5
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Bébii szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-17 22:49:52

dgab
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Édesem!

Nincsenek szavak :)) KÖSZÖNÖM! Imádlak, de ezt úgyis tudod!
Vigyázz magadra nagyon!
Millió csók!

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-18

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Bébiivel nagyon jó kapcsolat van köztünk, sokszor találkoztunk már és minden alkalom csodás élményekben gazdag randiról szólt. Mostanában szinte sorozatban jelennek meg róla szebbnél szebb szexis fotók, amelyek a tökéletesen megegyeznek a valósággal és a szép emlékeimet idézik fel vele kapcsolatban :)
Gondoltam, nagyon jó lenne újból találkoznunk, erről privátban tettem említést és szervezkedésbe is kezdtem, hogy mikor tudnánk a randit mielőbb megvalósítani. Nagyon könnyen sikerült mindkettőnk számára a megfelelő időpontot megtalálni, mondjuk meg is lepődtem, mert én általában ezen a téren nehezebb eset vagyok, de nagyon örültem, hogy a javasolt időpontom Bébiinek is megfelelt. Telefonon nem is beszéltünk, mindent privát üzenetben egyeztettünk, amit a most már nála is aktív VTR-el fixáltunk le.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín változatlan, amely a IX. kerületben a Klinikák megállótól minimális sétával pár utcányira található. Én nem autóval járok, így azok is, akik úgyszintén tömegközlekednek, könnyen megtalálják a címet. Autóval sem bonyolult, de csak a megközelítés, a parkolásra célszerű azért időt hagyni, az Üllői útról nyíló, csendes kis utca elején van a ház.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy modern társasház alacsonyabb szintjén lévő lakás szolgál a randi helyszínéül. Az egész utcát a csend és a nyugalom jellemzi, mindez érvényes természetesen magára a házra is. Se egy lakó, se egy kíváncsiskodó szempár, ottléteim alatt egyszer sem találkoztam senkivel.
A lakásban Bébii nem egyedül dolgozik, de ez sem okozott eddig problémát, ügyesen megoldják a lányok a szervezést. Ugye nem lakásnézőbe szoktam menni, így ha tévednék, akkor ezer bocsánat… a lakásnak két szobája biztosan van és volt is szerencsém már mindkettőt felfedezni.
Puha széles matraccal és a falon nagy tükrökkel felszerelt, tiszta hangulatos szobák várják a vendégeket. A belső, második szobában klíma is van a komfort még jobb élvezhetősége szempontjából.
Rövid keskenyebb folyosós a lakás, így a fürdő a szobáktól csak pár lépésnyire van. A fürdőt is a higiénia a makulátlan rend és tisztaság jellemzi. Hatalmas zuhanyfüggönyös kádban lehet tusolni, amelyhez több különféle tusfürdő áll rendelkezésre, valamint a mosdónál természetesen szájvíz és dezodorok is megtalálhatók.
Bébii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek abszolút magukért beszélnek, tökéletesen ábrázolják Bébiit a maga valójában, csodálatosan kerek, igazi nőies vonalak, de persze az élő kontakt az igazi :) azt semmi más nem tudja felülmúlni. A fotókon egyedül a tetoválásai kaptak retust, amelyektől azonban nem kell megijedni, szerintem jók, tetszetősek nincsenek túltolva és nagyon jól passzolnak Bébii egyéniségéhez.
Ennek az édes leányzónak rendkívül bájos, szépséges mosolygós arca, nagyon finom csókos ajkai vannak és azok a nagy-nagy kerek csillogó barna szemei csodásan szép és kedves tekintet sugároznak, szinte elolvad az ember :)
Egyenletesen szolizott, finom selymes bőre van, nagyon élvezetes simogatni, megérinteni…Bébii is szereti a masszázst, ezért fel is szoktuk cserélni alkalmanként a szerepeket és akkor nem csak ő masszíroz engem, én is masszírozom őt, csodás élmény érinteni testének minden pontját.
Dús a közepesnél picit nagyobb méretű keblei és bámulatosan formás, kerek feszes imádni való popsija van, amivel tényleg nehéz betelni. A gyönyörű popsija mellett szép formás ívű combjai és kecses lábai vannak, kívánni és harapni való mindene :) Hajszínében szokott időnként változás lenni, jelenleg szőkés színű váll alá érő közepesen hosszú haja van, (de majd lehet ez is változni fog :)) amit a randi alatt vagy összefog, vagy pedig két oldalt pici copfba köt fel … imádom, ez a kedvencem, nagyon-nagyon jól és édesen áll neki. Összességében Bébii egy csábító, igen-igen vonzó, igazi nőies, dús és formás vonalakkal rendelkező nagyon bájos Hölgy.
Első pillantásra lenyűgöz és a kedvességével, bújós természetével biztosan magával is ragad.

