4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
94
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-18
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Alexandra erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-17 00:59:53

Malter_Witty
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Alexandra és Viki négykezese Walterral.

Írta: Walter Mitty

Rendezte: a Sors

Szereplők:
Alexandra Judd
Viki Hayek
Walter Banderas

Az egyeztetés személyesen kezdődött. A legutóbbi kezelésem során Vikinél, beszélgetés közben kiderült hogy Alexandra Vikihez költözött. Nem akartam hinni a fülemnek. Tudtam hogy Alexa áttette a székhelyét Angyalföldre, de pontosabbat nem tudtam. Már régóta szerettem volna összehozni vele is egy randit, ami eddig nem sikerült. Ráadásul a négykezes is egy olyan masszázsfajta amit még sosem próbáltam. Itt volt tehát a remek alkalom.

Viki már akkor áldását adta a dologra, amikor még kezei között voltam, így már csak Alexával kellett lebeszélnem a dolgot. Telefonon kerestem, könnyű volt elérni, és találtunk is egy közeli időpontot, ami mindhármunknak jó volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföld. A helyszín könnyen megközelíthető autóval is, és BKV-val is. A vágy villamosa hozott ismét erre a szívemnek oly kedves helyszínre.
A villamosmegálló csak pár perc sétára van Viki, és Alexa kuckójától. Parkolni könnyű, bőven van nemfizetős parkoló is.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy tömbház egyik lakása, igényesen és otthonosan berendezve a XIII. kerület egy eldugott kis csendes lakóövezetében. Viki és Alexa kezelője, egy nagyon kellemes pici kuckóban található.
A szobában találhatóak: egy tatami, egy szék, egy szobainas, a kedvenc Ikeás tárolópolcos bútordarabom, asztali lámpa, zenedoboz, friss törülközők. A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel, és száraz kilépővel. Tusfürdők, dezodorok, Tic Tac, szájvíz és poharak.
Minden megtalálható amire szükség lehet egy tökéletes randihoz. Rend és tisztaság mindenütt.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szerencsére nagyon sok kép van a lányokról. Alexáról még egy csomó arcképes is. Két gyönyörű nőről beszélünk. Semmi differencia a képek és a valóság között. Semmi alkatbeli különbség, semmi tetoválás, semmi testékszer, semmi korbeli különbség a képeken látható valóság és a valóságos valóság között.

Alexandra, kinek haja sötétbarna képei sok mindent elárulnak. Egy elbűvőlő nőről van szó, aki különleges adottságokkal rendelkezik.
Ha nagyon leakarom egyszerűsíteni mi az a nőideál amire Walter beindul, akkor két nőtípusról beszélek mindig. Persze van több is (Walter mindenevő) de a két kedvenc az ez.
Az első a pici, vékony, sportos, szexi nő. A második Alexa.
Mindig is odáig voltam a magas, vékony, modellalkatú lányokért. Imádom amikor valakinek gyönyörű, modellszerű hosszú lábai vannak. Most nem a centikről beszélek, hanem az arányokról. Alexandra számomra tökéletes arányokkal rendelkezik. Ráadásul ehhez a külsőhöz még egy fantasztikus belső is párosul, férfiakat megszégyenítő humorérzékkel. Ez volt az első alkalom hogy találkoztunk, de a randi közben is és után is úgy éreztem, hogy ő egy olyan nő akivel reggeltől estig tudnék beszélgetni mindenről, de akár még a semmiről is.

