Glória erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Glória-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-15 17:37:14

cal-vados
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Glória beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Elsőre felvette. Kedvesen üdvözölt. Rövid telefon csevegésünk vidám, közvetlen volt és a másnapi időpont egyeztetésére fókuszált.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Romkocsma negyed, a Blaha pár sarok. Most parkolni is lehetett. A cím teljesen egyértelmű, könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern építésű társasház ikszedik emelete, lift van. Bejutás szokásos A liftből kilépve az ajtó szemben. A lakás nagyon igényes, és tiszta. A fürdő nagyon korrekt, minden van és minden nagyon praktikus is. Puha törcsi, tusfürdő választék, száraz kilépő a kád előtt, szájápoláshoz is minden. A masszázs ágyon történik, de ez nem ad semmilyen félreértésre, kombinálásra okot.
Glória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokkal jobb mint a fotókon. Csupa kedvesség, incselkedős mosoly a hölgy. Nekem nagyon bejött, hogy nem fehérneműben fogadott, hanem egy hosszú fekete ruciban, ami alatt semmi nem volt (mint az később kiderült). Mindent pont úgy mutat, sejtet, ahogy az neki a legelőnyösebb.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Érkezés után a megbeszélt ajándékot a szekrénykére helyeztem és többet nem esett szó róla, végig ott is maradt. Gyors zuhi után kellemes, ismerkedős masszázst beszéltünk meg, ami nekem remekül oldotta az elmúlt hetek munkahelyi stresszét. Masszázsa nem erős, de nagyon érzékien símogatós, be-benyúlkálós, végig vidám csevegés kísérte. Bármiről lehet vele értelmesen dumcsizni.
Fordulás után a cirógatás apró csókocskákkal folytatódott fentről lefelé haladva, a mellbimbóimnál elidőzve, lentre a zacsi nyalogatásával megérkezve. Glória szeme is gyönyörű, a szemkontaktus vele a kényeztetés alatt igéző. Az ikrek meseszép-érettek, gyönyörű bimbókkal, akiket kényeztetni, kézzel, ajakkal egyaránt csodás élmény és a finom érintéseket hetyke ágaskodással díjazzák.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Végső kezelésemet oldalról kezdte, közelítette, ami elérhetővé tette popsijának, az ikreknek további símogatását. Ismerkedős első alkalommal nem szoktam élni az orális kényeztetés lehetőségével és nem csalódtam Glória lelkesedésében és kézimunkájában sem. Nem sokéves profi tapasztalatával, de nem is a heti kezdők rutintalanságával nagyon érzékien, sűrű szemkontaktussal kísérve többször a végsőkig elvitt, hogy aztán még még húzza, nyújtsa az élvezetet, nem sietett kivégezni. Végül kértem kegyelmezzen, engedje szabadjára örömömet és régen nem lévén hasonló élvezetben részem nagyot durrantam.
Letisztogatás után sem siettette a randi végét, összebújtunk, beszélgettünk. Én a formás popsit, lábait simogattam, ő pedig bújt, ölelt és puszilgatott. Majd léptem zuhizni. Legközelebb talán rákérdezek a közös levezető tisztálkodásra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, aszem pesti átlag, vagy kicsivel talán alatta. Előre szekrénykére, végig ott is maradt

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aki igazi NŐként kezeli Glóriát, úgy közeledik hozzá az nem csalódik és biztosan a mennyben jár.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Glória erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-11-15 23:20:41
Írásodat olvasva, kicsit az volt az érzésem, mint amikor zip filébe csomagolják a terjedelem miatt a mondandót. Leginkább gyönyörű partnered külsejéről írhattál volna bővebben, ennyit minimum megérdemelt volna.

2020-11-15 22:54:49
Intelligens, korrekt beszámoló erről a vélhetőleg valóban kedves-szép lányról. Köszi!