20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
Colette erotikus masszázs

erotikus masszázs

Colette-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-18 13:12:12

kalandor_
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Colette beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
2-3 nappal korábban egy üzenetben írtam egy rövid bemutatkozó és érdeklődő levelet, amelyre nemsokára egy kedves reagálás érkezett.
Az általam javasolt időpont, szerencsére neki is megfelelő volt, küldtem egy VTR-t, amit gyorsan vissza is igazolt, és megkaptam a pontos címet is. A randi napján még SMS-ben megerősítettem érkezési szándékomat.
A kapcsolatteremtés és kapcsolattartás zökkenőmentes volt, naponta többször ránéz az oldalra és telefonon is könnyen elérhető.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros, V. kerület, a megközelítés senkinek sem okozhat gondot. A parkolás viszont problémás lehet, főleg hogy most újra ingyenessé tették. Én inkább a tömegközlekedést választottam, pár perc sétával minden tömegközlekedési eszközzel (metró, villamos) elérhető.

Sétálóutca, csak gyalogosforgalom van, hatalmas házszámtábla. Aki ezt nem találja meg, az inkább helyezze magát önkéntes karanténba, vagy kérjen maga ellen 24 órás kijárási tilalmat.
A bejutás egyszerű és diszkrét. Telefon Colette-nek, kód, lift, üvegajtó, majd a mennyek kapuja, akarom mondani résnyire nyitott ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy szépen felújított, a célnak tökéletesen megfelelő, hangulatos lakás. Akit a részletek mélyebben is érdekelnek, az talál róla egy videót is az adatlapon. A kinti zimankó után örömmel konstatáltam, hogy kellemes meleg várt. Colette megkérdezte, hogy jó-e a hőmérséklet, mert Ő a meleget szereti, amire én buzgón helyeseltem. Kiderült mind a ketten inkább fázósak vagyunk, és a remélt alulöltözöttségünk alatt is kellemes melegben fogjuk majd eltölteni az előttünk álló egy órát.

A lakás felszereltsége a célnak teljesen megfelelő, kényelmes kanapé az ülő, és tatami a fekvő produkciókhoz. Kisasztal, székek, gyertyák, halk zene, és egy művészien meghajtogatott törülköző várt. Minden tökéletes.
Colette bekísért a fürdőbe, ahol minden szükséges kellék megtalálható. Valószínűleg néhány előző kolléga technikai alulképzettsége miatt megmutatta kádhoz tartozó csaptelep beállítási lehetőségeit és a kihúzható zuhanyfejet. A tisztaságra, és a higiéniára nagyon figyel Colette.
Colette külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Az adatlapon szereplő képeket nemrég frissítette és az addig inkább sejtelmes képeket kiegészítette új a teljes alakot és az arcot is mutató, igen csak szemet gyönyörködtető fotókkal.
A régebbi képeket nézegetve inkább egy elegáns, tartózkodó olasz dívára asszociáltam, de az új képeken és a valóságban is már teljesen mást tapasztaltam. Szép arc, gyönyörű barna bőr, telt alak, igazi és számomra ideális méretű háromdimenziós keblek, és egy csodás simogatni és markolnivaló női fenék.
Colette az igazi telt és feszes, mediterrán típusú, életigenlő nő megtestesítője.
A mondás szerint az ízlések (és pofonok) különbözőek, mindenki mást lát szépnek és kívánatosnak, na nekem pont az esetem. Abban biztos vagyok, hogy aki meglátja élőben is, az rögtön a rajongója lesz.
Ami egy picit aggasztott, hogy a portfóliójában inkább komoly képei vannak, de a valóságban szerencsére egy mosolygós, kedves, vidám és kommunikatív hölgy. Akinek a külcsín mellett a belbecs is fontos azokat is megnyugtathatom, hogy Colette nemcsak szép, hanem igen intelligens is.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az érkezésemkor egy szép fekete színű fehérnemű együttesben fogadott, ami már akkor piszkosul felcsigázta a fantáziám.
A fürdőszobából kijőve már várt rám, és ahogy megláttam földbe gyökerezett a lábam. Ugyanis amíg tusoltam lekerült róla a melltartó. Egy darabig csak álltam és néztem, gyönyörködtem a kebleiben. Ilyen gyönyörűségeket nagyon ritkán látni. Az átlagosnál nagyobb, dús, de egyben feszes, természetes esésűek. Olyan hatást gyakorolt rám, hogy mikor a randi után hazaértem első dolgom volt, hogy megnézzem az adatlapját: 106 cm. Azóta ez a kedvenc számom.

