4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
Demóna szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Demóna-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-14 23:26:08

gary6
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Demóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor felhívtam egyből felvette a telefont, meg is beszéltük az időpontot, azonnal tudott fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Demona nagyon szép környéken rendel, a Marina parti lakásban, a Duna Pláza háta mögötti negyedben, erre a környékre szívesen eljárok, nagyon szép lakások vannak itt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Amikor bementem a lakásba, nagyon szép tiszta volt, a fürdőszoba gyönyörű volt, tusfürdő választék bőséges volt. A helyszín nagyon szép volt hangulatvilágítással, jó zenével, szóval minden nagyon szép volt.
Demóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Demona nagyon szép lány, csinos, nagyon szép színe van. Megérkezésemkor nagyon szép szettben fogadott.

Action
Kölcsönös francia:
5
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A vetkőzést követően együtt mentünk zuhanyozni, a fürdőszoba szín összeállítása elnyerte a tetszésem. Nagyon jó volt Demonát megszabadítani a fehérneműjétől, majd elmenni közösen zuhanyozni. A közös zuhanyzást követően, masszázzsal kezdtünk, kiválóan tud masszírozni, közben jókat beszélgettünk. A masszírozást kiváló érzékkel csinálta, a csúszkamasszázs is nagyon jó volt. Csodás volt érezni, Demoma szép formás idomait. A valóság az, mivel ülőmunkát végzek, sokszor fáj a hátam és Demona kiválóan megmasszírozta. Ezt követte a pálca masszírozása, majd kényeztetése. Kölcsönösen kényeztettük egymást, majd jókat beszélgettünk. Végül lejárt az időnk, közösen mentünk el zuhanyozni, majd felöltöztem és csodás élményekkel távoztam. Nagyon jól éreztem magam, de úgy látom Demona is szintén jól érezte magát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Demona nagyon korrekt lány. Extrákat nem vettem igénybe. Az ár a budapesti átlag, amit a végén adtam oda. Az árban előzetesen egyeztünk meg.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Demonával, jó volt elbeszélgetni vele. Nagyon értelmes, intelligens lány. Bárcsak több ilyen embert ismernék, akkor a világ nem lenne ennyire elferdülve. Szóval, aki szeretne csodás élményeket, ajánlóm Demonát, hiszen mindent megtesz azért, hogy a vendég jól érezze magát.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Demóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-23 12:13:16
Semmitmondó. Ezzel az egy szóval tudom összefoglalni az írásod. Örülök, hogy jól érezted magad, de ennek adj részletesen is hangot, ne csak a szép és jó szavak ismétlésével.

2020-11-16 09:30:09
Tehát Demónának és a fürdőnek is szép színe van. :-) Ugye tudod, hogy az akciórészt elsumákoltad teljesen, az sem derült ki, hogy elmentél-e, vagy esetleg kedvesed. Nyugodtan írj bátrabban, részletesebben, hiszen köztünk marad! :-)

FunkciókDemóna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-15) : Így a gumi lekerült én felálltam majd franciás kényeztetés kaptam közben kérésemre a heréimmel is játszott nagyon izgató volt hamar újra kemény lettem.

felejthetetlen: 3db
(2019-11-09) : She is tall and thin and her big boobs excited me immediately. Her face is also beautiful to look. My rod became rapidly stiff. She appreciated also the caresses, in particular, her sensitive nipples became rapidly stiff.

(2019-11-06) : Kis pihegés után felém keredekedett, majd egy elég dinamikus és nagyon finom francialecke vette kezdetét. Kézzel és ajkaival egyaránt jól bánik drága Demóna. Kis idő múlva védőfelszerelést követeltem, mert már szerettem volna becsúsztatni a helyére kiálló testrészemet.

(2018-12-22) : Elsősorban a jó erős és hatékonyan végrehajtott masszázsért mentem, ezért a kényeztetés a kölcsönösség jegyében és csak a maradék időben volt lehetséges. A hátra lévő perceket 69- el töltöttük ki.

nagyon jó: 3db
(2020-07-18) : Nagyon eredet stílusú, de nagyon kellemes, krémes kézimunkába kezdett. Nagyon tatszett, meg az is, hogy mindezt az oldalt lévő tükörben is szemlélhettem. Néha-néha rábukott a gyíkra, ezzel fokozva az élményt.

(2019-11-28) : Kedvesem szívta, nyalta, markolászta duzzadó farkamat, körözött nyelvével a makkom körül, majd egyre mélyebbre vette, szívta mígnem teljesen eltüntette szerszámom, mély sóhajaim közepette. Ezen élvezkedés közben megszabadult ruháitól,

(2019-10-31) : Szorgosan dolgozott rajta mellettem térdelve az ágyon. Én közben a hátát, fenekét, punciját simogattam. A puncinak nagyon finom tapintása volt, de lusta lévén most nem kostoltam meg, éveztem, ahogy kényeztetnek. Jó pár perc telt el így, majd egymás szemébe nézve megállapítottuk, hogy behatolásra kész vagyok, így gumit húzott kedves vendéglátóm, rutinosan, kézzel, (nem szöszmötölt, és nem bénázott vele

: 8db
(2021-01-04) : A rovid simi utan jeleztem, hogy szivesebben fekudnek hanyatt mint hason, o rogton ertette is a celzast es “maszirozni” kezdte az ezredest. Valami olajos masszazst kaptam, ami bevallom elsore fura volt, mert nem vagyok jaratos az ilyen megoldasokban, de par perc utan az olaj letorlese mellett a szajaba is bekerult a hancurlec. Itt aztan nem kellett sok ido,

(2020-12-29) : Elővettük a védőfelszerelést, "felöltöztetett", majd lovaglóban folytattuk, ami sajnos csak nagyon rövid ideig tartott, mert valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a merevedésem nem volt tökéletes. Valószínűleg a frissen húzott gumi lankasztott le egy kicsit, de ezen nem tétováztunk sokat, hanem gyorsan felszopott megint keményre így gumiban,

(2020-11-05) : Ezután a kölcsön kenyér visszajár elv alapján az én kényeztetésem következett. Bő olajos farokmasszázs volt. Az olaj miatt azt dondoltam be sem veszi de szerencsére nem lett igazam. Az eredmény érdekes volt, igazán nem lettem kemény de közel voltam, hogy elsüljek. Itt kellet volna egy kicsit határozottabbnak lennem és gumit kérni az aktushoz, de ezt nem tettem.