LOTTI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

LOTTI-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-11 19:08:59

Mylan987
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LOTTI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-12

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Mikor megláttam az oldalon, hogy LOTTI visszatért (még ha csak masszázs vonalon is), tudtam rögtön hívnom kell. Fel is hívtam reggel és ebéd utánra egyeztettünk is egyórás masszázsra amit VTR-en megerősítettem, így nyertem egy kis plusz időt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Korábbi rezidenciájához képest most a túl parton rendel, Mechwart liget környékén. Tömegközlekedéssel nem lehet gond, parkolás szerencse kérdése, rá kell számolni kis időt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi polgári lakás,szépen felújítva. A tatami körbe van rakva tükörrel, hogy az ember minél többet lásson a történésekből.
LOTTI külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
LOTTI-val már nem vagyunk idegenek egymásnak, több randit tudhatunk már magunk mögött, így meglepetés nem ért. Nagyon szép lány bájos arc, formás mellek, világbajnok popsi. Magassarkú, combfix, bugyi melltartó szettben fogadott. Megláttam és délen mozgolódás kezdődött.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ajtó becsukása után finom szájra puszival üdvözöltük egymást. majd a szobába mentünk beszélgettünk kicsit, de már nem nagyon bírtam magammal, ezt észlelve elküldött fürdeni. Fürdés után visszatérve állva csókolóztunk, ledobta a törölközőmet én megszabadítottam bugyitól és melltartójától.
Kényeztetés 1:
Masszázspadon folytatódott a program, hasra feküdtem és lábaktól felfele kezdett el masszírozni, erogén zónákat érintve. Mikor fejemnél állt kezemet lábai közé vette, éreztem punciját. Megkért folytassuk talajon, hasra vágtam magam bár nem volt valami kellemes de a hátamon való csúszka kárpótolt.
Kényeztetés 2
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Miután kicsomagoltam elkezdtem melleit kényeztetni, kértem feküdjön hanyatt tatamin és így folytattam mellei kényeztetését, aztán lejjebb csusszantam és fincsi punciját nyaltam, imádom kényeztetni bár csúcsra nem jutott el de elmondása szerint jól esett neki. Hátamra parancsolt, hogy ő következik. Mondtam neki h nyugodtan facsarjon ki. Úgy gondolta kicsit kínoz előtte. Érzéki csúszkával vezette fel a franciás kényeztetést, majd mikor látta szenvedésem, megkegyelmezett és egy határozott franciával secpecc kivégzett, nagyot lőttem melleire.
Masszázs
Kényeztetés 2:
megkért forduljak meg és elölről is csúszkált egy kicsit majd kölcsönös franciába fordultunk. Jó sokáig kényeztettük egymást ilyen módon, itt a hosszú kényeztetés volt a cél. Aztán nem bírtam tovább és szájába élveztem: Megvárta míg lenyugszom, utána ment rendbeszedni magát.
A maradék időt egymás mellett fekve beszélgetéssel töltöttük
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nekem LOTTI nagy kedvencem így maximálisan megérte a kapott élmény.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, jó kedélyű dekoratív lány akivel mindenről lehet beszélgetni és nem utolsó sorban nagyon jó franciából.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-15 07:24:59
Kösz Mylan, hogy megírtad Lotti első beszijét. Egy kicsit lehettél volna részletezőbb, de a randi eseményszerű leírása rendben volt. Gratulálok!

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2021-01-14) : Nem ellenkeztem,letérdelt elém és egyből majdnem tövig bevette a farkam. Ütemesen szopott végig tartva a szemkontaktust. Nagyon tetszett nekem,hogy ilyen vadmacska, kicsit megfogtam a fejét, toltam a szájába magam. Nem kellett sok, túl jó volt ahhoz, hogy ellenálljak hamar eldurrantam a szájába. Majd eldőltem a matracon, ő elvonult a fürdőbe,mire visszatértem a földre,már mellettem feküdt.

(2020-11-13) : LOTTI - kérésemnek megfelelően - egy nem túl erős, inkább kényeztető, mint sportmasszázzsal alapozta meg a hangulatot, miközben meglepően közvetlen small-talkkal múlattuk az időt. Én közben bár hason feküdtem, de a tükröknek köszönhetően vizuálisan is örömömet leltem egy formás és izgató női test látványában. Az egész testes, a lábfejemtől a nyakamig tartó masszázshoz LOTTI olajat használt, folyamatosan reagált kéréseimre, a testem jelzéseire.

nagyon jó: 2db
(2021-01-13) : A masszázs kellemes volt, a hátamban volt némi izomláz, jól megdolgozta, kellemes fájdalmat éreztem. Közben persze kérdezte hogy minden rendben van e, megfelelő e a masszázs, illetve nagyon kellemes társalkodónak bizonyult, és úgy éreztem én is szimpatikus lehetek neki. (Nincsen olyan illúzióm hogy szívdöglesztő faszi lennék, de nagyon kellemesen megtaláltuk egymással a hangot.) Mikor végzett a hátammal felvetette a fordulás lehetőségét, nem vitatkoztam.

(2020-11-19) : A hosszabb masszázs végül egy közepesen hosszú masszázsra sikeredett, mert menet közben helyet cseréltünk. Lotti masszázsa a mezőnyből kiemelkedik, de természetesen nem mérhető össze egy profi thai masszőrrel. De nem is ez a cél. Lotti minden részemet a kért erősséggel végiggyúrt, és ehhez remekül "körbetáncolt", így minden porcikáját jól megtudtam figyelni a tükörben. Félidőben cseréltünk,