348
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
45
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Amber szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Amber-

V.I.P hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-16 16:46:15

xanyo
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amber reagálása

Köszönöm az értékelést,és az élményt! :) Veled mindig nagyon jó! 🥰 Szívem szerint minden lánynak ilyen vendéget kivánnék,mint amilyen Te vagy! Örültem neked nagyon! 😘😘

Amber beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Amint jött az értesités, hogy visszatért, már jelentkeztem is üzenetben. Szinte azonnal kaptam választ, és pikk pakk megbeszéltük hogy visszatérése utáni első vendége leszek! :) Szombaton beszéltünk, a hétfő 10 óra stabilan szervezhető volt.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Nyóóócker! :) Orczy tér környéke.. félősöknek érdemes nappal menni. :) cim egyértelmü. Telefonban kapukódot kapsz, és már baktathatsz is felfelé a vágy kapujához! :) 3. emelet, igy a bemelegitest is egyböl le lehet tudni. Én a himalája megmászásához tudnám hasonlitani.... ha felérsz, kitüzheted a zászlód! :) Parkolni nem lehetetlen, BKV is jár a közelben. Villamos, busz tuti.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A célnak tökéletesen megfelel. Amber nem győzi hangsúlyozni, hogy IDEIGLENESEN tartózkodik ott. Fürdőszobában kád, száraz kilépő. A tetthely, a lerásban is szerepel hogy matrac. Nem háztüznézőbe mentem, hanem egy Tündért látogattam meg! Amire szükségem volt megtaláltam. Tiszta, száraz, puha türcsi, bőséges tusfürdő választék, szájviz(amit illik is használni ha csőrőzni akarsz). :) A hiányosságokra pedig a kreativabbak fel tudják magukat találni. Nem egy HILTON, de Amber beragyogja, igy nem fog érdekelni hol vagy, csak hogy meddig maradhatsz még! :)
Amber külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Valós képekkel hirdet a Kisasszony. Minimális retus van rajtuk, de csalódást senkinek nem fog okozni, ezt garantálom. Cickók beavatkozás nyomát alig láthatóan viselik, viszont az eredménye kétség kivül felemelő. A leirt méretek is teljesen fedik a valóságot. Aki a képek alapján nem tud dönteni, az böngésszen az azonos nem hirdetői között. :) Amber az első pillanatban magára vonja tekinteted, és egészen addig magán is tartja, mig a látogatás végén nem csukódik mögötted az ajtó. Szerény személyemet egy dögös magassarkúban, és egy asszem kötött felső plusz szoknya kombóban fogadta.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Tánc (sztriptíz):
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az ajtóban már csókokkal üdvözöltük egymást mintha csak hazaértem volna! Imádtam minden percét. Nagyjábol már ott egymásnak estünk, nehezen tudtunk csak szétválni a tusolás idejéig. Teljesen fesztelen fogadott. A csókok valódiak voltak, és édesek. Egy pillanatra sem éreztem, hogy szolgáltatást veszek igénybe.
A fürdésből visszatérve még Ő is elugrott fél percre, majd innentől kezdve nem volt megállás. Ki sem szálltunk egymás szájából. Majd elindultam délnek, felfdezni illatos teste zegeit zugait. :) Elidőztem a tökéletes ikreknél, majd egyre délebbre vettem az irányt. Mindketten alig vártuk már, hogy kezelésbe vegyem mézédes punciját... Nem halogattam soká, elvégeztem a "feladatot" :) Odalent fogad egy aranyos kis piercing, mely gyengéd játékra tökéletesen alkalmas, egyébként nem zavaró. Tevékenységem az első pillanattól kezdve inyére volt, melynek végkifejletére nem is kellett oylan sokat várni. Hogy ne maradjon hálátlan, hátamra parancsolt, és azonnal tettrekész állapotba varázsolt. Védőeszközt húztunk, és belémült, A látvány teljesen letaglóz, már itt koncentrálnom kellett hogy ne süljek fel. Fordultunk misszibe, majd a lábait mellkasomra emelve hatoltam olyan mélyre amennyire csak lehet... fokozva a tempót, itt ért el a vég.
Egymás mellé feküdtünk, összebújtunk, öleltük egymást. Tartalmasat beszélgettünk, kivel, mi történt az elmúlt 2 évben. Megigérte, hogy most nem lesz oylan mostoha velem, hogy se szó se beszéd csak úgy itthagy. :) Amber feldobta hogy tusoljunk egyet, és lássunk neki a második mentenek is, melyet örömmel fogadtam el. A forgatókönyv az első részhez hasonlóan kezdődött, éde csókok tömkelegét zúdtottuk a másikra. Hanyat feküdtem, és kaptam egy iszonyat jó francia leckét, melyre már oly rég vágytam. Érzékien, fogakat még véletlenül sem súrolva csókolja, szivja a velem egykorút. Éreztem, hogy szereti is csinálni, nem csak kötelező feladat számára, Kitért a golyókra is, puszilgatta, be be kapta őket. De amig lent foglalatoskodott, kézzel közben a rúdon is muzsikált,. Majd újra hirtelen a szájában vagyok és HUPP eltűnt tövig! Újfent gumit húztunk, és megint beleült. Egy néha tempósabb, néha szolidabb lovaglás után a fordulás mellett döntöttünk, de itt már nem volt hajlandó tovább együttműködni a szerszám, igy kicsit befeszültem, és elengedtük a dolgot. Pihengtünk, ölelkeztünk, csókolóztunk, minden percében az eggyüttlétünknek. Igy jött el a szomorú vég. A tusolás és a távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az egyeztetésnél megbeszéltük, a randin szó sem esett róla. Egy kis ajándékkal kedveskedtem neki, melybe belerejtettem. Extrákról nem tudok, nálam minden alap volt. A rózsaszálak mértéke nem átlagos, de cserébe egy átlagot messze felülmúló leányka vár, átlagosnak közel sem nevezhető élményekkel!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nálam a TOLÁLIS NR.1! Mióta elment, folyamatosan csekkoltam az oldalt mikor jön vissza vajon. :) Számomra a tökéletes szolgáltató! Egy pillanatra sem merült fel bennem, hogy nem élvezné amit csinálunk. Minden pillanatban figyel rám, lesi az igényeimet, és mindent emgtesz hogy kedvemben járjon. Egy igazi NŐ, akivel NŐKÉNT is kell bánni! Ha igy teszel, Ő is megtesz mindent hogy TE pedig FÉRFINEK érezd magad, és nem csak egy répa legyél a többi közül!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amber szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.