144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Bébii szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-17 09:54:36

Döme76
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Drága Döme!

Hálásan köszönöm a beszámolód!
Hálásan köszönöm Neked az éjszakát, a hosszú beszélgetéseket, a csodálatos együttléteket és persze nem utolsó sorban azt a fantasztikus masszázst-amit kaptam Tőled. :)
Alig várom a legközelebbi találkozót!
Addig is vigyázz magadra és az arany kezeidre! :) puszillak sokszor

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Sziasztok!
Bébiinek visszajáró vendége vagyok,általában telefonon egyeztetünk,de itt az oldalon üzenetben is gyakran váltunk eszmecserét.
A mostani randi mindkettőnknek új volt,ugyanis egész éjszakára mentem.
Telefont hamar felveszi,teszem hozzá mert előre általában leegyeztetünk mindent.
Vtr-t a figyelmetlenségem miatt nem használtuk,legközelebb bepótolom azt is.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Bébii pontos címet ad,az Üllői útról leágazó egyik kisebb utca.
4-6 villamostól 5-6 perc gyalog,buszt is láttam arrafelé járni ,de azokat passzolom,vidéki vagyok.
Gps odavisz,parkolás már kicsit nehezebb,főleg az ingyenes parkolás végett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás makulátlanul tiszta,ahányszor voltam,rend tisztaság fogadott.
Bébii,tisztaságmániás ez garantálja a rendet.
Fürdőben mint anno írtam katonás rend továbbra is fent van tartva,rengeteg minőségi tusfürdő ,törülköző,stb,stb.
A szoba ahol együtt éltük meg a gyönyört szint úgy tisztaság van,tiszta lepedő vár és minden kiegészítő kéznél van.
Bébii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek abszolút visszaadják a valóságot,gyönyörű barna bőre van,formás kerek popsi,nagy markolászni való mellek,puncijáról nem is beszélve,az egy ékszer.
Arca nagyon szép és karakteres,pláne ha reagál valamire,olvasni lehet róla.
Barna szemei igézőek ,csókra álló szája izgató.
Nőies idomokat képviseli.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ha megengeditek kicsit korábbról indítom a beszámolót ,hogy teljes legyen a kép.
Előző randinkon megbeszéltük ,hogy mivel igen jól érezzük magunkat egymás társaságában ,mi volna ha egy éjszakára mennék,amihez egy programot is kitaláltunk,akkor még nem tudtuk,hogy lesznek,megszorító intézkedések.
A terv az volt,hogy elmegyünk egy steakházba(mivel mindketten húsevők vagyunk)utána egy kis egészségügyi séta,majd nála kiteljesedtünk volna.
Sajnos az élet közbe szólt,de Bébii rugalmas volt,felajánlotta,hogy akkor ő főz,és a vacsorát is nála fogyasztjuk el.
Csirke pörkölt tésztával volt a menü,nekem bőven megfelelt.
Meg kell hagyni jól főz.
Megbeszélt időpontban a ház előtt hívtam telefonon,megadta a kódot ,amivel bejutottam hozzá,meg is jegyezte milyen pontos vagyok.
Utcai ruhában fogadott,mivel a randi nem szexel indult.
Érkezésemkor hosszú ölelés,majd átadtam ajándékom,bevezetett a nagyobb szobába ahol a konyha is van,vacsorához minden előkészítve,a drága már nagyon éhes volt,így azzal kezdtünk,üdítő,ásványvíz ,savanyúság előkészítve,úgy ahogy azt kell.
Vacsora végeztével elment letusolni,majd szexi fehérneműben meg is érkezett,csere én mentem tusolni.
Bébii a matracon várt rám,igéző szemekkel,isteni látvány volt,nagyon megszólalni sem volt időm,mondta helyezzem magam kényelembe,hátal elfeküdtem,kis simogatás után a Drága birtokba vette legnemesebb részem.
Kezét szinte nem is használva kezelésbe vett a szájával,hol félig hol tövig bevette a farkamat ,felváltott sebességel ,hol leállt és kizárólag a makkal foglalkozott,nem siette el,nem akart egyből kivégezni,oldalról kezdte a kényeztetés,majd pózt váltót és szembe helyezkedett,fokozatosan a vége fele növelte a tempót,próbáltam neki ellen állni,észre is vette enyhe mosoly után picit kezével pár húzás erejéig rásegített,ezt már nem tudtam kivédeni,óriásit robbantam a szájába,kivételesen most nem nyelte le a mennyiség végett,így örömkönnyeim kéztörlőben végezték.
Eszmélni sem volt nagyon időm,mondta masszírozással folytatná,hasra feküdtem,olajat elővette és a lábamtól a nyakamig,változó erővel ,kifejezetten technikás masszázst kaptam,ami bizony nem öt perces letudom masszázs volt.
Lecke fel volt adva,nem kicsit nagyon,Bébii erős kezdése lehengerelt.
Várta nagyon Aranykezűjét amit meg is kapott,odatettem magam,szerintem életemben senkit nem masszíroztam meg így ,talpacskáival kezdtem folyamatosan felfele haladva mindenhol elidőzve lábainál,imádni való popsiját rendesen meggyúrtam,derekánál még hosszabban elidőzve ,mert az a drágának gyakran fájni szokott.
Háta következet,majd a nyaka,mondtam neki forduljon a hátára,kezei jöttek,majd már egy lazább gyengébb masszázs jött a melleire,pocijára,medencecsont,comb belső része,majd maga a nuni következett,mit mondjak leizzadtam rendesen,de minden másodperce megérte,megjegyezte ezt minden héten elbírná viselni,viccesen megjegyezte jöhetnék gyakrabban is.