Colette megkérdezte, hogy ha befejeztem a gyönyörködést nem mennék-e esetleg közelebb?
Gyorsan odaléptem hozzá és egy kis simogatással és finom üdvözlő puszikkal köszöntöttem a gyönyörűségeket.
Az adatlapját előre áttanulmányoztam és biztos voltam benne, hogy itt bizony lesz masszázs, és a várakozásom be is igazolódott. Kérte, hogy feküdjek le a tatamira, én pedig szófogadó vendég lévén eleget tettem a kérésének.
Eddig az ilyen jellegű randikon a masszást általában egy szükségesnek kelléknek tekintettem. Mindig arra próbálom felhasználni, hogy egy közvetlen beszélgetéssel oldjuk a feszültséget, kicsit kerüljünk közelebb egymáshoz, ezzel is megalapozva a sikeres második felvonást. Itt is valami hasonlóval próbálkoztam, de Colette a masszázst (is) abszolút komolyan veszi, és azt szereti, ha a vendég inkább relaxál, és ő a masszázzsal tud foglalkozni.

Nagy szakmai tudással, sok-sok éves tapasztalattal, mély átéléssel és odaadással végezte a masszázst. Amit a masszázsról tudni kell és tudni érdemes azt Colette tudja. Abszolút profi.
Azzal, hogy, hol, mikor, mit, és milyen erősséggel masszírozott Colette, nem untatok senkit. Legyen elég annyi, hogy Colette jobban masszíroz, mint Feri! Hogy ki az a Feri, és hogy kerül ide? Feri a gyógymasszőröm, akihez hetente kétszer járok a derekamat és a hátamat karbantartani.

Colette masszázsából két emlékezetes momentumra azért szeretnék kitérni.
Egyszer csak abbamaradt a masszázs, a tenyereit erősen összedörzsölte, majd a forró tenyerét a hátam bizonyos pontjaira tette. Nagyon jó érzés volt, forróságot éreztem, és a kezei mintha energiát sugároztak volna a testembe. Gondolom valamilyen meridián pontokat stimulált, de ehhez nem értek.
Hirtelen az a kósza gondolat futott át az agyamon, hogy ha a fordulás után ugyanezt megismétli Colette és a kiskalandorra helyezi a tenyerét, akkor nagy baj lesz. A forróság és az átadott energia hatására a már egyébként is túlhevült állapotban lévő kiskalandornál azonnal beindul a láncreakció, a maghasadás elkerülhetetlen lesz, és az atomvillanást még a sétálóutca gyanútlan járókelői is észlelni fogják. (spoiler: szerencsére nem ez történt, lásd a levezetést)

A másik különleges dolog, amit Ferinél még soha nem tapasztaltam, az az volt, amikor körömmel és ujjbeggyel finoman cirógatott és szánkázott a hátamon. Ez nagyon kellemes érzés volt, nem is tudtam eldönteni, hogy ez még a masszázs levezető részéhez tartozik, vagy már az erotika kezdete. Mivel Feri ilyet még soha nem csinált velem, inkább az utóbbira szavazok.
Meg is dicsértem, hogy olyan finoman csinálja, mintha egy hangszeren játszana. Rögtön kiderült, hogy telitalálatot értem el, mert nyolc évig járt zeneiskolába és hegedülni is tanult. Ezúton is üdvözlöm a hegedűtanárát.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A masszázs során teljesen relaxált állapotba kerültem, csak élveztem, ahogy Colette kezei dolgoznak rajtam, majd egyszer csak azt éreztem picit megváltozott a masszázs. Egy pillanatra felnéztem, és azt láttam, hogy Colette már nem is a kezével masszíroz, hanem a testével.
Valamikor lekerült róla a bugyi, és az, amit éreztem a hátamon, az már nem a keze volt, hanem a két gyönyörűség. Teljes testével és a teljes súlyával masszírozott, csúszkált rajtam. Ez egyszerre volt egy gyógyító masszázs és egy erotikus csúszka. Fantasztikus érzés volt, hogy egy gyönyörű meztelen nő olajos testtel masszírozva csúszkál rajtam!

