LOTTI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

LOTTI-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-13 20:46:58

Apple61
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LOTTI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-16

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Jó ideje szinte csak olyan lányokat keresek/látogattam meg, akiknél lehetőség van VTR-es bejelentkezésre, mivel napközben sokszor nincs lehetőségem telefonálni, viszont szinte egész nap gépközelben vagyok. Így amikor egy számomra eddig nem ismert területen (II. ker) kerestem erotikus masszőrt a képek alapján és az adatlapon feltüntetett lehetőségeket is figyelembe véve LOTTIra esett a választásom. Lekértem és elolvastam a részletes infót, majd VTR-en kértem időpontot. A kérés rövid időn belül meghallgatásra talált, szerencsére már az első javaslat betalált, jelezte, hogy számára megfelelő a kért időpont. Az elfogadással egyidejűleg láthatóvá vált a pontos cím, így a Google Maps Street Wiew segítségével könnyen beazonosítható volt a találkozó helyszínét magában foglaló háztömb.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel az épület a kerület egyik kiemelt útvonala mellett található a tömegközlekedési eszközök széles választéka áll rendelkezésre, a legközelebbi villamos vagy buszmegálló is maximum 1-2 perc távolságra van. Kocsival is könnyen megközelíthető, de nem ajánlott, szerintem ezen a környéken csak kihalásos alapon lehet parkoló helyet találni. Egyébként sem szeretek az utcán parkolni, ezért a kocsit a pár perc sétára lévő Mammut bevásárló központ pakolójában hagytam, de a közelben található a Millenáris földalatti parkolója is. Természetesen ezekért akkor is fizetni kell, ha éppen ingyenes parkolás van Budapesten. Miután a megbeszélt időre megérkeztem a kapuban telefonáltam és megkaptam a belépéshez szükséges adatokat, az emeletet (lift használata javasolt) és a lakás elhelyezkedését a lifthez viszonyítottan.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A több szintes sarki épület nem mai építésű, de kifejezetten jó állapotban van. A lift modern, de megfontoltan lassú. Maga a lakás - amit benyomásaim és a hirdetések alapján többen is használnak - több helyiségből áll, rendezett és tiszta. A belépést követően az előtérben polc a cipőknek, a kényelmesebbeknek ülőalkalmatosság a cipő levételéhez. Amennyire meg tudtam állapítani több szoba is van, de én csak azt láttam, amelyikben voltunk. Az kellően tágas, légkondis, jól berendezett szobában a tatamit három oldalról is tükrök veszik körbe, ami szinte minden helyzetben ideális mozizásra ad lehetőséget. A fürdőszoba tágas, félig üvegfallal védett kád, zuhanyzóval. Többféle tusfürdőt találtam a kád végében, a mosdó mellett kis poharak és szájvíz várja a vendégeket. Emellett, aki szükségesnek tartja 2-3 sprayt is talál.
LOTTI külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
LOTTI képei és az adatlapján feltüntetett adatai szinte mindent elárulnak, a valóságnak megfelelőek. Kifejezetten bájos arc, nőies alkat, formás mellek és popsi, mindehhez intelligencia, nyílt, vicces kommunikáció, határozott, de nem tolakodó személyiség párosul. Magas sarkúban, combfixben, bugyi-melltartó szettben fogadott. A cipő gyorsan , az elegáns fehérnemű a masszázs után került le róla.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az üdítő és frissítő zuhanyzás után elfoglaltam a helyem a friss huzattal ellátott és középen eldobható masszázslepedővel leterített tatamin. LOTTI - kérésemnek megfelelően - egy nem túl erős, inkább kényeztető, mint sportmasszázzsal alapozta meg a hangulatot, miközben meglepően közvetlen small-talkkal múlattuk az időt. Én közben bár hason feküdtem, de a tükröknek köszönhetően vizuálisan is örömömet leltem egy formás és izgató női test látványában. Az egész testes, a lábfejemtől a nyakamig tartó masszázshoz LOTTI olajat használt, folyamatosan reagált kéréseimre, a testem jelzéseire. A mindenki által várt "Megfordulhatsz" előtt megkérdezte, hogy szeretnék-e egy csúszkamasszázst, de erre akkor nem tartottam igényt, bevallom szerettem volna minél több időt face to face tölteni.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
A fordulás után felajánlotta hogy csomagoljam ki a még rajta lévő fehérneműből...., éltem a lehetőséggel és rövid simogatás után rá is cuppantam a hívogató és formás cicikre. Óvatosan, mert hamar érzékennyé válnak a csodás bimbók! Szokásomnak megfelelően éltem az első kényeztetés jogával és rövid idő alatt befészkeltem magam LOTTI formás lábai közé. Szépen lassan elkezdtem kényeztetni ínycsiklandó csiklóját közben figyeltem testének jelzéseit. Az első alkalommal mindég nehéz helyzetben van az ember, hiszen még nem ismeri a partner igényeit és reakcióit, LOTTI ezen a téren is példaértékűen segítőkész, finoman instruált, határozottan az volt az érzésem, hogy élvezni szeretné a ténykedésemet. Reményeim szerint élvezte is, de erre térjünk vissza majd két-három találkozás után. Miután érzésem szerint kimaxoltam a számomra biztosított lehetőséget LOTTI vette a kezébe a dolgokat. A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Egy felejthetetlen, de sajnos nem végtelen orális kényeztetés vette kezdetét, aminek minden másodpercét maradéktalanul élveztem. Majd a végén elélveztem. Ilyenkor általában rövid ideig se lát, se hall Dömötör vagyok és nem igen arra koncentrálok, hogy mi történik azzal az egészen iciripiciri kis faluval, ami mostanság még kiszakad ilyenkor belőlem, de az biztos, hogy mikor magamhoz tértem LOTTI már egy pohár vízzel kínált, hogy végtelenül kifacsart testem legalább részben visszanyerhesse a masszázs és a kényeztetés során elveszített vízkészletét. Rövid ideig még a relativitáselméletről és a fekete lyukakról folyattunk eszmecserét, majd gyors pancsi és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az általam követett több éves gyakorlatnak megfelelően a megérkezést követően egy kis asztalkán helyeztem el a borítékot és a kísérő ajándékot. A bővebb infó tartalmaz minden szükséges infót, ami a helyszínen sem változik. Szerintem a kapott élmény messze meghaladja a kért ellenértéket.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt gondolom az új ismeretség ellenére a pozitív összképet mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy egy hét alatt kétszer is úgy éreztem, hogy találkoznunk kell. Visszajáró és "monogám" típus vagyok, de ez még nálam is ritkán fordul elő. Ha valaki egy tapasztalt, de nem kiégett masszőzt keres, LOTTIban megtalál(hat)ja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-16 17:07:37
Jól.megírt, kellemes beszámoló egy valóban gyönyörűnek mutatkozó lányról, köszi!

