144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nóri a szomszédlány szexpartner

szexpartner

Nóri a szomszédlány-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-17 12:31:39

wybor
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nóri a szomszédlány beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Felhívtam elsőre felvette megbeszéltünk egy kb 3 órával későbbi időpontot és mentem. Telefonon kissé közömbös volt jobban kedvelem a kedves vidám lányokat, de egyáltalán nem volt negatív...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
47es villamos vonala kék zöld benzinkút melletti közismert saroképület egyik lakása. Könnyő a megközelítés. Talán érdemes megkérdezni honnan nyílik ez a bejárat -melyik utcáról- , mert van innen is onnan is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű, folyosón kellett azért bolyongani. A lakás kb két hálós tiszta újszerű, rendes. Az akció helyszíne kicsi fél szobának mondanám. Az ágy ránézésre gagyinak, kicsinek tűnt, de kemény volt és stabil lehetett rajta döngetni.
Nóri a szomszédlány külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Főleg a mellei és a kora miatt esett a választásom a "szomszéd" lányra. A fotóknak megfelelő teljesen. Felöltözve az utcán nem fordulnék utána. Arc átlagos fiatal lányos kedves, nem egy feltűnő szépségű arc. Fogszabályzót visel ennek van egy szexepilje. Egyértelműen a mellei az erőssége. Alacsony kb 160 lehet picit hajlottt a test tartása popsi lehetne vizuálisan feszesebb. De a mellei parádésak látszatra és tapintásra is! Márpedig ezért mentem szóval megkaptam a jól markolászható tenyérbe már nem férő bájos dombokat.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
4
Pornós feeling:
3
Van egy kis tükrös szekrény a szobában mellé álltam elém térdelt óvszeres faranciát kértem és kaptam. Inkább barátnős mint pornós volt a hangulat de teljesen élvezhető volt ez az irányzat. Lassabban úgymond alaposan szopott kis kéz használattal ami egészében kifejezetten kellemes volt. Jó volt látni/érezni, hogy a vastag dorong kitölti a száját! Ha hagyom folytatni ki is végzett volna hamarosan szerintem. Nem volt semmi extra cuppogás, öklendezés egy kellemes barátnős szopást kaptam. Ezután missziben belenyomultam a szűk puncijába és kellemesen dugtam lassan fokozva a tempót amit jól fogadott. Élvezte is a szexet vagy szeximádó vagy nem dugott pár napja -hétfő délelőtt volt- szóval lehet h a hétvégén pihent. Szex közben szereti ha a mellei nincsenek mellőzve. Itt sem akartam még elmenni kértem, h üljön belém. Itt egy hosszabb -általa diktált tempóban- lovaglás kezdődött. Egyértelműen ez a kedvence! Jó ideje lovagolt aztán a mellei közé jöttem és mellbe dugtam. Miután kellően felhúztem magam a szájába vertem! Finoman nyögdécselt sóhajtozott közben -még mindig barátnősen- kiöltötte a nyelvecskéjét és türelmesen megvárta míg az utolsó csepp g..it is a szájába fejtem. Kaptam még egy enyhe maszírozást és elégedetten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szájba lövést kértem, megkaptam szóval itt ennyi.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Abszolút ajánlott kategória ha tetszenek a fotói! Én barátnős hozzáállást kaptam, lehet, h a pornóst is ki lehet belőle hozni..., de inkább a szomszéd diáklány kellemes meghágása élményre lehet szerintem számítani. Jól irányítható egyébként, kedves nincs kupi hangulat. Nekem egyszeri látogatás volt, sok szép lány van mostanában az oldalon :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nóri a szomszédlány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-29 12:04:25
Én nem lennék annyira negatív, mint Ronin neg Outcast kollégák. Ez a beszaámoló informatív, és szavahihető, tehát jó. Köszi, hogy megírtad.

2020-11-20 13:51:52
Félre ne érts, nem széplelkűsködést kérek rajtad számon. De ha süt egy pár sorról/-ból, hogy mennyire lenézed azt, akivel együtt voltál, írhatnál Te bármilyen szuper beszámolót, akkor is parasztnak tartanálak. És még a beszámolód is gyenge, mert ebben a fene nagy egoizmusodban pont azt a hangulattalan írást produkáltad, mint amit a helyszínen nyújthattál.

