Liza erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Liza-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-15 23:12:34

JdG
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Kedves JdG , köszönöm szépen a beszámolott :) örülök,hogy jol érezted magad.

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-16

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Egy rövid budapesti átutazásra igyekeztem valakivel időpontot egyeztetni a kedvenceim közül, ami legtöbbször nagyon nehéz. Őt is többször próbáltam hívni, végül sikerült elérnem. Sajnos, legtöbbször én vagyok a szűk keresztmetszet, nagyon behatároltak azok az időpontok, amikor el tudok menni masszázsra. Szerencsém volt, sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, amit VTR-en is megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Egy nekem (aki leginkább az M7-esen közlekedik Budapestre) tökéletes, könnyen elérhető helyszín. Jó korán oda is értem, így még el tudtam szaladni egy kis figyelmességért egy közeli üzletbe. A cím pontos, egyértelmű, a házat nagyon egyszerű megtalálni, parkoló is van előtte. BKV max pár száz méter egészségügyi séta. Viszonylag diszkréten meg lehet állni és be lehet jutni Liza kis lakásába.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A sok pozitívum, mely miatt Liza mellett döntöttem, közül az egyik, hogy saját búvóhelyen rendel, sem mással nem találkozik az ember, sem különböző zajok, egyéb események nem zavarják, nyugodtan, ellazulva lehet eltölteni azt a kevés időt, ami az ilyen örömökre jut.
A lakás nagyon jó hangulatú, első benyomás alapján tükrözi "lakója" egyéniségét. Barátságos, kellemes alaphangulatot teremt a látogatónak. Higiéniára semmi panasz nem lehetett, az egész lakás magas kifogástalan, ahogyan a fürdő is. Itt zuhanykabin található, amivel kell, azzal fel van szerelve. Más nem néztem.
Egy nappaliból nyílt a helyszínül szolgáló kisebb szoba, tatami, kis asztal, fotel a ruhának, a falon tükör. Jobb helyszínt kínálni sem lehet.
Liza külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Nagyon furcsa, és nagyon nehezen szokom meg, hogy ez a műfaj sok esetben vakon repülés. Az ember elképzel a képek alapján egy hölgyet, egy arcot, aztán vagy azt kapja, vagy nem. Nost, ahogy az lenni szokott, ha az ember először megy egy lányhoz, most is más karakter nyitott ajtót, mint akit a képek és beszámolók alapján elképzeltem. De milyen karakter...
Az első másodperctől olyan erős, olyan pozitív kisugárzás, olyan kedvesség és magabiztosság áradt belőle, hogy eszembe nem jutott, hogy nem jó helyen járnék. Kedves, amolyan szomszédlányos arc, bomba alak, csábító fehérnemű, talán piros színben. Az összkép nagyon rendben volt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Mielőtt elmentem volna zuhanyozni, vízzel kínált, amit akkor nem kértem, de a szobában, a kis asztalon jó helyen volt. Zuhanyzás után megbeszéltük a menetrendet. Mivel másfél órára jöttem, és bíztam abban, hogy menni fog a két "menet", a program két, hasonlóan felépített félidőből állt, mindkettő masszázzsal kezdődött.
Alapvetően a masszázs az a rész, amit legtöbbször igyekszem kihagyni, "letudni", főleg, ha a masszőr is csak alibiként kezeli ezt a részt. Viszont most eléggé megviselt volt a testem, ősz elején elkapott a korona, ami izomfájdalmat is hozott magával, és utána a megerősödést kerékpározással igyekeztem megoldani, volt egy kis kajakozás is, szóval, jól esett volna egy szakszerű masszázs. Nos, Lizától ezt megkaptam. Első körben hát, nyak, váll, karok, kezek. Mindent megfelelő erősséggel, szakszerűen, élvezhetően. Olyan jól és annyira komolyan csinálta, hogy egy időre el is felejtettem, miért jöttem. Időközben azért lekerült a melltartó, és feltűzte a haját, és kezdett más jelleget ölteni a randi... Talán először volt velem olyan, hogy a reménybeli levezetés ellenére még szívesen hagytam volna magam gyúrni.
A második masszázs felvonás a lábakra és fenékre koncentrált. Kérdezte, hogy mehet-e a talpmasszázs is, ki nem hagytam volna. És milyen jól döntöttem. Vádlik is megkapták a régóta vágyott átgyúrást. Eddigi egyik legjobb masszázs élményemet kaptam, ezúton is köszönöm. :)