Rövid pihenés,és beszélgetés következett,mellém feküdt majd csókokkal folytatódott,Bébii kezdeményezett apró érzéki csókokkal illette mellem ,hasam,combom belső része ,péniszem környéke,majd fokozatosan közelebb került a szerszámomhoz,éreztem ez más jellegű francia lesz mint előbb volt,átszellemült arccal csak a száját használva nagyon gyengéden,lassan elkezdte a farkamat kényeztetni,itt nem az volt a cél ,hogy kivégezzen,nem is kapta be egyből,szépen farkam minden oldalát fel-le simogatta gyengéden a nyelvével,utána kifejezetten a makkom volt nyelvének a tárgya nagyon jól esett,ebbe biztos benne volt a szíve is olyan gyengéd volt és egyben olyan ügyes ,hogy meg is lett az eredménye,nem siette el a dolgot a farkam keményé változtatta,szeretem volna viszonozni,de Bébii ma este nem kereste az orális kielégülését.
Mint egy macska elkezdett nyújtózkodni popsit erősen kitolva jelezte honnan kéri az áldást.
Gumi fel majd hátúról behatoltam,enyhe hanggal jelezte farkam jelenlétét,majd közepes tempóval megkezdődött az aktus,szerencsére ebben a pózban jól bírom magam tartani,így a drága hosszan élvezhette kedvenc felállását.Popsiját rendesen tolta rá a pucura.
Lábait összerakta ,majd hasra feküdt,itt jött az én kedvencem,amiben nagyobb sebességre kapcsoltam,tetszett neki,hangja meg is jött ami még jobban felvillanyozott ,sokat nem is kellett várni,iszonyú nagy élvezett jött egész mélyről,ami a hangom erejében is megtestesült,másodjára a gumiba végeztem.
Hosszabb beszélgetés és egyben tervezgetés zajlott le köztünk,oda bújt hozzám simogattuk egymást,ami újból csókolózásba torkollott.
Bébii elemébe volt határozottan betámadta a péniszem,most már kézzel szájjal vadabb francia jött,láttam rajta nagyon élvezi a helyzetet,most már cumizás közben szexi hangokat is adott hozzá,beveti teljes repertoárját rajtam,azt se tudtam hol áll a fejem,mikor már nagyon kemény volt ,gumihoz nyúlt és beleült a farkamba,puncija szépen körbeölelte a szerszámom,elkezdett meglovagolni ,hol tövig beleült,hol a csak a makkom volt benn ilyenkor forgatta a medencecsontját,nagyon izgató volt,közben rengeteg csók elcsattant,és ahol értem simogattam a gyönyörű testét.
Csere következett én jöttem felülről elején pár percig a lábai a nyakamba volt,de utána ez nem lehetett neki annyira kényelmes így normálba folytattuk közepes tempót hamar felváltotta a gyors tempó,Bébii csukott szemmel,arcára kiült a gyönyör,szája kinyílt ,először halkabb,majd a tempó növelésével hagosabb nyögött.Tudtam ha el akarok harmadikra menni még nagyobb tempóra kell váltanom,mit mondjak a helyzet szinte leírhatatlan,Bébbi arcán minden kiült azok a hangok,sebességtől hangosan csattant a punci és a pucu de a Drága még hangosabban élvezett,még jó hogy ment a zene ,mert a szomszédok mindent hallottak volna,keményen meg dolgoztam,de Bébii is kellett hozzá,mikor harmadjára is elélveztem.
Azt gondoltam ami a szexet illeti ennyi mára,de jó 40 perc múlva ismét ágaskodtam,és idő is volt bőven plusz még álmosok sem voltunk.
Bébii megpróbálta a lehetetlent keményen neki esett a farkamnak ,közel is volt párszor,de éreztem át kell vennem az irányítást így Bébii átadta a stafétát,de nem hagyta el a tetthelyt.
Miközben maszturbáltam nyelvével simogatta a makkom,hol beleszívott ,mikor úgy érezte közel vagyok nyelvét szorosan ráhelyezte a makkomra jelezve oda kéri spermám.
Féltem a gyors maszturbálás közben véletlenül megütöm az állát,ezért elkezdett a golyóimmal foglalkozni majd a combomat csókolgatta.
Nagyon elakartam menni,ezért nem sikerült ,mérges voltam magamra ,mert a drága mindent megtett,felajánlotta a pornós befejezést,az arcra szájra való élvezést,de nem tudtam élni vele.
Tusolás ,majd mire kiértem Bébii már meg is ágyazott,elment átöltözni ,majd kifli alakban összebújva betakaróztunk.
Kicsi beszélgetés jött ami hirtelen félbeszakadt,és halk szuszogás váltotta fel,bizony Bébii elaludt.
Reggel csörgött az óra, kedves mondta pihenjek még ő addig főz egy kávét.
Isteni kávét főzött,majd irány tusolni,öltözés ,hosszú ölelés ,majd sajnos távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megbeszélt összeget előre fizetve borítékban,az édességel együtt átadva.
Ezen a szinten nincs extra amit vállal az kérhető.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bébii nagyon figyelmes,rugalmas,vendégszerető hölgy.
Egy frekvencián rezgünk,ami megmutatkozik az ágyban,jól haladunk a kiteljesedés felé.
Első éjszakás randija volt,kicsit izgult,de feleslegesen,odatette magát rendesen.
Csak is úriembereknek ajánlom akik tudnak bánni egy ilyen gyönyörű nővel.
Vigyázatok rá nagyon,mert még szeretnék találkozni vele jó párszor.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-19 07:31:20
Izgalmas randevu, amit jol kozvetitett az iras. Azert jo oldal a beszamolok.com, mert hirdetnek itt ilyen nagyszeru lanyok, az atelt elmenyeket pedig leirhatjak a szerencses vendegek.

