál szájjal nyelvel a farkamon pattanásig feszültem.Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kényeztessem kicsit Őt,gyorsan felkaptam és fordulatból az ágyra helyeztem,édes punciját nyaltam.egész nap tudnám csinálni, egyszerűen nem tudok betelni. ,Amit szeretek benne, hogy ő is élvezi nem játssza meg magát,ha nem jó úton járok simán megfogja a fejem és irányít:)

(2020-09-23) : Klau olyan odaadással kapta be a szerszámom hogy nehéz volt stop-ott nyomnom,most dicsérhetném órákig francia tudását de a lényeg hogy nagyon jól csinálja ,főleg mikor le fel szánkázik a nyelve farkamon és közbe mélyen szemembe néz (grátisz a tükör amiből formás popsiját látom.nem kellett sok időnek eltelnie mikor éreztem Klau is közeledik csúcshoz rákapcsoltam

felejthetetlen: 65db
(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

nagyon jó: 103db
(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

(2020-06-08) : Ezután viszont nem volt menekvés előle és csodálatos francijáját mohón bevetette rajtam. Bő nyállal, a golyókra és zacsira is kiterjedően ügyködött, hol lassan hol gyorsabban mélyen eltüntetett a szájában, közben rám-rám nézett biztatást várva.

: 160db
(2020-12-02) : Kis idő után átadtam neki a lehetőséget, így az ágyra ült, közben húzott magával, majd a kezei mellett elkezdett a szájával is kényeztetni. Jó érzés volt ismét a szájában lenni, nagyon szeretem, ahogy kényeztet. Inkább barátnős, de az a határozottabb fajta, aki pontosan tudja, mi a jó a másiknak. Mindig elhatározom, hogy egyszer hagyom, hogy végig csinálja,

(2020-07-30) : Hasonlóan érzéki szájmunkával kedveskedett,majd semmi finomkodás tövig elmerültem benne ,és újra csak hegyénél játszott,Es most jön a csúcs. Úgy mentem el hogy be sem vette a szájába, hanem csak a nyelve hegyével körözött és szánkázott a cerkámon Így lett meg az eredmény. Tisztálkodás után,rövid pihenő (beszélgetés és egy forró fekete elfogyasztása:) Végig csókoltam simogattam közbe,néztem gyönyörű arcát,

(2020-07-07) : Az egyik kedvenc pózunkat választottuk, Klau előre hajolt, én pedig ismételten megcsodálhattam csodás fenekét. Imádom ezt a látványt, miközben a csodás feneke mozog rajtam előre és hátra, én közben 2 kezemmel ölelem a derekát. Klau csukott szemmel élvezi a tevékenységünket, hol felemeli fejét, hol pedig a lepedőbe fúrja az arcát.