A hátamon történő csúszka természetesen még csak a felvezetés volt. Megkért, hogy forduljak meg. Már említettem, hogy szófogadó vendég vagyok, így ezt a kérését is villámgyorsan teljesítettem.
De itt sajnos már pechem volt. Colette testén kevés volt az olaj, és úgy ítélte meg, hogy már nem elég sikamlós, ezért elővette az olajosflakont. Mivel nemcsak szófogadó, hanem udvarias vendég is vagyok ezért felajánlottam, hogy az éppen ráérő kezeimmel segítek az olajozásban. Itt folytatódott a pechszériám, mert a legtöbb olajat - már csak a méreteinél is fogva - a két gyönyörűség igényelte, ezért oda kellett koncentrálnom a tevékenységem…

A kellő viszkozitás elérése után következett a csúszka. Elölről is teljes testtel, a gyönyörűségek bevetésével történt. Nekem nagy kedvencem a csúszka, de e tekintetben sajnos már többször ért csalódás. Aki járt már boldogságszalonban, az bizonyára találkozott már az elég távolságtartó, inkább csak érintőleges és ráadásul bugyiban előadott csúszkával. Colette csúszkája messze nem ez kategória. Kiskalandor egyszer még a gyönyörűségek között is járt, amit nagyon élvezett, bár erre azért később panaszkodott, mert túl rövidnek találta a randevút.
A mondás szerint minden jónak vége szakad egyszer, így a csúszka is befejeződött. De nem panaszkodhatom, mert a jó helyett, még jobb jött.

Colette új szintre emelte a kényeztetésemet, nekilátott a lingamnak.
Kezdésnek először háttal rám ült, és úgy vette kezelésbe a kiskalandort. Pontosan felidézni nem tudom miket művelt vele, csak azt, hogy isteni volt.
Nem hiába folytatott zenei tanulmányokat, ujjaival szinte hárfázott és zongorázott a makkomon, és a vonókezelése is abszolút profi volt, köszönhetően a sok hegedűn történő gyakorlásnak.
Közben az én kezeim sem tétlenkedtek, folyamatosan simogattam ahol értem, főleg a fenekét, és időnként a gyönyörűségeket is.

Egy idő után pozíciót váltott és beült a lábam közé. Itt az én szerepem már véget ért, kiszolgáltatott helyzetbe kerültem. Úgy döntöttem becsukom a szemen és csak a kezeire koncentrálok. Többször majdnem elvitt a beteljesülésig, de a csúcs előtt mindig visszavett. Majd egyszer csak elkezdte a kivégzésemet. Rágyorsított, kis sóhajtásokkal, finom nyögdécselésekkel és kéjes hangokkal fokozta az élvezetem, és innen már nem volt visszaút. Nem vagyok hangoskodó típus, de most bizony hangosan és remegve élveztem el.

A megnyugvás után segített a tisztogatásban, majd elment tusolni és megkért, hogy addig pihenjek és próbáljak visszatérni a való világba. /nem a retekklubra utalt/
Amikor visszajött elmentem tusolni én is, majd felöltöztem.
Kérdeztem, hogy állunk az idővel, de azt mondta ráér, nem sürgeti semmi. Mivel találtunk közös témákat még elég sokáig beszélgettünk. Itt kiderült, hogy Colette nemcsak gyönyörű, hanem igen okos és tájékozott is.
Végül jó hangulatban és nagyon elégedetten váltunk el egymástól. Én legalábbis nagyon elégedett voltam, mert fantasztikus volt a masszázs, a csúszka és a kényeztetés is, de úgy gondolom Colette is jól érezte magát. Ha máskor nem, akkor biztosan, amikor végre másodszor is elmentem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig előre szoktam a csokrot odaadni néhány kisebb ajándék kíséretében.
A csokor összeállítása nem volt bonyolult, 60 perces programra neveztem be, amiért egyetlen kis papírdarabot helyeztem el /bölcsen/ a kisasztalon. Lehet, hogy máshol ezért a csokorért bővebb a repertoár, de nekem így is nagyon megérte. A bővebb infóban minden megtalálható, vannak extrái is, amit nem vettem igénybe /láberotika, dupla lingam, közös tusolás, prosztatamasszázs/

