4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-11 18:44:47

tib2000
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk időpontot a randi napján, rugalmasan kezelte kérésemet. Minden információt megkaptam. Pontos címet is közölte.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, könnyű odatalálni. Parkolóhely van bőven és ingyenes. A BKV-t nem tudom, nem néztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építésű kétemeletes családi ház, második emeleti szoba. Az emeleti fürdőszoba felújítás alatt, így egy szinttel lejjebb kellett mennem fürödni. A fürdőben zuhanykabin. A szobában nagy franciaágy, tükrös szekrény, szobainas. A célnak nagyon megfelel.
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Karen sok fényképpel hirdet, a valóságnak megfelel. Akinek tetszenek a képek az nem fog csalódni.
Nekem nagyon tetszett mindene, nem is tudok kiemelni semmit. Karen szép lány.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után kis beszélgetés, közben egymás mellet feküdtünk. Simogattam a testét amit viszonzott. Megkértem megmasszírozzam-e. Szívesen fogatta javaslatomat, így felfedeztem minden testrészét.
Majd a gyönyörű puncinál hosszan elidőztem, de itt már a nyelvemmel kényeztettem. Ezután fergeteges, sokszor molytorkos franciával hálálta meg kedveskedésemet. Gumit kértem, majd meglovagolt, nagyon figyelve reakciómar, hol gyorsabban hol lassabban. Majd misszibe fordultunk. Itt sem tétlenkedett, aktív volt. Így is lett végem. Nagyon elszaladt az egy óra, minden perce tartalmasan ki lett töltve. Gyors készülődés és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag alatt, bővebb infó informál. Extrákat nem vettem igénybe. Elszámolás nagyon korrekt. Ami az adatlapján szerepel, minden gond nélkül teljesíti.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Karen nagyon kedves hölgy, figyeli a vendég minden rezdülését, kívánságát. Nem tolakodó.
Nagyon kellemes élményekkel távoztam, ajánlott kategória annak aki nem akar csalódni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 9db
(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-31) : Elindult lefelé és a golyókat kényeztette hosszan, változatosan és nagyon izgatóan, már nagyon vártam, hogy bekapja a farkam, de közben mégis reménykedtem, hogy nem hagyja abba a golyók nyalogatását. Olyannyira felizgatott, hogy mikor a szájába vett éreztem, hogy nagyon közel a vég így kértem, hogy végezzen ki,

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 26db
(2020-10-25) : Kértem Ő kényeztessen. Hanyatt feküdtem és nyalni kezdte a golyszikat. Aztán a cerka oldalát, majd ismét a golyókat. Szépen folyt a nyála, miközben a fürge nyelvével cikázott. Megérkezve a kupakhoz azt nem kapta be csak nyalogatta tovább. Újra lehaladt, majd vissza. Úgy felhúzott, alig vártam, hogy bekapja. Kellemesen nyalogatta és szopogatta a hegyét, miközben nyelvével növelte az izgalmat

(2020-10-18) : Karen profi franciája után gyors védelem-aktiválás, majd misszivel kezdünk. Már nagyon hajtott a vágy, ezért hamar odaillesztettem farkam a nedves kis puncijához és nagyon óvatosan behatoltam szirmai közé. Finoman mozogni kezdtem csodásan szűk nunikájában, mindketten nagyokat sóhajtva a kéjtől, miközben Karen ölel, simogat, lábaival átkarolja derekam így húzva engem magára.

(2020-08-29) : Amikor visszajött akkor elkezdett puszilgatni mindenhol, lassan haladva a lényeg felé. Szinte csak szájjal csinálja, a nyelve folyamatosan pörög, megadja a faroknak ami kell. Ettől belelkesedtem és én is a kényeztetésébe kezdtem. Reakcióiból ítélve sikerült a csúcsra juttatni, remélem tényleg jó volt neki. Ezután egy-két nyelvcsapással megspékelt franciával harcképessé tett, majd nyeregbe is pattant.

: 59db
(2021-01-11) : Majd én kezdtem Karen testét felfedezni, eljutottam csodás, finom kelyhéhez, amit hosszabb ideig kényeztetem. Remélem tetszett neki. Majd ő következett, nagyon jó francia kényeztetésbe részesített, sokszor mély torkos variációban. Kezét alig használta. Nagyon felizgatott, sürgősen védőfelszerelésé kellett kiáltanom.

(2020-11-24) : Gyorsan le is támadott . Natúr franciával kezdtünk ami elég kellemes ( nem a pornos fajta ) olykor lassabb majd gyorsabb . Nem is lehet bírni a technika és a látvány kombinációját .nfval lett végem. Születbe beszélgetés ( jó partner ebbe is ) Majd fel élesztett nf-val aztán gumi fel és kipróbáltuk több pózt. Leste minden kívánságom .( ezért is voltam már többször )

(2020-11-17) : Pörgött a nyelve a farkam körül és nagyon közel vitt a véghez. Egy kicsit én is nyelveltem rajta 69-ben és simán is. Nem hiszem hogy elélvezett, de valószínűleg jó volt neki. Gumit húztunk és szemből támadtam. Nyakamba tettem a lábát és toltam neki nagyon. Bírja, sőt szerintem szereti. Nagyon jó volt, így is lett végem. A szünetben egy jó kis frissítő masszázst kaptam. Ezáltal feltöltődve kértem a folytatást.