2020-11-18 15:13:35
Rendhagyó és remek élményű randiról írtál egy csodás Hölggyel, gratulálok :)

2020-11-18 14:25:53
Kulonleges randi volt ez!
Mas szintre emeli a baratnofeeling fogalmat!

Voidem
Belát a dolgok mögé
2020-11-18 13:44:13
Ez igen! Nagyon jó lett a beszámoló, és az élmény is hasonló lehetett. Már majdnem irigyellek. ;)

2020-11-18 12:11:44
Implacabile mt bocsánat ,hogy lehet valamit rosszul fogalmaztam meg ,amit nem értesz,nekem nem egy vagy két órás aktust kellett,összefoglalnom,ráadásul nem volt időm novellát írni.

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-04-26) : Ezután huncut mosollyal elkapta a cerkát és "helyezd magad kényelembe!" utasítást adott. Elfeküdtem és gyönyörködtem ahogy finoman és lágyan kényeztette a cerkát. Kicsi kezezés mellett finoman masszírozta miközben egyre mélyebbre eresztette. Úgy helyezkedett a Kedves, hogy a tükörben láttam a szépséges puncikát és a popsit is.

(2020-12-10) : valamilyen formációban de hátulról csináljuk. van, amikor én vagyok alul és ő fekem háttal lovagol meg, vagy hogy állva hátulról, van hogy simán négykézlábasan. egyszerűen ilyen feneket nem találsz még egyet a városban! a végén pedig mindig vsz végez ki, ami megint csak mennyei: lassan, de határozottan, kíméletlenül kifacsar, és a végén nem rohan el, hanem szépen hagy lenyugodni.

