135
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-20
Nóri a szomszédlány szexpartner

szexpartner

Nóri a szomszédlány-

V.I.P hirdető
85/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-17 12:31:39

wybor
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nóri a szomszédlány beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Felhívtam elsőre felvette megbeszéltünk egy kb 3 órával későbbi időpontot és mentem. Telefonon kissé közömbös volt jobban kedvelem a kedves vidám lányokat, de egyáltalán nem volt negatív...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
47es villamos vonala kék zöld benzinkút melletti közismert saroképület egyik lakása. Könnyő a megközelítés. Talán érdemes megkérdezni honnan nyílik ez a bejárat -melyik utcáról- , mert van innen is onnan is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű, folyosón kellett azért bolyongani. A lakás kb két hálós tiszta újszerű, rendes. Az akció helyszíne kicsi fél szobának mondanám. Az ágy ránézésre gagyinak, kicsinek tűnt, de kemény volt és stabil lehetett rajta döngetni.
Nóri a szomszédlány külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Főleg a mellei és a kora miatt esett a választásom a "szomszéd" lányra. A fotóknak megfelelő teljesen. Felöltözve az utcán nem fordulnék utána. Arc átlagos fiatal lányos kedves, nem egy feltűnő szépségű arc. Fogszabályzót visel ennek van egy szexepilje. Egyértelműen a mellei az erőssége. Alacsony kb 160 lehet picit hajlottt a test tartása popsi lehetne vizuálisan feszesebb. De a mellei parádésak látszatra és tapintásra is! Márpedig ezért mentem szóval megkaptam a jól markolászható tenyérbe már nem férő bájos dombokat.

Action
Kebelszex:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Van egy kis tükrös szekrény a szobában mellé álltam elém térdelt óvszeres faranciát kértem és kaptam. Inkább barátnős mint pornós volt a hangulat de teljesen élvezhető volt ez az irányzat. Lassabban úgymond alaposan szopott kis kéz használattal ami egészében kifejezetten kellemes volt. Jó volt látni/érezni, hogy a vastag dorong kitölti a száját! Ha hagyom folytatni ki is végzett volna hamarosan szerintem. Nem volt semmi extra cuppogás, öklendezés egy kellemes barátnős szopást kaptam. Ezután missziben belenyomultam a szűk puncijába és kellemesen dugtam lassan fokozva a tempót amit jól fogadott. Élvezte is a szexet vagy szeximádó vagy nem dugott pár napja -hétfő délelőtt volt- szóval lehet h a hétvégén pihent. Szex közben szereti ha a mellei nincsenek mellőzve. Itt sem akartam még elmenni kértem, h üljön belém. Itt egy hosszabb -általa diktált tempóban- lovaglás kezdődött. Egyértelműen ez a kedvence! Jó ideje lovagolt aztán a mellei közé jöttem és mellbe dugtam. Miután kellően felhúztem magam a szájába vertem! Finoman nyögdécselt sóhajtozott közben -még mindig barátnősen- kiöltötte a nyelvecskéjét és türelmesen megvárta míg az utolsó csepp g..it is a szájába fejtem. Kaptam még egy enyhe maszírozást és elégedetten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szájba lövést kértem, megkaptam szóval itt ennyi.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút ajánlott kategória ha tetszenek a fotói! Én barátnős hozzáállást kaptam, lehet, h a pornóst is ki lehet belőle hozni..., de inkább a szomszéd diáklány kellemes meghágása élményre lehet szerintem számítani. Jól irányítható egyébként, kedves nincs kupi hangulat. Nekem egyszeri látogatás volt, sok szép lány van mostanában az oldalon :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nóri a szomszédlány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-29 12:04:25
Én nem lennék annyira negatív, mint Ronin neg Outcast kollégák. Ez a beszaámoló informatív, és szavahihető, tehát jó. Köszi, hogy megírtad.

2020-11-20 13:51:52
Félre ne érts, nem széplelkűsködést kérek rajtad számon. De ha süt egy pár sorról/-ból, hogy mennyire lenézed azt, akivel együtt voltál, írhatnál Te bármilyen szuper beszámolót, akkor is parasztnak tartanálak. És még a beszámolód is gyenge, mert ebben a fene nagy egoizmusodban pont azt a hangulattalan írást produkáltad, mint amit a helyszínen nyújthattál.

2020-11-18 23:17:01
Szellemiseg,,blablaa,latom sok beszit irtal azaz semmit. Lehet feleseget keresel de a kollega azert ment amiert itt hirdetnek.Sok sikert a nemtom mihez.

2020-11-18 14:48:31
Alapvetően jó beszi, de a szellemisége tőlem nagyon távol áll. Te csak "használni" akarod a lányokat, én mást keresek.
Emiatt engem inkább elszomorított ez az írás, bele tudom magam képzelni a lány helyébe sajnos.

2020-11-18 10:38:24
Remek első beszámoló a szomszéd lányról, nekem nagyon tetszett, a lényegiségét a kaland mivoltának teljesen tükrözi, tudni mi várható ez nagyon szimpatikus.