4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
Mira40 szexpartner

szexpartner

Mira40-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-13 14:11:28

xxxpeti
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Kedves Peti!
Köszönöm szépen a beszámolót, én is nagyon pozitív élményekkel gazdagodtam, azáltal , hogy megismertelek.
Jól éreztem magam veled 🥰
Csókollak és várlak vissza 😘
Mira💋

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-16

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Elsőként telefonon hívtam fel és érdeklődtem, hogyan működik a VTR-en való bejelentkezés esetén az a kedvezmény ami az oldalán látható, extra 15 perc. Majd bejelentkeztem VTR-en. Rövid időn belül válaszolt is, elfogadta a randi időpontját és kaptam egyébb instrukciókat. Szóval könnyedén ment, még előtte nem használtam a VTR-t.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Kőbányán panelházak mellet könnyű parkolási lehetőséggel, bejáratot is egyszerű megtalálni egy kis odafigyeléssel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panellakás, tiszta egyszerű berendezéssel, sarokkád a fürdőben, több tusfürdő, tisztaság. Az ágya nappaliban kihúzható kanapéból alakítva, játszma alatt nyikorog, de engem nem érdekelt. Elmondása szerint csere folyamatban van.
Mira40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Igaz arckép kitakarással hirdet, de nem árul zsákbamacskát, csinos szőke nő, igazi milf kategória. Amíg zuhanyoztam addig beöltözött szexibe a kérésemnek megfelelően. Magassarkú, combfix, stb... nagyon kívánatos volt.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Állva fedeztük fel egymást, tiszta barátnős volt az egész szitu annak ellenére hogy először jártam nála. Csókók, simogatások, majd az ágyra heveredtünk és ott folytattuk tovább, majd francia lecke. Én is megízleltem a puncjiát ami nagyon szép. Szépek a szilikon mellei. Gumit húzott majd szemből és végezetül hátulról és így is mentem el. Teljesen barátnő feelinges volt az egész együttlét, én úgy vettem észre hogy ő is jól reagált a ténykedéseimre az együttlét alatt. Utána egy kis beszélgetés, majd felöltöztem és elhagytam a helyszínt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok nyilatkozni a fenti leírásban minden benne van.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Lehet hogy ki kellett volna használnom a maradék időmet még egy összebújásra, mert még bele is férhetett volna, de első alkalomra úgy gondolom, hogy ez így tökéletes, volt. Majd next time sort kerítek rá. Én azt gondolom, hogy aki barátnős összebújásra vágyik ahhoz tökéletes partnert találhat Mirában, mind az alakja, mind a szexi megjelenése hozzájárul, hogy kellemesen távozzál Tőle.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-16 17:11:14
A lány ennél többet is megérdemelne... rövid a beszámolód...

2020-11-16 10:25:23
Nem vagy már kezdő irogató, ettől azért többet kell írni részlet gazdagabban.

fürge_nyúl
Lehet adni a szavára
2020-11-16 08:42:20
Lényegre törő, amire kíváncsi voltam, az benne volt.

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

(2020-12-21) : Megdicsérte a technikámat, majd viszonzó útra indult és lágyan közelítve eljutott a testem legkiemelkedőbb pontjához, melyet nagyon finoman izgatni kezdett, igazán kellemes, érzéki franciát kaptam, látszott rajta, hogy legalább annyira élvezi csinálni, mint én átélni. Illedelmesen megkérdeztem hogy szabad-e a kicsi szájába élvezni, amire igennel felelt

(2020-12-12) : Egy igazi játékos franciával lepett meg, a golyszlikat is bevonva a játékba. Nem mélytorkos, de nagyon jó volt, már majdnem kivégzett, de még időben jeleztem a kezemet feje alátettem és megemeltem ezzel jelezve, hogy netovább. Ekkor újabb csókkal folytattuk. Ezekután egy kicsit bevetette az ikreit is közéjük véve barátomat. Ez új dolog volt, mert ilyet még nem csináltunk, de jólesett ez is nekem is és barátomnak is tetszett.

nagyon jó: 2db
(2020-12-08) : Lassan lekerült minden ruhadarab róla is, majd bemutatta lágy, érzéki francia tudását, közben fel-fel pillantott kéjesen, én pedig a haját, arcát simogattam, így gyorsan felkeményedtem. Láthatóan élvezte amit csinált. Majd a hátára fordítottam, és széttárt lábai közé furakodtam. Ő lehunyt szemmel fogadta nyelvjátékomat, amit érezhetően élvezett (elélvezett), ezt hangokkal, és pár suttogó szóban is megerősített.

(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 6db
(2021-01-05) : A továbbiak igen konzervatív mederben folytak: volt francia oda: a punci is szép, jó illatú, öröm volt nyalni, meghálálta a gondoskodást, ahogy előbújtak az ajkak, csikló, itt is adta alám a lovat, kis remegésekkel, sóhajtozásokkal, csak úgy dagadtam a büszkeségtől. Aztán francia vissza: finom lágyan csinálja, egyik kéz simogat, nyalja, játszik rajta a nyelvével, napestig is ellettem volna, csak bírni kell.

(2020-12-15) : Majd Mira viszonozta kedvességemet, finom nem mély torkos franciával, kezét nem nagyon használta, fürge nyelvét annál inkább. Kértem a védelmi felszerelést, lovacskázással kezdtünk amit nagyon jól csinált, kértem forduljunk én kerültem fölűre. Nagyon élveztem hogy lábával átfogott és húzott magához, végem is lett. Kis beszélgetés, tisztálkodás, sajnos lejárt az időm.

(2020-11-06) : Irány az ágy, ahol egy érzéki natúr francia után gumit kértem. Többféle pózban sex, amely közben szinte mindig a csúcs közelében voltam. Kedvencem a lovaglás és a csodálatos mellei voltak.