Nem lényegtelen, hogy egész idő alatt kellemesen elbeszélgettünk, nem csak iszonyatosan jó csaj, remek masszőz, de nagyon kellemes beszélgetőpartnernek is bizonyult Liza. Voltak közös témák, de ha nem lettek volna, sem lett volna elveszve szerintem.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mint feljebb írtam, Liza az a masszőz, akinél maga a masszázs is nagyon lényeges és értékes eleme a randinak. De nem emiatt jár az ember erre az oldalra, ugye, úgyhogy amikor kérdezte, van-e kedvem fordulni, volt. Ekkor szemtől szemben is megcsodálhattam gyönyörű testét, és azokat a magasan világbajnok kategóriát képviselő melleket. Nem bírtam ki, hogy ne csókoljam meg őket, természetesen a tulajdonosuk hozzájárulásával. Bekentem mindkettőt megfelelő mennyiségű olajjal, és elindult a következő etap, ami leginkább egy nemes testrészemre és csatolt részeire fókuszált. Volt itt minden, lágy nyalás, szívás, gyenge, majd egyre erősebb szopás, a farok mellhez verése, a golyók nyalása, szívása. Bár nagyon szeretem a kölcsönösséget, de itt annyi és olyan intenzív inger ért, hogy gyakorlatilag minden mindegy volt. Igyekeztem persze a melleket simogatni, gyúrni, Liza egy ideig (amíg kényelmetlenné nem vált neki) úgy fordult, hogy elérjem, amit csak szeretnék. Viszont annyira élveztem a "műsort", hogy önző módon leginkább csak magamra gondoltam, és inkább lágy, mint erős simogatáson kívül másra nem igazán futotta erőmből. Persze, apró és kéjes nyögések így is érkeztek, de ez inkább az élményem fokozása volt, mint a ténykedésem visszajelzése. Egészen egyszerűen olyan produkció volt, ami úgy beszippantott, ahogyan az kell.
A második levezetés előtt megkérdezte, hogy szerintem menne-e még egy, mondtam, hogy naná, pláne, ha olyan erős lesz a portfólió, mint nem is annyival azelőtt. Úgyhogy megint belevágtunk, sok újat nem tudok mondani, kapcsolja ki kérem. A viccet félretéve: két hatalmasat élveztem, bár emlékeim szerint nem szájba (ez az egy hiányérzetem maradt, bár az adatlapja szerint ilyet nem is vállal, úgyhogy ez semmiképpen nem reklamálás), de jutott az utódokból majdnem mindenhová, amit megfelelő lazasággal, kedvességgel kezelt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A másfél órás programra mentem, minden annyi maradt a helyszínen is, amennyit megbeszéltünk. Extrákat nem említett, enélkül is fullos kiszolgálásban volt részem. Egy kis kedvességgel együtt, előre adtam át, valahogy így jött ki. Nem volt róla szó. Barátságos az árképzés, nem kérdés, hogy megérte-e.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon ritkán jutok el "masszázsra", és szerencsére nem is "ellőni" a lőszert, hanem a magas szintű, igényes, máshol nem megkapható élményeket keresve. Igyekszem minél előbb megtalálni azokat a pontokat, ahová az ember visszatérhet, mert valami olyat kapott, amire vágyott, várt. Találtam már ilyen lányt, és, bár Liza külsőre nem az a típus, amitől megbolondulok (ez nem azt jelenti, hogy nem bombázó, mert az...), de egy olyan egyéniség, olyan kisugárzással és kedvességgel, hogy az embernek egy pillanatra sem jut eszébe, hogy itt nem miatta van minden. Az első pillanattól az utolsóig. Sokat gondolkodtam a dolog másik oldalán, az illúzión. Hogy ki mit tesz azért, hogy a vendége (ezt a szót kerestem végig, itt vendégként éreztem magamat) megkapja azt, amiért ment. Nem tudom, Liza oldaláról mennyi a tudatosság, mennyi az alkati rész, de az ajtón való belépéstől a távozásomig egy másik dimenzióba vitt át. És ezt nem színlelt orgazmussal, nem mesterkélt fogásokkal, nem pornós elemekkel, hanem olyan természetességgel adta, hogy tényleg végig az volt az érzésem, hogy egy, egyébként nagyon dögösen kinéző haveromhoz ugrottam fel egy jót huncutkodni.
Szóval, ez egy nagyon jól sikerült alkalom volt. Köszönet érte.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-16 12:38:24
Remek beszámoló. Őszinte, hangulatos, tapintatos és még vagy húsz ...-os. Lényeg a lényeg, Jó!

