17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
Szofi erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Szofi-

Prémium hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-13 11:42:17

belabacsi
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szofi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Szofi hirdetésére azért figyeltem fel, mert nagyon kulturáltnak tűnt, a képei ízlésesek, minden olyan visszafogott, normális - és ez tetszett. Telefonon egyeztettünk, nagyon kedves hangja van, nincs az az érzése az embernek, hogy meg akarnak szabadulni tőle minél hamarabb, amikor a legfontosabb cél a gyors megegyezés, időpontfoglalás célirányosan, aztán pörögjenek a dolgok. Nem, itt nincs rohamtempó, inkább odafigyelés van és kedvesség. Igaz, nem biztos, hogy vele beszél az ember (ezt írja is), de nekem szerencsém volt. Minden flottul ment, sikerült időpontot találni stb.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Volt egy hátsó gondolatom, hogy a nyócker nem biztos, hogy jó választás, de ez előítéletek bizonyult. A társasház újépítésű, a megközelíthetőség egyszerű és egyértelmű, BKV a közelben, (4-es, 6-os + metró), de a Blahától sincs messze, ott aztán meg tényleg van minden. Parkolni is lehet, de most, hogy közben ingyenessé vált, valószínűleg nehezebb. A Rákóczi-téri mélygarázsban biztosan van hely, ha máshol nem is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A házba való bejutás nem bonyolult, mindent egyértelműen elmond Szofi. Az egyik emeleten lévő lakás gyönyörű, kulturált, tiszta, hangulatos, makulátlan. A fürdőszoba nagyon tiszta, van tusfürdő is dögivel, olyan, ami szagtalan lenne, na olyan nem volt... A törülköző tiszta, jó nedvszívó képességekkel, már akit az ilyen részletek is érdekelnek. Ja, és van szájvíz is, ráadásul tiszta üvegpohár van felkínálva hozzá, jópont a környezetvédelem szempontjából.
Szofi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hú. Hát Szofi nagyon szép lány. Ez persze látszik a képeken is, de ott nem jön át az a kisugárzás, amivel ő rendelkezik. Van egy nagyon kedves, visszafogott, szép mosolya. Teste kisportoltnak tűnik, haja hosszú, mellei nem nagyok, de nagyon formásak, nem beszélve a fenekéről. Akinek bejönnek a kis mellű, inkább vékonyabb (de nem gebe), jó alakú lányok, azok nem hiszem, hogy csalódni fognak. Szofi nagyon tiszta, higénikus lány, nekem tetszett amiben fogadott, de ha melegítő naciban fogadott volna, akkor is tetszett volna. Egyébként egy body volt rajta, (ha jó a szakkifejezés....).

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Szofi masszázsa inkább relaxáló típusú, tehát aki komolyabb, hú de szakszerű gyúrást vár, ne hozzá menjen. Én viszont lazulni, relaxálni mentem, szóval nekem tökéletes volt. Lassú mozdulatai finoman mozgatják meg az izmokat, a karok kivételével szinte mindent. Közben beszélgettünk is, nagyon értelmes lány, de ez a kommunikáció sem kényszeres, volt csend is. A háttal kezdi, majd halad a lábak felé. Azt azért el tudtam volna még képzelni, ha van finom átvezetés, benyúlásokkal, de ez annyira nincs. Ettől függetlenül az egész masszázst finom erotika lengi körbe, és ez már önmagában, hogy is mondjam, fokozza a hangulatot.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
És aztán persze jött a megfordulás. Ekkor került le róla a body, szomorúan konstatáltam, hogy alatta volt egy bugyi is, ami végig fennmaradt. De én mindig tiszteletben tartom a korlátokat, és nem is volt kedvem kérdésekkel se tágítani azokat. Valahogy nem volt olyan a hangulat, az “alkudozás” belerondított volna, és talán picit szánalmassá is tette volna kibontakozó folyamatot. Ekkor már én is simogattam formás domborulatait, gyönyörű fenekét, szép melleit. Csúszka masszázsa mennyei, ekkor mutatkozott meg igazán milyen erotika sugárzódik ebből a lányból. Lassan közelített egyre lejjebb, előbb finom simogatásokkal, majd orálisan is, aminek a vége egy olyan kicsúcsosodásban végződött, amihez foghatót tényleg régen tapasztaltam. És a végén sem vált hirtelen, nem dob vissza a valóságba, melléd fekszik kicsit, így megvan az átvezetés, míg lassan visszatérsz abba a világba, amibe még nem biztos, hogy szerettél volna, de lassan összeszeded magad, viszont az érzést, az emléket még magaddal viszed egy ideig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrái - tudtommal - nincsenek, illetve ez nem derült ki, de én elégedett voltam mindennel. Az elszámolás a végén volt, minden korrekten, úgy ahogy előzetesen leegyeztettük telefonon.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szofi egy gyönyörű fiatal lány. Kedvessége, kisugárzása elragadó. Vannak persze korlátok, amik akár szigorúnak tűnhetnek, de ezeknél sokkal fontosabb az a hangulat és az az erotika, amit képes megteremteni maga körül. Akik nem sportmasszázst szeretnének, akik inkább a finomabb erotikát kedvelik, akiktől távol áll a “pornós fíling” hajszolása és a normális dolgokra nyitottak, nos, azt gondolom, az ilyen uraknak érdemes felkeresni Szofit, nem fognak csalódni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szofi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-16 13:00:43
Hasznos beszámolót írtál. De az a mondatrészed, hogy "akik a normális dolgokra nyitottak" szerintem erősen vitatható. Vajon meddig tart az erotikus masszázsban a "normális dolog"?
Köszi, hogy leírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.