25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Zsuzska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-12 15:30:01

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-13

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Ma reggel hívtam Zsuzska Drágát mivel láttam villogni az adatlapján, hogy felveszi a telefont abban az idő intervallumban amiben hívni akartam, ma tudna e fogadni meg is egyeztünk egy nem túl későbbi időpontban. Amit VTR-en is megerősítettem és szinte azonnal vissza is igazolt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Gyalog mentem, mert kb. 15 percre lakom és csak hozzá szándékoztam menni. Parkolás is meglehetett volna oldani, de most nem volt rá szükségem, volt több autónak is hely a ház előtt pedig most jelenleg ingyenes a parolás. A VTR-en kapott cím ismét pontos nem változott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásról mint minden alkalommal most is rendben volt. Ujjat nem tudok mondani róla olyan mint máskor volt rend és tisztaság és higiénia is rendben van. A fürdőben van bőséges tusfürdő választék, de most a kedvenc tusfürdőm egy hellyel hátrébb szorult, de még így is dobgós helyen tanyázott, de azért megtaláltam. Tiszta szépen összehajtogatott törölköző elő volt készítve a szobában a fotelben pont úgy mint a legutóbbi látogatásom alkalmával. A szobába sincs semmi változás minden olyan mint a legutóbbi látogatásom során volt.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külsejéről képei árulkodnak a legjobban. Élőben azért sokkal jobb mint a képeken. Utcai ruhában volt mivel nem sokkal előttem érkezett a lakásba. Arccal hirdet így senkit nem ér meglepetés a helyszínen se viszont képei nem adják vissza azt a látványt, amit élőben kapunk ezt a tündéri mosolygós lányt. Alacsony, vékony finom bársonyos tapintású bőre dekoratív megjelenése van, arányos szépen formált ikrekkel megáldva.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Meg is érkeztem pontoson jó szokásomhoz híven. A lakásba érve szájra puszival üdvözöltük egymást akárcsak úgy mintha haza érkeztem volna. Aztán levetkőztem a szobába egy fotelra pedig ott állt a szobainas is készenlétben, de nem akartam leterhelni. Irány a fürdőszoba egymás után letusoltunk először a kedvencemmel először én (jelentem NO-KECMEC meg volt mindegyik, de ilyet nem illik vinni ajándékba, mert azt nem vendéglátónk használja, hanem mi vendégek), majd utánam Zsuzska is elment tusolni. Együtt mentünk vissza a búvóhelyre. Párszót beszélgettünk, majd belecsapunk a lecsóba. Előtte megkért masszírozzam meg a vállát Így hasra vágta magát én pedig megnyomkodtam a vállát nyakát. A masszírozás után végig csókoltam a hátát míg nem a popsinál kötöttem ki. Ilyet még úgyse csináltunk így nyelvészkedtem hol a puncit hol pedig popsit nyelveltem. Kértem, hogy forduljon meg, hogy szemből is szemügyre tudjam venni. Igazi csókkal folytattuk isteni a csókja, de hát nem csak csókért mentem. Következtek az ikrei, amik jól reagáltak nyelvem hatására, majd dél irány vettem most a hasát csókolgattam végig míg nem ismét a nedvesedett puncinál kötöttem ki. Na aztán itt volt minden nyalakodás punciba ujjazás jó sokáig ténykedtem a punci ízéből arra következtettem, lehet nem sok kellett ahhoz, hogy élvezésig tudjam nyalni, de sajnos nagyon valószínű, hogy estig is nyalakodhattam volna akkor se lett volna eredménye. Mint tudjuk Zsuzska nehezen élvez el. Ő is szerette volna kezelésbe venni barátomat így átadtam neki a terepet. Isteni franciával ajándékozott meg, ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jól csinálta. Bevonta az ikreit is huncut mosollyal egybekötve. Visszatért barátomhoz eltűntetgette szájával isteni volt ahogy csinálta. Én pedig a tükörképet néztem moziztam. Szép látvány volt. Abba kellett hagyatnom vele eme kellemes tevékenységet, mert a végén kivégez és idő előtt eldurran a patron. A védőszelésbe öltöztetés után szemből kértem, hogy üljön bele felkeményített barátomba. Akkor én látom és tudok foglalkozni az ikreivel és a csókos szájával is gondoltam én és milyen jó gondolat volt csókolóztunk az ikreit tudtam számba venni nyalókázni. Közben pedig mozogtunk igyekeztünk edzésbe tartani magunkat, aminek sajnos meg lett a böjtje jött az ilyenkor szokásos eldurrantotta a patront. Egy kicsit még hagyott punci melegében, majd leszállt a nyeregből és gondosan tisztába tett. Így a tervbe vett kutyus most elmaradt a legnagyobb sajnálatunkra, pedig úgy terveztem, hogy úgy lesz vége ennek a remek felejthetetlen órának. Na sebaj majd legközelebb. Meg is jegyezte minden második alkalommal sikerül a póz váltás mindezt huncut mosoly közepette. Köszönöm szépen ezt a remek újabb egy órás találkát, ami szintén felejthetetlenre sikerült az én istennőmmel. Három a magyar igazság és egy a ráadás és ez ma volt. Csókollak
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szokásos, de most más ízű boldogsághormonnal leptem meg, amit a konyha asztalra tettem. A távozásom előtt tettem ő ajándékát le boldogsághormon mellé, ami jelenleg akciós ha VTR-en jelentkezünk be. Amit most láttam én is kiírva. Köszönök mindent. Csókollak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani csalódás teljességgel kizárt. Aranyos vékony hölgyemény, abszolút barátnő feelinges találka volt, de ezt már tudtam eddigi látogatásaim alkalmából. Ajánlom minden kedves MT-nak akik egy tündérrel szeretnének eltölteni egy kis időt és akik természetesen nőként néznek rá nem csak egy használati tárgyra. Nagy kedvencem egyike remélem, hogy az is marad. Csókollak

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 27db
(2021-01-08) : Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig.

(2020-12-27) : Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk

(2020-12-10) : A barátomat vette kezelésbe, hol a golyszlik hol pedig a barátom volt a szájába. Így játszadozott barátommal, mintha egy hangszeren játszott volna. Felcsaltam egy igazi csók reményében, amit még is kaptam. Közben ügyesen levette a Mikis tangát is miközben csókolóztunk. Ő csak visszatért barátomhoz és ott folytatta ahol abbahagyta. Töviről hegyire foglakozott barátommal. Újra feljött most csak egy pici csókocska erejéig.

nagyon jó: 8db
(2021-01-01) : Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága. Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm

(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

: 6db
(2020-12-30) : Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk,

(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.

(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.