Glória erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Glória-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-14 20:59:30

bubus28
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Glória beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Azonnal elértem első próbálkozásra. Az érdeklődésem már a telefonbeszélgetés során lassan átcsapott erős szimpátiába. Kis hezitálás után, pár perc múlva visszahívtam, hogy mennék kb. 1,5 óra múlva. Látta rajtam, hogy hezitálok, hogy mennyi időre is menjek, ezért felajánlotta, hogy ott a helyszínen döntsem el, a hosszabb időpontot teszi számomra szabaddá. Hát ilyen kedvességgel még nem találkoztam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Belváros kellős közepén, a Blaha Lujza térhez közel van a helyszín, én tömegközlekedéssel mentem. Kocsival valószínűleg problémás lehet a parkolás. A cím, az emelet, a lakás egyértelmű. A lakásajtó pontosan a lifttel szemben van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen új épület a régi belvárosi lepukkant épületek között. Új a lépcsőház, a lift, a lakás. Gyönyörűen elő is készítette a bérleményt a megfelelő célra: hangulatvilágítás, diszkrét, lágy zene. Nagyon széles franciaágy, hibátlan fürdő. Mivel egyedül van, a diszkréció maximálisan adott. Tökéletes a helyszín!
Glória külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Eleve arccal hirdet, a képeken is szép, és a valóságban is. Engem már a külsejével is megfogott. Az arca szerintem nagyon szép. A bőre szép, hibátlan, egyetlen tetkó, vagy más zavaró elem sincs rajta. Az alakja is nagyon szép, éretten nőies, a közepesnél nagyobb, de jó állású mellek, vékonyabb derék, és szélesebb csípő. Nem az a vékonyka modell alkat, a lábai és a feneke is izmos és formás.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
A masszázsra az idő második felében került sor. Egy rövid ideig ő is masszírozott engem, nem is volt rossz, de őszintén szólva én nem a masszázsért járok ilyen helyre. Az ő masszázsa után jött az én masszázsom az ő részére. Ez kifejezetten hosszabbra sikerült, márcsak azért is, mert egészen el volt tőle ájulva. Azt mondta, hogy akár ebből is megélhetnék. Ebben akár igaza is lehet, de hogy nem keresnék vele annyit, mint amennyit Ő, az biztos.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Ahogy beléptem, ránéztem, pontosan az az arc nézett vissza, ami már a képeken is megtetszett, úgyhogy azonnal egy csókkal indítottam. A szimpátia közöttünk szinte percenként nőtt, ahogy lehetett már vittem is az ágyra. Csókolózás, lágy simogatások, azután a ciciken kiugrasztottam a bimbókat a helyükről. De Ő sem tétlenkedett. Leheletfinom simogatások, puszilgatta a mellbimbómat, majd nagyon lágyan bevette az állóeszközt a szájába. Nagyon finoman szopikált, de egy idő után le kellett, hogy állítsam, mert csak később szerettem volna felrobbanni. Ezután én a női test legfinomabb és legértékesebb részéhez vettem az irányt. Ugyanolyan finoman értem én is hozzá, mint ahogy korábban ő ért hozzám. Végig fogtuk egymást kezét a nyalakodás alatt, nekem is jólesett, de neki is, mert bár csendesen, de apróbb rángások mellett sikerült elélveznie. Majd később még egyszer. Ezután adtam neki szabad kezet, hogy csináljon velem azt, amit csak akar. Nagyon gyengéd, de célirányos franciájával megadta a kegyelemdöfést, de ezután is volt benne annyi figyelmesség, hogy nem vette el azonnal a száját, hanem hagyott lenyugodni. Kifogástalan kényeztetés! Külön tetszett, hogy elítélőlen nyilatkozott azokról a csajokról, akik olyan hosszúra nyújtják a masszázst, amennyire csak lehet, hogy az erotikára már csak percek jussanak. Ő pont fordítva csinálja, először az erotikus rész, és a masszázsra pedig marad, ami marad.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólagos elszámolás, amit szeretek. Szó szerint az utolsó pillanatban történt, nekem kellett szóba hoznom a dolgot. Jellemző a hozzáállására, hogy nekem kellett szólnom azért is, hogy lejárt az időnk. Nagyon-nagyon megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A visszafogottsága, a gyengédsége és a kedvessége együtt a dekoratív megjelenésével több volt, mint amit vártam. Az erotikus és a masszázsos részen kívül még rengeteget beszélgettünk is, az összhang tökéletes volt. Aki az erőteljes, pornós, kissé durvább erotikát kedveli, az szerintem kerülje el Őt nagy ívben. Viszont aki a finomságot és a maximális odafigyelést keresi az erotikában, az ne keressen tovább. Női részről ilyen kedves odafigyeléssel nem is tudom, hogy mikor találkoztam utoljára, és itt most nemcsak az "üzleti" kapcsolatokra gondolok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Glória erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-11-15 17:23:10
Igaz, helyenként diszkrét a fogalmazás, viszont a helyszín, partnered bemutatása jól részletezett, számomra kedvcsináló.
Igazán szép "visszatérés", amihez gratulálok, bár sajnos keveseknek van lehetősége olvasni élményeidről, mivel partnered ingyenes hirdető.

2020-11-15 13:40:27
Érdekes, finoman elegáns és érzéki lánnyal voltál együtt és nagyon jól leírtad a találkátokat, köszi!

2020-11-15 07:05:32
Köszönöm Bubus a beszit. Bár az érdemi részben van hiányérzetem - kiváltképpen egy istennős beszit olvasva, viszont az összkép sok mindenre ad magyarázatot. Gratulálok!