Action
Csók:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Nagyon vártuk mindketten az újbóli találkozásunkat és ennek megfelelően az ajtóban egymást meglátva azonnal cuppanós puszikkal és nagy örömmel üdvözöltük egymást.
Egy lenge, félig összehúzott kis köntösben fogadott alatta talán egy világosabb színű bugyit és melltartót viselt. Itt a színeket már nem igazán tudtam pontosan megfigyelni, mert az összkép, a gyönyörű látványa blokkolta ezen irányú képességeimet. Kibújtam a cipőmből, kabát felkerült a fogasra, majd követtem szépséges vendéglátómat a második szobába. Mostanában mindig ebben a szobában szoktunk lenni, Bébii is ezt jobban szeretni, mert ez sokkal hangulatosabb, erotikusabb és kényelmesebb is, mint az első.
Rövidke beszélgetésünk alatt gyorsan leöltöztem picit ölelkeztünk és már robogtam is a fürdőbe, hogy mielőbb újra nála legyek.
Bébii a fürdő ajtajában várt rám, majd együtt bementünk a szobába. Ahogy rólam a törölköző, úgy róla a kis köntöse azonnal a földre is hullott, majd nagyon csábosan térdelve elhelyezkedett a puha matracon. Én is térdre ereszkedtem, szemből szorosan összebújtunk és ajkainkkal egymásnak estünk. A csókja egyszerre puha, érzéki és szenvedélyes. Nagyon jól ismerem őt, jól tudom, hogy milyen vele csókolózni, mégis pillanatok alatt eszméletlenül felhúzott. Folyamatosan smaciztunk, simogattuk, izgattuk egymást, majd Bébiit átkarolva kiszabadítottam csodás kebleit a fogságukból. Huhh azok a cicik szinte mosolyogtak rám, egyenként a számba is vettem őket és kényeztettem lelkesen. Majd Bébii lejjebb csúszva végigcsókolgatta a testemet és az ágyékomnál megállva a combjaimat kezdte puszilgatni. Hol a jobb hol a bal combom kapott a finom csókjaiból, de ajkaival azonban ügyesen elkerülte az ekkor már meredező férfiasságomat. Ezzel persze még tovább feszítette bennem a húrt, ami nagyon jól esett, aztán a buksiját picit oldalra fordítva a szájába is kerültem.
Szinte villámcsapásként ért az a mámorítóan kellemes élmény, ahogy az ajkaival rászorított a legérzékenyebb testrészemre. Jó nyálasan, hangosan cuppogva szopogatott, fürge nyelve mindez alatt szüntelenül masszírozta körbe körbe a farkamat. Isteni finoman csinálta, egészen a lábujjamig kihatott ez a csodálatos érzés. Majd lassan egyre mélyebbre engedte és hopp… már is a kő kemény mélytorkozás következett. Szinte a testem is megmerevedett, annyira érzéki és beleélős franciát kaptam…drága partnernőmnek ezért dupla csillagos ötös ;)
Jó pár perces szopizás után kezdtem elveszíteni a kontrollt, de nem akartam azonban még elmenni, így Bébiit egy finom csókra magamhoz húztam. Mialatt smaciztunk ő folyamatosan masszírozta a kezével a farkamat, időt ezzel csak részben tudtam nyerni…és máris inkább fordulást kértem.