Mélybarna hajú Viki gyönyörű. Walter fejét teljesen elcsavarta. Sportos, vékony és kemény ahol kell, de szépen ívelt és nőies mindenhol ahol ez számít. Szolárium segítségével is barnított finom bőre van. Nagyon kedves, bájos arc, kék szemek, puha ajkak, amikhez nagyon édes hang is párosul. Imádom benne azt is ahogy beszél, és az egész aurát ami körüllengi. Amikor megnevetteted, akkor pedig nagyon cukin képes kacagni.
Tökéletes alakkal van megáldva, aminek fenntartásához még keményen meg is dolgozik.Mindketten egyberészes ruhában és magassarkúban fogadtak. Elérték a kívánt hatást, rögtön ahogy beléptem birodalmukba és megpillantottam őket.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Relaxmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Svédmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az üdvözlés és Alexandrával való bemutatkozás után bemegyünk a szobába, kapok kávét, beszélgetünk, ismerkedünk.
Zuhanyba el, készül közben a teám. Alexa elkísér a fürdőszobába, és miközben én letusolok, folytatjuk a megkezdett diskurzust. Vissza a szobába, tea elfogyasztása.

Törcsi le. Hasra vágom magam.
Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki. Szóval nagyon tetszik nekem ez a páros, nem véletlen hogy barátnők. Laza poénok repkednek fejem felett, próbálom felvenni a kesztyűt...
...esélyem sincs.
Nem is baj, nem szellemeskedni jöttem így Halloween környékén.

Viccelődés közben helyezkednek is a lányok. Most egyikük felsőtestemet gyúrja, míg másikuk a lábak és derék környékével foglalkozik. Persze az én kezeim is elkalandoznak néha-néha. Ennek következtében a kommunikációm is megakad olykor-olykor.

MInden idilli-nihili, de én nem bírtam tovább magammal. Megfordultam. Viki meg is jegyezte, épp javasolni akarta, hogy most már megfordulhatnék.
Szóval kellően meglettem gyúrva és belettem melegítve. Mindenhol laza vagyok, már csak egy ponton vagyok beállva, ott még kezelésre szorulok.

Táncra fel!
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
1. pozíció. Starter position

Én a hátamon, a lányok két oldalamon. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez a fantázia megvalósul, és ráadásul két szívemnek oly kedves hölggyel.
Lassú simításokkal kezdünk. Kezeim a két lány combjain. Négy kezük négyfelé, két kezem két felé figyel. Próbálok minél többet látni, érezni, befogadni. Miért nincsenek most kaméleon szemeim!?

Cirógatások mindkét oldalról. Érezni akarom ujjaim alatt bőrüket.
Miközben Vikit figyelem és simítom finom barna bőrét, addig másik kezemmel Alexandra testén járatom ujjbegyeim, és megpróbálom kiélvezni az összes ingert ami egyszerre ér. A másik oldalra fordítom fejem, és most Alexában gyönyörködöm, mialatt Viki kezecskéi egyre érzékenyebb területeket hódítanak meg. Felszisszenek, de továbbra is Lexi szexi testén járatom kezeimet és szemeimet, miközben ő felsőtestemre koncentrál. Ezalatt Viki kisajátít köldöktől lefelé. Két pici kezecskéjével egyszerre kényezteti nemiszervem.
Látómezőm közepén még mindig Alexa (és pajzán mosolya) amikor megérzem Viki forró leheletét legérzékenyebb testrészemen. Akaratlanul is elfordítom fejem és elakad a lélegzetem egy pillanatra.
Szemeim lehunyom, Alexa combját markolom. Lebegek.
A levitálás nem tart sokáig, mozgást érzékelek a bal oldalamról. Kinyitom szemem. Alexandra fölém térdel háttal nekem. Gyönyörű.

2. pozíció. North and South

Viki délen, Alexa Északon. Alexandra felettem, barátnője felé fordulva. Én alatta, legédesebb testrésze felé közelítve. Viki pedig még mindig az erődítmény legérzékenyebb pontját ostromolja.
Az én ajkaim Alexát, Alexandra ajkai Vikit, Viki ajkai pedig engem ingerelnek.
Az a bajom a kölcsönösséggel, hogy ha túl jó élményben van részem, akkor előfordul hogy kizökkenek a szerepemből. Most is így történt. Túl forró lett a hangulat délen. Nem szerettem volna semmit elsietni, illetve elbénázni, úgyhogy inkább kezemmel kényeztettem és közben gyönyörködtem Alexa csodaszép formáiban.

3. pozíció. Szerelemvonat 1.

