Aletta erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Aletta-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-12 12:41:25

UncleJoe
Belát a dolgok mögé
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aletta beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Elérhető idejében hívtam Alettát, még nem ismertük egymást. Érdeklődtem a lehetőségekről, és le is vajaztunk egy röpke 26 órával későbbi időpontot, de innentől a percek ólomlábakon suhantak tova. Hangja kellemetes, kedves és határozott volt, jó volt hallgatni, és ugyan nem szándékosan, de még egy nevetést is sikerült előcsalnom. Minden infót megkaptam, ami a kaputelefonhoz jutásig kell.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Az Aletta-lak a Deák tér közelében található, viszont utca, házszám alapján nem teljesen egyértelmű, mert egy passzázson keresztül lehet a konkrét lépcsőházig eljutni, úgyhogy kértem Vágó úrtól a a telefonos mentőövet, így sikerült minden, és legalább már itt elkezdődött a beszélgetés. Még könnyebb lett volna, ha a maszk miatt nem párásodik a szemüvegem, de hát nem lehet minden apró részlet tökéletes. A kaputelefonhoz érve csöngetőkód, irány fel. Az emeleten a még fokozottabb párásodás miatt már hangjeleket kellett követnem, ami kiderült, nem az erősségem, de végül csak sikerült, és rendkívül szexi forgolódásommal még némi bájos kuncogást is sikerült ismét kiváltanom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy viszonylag kicsi, rendben tartott, tiszta, meleg, jó illatú, kellemesen hangulatfényes lakásba érkeztem, ahol Alettával együtt George Michael várt, de szerencsére csak a hangját hallottuk. Sok berendezés nincs, csak amennyi kell. Kényelmes, nagy és kemény ágy, ruháknak szék, tükör az ágy egyik oldalán és vele szemben (mondjuk, én speciel ezeknek nem sok hasznát vettem, mert az oldalt levő tükröt takarták az éjjeliszekrénykén álló dolgok, de szemüveg nélkül amúgy sem nagyon láttam volna, mi van, szóval csak lefekvés előtt és fordulás után tudtam szemmel is gyönyörködni). A fürdő világos és tiszta, kis kád zuhanyfüggönnyel áll rendelkezésre, valamint több tusfürdő, szájvíz műanyag poharakkal és dezodorok is vannak. Nagy és puha, tiszta törölközőt kaptam.
Aletta külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Csodaszép, mosolygós Aletta fogadott az ajtóban egyelőre visszafogott, ám kedves üdvözléssel. Ha a képeket láttátok, tudjátok, mire számíthattok, csak élőben kicsit nehezebb állva maradni (vagy épp könnyebb, ugye, ahonnan nézzük). Arcra azért adok csak 4-est, mert szép arca van, de az én ízlésemnek kicsit sok volt a smink, kevesebbel valószínűleg még szebb.
Egy vadító, piros szettben fogadott: rövid selyem hálóing szétnyitva, alatta szexi, színben passzoló fehérnemű, fekete combfix, és fekete magassarkú (ezt elég gyorsan levette, amint érzékelte, hogy még enélkül is kicsit magasabb nálam, legalábbis gondolom, hogy ez volt az oka, nem tette szóvá, csak ilyen figyelmes). A popsijával nincs megelégedve, azt mondta, elcserélné az én messze földön híres popókultúrámra, pedig nincs azzal semmi baj, kicsi és kerek, az egyik legjobb fajta. A cicik szépek és nagyok, a szilikon ellenére szerintem természetes formájúak, van egy jó esésük is. Mint később kiderült, érintésre kicsit érezhető a szilikon, de engem ez a plasztikai sebészet fejlődésével egyre kevésbé zavar, itt sem volt ezzel probléma (szóval, ha természetességpártiak vagytok, mint én, akkor sem fog zavarni).
Ami nem látszik, hogy elég sok tetkója van, főleg a két karján, és talán az egyik combján is. Nekem ez ma már annyira nem tűnik fel, ha ízléses és jól áll. Alettánál ez a helyzet. (ezért adtam a képekkel hasonlóságra négyest).