Kutyus pózba fordultunk, Bébii mögé helyezkedtem és a bugyiján keresztül ízlelgettem isteni punciját. Aztán lassan a bugyi is lekerült és akadály nélkül dughattam nyelvemet forró kelyhébe. Nyalogattam gyönyörű finom ízletes punciját olykor a popsijáig egészen nyelvemmel felkúszva, csodálatos élmény volt. A nyali-fali után aztán Bébii akart újból elkapni és megkért feküdjek hanyatt.
Gyengéden rám dőlt, simogattuk egymást és közben osztogatta a mámorítóan finom nyelves csókjait, aztán lejjebb csúszva a farkamat ismét a szájába vette.
Szinte kézhasználat nélkül csak a combjaimat átkarolva nagyon finoman és élvezetesen szopogatott, lendületesen járt az ajka fel és le a farkamon többször az isteni mélytorkos tudását is beiktatva. Ekkor hosszú másodpercekig mélyen lent tartotta, az élménytől szinte megbénulva feküdtem a matracon. Tudtam, hogy ennek tűzijáték lesz a vége, ha időben nem cselekszem és gumiért kezdtem könyörögni :) Természetesen könyörögni azért nem kellett :), Bébii máris bontotta a tasakot, de a gumit kérésére én tettem fel magamnak. Az előző randijaink csodás élményeinek tudatában lovaglással akartam indítani és kértem, hogy csücsüljön bele.
Bébii mielőtt fölém helyezkedett volna még a gumis farkamat finom cuppogásokkal párszor mélyen eltüntette az ajkai között, majd gyengéden rám csücsült és lassan bevezette a puncijába a farkamat. Nagyon finom és forró helyre kerültem, mennyei érzés volt.
Összeölelkeztünk és lassú élvezetes ritmikus mozgással fokoztuk egymás boldogságát. Folyamatosan csókolóztunk, miközben Bébii lassan ringatózott rajtam, nagyon-nagyon élveztem minden mozdulatát. Igazából ez nem szex volt, hanem egy eszméletlenül finom, érzéki barátnős szeretkezés. Én kedvelem a lendületesebb lovagló szexet is, de Bébiivel így ez az aktus mámorítóan finom és élvezetes volt. Pár percig örültünk ebben a pózban egymásnak, minden gond nélkül így el is tudtam volna menni, annyira csodálatos élmény volt, de nem akartam és pózváltást kértem. Missziben folytattuk tovább… Bébii szélesre tárta lábait és lassan a combjai közé csúsztam.
Csókoltam finom ajkait, szopogattam cicijeit, majd lassan összeilleszkedtünk. Hát ez a póz is valami brutálisan érzéki és szenvedélyes volt, de én diktáltam az ütemet és így jobban bírtam :)
Váltakozva lassabb és gyorsabb ütemben ment az aktus, Bébii édesen lehunyt szemmel, ajkait gyengéden harapdálva, finom sóhajok közepette élvezte lökéseimet én pedig a csodás élmény mellett gyönyörködtem a fantasztikusan ringatózó szépséges kebleiben. Közben többször ismét egymásra találtak az ajkaink, majd a számmal a cickóit támadtam Bébii pedig két kézzel a fenekembe kapaszkodva húzott a combjai közé. Jóval hosszabban ment így az aktus, mint lovaglóban, fantasztikus élmény volt, de sajnos ezt sem lehet idők végezetéig bírni és egy lendületesebb akció után hatalmasat robbantam a finom puncijában a gumiba.
Az élvezésem után nagyon lassan váltunk szét, ezzel is növelve az aktus mámorítóan szép élményét. Bébii vett aztán kezelésbe, mozogni sem tudtam, levette rólam a gumit és alaposan megtisztogatott.