2020-11-18 23:17:01
Szellemiseg,,blablaa,latom sok beszit irtal azaz semmit. Lehet feleseget keresel de a kollega azert ment amiert itt hirdetnek.Sok sikert a nemtom mihez.

2020-11-18 14:48:31
Alapvetően jó beszi, de a szellemisége tőlem nagyon távol áll. Te csak "használni" akarod a lányokat, én mást keresek.
Emiatt engem inkább elszomorított ez az írás, bele tudom magam képzelni a lány helyébe sajnos.

2020-11-18 10:38:24
Remek első beszámoló a szomszéd lányról, nekem nagyon tetszett, a lényegiségét a kaland mivoltának teljesen tükrözi, tudni mi várható ez nagyon szimpatikus.

FunkciókNóri a szomszédlány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2021-02-03) : Finoman kezdett, kézzel és szájjal egyaránt dolgozva, mélytoroknak vagy kényszerfranciának a gondolata sem merült fel, ő nem ez a típus. Kis idő múlva hanyatt feküdtem, ekkor oldalról mellém kuporodott, fenekét a kezem ügyébe helyezte és - mintha még mindig szégyenlős lenne – hajának függönyével takarta a farkam izgatását.

(2021-01-06) : Nóri finoman, de határozottan tövig beleült a meredező Ezredesbe, majd némi csukott szemes sóhajtozás után ringatózni kezdett rajtam. Egyik kezét a vénuszdombjára téve, picit a bőrt felhúzva engedte, hogy ágyékommal a megduzzadt csiklóját ingereljem, másikkal pedig újfent melleit markolta. Megtetszett ez az "emberi beleülős dildó" szerepkör

(2020-11-19) : Ahogy ez a tini a hatalmas, ugráló melleivel tekergeti magát az ágyékodon az maga a mámor! Nóri a mellkasomra támaszkodva teljes erőből rányomta magát az ágyékomra (tövig beleült), majd "full gázzal" vágtázni kezdett; amikor elfáradt akkor klitoriszát az ágyékomhoz nyomva, csúszkálva stimulálta magát. Többszöri "vágta" és teljes kimerülés után Nórinak is be kellett látnia, hogy per pillanat nem fog sikerülni a csúcsra érnie...

nagyon jó: 1db
(2021-01-05) : Váltottunk és Ő kezdett a kényeztetésembe. Izgató kézmozdulatokkal kényeztette a golyóimat és lingámat. Szépen hozzákezdett az NF-hez is.Eleinte csak puszilgatások a bőrös makkomra, majd aztán lehúzta a fitymám és már a szájában fickándoztam. Csodálatosan használta a száját és nyelvét. Kértem egy kis ciciszexet is csak úgy hobbiból.

: 4db
(2021-05-12) : Később helyet cseréltünk, kaptam egy rövid de annál jobb franciát majd gumit húzunk és nyeregbe pattant. Lassan kezdtük, de hamar gyorsítottunk. Félig felülve szopogattam a ciciket, miközben Nóri egyre hangosabban vonaglott rajtam. Miután eléggé felfokozott hangulatban voltam, nem bírtam sokáig. Hatalmasat élveztem (és szerintem ő is).

(2021-04-25) : Kis idő után kisfőnök is kapott a finom puszikból, ami olyan tini lányos, semmi esetre sem mélytorkos, bőnyálas, kivégzős. Javasoltam húzzunk vegyvédelmi felszerelést, amit Nóra készséggel teljesített és megkérdezte, hogy beleülhet-e. Egy ilyen felcsigázó kérésnek nem lehetett ellent mondani és szépen beigazítva a kisfőnit szépen nyeregbe pattant.

(2021-01-27) : Simogatni kezdtem a haját, arcát, vállát, majd megpusziltam az arcát, és a száját.. egyre jobban elvarázsolt a fiatalsága. Lassan és finoman elkezdte az ujjai hegyével simogatni a farkamat (ami már ágaskodott), és a golyóimat (amik már dúzzadtak a spermától).. [Oké, tudom hogy a herék csak termelik a spermát és az az ondóhólyagban tárolódik, de ezt így szokták mondani. ;-) ]