Alexandra a hátán, Viki a lábai között, én pedig először Viki mellett, majd később mögécsatlakozom, és így lesz teljes a szerelvény.
Mikor Viki mellett vagyok mindkét lányhoz hozzáférek valamennyire. Próbálom nem megszakítani Alexandra kényeztetését, inkább csak óvatosan érintem és ingerlem, ami kezem ügyébe kerül. Ezután finom csókokat lehelek Viki hátára és nyakába. Fel a nyakáig, majd vissza le végig a hátán. Így kerülök mögé. Ajkaim folytatják útjukat egész a fenékig, és tovább a combokig. Innentől ujjaimé, és nyelvemé a főszerep. Igyekszem csak olyan mértékben ingerelni Vikit, hogy ne törjem meg Lexivel való munkásságát. Kell az önkontroll, de valamiért úgy érzem nem jött még el az én időm.

4. pozíció. Szerelemvonat 2.

Viki hanyat fekvésben és Alexa kényezteti őt lábai közé helyezkedve. Most Walter a maisniszta a szerelvény elejében. Viki arca mellett térdelek/fekszem, és hagyom hogy azt, és úgy tegyen velem, amit és ahogyan akar.

5. pozíció. A bűvös 69-es.

Alexa alul, Viki felette 69-ben. Én meg egy másik dimenzióban. Gyönyörű látvány. Itt egy kicsit ki is estem a ritmusból és tanácstalan lettem rövid időre, hogy mi is lenne a legjobb. Legszívesebben csak néztem volna őket, élvezve a látványt. De aztán elég hamar meggyőztem Waltert, hogyha már idáig eljutott valahogy, akkor itt már ne álljon ki a táncból.
Szóval miközben a barátnők egyhelyben mozognak ritmikusan, én lassan körbetáncolom őket, és mindenhova besimítok, ahová még odaférek. Mellettük térdelek. Folyamatos a kontaktus fehér ujjaim és a szoláriumbarna testek között. Nincs megállás, csak az energiák folyamatos áramlása.
Nem akarom hogy vége legyen a keringőnek, de a lányok máshogy gondolják!
"2-0. Most te jössz! Legalább a szépítés legyen meg!" - mondja kielégült mosollyal Viki, miközben Alexa nevetve bólogat.

A végső póz. Walter mennybemenetele.

Térdelek. Szálfaegyenes háttal, mint a profi táncosok. A lányok mellettem fekszenek úgy, hogy pont jó magasságba kerüljenek ahhoz hogy nekem jó legyen. Kis helyezkedés még, és én is lejjebb ereszkedem csöppet, hogy meglegyenek a kontaktpontok.
Kezdetét veszi életem egyik legjobb kivégzése. Egy gyönyörű, kétfejű és négykezű bestia karmai közé kerültem. Nem tudom elég hűen visszaadni, amiben itt részem volt, de szerintem mostanra mindenki eltudja képzelni.
Mikor jelzem hogy már nincs sok hátra, Alexa vesz a szájába, miközben Viki keze járja szólótáncát. Egyre jobban felhevülök, nem akarok kellemetlenséget okozni, szólok hogy jövök.
Alexandra ajkai között ér a vég. Nem ecsetelem hogy mekkorát élveztem. Maradjunk annyiban hogy amíg élek, nem felejtem. Az utódok sorsával nem foglalkoztam, de Alexa végig mellettem maradt, és nem érzékeltem hogy megszabadult volna tőlük.

A hátamon fekszem. Egy kis időre van szükségem. A lányok finoman simogatnak, miközben megnyugszom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi végén adtam át a csokrot a boldogsághormonnal, és a közös ajándékukkal együtt. Vikinél törzsvendég vagyok, tudom mit lehet és hol a határ, Alexával pedig a telefonos egyeztetések alkalmával beszéltük meg, hogy mire számíthatok ha a táncparkettjükre merészkedek. A vállalásaik nem ugyanazok. Alexánál van több extra is, Vikinél nincs. Ezeket érdemes tisztázni velük még a randi előtt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A kényeztetős résztől kezdve nem beszéltünk, és nem is volt szükség szavakra. Minden ment a maga útján, a mozdulatok egymásba folytak át, nem volt semmi ami megtörte volna a lendületet. Egyik dolog hozta a másikat maga után. Egyetlen helyzet volt amikor kiestem a ritmusból egy pillanatra, amikor a lányok 69-ben voltak. De ezt megmagyarázom azzal hogy ilyen látványban nem minden nap van része a magamfajta halandónak.