Pótoltuk mindketten a folyadék veszteséget, aztán a pihenésemet egy nagyon kellemes masszázzsal folytattuk. A lábaimnál kezdte Bébii a masszázsomat, közepes erősséggel átgyúrta egyenként a lábaim minden pontját, aztán a fenekemet, derekamat és a hátamat masszírozta meg. Sokat beszélgettünk, nevetgéltünk közben …hogy miről…?, ez maradjon a kettőnk titka :) A masszázs program a kezeim átgyúrásával zárult, majd a matracon összebújva élveztük egymás társaságát.

Bébiivel azonban nem lehet sokáig tétlen egymás mellett feküdni, a kezeink és az ajkaink újra felfedező útra indultak. Szenvedélyes csókokba, simogatásokba fordultunk, egyre jobban fokozódott mindkettőnkben a vágy, ennek nálam már odalent látható jelei is voltak, amit Bébii ki is használt és azonnal az ajkai közé kerültem.
Világbajnok franciáját újból megcsillogtatta nekem, sőt el is kábított vele. Barátnősen, vadító cuppogásokkal nyaldosta és szopogatta a farkamat, majd mélyen a torkára engedve fokozta az élményeimet. Váltakozva, hol gyorsabban, hol lassabban kényeztetett mindezt időnként megszakítva felkúszott hozzám és finom csókokkal halmozott el, aztán újra forró ajkait élvezhettem. A tükörbe pillantva az élményeim is megduplázódtak. Bébii olyan finoman és élvezetesen kényeztetett az ajkaival, hogy újabb aktus akkor eszembe sem jutott és a vég így másodjára a szorgos ajkai között ért utol. Utódjaim egy másodpercre sem láttak napvilágot, Bébii gondosan eltüntetett mindent. Csodás levezetést nyújtva ajkaival még hosszasan kényeztetett tovább, majd lassan adta vissza kifacsart szerszámomat :)
Bébii aztán kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, ez idő alatt én is próbáltam regenerálódni a matracon…bevallom rám is fért a pihenés :) Időm azonban sajnos ekkor már nem sok volt hátra, még én is kiszaladtam egy gyors tusolásra, aztán öltözködés és lassú érzelmes búcsúzkodás következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Jó ismerjük egymást, erre így mindig a randink végén kerül sor, másrészt a belépésemet követően egyébként erre soha sincs időnk :)
A tiszteletdíjat tekintve a bővebb infóban minden fontos tudnivaló benne van, de Bébii természetesen kérésre a telefonban is tájékoztatást ad. A mértéke a pesti átlag, viszont az élmény, amit fantasztikus hozzáállásban és minőségben tapasztal nála az ember, az átlag feletti.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bébii egy odaadó, kedves, roppant csinos, 100% barátnő feelinget nyújtó leányzó, aki mindig nagy figyelmet fordít arra, hogy a vendége fantasztikusan érezze nála magát.
Most is, mint minden alkalommal egy újabb káprázatos randit és egy újabb mesés élményt élhettem át vele.
Aki egy nagyon kedves, hízelgő, bújós, igazi dús női idomokkal rendelkező belevaló Hölgy társaságát keresi, akivel nem utolsó sorban fantasztikus élményű a szex, akkor Bébii tökéletes választás ;)
Drágaságom nagyon köszönöm Neked ezt a szuper élményt, csodálatosan éreztem magam ;)
Millió Csók… G ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-22 05:34:51
Nagyon jó beszámoló egy szuper programról:)

2020-11-20 09:07:36
Ide nem lehet semmit írni talán azt hogy.. PERFECT!!!

2020-11-20 08:37:09
Nem egy hétköznapi program volt az tökéletesen kiderül a beszámolódból. Kívánok nektek még sok hasonlót, magunknak meg sok ilyen olvasnivalót.

2020-11-19 00:06:07
Látszik hogy összeszokott páros vagytok. Nászéjszakának is megtette volna ez a randi. Bébii reagálása, majd hogy nem egy boldogító igen. Köszi hogy megosztottad élményedet. Áldásom Rátok!!!

2020-11-18 21:52:31
Irigyellek, hogy ilyen káprázatos randiban volt részed. Köszönet, hogy ezt meg osztottad velünk barátom.

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-04-26) : Ezután huncut mosollyal elkapta a cerkát és "helyezd magad kényelembe!" utasítást adott. Elfeküdtem és gyönyörködtem ahogy finoman és lágyan kényeztette a cerkát. Kicsi kezezés mellett finoman masszírozta miközben egyre mélyebbre eresztette. Úgy helyezkedett a Kedves, hogy a tükörben láttam a szépséges puncikát és a popsit is.

(2020-12-10) : valamilyen formációban de hátulról csináljuk. van, amikor én vagyok alul és ő fekem háttal lovagol meg, vagy hogy állva hátulról, van hogy simán négykézlábasan. egyszerűen ilyen feneket nem találsz még egyet a városban! a végén pedig mindig vsz végez ki, ami megint csak mennyei: lassan, de határozottan, kíméletlenül kifacsar, és a végén nem rohan el, hanem szépen hagy lenyugodni.

