25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-17 18:31:27

Hriszto8
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, aztán mivel már jártam nála ezért egyszerű volt az egyeztetés. Könnyű elérni és rugalmas az időpont megbeszélésénél.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Rákospalota kertvárosi része, viszonylag jó a tömegközlekedés. Három busz sétatávolságban. Autóval szinte a ház előtt lehet parkolni. Pontosan megmondta a házszámot, csak a bejutásért kell hívni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy családi ház felső szintje, tíz éven belül épülhetett. Minden újszerű állapotban, a fürdő zuhanykabinos. Tusfürdő, szájvíz és minden egyéb megfelelő mennyiségű volt. Talán csak a törülköző nem volt pihe-puha. A szoba tágas, óriási franciaágy és tükör. Egy egész fal hosszúságban.
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Alacsony, jó alakú ki energiabomba. Szerintem nincs rajta kifogásolni való. Retusáltak a képek, mivel a tetoválásai le vannak véve.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Relaxmasszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nagyjából időben érkeztem, egyből hívtam és már nyílt a garázskapu. Megismert és üdvözöltük egymást, majd fel az emeletre. Ott már megkaptam a törülközőmet és mehettem az egy szinttel lejjebb lévő fürdőbe. Visszatérve kicsit vártam, mert ő is előkészítette magát. Mellém heveredve egyből puszilgatni kezdett egyre lejjebb. Végül a szájában kötöttem ki, ami eléggé felspanolt. Száj és kéz használatával kényeztetett, a nyelvének ügyes használatával. Pörgött a nyelve a farkam körül és nagyon közel vitt a véghez. Egy kicsit én is nyelveltem rajta 69-ben és simán is. Nem hiszem hogy elélvezett, de valószínűleg jó volt neki. Gumit húztunk és szemből támadtam. Nyakamba tettem a lábát és toltam neki nagyon. Bírja, sőt szerintem szereti. Nagyon jó volt, így is lett végem. A szünetben egy jó kis frissítő masszázst kaptam. Ezáltal feltöltődve kértem a folytatást. Az ismét szuper franciával hamar hadrendbe állított. Ezután kutyus, paci, fordított paci is volt. Végig csúcsközelben voltam, de nem sikerült elmenni. Ezt a pici szájában tettem meg, roppantul élvezve. Hagyott lenyugodni és egy kis simogatással fejeztük be a randit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A pesti átlag alatti árért korrekt szolgáltatás. Extràt nem kértem, mert az alap nekem elég.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy szuper kis jó alakú lány, aki mindent megtesz hogy jól érezzem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 9db
(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-31) : Elindult lefelé és a golyókat kényeztette hosszan, változatosan és nagyon izgatóan, már nagyon vártam, hogy bekapja a farkam, de közben mégis reménykedtem, hogy nem hagyja abba a golyók nyalogatását. Olyannyira felizgatott, hogy mikor a szájába vett éreztem, hogy nagyon közel a vég így kértem, hogy végezzen ki,

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 26db
(2020-10-25) : Kértem Ő kényeztessen. Hanyatt feküdtem és nyalni kezdte a golyszikat. Aztán a cerka oldalát, majd ismét a golyókat. Szépen folyt a nyála, miközben a fürge nyelvével cikázott. Megérkezve a kupakhoz azt nem kapta be csak nyalogatta tovább. Újra lehaladt, majd vissza. Úgy felhúzott, alig vártam, hogy bekapja. Kellemesen nyalogatta és szopogatta a hegyét, miközben nyelvével növelte az izgalmat

(2020-10-18) : Karen profi franciája után gyors védelem-aktiválás, majd misszivel kezdünk. Már nagyon hajtott a vágy, ezért hamar odaillesztettem farkam a nedves kis puncijához és nagyon óvatosan behatoltam szirmai közé. Finoman mozogni kezdtem csodásan szűk nunikájában, mindketten nagyokat sóhajtva a kéjtől, miközben Karen ölel, simogat, lábaival átkarolja derekam így húzva engem magára.

(2020-08-29) : Amikor visszajött akkor elkezdett puszilgatni mindenhol, lassan haladva a lényeg felé. Szinte csak szájjal csinálja, a nyelve folyamatosan pörög, megadja a faroknak ami kell. Ettől belelkesedtem és én is a kényeztetésébe kezdtem. Reakcióiból ítélve sikerült a csúcsra juttatni, remélem tényleg jó volt neki. Ezután egy-két nyelvcsapással megspékelt franciával harcképessé tett, majd nyeregbe is pattant.

: 59db
(2021-01-11) : Majd én kezdtem Karen testét felfedezni, eljutottam csodás, finom kelyhéhez, amit hosszabb ideig kényeztetem. Remélem tetszett neki. Majd ő következett, nagyon jó francia kényeztetésbe részesített, sokszor mély torkos variációban. Kezét alig használta. Nagyon felizgatott, sürgősen védőfelszerelésé kellett kiáltanom.

(2020-11-24) : Gyorsan le is támadott . Natúr franciával kezdtünk ami elég kellemes ( nem a pornos fajta ) olykor lassabb majd gyorsabb . Nem is lehet bírni a technika és a látvány kombinációját .nfval lett végem. Születbe beszélgetés ( jó partner ebbe is ) Majd fel élesztett nf-val aztán gumi fel és kipróbáltuk több pózt. Leste minden kívánságom .( ezért is voltam már többször )

(2020-11-11) : Majd a gyönyörű puncinál hosszan elidőztem, de itt már a nyelvemmel kényeztettem. Ezután fergeteges, sokszor molytorkos franciával hálálta meg kedveskedésemet. Gumit kértem, majd meglovagolt, nagyon figyelve reakciómar, hol gyorsabban hol lassabban. Majd misszibe fordultunk. Itt sem tétlenkedett, aktív volt. Így is lett végem.