A randikat és az erotikát meglehet úgyis közelíteni, mint a táncot. Mindig, minden kettőn áll (illetve a zenén). Ha nem működik valami a parnerek között, akkor sosem lesz meg az a "na, ez tökéletes volt!" vagy az a "basszus, ez kurva jó volt!" érzés. Ennek hiányában az ilyen partneri kapcsolatoknak nincs nagy jövője.
Viszont ha jól működik a dolog két ember között, akkor sokkal nagyobb az esély arra hogy valami felejthetetlent éljenek át. Sőt, csak ebben az esetben van esély az igazi varázslatra!

Ez a dolog nagyon jól működik Viki és Alexa között. Félelmetes összhang van közöttük. Ha nem tudtam volna hogy ez az első ilyen páros randijuk, biztos lettem volna benne hogy évek óta szórakoztatják egymást, és közönségüket.
Teljesen elvarázsolt erotikus táncuk.

https:/www.youtube.com/watch?v=j8nDxbIzpwA

Köszi csajok!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Malter_Witty
Könyvet írhatna
2020-11-30 11:16:11
Köszi mindenki! Szerettem volna kicsit rövidebbre írni, mint a párját, ugyanakkor többet terveztem írni a lányok külsejéről és személyiségéről, valamint a szerepeik felosztásáról (ami nem sikerült). Már nem volt több időm/energiám, és egyébként is nagyon kemény napjaim voltak, amikor ezt írtam.
@Jázminfan, csak ismételni tudom magam, köszi, és hajrá! ;)

2020-11-24 17:58:45
Igen részletes és szemléletes élménybeszámoló ez is! Megvallom én is kezdek elcsábulni, mert ilyen felállásban még nem volt részem! Alexa egy ideje a kedvenc listámon van, Vikit pedig évek óta ismerem. :)

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-11-18 10:53:11
Az volt neki, nekünk. :)

2020-11-17 21:28:00
Remek regényt írtál. Fantasztikus élmény lehetett. Gratulálok hozzá.

2020-11-17 20:40:38
Ebből a szemszögből is jó volt elolvasni az randi történetét. Még a linken lévő filmjelenetet is megnéztem. 😁 Jó kis filmnek tűnik.

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 16db
(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

(2021-01-13) : Hasra fekszemfülem, s ő a talpaimtól a füleim tövéig megmasszíroz, átgyúr a kis bébiétel-melegítő készülékben langyosított olajjal, miközben igen kellemesen elbeszélgetünk a világ dolgairól. Alexandra máshogy, tán más szakszerűséggel is maszíroz, mint kolléganője, de most ez az inkább relaxáló, mint gyógyító masszázs nagyon jól esik és tökéletes összhangban van az egész randevúnkkal. Fájdalmas csomóim csak eltűnnek, testem-lelkem ellazul, remekül érzem magam.

(2020-12-17) : A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak. Alexával ez volt az első élményem, az ő masszőzi képességeivel (is) meg voltam elégedve.

nagyon jó: 33db
(2020-12-25) : Kellően erős a technikája, végre nem simogatásnak éltem meg a dolgot. Lévén álló munkában vagyok, elég sokat fogalaltoskodott a labaimmal, mert szerintem érezte, hogy ott a gond, és szerintem ez elmondja, hogy ért hozzá. Közben végig kedvesen, csevegtünk, sőt néha egymás szavába vágva, attól félve, nem lesz időnk eleget beszélgetni.

(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

: 87db
(2020-11-29) : Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.

(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.