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A massz tehát a fent említett ágyon történt, közelebbről a ráterített törölközőkön, jó illatú krémmel, ami elsőre sem volt túl hideg. Immár melltartó nélkül (bugyi, combfix maradt, ez utóbbi végig) nagyon szakszerű, kellemesen erős gyúrás indult, közben beszélgettünk, kicsit akadozva még, mert olyan lassan oldódom, mint hideg vízben a só, vagy épp egy-egy erős nyomásnál elállt a lélegzetem. De ez is az a jófajta elállás, főleg a beállt vállamnak, hátamnak esett jól. Aztán elérkeztünk popó elvtárshoz, amit kedvesen tényleg sokat dícsérgetett, és lassan-lassan benyúlt a farpofák közé és kobrettihez, aki így növekedésnek indult. Majd egyre nagyobb testfelülettel és egyre csábosabban nyögve simult hozzám, aztán...
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
...elkezdett popótól nyakig csókolgatni, én próbáltam simogatni, amennyire gumiemberi hajlékonyságommal sikerült, és kezét csókolgattam, amit innentől vagy a számhoz nyomott-simított vagy kezembe fűzött. Kedvesen megkérdezte, fordulok-é? Hát, persze, hogy igen! Bocsássatok meg testvérapáim, de innentől kicsit elmosódnak a részletek, ugyanis gyakorlatilag egy behatolás nélküli (nyilván!) szeretkezés következett.
Aletta csókolgatott tovább mindenfelé, míg végül fejmagasságba ért, és reményeimnek eleget téve megcsókolt. Szerényen, ismerkedősen indult, de idővel a nyelvek is bejátszottak, mint egy rendes randin az első csókoknál.
Majd kezdődött kobretti és a golyók szájjal kényeztetése felváltva, közben különösen erotikus volt, ahogy haja a mellkasomat söpörte. Markoltam melleit, szájába vette ujjaimat, de ez már egy idő után nem volt elég, felültem, újabb csókolózás, majd szájjal is a cicikre buktam, nem bírtam tovább ellenállni. Aletta megérezte, hogy szándékaim egyre tisztességtelenebbek, így hátára fordult, és végre megszabadult a bugyitól is. Tehát végre szép lassan levándorolhattam a kis zárt, illatos, nedvesedő puncihoz. Finom vót, és ténykedésemmel összhangban Aletta mozgása is egyre inkább beindult. Talán örök szkepticizmusomnak tudható be, hogy az orgazmust érzéseim szerint csak eljátszotta, de annyira tetszett, ahogy csinálta, hogy ezt most egyáltalán nem bántam, ráadásul meg is dicsérte utána teljesítményemet. Ezután rámfeküdt teljes testtel szemből, ment a kölcsönös csókolgatás-cirógatás, majd visszatért kobrettihez és szájjal-kézzel (hajjal) kivégzett, reszkettem, mint a nyárfalevél, és majdnem el is nevettem magam, ami nálam ilyenkor teljesen normális reakció, kifejezetten jó jel, de magyarázkodni nem lett volna erőm, ezért ezt most visszafogtam, és a törlés utáni beszélgetésre hagytam, ami szintén nagyon kellemes volt. Egy rövid simulós beszélgetés után rákérdezett, hogyan tovább. Kértem egy tenyérmasszázst, aminek meglepően nagyon örült, mert ezt különösen szereti csinálni (nekem meg az egyik kedvencem), de ritkán kérik. Közben jót beszélgettünk, következett még egy kis levezető csókolózás, majd finoman (inkább kérdezve) jelezte, hogy ideje zuhanyozni indulni (én kértem, hogy szóljon, mert az óráig szemüveg nélkül nem látok, időérzékem pedig már rég messze járt.)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ezt közvetlenül az utófürdés után intéztem borítékos módszerrel. Szóba se hozta, csak aranyosan megköszönte. Bevallom, a rózsaszál-képzéssel a Sötét oldalon jobban tisztában vagyok. Itt szex hiányában az ottaninál lejjebb vannak az értékek. Mondjuk azt, hogy a kezdő alsó kategóriába sorolható a fekvés, extrák nincsenek, én másfél órát voltam, és így is úgy gondoltam, hogy ez így nagyon jutányos, főleg, ha azt nézzük, mit kaptam cserébe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az eddigiekből biztos lejött, hogy nagyon jól éreztem magam. Ha masszázsra megyek, ha nem, mindig a barátnő-feelinget keresem, itt ezt megkaptam, és a masszázs is szakszerű volt, kifejezetten jólesett, nem éreztem közben egyszer sem, hogy egyikünk is várná bárminek a végét, és jót is beszélgettünk, Aletta pedig tényleg nagyon szép, és rendkívül kedves, lesi minden kívánságunkat, de fel is találja magát. Lehet, hogy ez csak szerintem árulkodó, de közben eléggé kezdtem sajnálni, hogy a behatolás kizárva. Mindenesetre, ha masszázsra vágynék legközelebb, esélyes lenne, hogy őt válasszam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aletta erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-15 23:10:28
A jól részletezett tartalom, az egyben érthető indoklása a pontozásnak, segítség egy jó döntésben.
Munkásságod eredménye az pont ilyen. Köszönöm.
Csak egy apró vélemény az értékeléseket olvasva.
Sokadjára tapasztalom, vannak akik csak olvasgatni járnak ide, évek óta nem segítenek egy jó kis emlékeztetővel, vagy legalább leírnák, hogy mi az amit hiányolnak, vagy nem tetszik, nyomnak egy átlagost és ennyi.

