Viki masszázs VIP erotikus masszázs

erotikus masszázs

Viki masszázs VIP-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-12 18:48:13

Adi31
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki masszázs VIP beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Héten egyik nap írtam neki és könnyen sikerült találni egy olyan időpontot ami neki és nekem is jó lett, de előtte még beszéltem vele telefonon ahogy illik
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Én BKV érkeztem és könnyen sikerült odatalàlnom. Nagyon pontos a cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás nagyon rendezett volt. Egy nagyon tiszta és illatos törölközőt kaptam. Nagyon sok tusfürdő van lehet választani.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeken teljesen ő van, egy nagyon szép ruhában fogadott és nagyon jól néz ki élőben. Nem csalódtam.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
Masszázs után szólt, hogy forduljak meg és ekkor ő be kenyte magát olajjal és kaptam tőle én is kicsit és folytatta a masszázst de közben a keze már máshova kalandozott,de az én kezem is elindult de közben folytatta a kényeztetést aztán már a keze a velem egy korut kényeztette és szóltam neki hogy lassan csinàlja nem akarok olyan korán elmenni, de addig csinàlta míg elérte célját, meg is jegyezte hogy ezt mind neki hoztam. És utána hagyott kicsit pihenni és kicsit még beszèlgetünk aztán végén egy közös fürdés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hogy milyen extrákat vállal nem tudom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit de sajnos nem lehetett. És köszönök mindent, bízom benne hogy sikerül újra össze hozni egy talit, és remélem hogy tetszett az ajándék amit kaptál tőlem kedves Viki. 😉😘. Legközelebb is kapsz tőlem valamit. Addig is ölellek . És várom hogy újra lássalak.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-10-26) : elentem, nincs panasz. Rendbe lettem rakva. Szóval aki professzionális masszázsra vágyik, az itt megkapja. Én aznap inkább csúszkamasszázsból szerettem volna továbbképzést. A kezelés tehát így nézett ki, rövidített hagyományos Viki VIP masszázs, csúszka masszázs, majd a végén a lokális masszázs, különböző technikák segítségével.

(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 11db
(2021-01-05) : Most is a korábbiakban már tapasztaltak szerint, mindenféle krém vagy olaj nélkül, egy törölközőt használva átvivő anyagként áll neki szinte mindenütt fájón problémás testrészeim újraformálásának. Hason fektemben megy végig bokáimtól tulajdonképpen a fejbúbomig minden testtájon és alkatrészemen. A szakma kívánalmai szerint hol nyomkod, hol gyúr,

(2020-12-20) : A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak.

(2020-11-09) : Viccelődés közben helyezkednek is a lányok. Most egyikük felsőtestemet gyúrja, míg másikuk a lábak és derék környékével foglalkozik. Persze az én kezeim is elkalandoznak néha-néha, és ennek következtében a kommunikációm is meg-megakad olykor-olykor. Sokat beszélgettünk, kiszáradt a szám.

nagyon jó: 9db
(2019-11-27) : Gyakorlatilag semmit nem beszéltünk a masszázs részről, csak úgy elkezdődött. Lentről haladt felfelé, nem használt sem olajat sem krémet - így is lehet - és bár fura volt, de nem is hiányzott. Bámulatos, eddig soha nem tapasztalt fogásokkal találkoztam, a lábát is használja, ahol kell. Szétszedte a lábaimat,

(2018-09-15) : Viki nagyon jó masszőr. Sőt, több annál, mert valóban többféle masszázst tanult, sőt még oktatni is szeretné egyszer, valamint valódi csontkovács is. Én mondjuk nem éltem igazán a lehetőséggel,

(2018-05-11) : Először a hátamnál kezdte, kellemesen, majd egyre erőteljesebben, valamilyen krémet azt hiszem már ekkor is használt. Rendesen megropogtatott, a helyére igazította az izületeket.

: 16db
(2020-10-27) : Masszázs része kiváló technikával végezte, igencsak erős keze van. Lábamtól indulva mellettem térdelve haladt a fejem irányában, habár egy-két pont esetében (far, lapocka) igencsak éreztem, pedig még nem is volt erős - Viki szerint :-) Hát részén az alkarját is bevetette.

(2020-07-17) : Sok helyen, sokféle kezelést kaptam eddig a testem rendberakásához/kilazításához, ez nekem nagyon fontos. Nem kellett csalódnom, életem egyik legjobb döntése volt Viki szaktudását igénybe venni. Eddig nem ismertem ezt a fajta masszázst, de biztos vagyok benne hogy ezek után többször is felkeresem majd azokat a szakembereket akik megfelelő szinten elsajátították ezt a mesterséget.

(2020-01-20) : A masszázs hason fekve, lábtól kezdődött. Volt egy-egy általam még nem ismert fogás, ami nagyon jól esett a combomnak. :)