(2020-09-09) : Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját

felejthetetlen: 5db
(2021-01-21) : Ölemre hajolva újra ajkai közé vett, s a félkemény testrészemet kezdte újraéleszteni. Lágy franciája gyorsan hatott, ezt még tetézte nyelve játéka, és torka bizsergetése. Egyszerre gondoltunk a beöltöztetésre, a kibontott köpenyt kérésére sk. helyeztem fel, kis szerencsétlenkedés után. Ez a közjáték nekem kedvezett,

(2020-11-05) : Franciája nagyon jó volt, mélyen bevette a lécet, közben simogattam a puncit hátulról. Gondoltam egyet és közelebb mentem, hogy bele tudjak nyalni rendesen. Gyönyörű zárt kis puncija van, fincsi volt nagyon. Ezután gumit tettünk a farkamra, majd hátulról kutyusban nekiestem

(2020-08-22) : Nyalogattam, szopogattam, simogattam. Őrület! Láthatóan tetszett a Kedvesnek, így újra csókot kértem. Ismét kis cicizés, majd a hasán lehaladva a szexi köldökét kóstolgattam. Haladtam a punci felé,de először a combocskáin csemegéztem. Láttam, hogy nagyon várja a Szépség, hogy a puncihoz érjek végre, így nem is várattam. Persze én is nagyon igyekeztem oda csak ki akartam élvezni minden pillanatot.

nagyon jó: 6db
(2021-04-26) : Már itt éreztem, hogy nem akármilyen franciázásban lesz most részem. Egyik kezével a tövénél 'megragadja' finoman a cerkát és kissé féloldalasan tövig bekapja, kiengedi, lágyan cumizza pont úgy ahogy szeretem, ezért már szinte az első pillanattól mély sóhajaim kísérik ajakmunkáját, miközben haját két kezemmel egy nagy copfba összefogom.

(2021-03-26) : Legelőször ő kezdeményezett, és már a kéjdorogra kapott, finom franciával végigvezette száját a hasamig. A kellemes pillanatok még jó pár percig elhúzódtak, várva a kibontakozást. Megkértem, hogy feküdjön a hátára, mondván, most én jövök. Azért a biztonság kedvéért megkértem, árulja el, mitől jó neki, és vezessen, ha kell. Csak ennyi volt a reakciója: "Mindent nagyon jól csináltál eddig..."

(2021-01-23) : Ügyesen, lágyan és mélyen franciázott. Én nem szeretem a szívogatást, vákuumot, se a vad, kb. eltöröm a répát franciát. Az ilyen nyugodt, türelmes, de technikás (változatos és mély) franciát szeretem. Éppen ezt kaptam. Hosszan, lágyan, finoman és ráérősen. Amikor már úgy voltam vele, hogy ezt nem is lehet fokozni, csak tartson minél tovább, akkor jött a popsi kényeztetés. A

: 9db
(2021-02-07) : Bébii a fürdő előtt megvárt engem és együtt mentünk be a szobába. Kicsit simogattuk egymást, majd leheveredtem a matracra ő pedig kezelésbe vett lent.Puszilgatta a szerszámot, majd szép lassan a szájába vette és elkezdett szopni. Végig érzékien szopott én közben néztem a szemben lévő nagy tükörben. Nagyon jó látvány volt, ahogy ügyködött rajtam.

(2021-01-05) : Felpattant es le is kapta a bugyit hogy az mar folosleges es jott is francia rohamra. Nagyon finoman csinalja kozben markoltam ahol ertem foleg a formas nagy feneket gyurtam. Gumiert kialtottam amit en raktam fel mert nem akart megkarcolni a mukormeivel. Egy kis francia a jo kondiert es mar ult is ram. Nagyon tetszezz hogy lattam az arckifejezesen hogy tetszik neki es elvez

(2020-12-10) : Minimális masszírozós-simogatós felvezetéssel indult a progi, de lévén két fordulóra terveztem, így hamar a szájába is kerültem és mikor kemény állapotúra varázsolt, kértem, hogy hadd álljak inkább - merthogy eddig egy tatami matracon helyezkedtünk el. Ezt a pózt jobban élvezem, látványosabbnak is találom, ha egy szép lány előttem térdelve ügyködik a szerszámon.