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2020-07-27) : Liza egyre inkább visszatért a fenekem masszírozására, majd szépen benyúlt a lábaim közé, és megkérdezte, hogy rácsaphat-e a fenekemre. Ez volt az a pont amikor határozottan azt éreztem, hogy nem én vagyok az egyedüli a szobában, aki élvezi azt, ami történik.

(2020-06-08) : Hátamon csúszka, elöl minden irányból, őrjítő, hogy ezen a felén van az oldalnak :P Szájam mindig keresi a bimbót, aztán meredező banánom cicik közé fogva siklik, jajj nekem.

(2019-10-27) : Hamar kezébe kaparintotta a kispajtásomat, simogatta, dédelgette, bekapta, szopogatta, körülnyalogatta, hol a makkot, hol a szárát végig.

nagyon jó: 5db
(2019-11-23) : Hasra „parancsolt” s jól átgyúrt. Ezt részletezhetném, de max. annyi jut még eszembe, hogy érdekesen tekergette és hajlítgatta a karomat, aminek az lett a vége, hogy tök jól kimozgatta a berögzült vállamat, s hátamat. Időnként rám szólt, hogy lazítsak, ez persze nem volt könnyű kérés, mert a tenyerem épp a két lába közt, pontosan a punci alatt volt. S ahhoz, hogy zsiványkodhassak, a tenyeret felfele kellett fordítani, ami ugye megfeszíti a kart. Na, szóval, küzdöttünk egymással.

(2019-11-02) : Liza jól masszíroz, nem is tudna rosszul masszolni, mert olyan pozitív a hozzáállása, hogyha véletlenül is elvétene valamit, akkor is elnézném neki. De nem vétett el semmit, folyamatosan kommunikáltunk, jó beszélgető partner, amúgy mindig kérdezte, hogy rátérhet-e erre meg erre a testrészemre.

(2019-10-05) : Két részre volt szedve a masszázs rész is, először felsőtest, aztán kényeztetés, majd alsó test, aztán megint kényeztetés. Emiatt olyan érzés volt mintha 2 randit toltunk volna egymás után.

: 4db
(2020-11-08) : Tusolás után a szobába invitál, ahol általában ha nem első randis vagy már meztelenül vár. Ilyenkor meglátod, kemény leszel és fájni fog hasra feküdni. Jól átmasszíroz lábtól felfelé és termete ellenére tudja erősen is csinálni. Jól csinálja. Miután jól átmasszíroz megfordulhatsz.

(2019-12-11) : A simogatásokra is jól reagál, egyáltalán nem visszahúzódó, szerintem igényli is a kölcsönösséget. Ugyanakkor maximálisan figyel rád! Lesi és kérdezi is kívánságaid...

(2019-11-15) : Szóval egy masszázzsal kezdtünk ami ha jól emlékszem svéd alapú volt. Nekem szakszerűnek tűnt, biztos hogy tanulta, mindenesetre nagyon jól esett, el is lazultam teljesen. Közben folyamatosan beszélgettünk, nagyon jó partner ebben is. Majd következett életem első csúszkája, mondanom se kell elképesztő volt ahogy a kis testével mozgott rajtam, állt is a zászló rendesen.