2020-11-15 07:16:58
Kedveseket írtál a szépséges Alettáról. Az mindjárt érezhető volt, hogy Aletta is odateszi magát és kedvét is leli a vendégeiben. Gratulálok!

2020-11-13 20:32:00
....megtudtuk, mi a különbség az erotikus masszás, és az igazi erotikus masszázs között!!!

2020-11-13 15:01:49
Remek irás egy igazán érdekes, izgató lányról, jó stílusban és eléggé részletesen!

2020-11-13 13:41:49
A nevetéshez: volt anno egy nőm, aki minden orgazmusa után zokogott. Első esetben a frász tört ki, hogy mit qrtam el! :)

FunkciókAletta legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-11-02) : Én a lágyabb simogatós érintéseket kedvelem, szóval nem vagyok nagy szakértő, de a fogások szakszerűségről árulkodnak. Aletta gyorsan feltérképezi hol vannak a megdolgozandó csomók, és neki is lát ... vagy inkább csak látna ha nem nyöszörögnék :-) Így finomabb, de azért határozott mozdulatokkal dolgozik vállaktól / hátamtól indulva, és fokozatosan haladva lefelé.

(2020-10-14) : Aletta rám ülve elkezdte gyúrni hátamat. Valóban tanulta a fogásokat, hiszen ez érezhető mind a keménységről, mind a technikából. Átmozgatta az egész hátamat, derekam, vállaim, lapockám, majd mikor már érezhetően végzett helycserét abszolváltunk. Közben sokat beszélgettünk,

felejthetetlen: 3db
(2020-12-17) : Mivel a masszázs részt kérésemre gyakorlatilag kihagytuk "csak" kölcsönös simogatás és "gyömöszölés" volt. De micsoda simogatás! Belesimult az ölelésembe, odabújt a testemhez,, kissé kacérkodott is. A hatása is megvolt pillanatok alatt. Az együttlétünk alatt mindvégig készséges volt, minden "játékban" benne volt, természetesen AZT kivéve. Abszolut barátnő feeling, egy percig se éreztem, hogy "munkadarab" lennék

(2020-12-10) : Miután pár szóban tisztáztuk az időtartamot, szótlanul elkezdünk egymással foglalkozni. Simogatások itt és ott. Masszázs lényegében nem volt, csak ölelések, símogatások, puszik. Én nem is igényeltem a dolog masszázs részét, az együttlét így volt szuper. Végig rám koncentrált, törődött az apró visszajelzésekkel. Az egész ottléte, alatt iszonyú kedves és figyelmes volt. 100% barátnő feeling.

(2020-10-28) : A masszázs résszel kezdtünk. Ez kellemes hangulatban zajlott: Aletta az irányításommal átgyúrta a felső testemet. Én egy kicsit erősebben szeretem, ezt nem tudta 100%-osan hozni, de megbocsájtottam neki, mert közben beszélgettünk, ismerkedtünk, de voltak csendes részek is, ahol csak örültem a pillanatnak a közeljövőre koncentrálva :)