2020-11-16 13:26:50
Húúú de régen olvastam Tőled beszámolót. Örülök, hogy ezt megírtad, mert jó lett.

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2021-01-14) : Nem ellenkeztem,letérdelt elém és egyből majdnem tövig bevette a farkam. Ütemesen szopott végig tartva a szemkontaktust. Nagyon tetszett nekem,hogy ilyen vadmacska, kicsit megfogtam a fejét, toltam a szájába magam. Nem kellett sok, túl jó volt ahhoz, hogy ellenálljak hamar eldurrantam a szájába. Majd eldőltem a matracon, ő elvonult a fürdőbe,mire visszatértem a földre,már mellettem feküdt.

nagyon jó: 3db
(2021-01-13) : A masszázs kellemes volt, a hátamban volt némi izomláz, jól megdolgozta, kellemes fájdalmat éreztem. Közben persze kérdezte hogy minden rendben van e, megfelelő e a masszázs, illetve nagyon kellemes társalkodónak bizonyult, és úgy éreztem én is szimpatikus lehetek neki. (Nincsen olyan illúzióm hogy szívdöglesztő faszi lennék, de nagyon kellemesen megtaláltuk egymással a hangot.) Mikor végzett a hátammal felvetette a fordulás lehetőségét, nem vitatkoztam.

(2020-11-19) : A hosszabb masszázs végül egy közepesen hosszú masszázsra sikeredett, mert menet közben helyet cseréltünk. Lotti masszázsa a mezőnyből kiemelkedik, de természetesen nem mérhető össze egy profi thai masszőrrel. De nem is ez a cél. Lotti minden részemet a kért erősséggel végiggyúrt, és ehhez remekül "körbetáncolt", így minden porcikáját jól megtudtam figyelni a tükörben. Félidőben cseréltünk,

(2020-11-11) : Fürdés után visszatérve állva csókolóztunk, ledobta a törölközőmet én megszabadítottam bugyitól és melltartójától. Masszázspadon folytatódott a program, hasra feküdtem és lábaktól felfele kezdett el masszírozni, erogén zónákat érintve. Mikor fejemnél állt kezemet lábai közé vette, éreztem punciját. Megkért folytassuk talajon, hasra vágtam magam bár nem volt valami kellemes de a hátamon való csúszka kárpótolt.