(2020-11-17) : Szinte villámcsapásként ért az a mámorítóan kellemes élmény, ahogy az ajkaival rászorított a legérzékenyebb testrészemre. Jó nyálasan, hangosan cuppogva szopogatott, fürge nyelve mindez alatt szüntelenül masszírozta körbe körbe a farkamat. Isteni finoman csinálta, egészen a lábujjamig kihatott ez a csodálatos érzés. Majd lassan egyre mélyebbre engedte és hopp…

felejthetetlen: 5db
(2021-01-21) : Ölemre hajolva újra ajkai közé vett, s a félkemény testrészemet kezdte újraéleszteni. Lágy franciája gyorsan hatott, ezt még tetézte nyelve játéka, és torka bizsergetése. Egyszerre gondoltunk a beöltöztetésre, a kibontott köpenyt kérésére sk. helyeztem fel, kis szerencsétlenkedés után. Ez a közjáték nekem kedvezett,

(2020-11-05) : Franciája nagyon jó volt, mélyen bevette a lécet, közben simogattam a puncit hátulról. Gondoltam egyet és közelebb mentem, hogy bele tudjak nyalni rendesen. Gyönyörű zárt kis puncija van, fincsi volt nagyon. Ezután gumit tettünk a farkamra, majd hátulról kutyusban nekiestem

(2020-08-22) : Nyalogattam, szopogattam, simogattam. Őrület! Láthatóan tetszett a Kedvesnek, így újra csókot kértem. Ismét kis cicizés, majd a hasán lehaladva a szexi köldökét kóstolgattam. Haladtam a punci felé,de először a combocskáin csemegéztem. Láttam, hogy nagyon várja a Szépség, hogy a puncihoz érjek végre, így nem is várattam. Persze én is nagyon igyekeztem oda csak ki akartam élvezni minden pillanatot.

nagyon jó: 5db
(2021-04-26) : Már itt éreztem, hogy nem akármilyen franciázásban lesz most részem. Egyik kezével a tövénél 'megragadja' finoman a cerkát és kissé féloldalasan tövig bekapja, kiengedi, lágyan cumizza pont úgy ahogy szeretem, ezért már szinte az első pillanattól mély sóhajaim kísérik ajakmunkáját, miközben haját két kezemmel egy nagy copfba összefogom.

(2021-03-26) : Legelőször ő kezdeményezett, és már a kéjdorogra kapott, finom franciával végigvezette száját a hasamig. A kellemes pillanatok még jó pár percig elhúzódtak, várva a kibontakozást. Megkértem, hogy feküdjön a hátára, mondván, most én jövök. Azért a biztonság kedvéért megkértem, árulja el, mitől jó neki, és vezessen, ha kell. Csak ennyi volt a reakciója: "Mindent nagyon jól csináltál eddig..."

(2021-01-23) : Ügyesen, lágyan és mélyen franciázott. Én nem szeretem a szívogatást, vákuumot, se a vad, kb. eltöröm a répát franciát. Az ilyen nyugodt, türelmes, de technikás (változatos és mély) franciát szeretem. Éppen ezt kaptam. Hosszan, lágyan, finoman és ráérősen. Amikor már úgy voltam vele, hogy ezt nem is lehet fokozni, csak tartson minél tovább, akkor jött a popsi kényeztetés. A

: 9db
(2021-02-07) : Bébii a fürdő előtt megvárt engem és együtt mentünk be a szobába. Kicsit simogattuk egymást, majd leheveredtem a matracra ő pedig kezelésbe vett lent.Puszilgatta a szerszámot, majd szép lassan a szájába vette és elkezdett szopni. Végig érzékien szopott én közben néztem a szemben lévő nagy tükörben. Nagyon jó látvány volt, ahogy ügyködött rajtam.

(2021-01-05) : Felpattant es le is kapta a bugyit hogy az mar folosleges es jott is francia rohamra. Nagyon finoman csinalja kozben markoltam ahol ertem foleg a formas nagy feneket gyurtam. Gumiert kialtottam amit en raktam fel mert nem akart megkarcolni a mukormeivel. Egy kis francia a jo kondiert es mar ult is ram. Nagyon tetszezz hogy lattam az arckifejezesen hogy tetszik neki es elvez

(2020-12-10) : Minimális masszírozós-simogatós felvezetéssel indult a progi, de lévén két fordulóra terveztem, így hamar a szájába is kerültem és mikor kemény állapotúra varázsolt, kértem, hogy hadd álljak inkább - merthogy eddig egy tatami matracon helyezkedtünk el. Ezt a pózt jobban élvezem, látványosabbnak is találom, ha egy szép lány előttem térdelve ügyködik a szerszámon.