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Colette programja a három az egyben elvre épül.
Van egy kiváló és szakszerű masszázs, utána egy érzéki csúszka, és végül egy fantasztikus lingam. Sok masszőz lány egy-egy részben nagyon ügyes, de olyan masszőzzel, aki mind a három részt ilyen magas szinten műveli még nem találkoztam.
Időnként szeretek kirándulni a masszázsoldal lingamos hirdetői felé is, és ebben a kategóriában Colette tökéletes választásnak bizonyult.

Idézet Colette bemutatkozásából:
„Aki a masszázsban CSAK magát a masszőrhölgyet, a cicit, a popsit meg a puncit, illetve a kölcsönös kényeztetést keresi, annak ezt a fajta masszázst, amit én nyújtok, nem ajánlom!”

Ezt a szöveget szeretném egy kicsit kiegészíteni az általam tapasztaltakkal.
Nem ajánlom Colettet, annak:
- aki nem szereti, ha minden testrészét szakszerűen és egyben kényeztetve masszírozzák,
- aki nem szereti, ha egy gyönyörű telt nő meztelenül, jól beolajozva, a fantasztikus ciciket is bevetve csúszkál rajta,
- aki nem szereti, ha egy a zeneművészetben jártas hölgy, a finom kezeivel mesterien játszik a hangszerén.
Aki viszont mégis szereti a fent leírtakat, annak nagyon is ajánlom!

A Colettel töltött egy óra felejthetetlen élmény volt, de mivel nem vagyok egy nagy beszámolóíró, ezért az oldal szabályai szerint csak jó minősítést tudok adni. Remélem Colette ezt megbocsátja nekem.

Még egy megjegyzés a beszámoló végére. Szerintem célszerű lenne valamilyen módon a csak kézi levezetést vállaló hölgyeknek egy önálló kategóriát létrehozni, mert nagyon nehéz összehasonlítani és sorrendet felállítani a franciát is vállaló hirdetőkkel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Colette erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-20 00:36:53
Kiváló beszámoló, köszönjük!
A legutolsó bekezdésnél pedig a fejemhez kaptam: valóban adja magát!
Írd be a fejlesztési ötletek topikba, szerintem sokan egyetértenek majd!

FunkciókColette legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-07-03) : The best way I can describe the program is full body, oil massage with tantra elements. It is exactly what I am looking for: both effective and pleasurable, with full body contact, and real sliding massage.

nagyon jó: 3db
(2020-10-26) : Olajjal szépen bekenegetett és elkezdődött egy teljes test masszázs. Nagyon finom kezei teljesen elvarázsoltak, nem csak engem de úgy láttam és éreztem őt is :D Még beszéltünk is róla hogy néha ő is elkalandozik, átszellemül egy másik állapotba. A hátammal kezdte, majd utána jött a láb, amihez a fenék is nyilván valóan hozzá tartozik. El is időzött itt és néha néha el-elvándorolt a keze szerszámom fele

(2020-07-05) : Csak lingamra volt lehetőség, ami sajnálatos, ugyankkor lingamból még jobbat sehol sem kaptam. Az elején és a végén is óriási orgazmusom volt. Szívét, lelkét, teljes testét beleteszi a dologba.

(2020-05-29) : Majd bent folytatódott a szobában és mivel extraként két levezetést kértem rögtön azzal kezdtünk. Picit simogatott picit, majd rátért a lényegre és finoman és egyre határozottabban kezelésbe vett. Én inkább vizuális típus vagyok ezért a gyönyörű testének a látványára hamar el is mentem. Törölgetés, tisztálkodás után jöhetett a masszázs. Amit csinált nekem bejött, időnként egész erősen átgyúrt néha pedig finoman simogatott