25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
13
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:30-tól hívható
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Dotti szexpartner

szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-11 09:48:29

Klarinét
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldal böngészése közben meg akadt a szemem Dottin. Kis gondolkozás, kép nézegetés és beszámoló olvasás után hívtam is telefonon:)
két csörgés után fel is vette, kedves és erotikus hangja van. A randi megbeszélése mellett még beszélgettünk is, közvetlen és intelligens!
Itt már tudtam hogy jól választottam:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A lakást könnyen megtaláltam. A 13. kerületben a nyugati pu-hoz közel található.
A Keletitől indulva busszal és villamossal közelítettem meg a kéj lakot, ezért a parkolásról nem tudok pontos infót írni de a most ki alakult helyzetben az ingyenes parkolás miatt elég nehéz lehet patkolót találni!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejutás egyszerű volt. Megérkezésem után telefonon megkaptam a bejutáshoz szükséges kódot, majd irány az x. emelet.
Szép, tiszta otthonos lakás. Egy igényesen berendezett amerikai konyhás szoba nagy francia ággyal ami nagyon kényelmes, valamint egy kis galéria de oda nem mentem fel:)
A fürdő rendezett és tiszta. Friss törölközők!
Tehát minden feltétel adott volt hogy tisztán, frissen és kényelmesen lássak hozzá Dotti felfedezéséhez:)
Dotti külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mosolygós gyönyörű nő fogadott, nagy öleléssel és puszival! Azonnal fel is oldottam.
A képei nem adják vissza a valóságot mert a valóság jobb!
Gyönyörű szemek, arc, fehér fogak, gazella test....
Egy gyönyörű köntös volt rajta, alatta sexy fehérnemű.
Szinte azonnal az ujja köré font, mert megtalálta azonnal a közös hangot-témát velem! Mintha rég ismernénk egymást..
A szépsége mellett igen intelligens és tájékozott!
A kedvenc testrészem a szeme!:)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Gyors fürdés után siettem a szobába. az ágyon várt rám a sexy fehérneműben.
Látta hogy kicsit megszeppentem ezért finoman simogatni kezdett és csókolózásba kezdtünk.
A barátnő feling teljes mértékben megvolt. Simogattam mindenhol közben vadul smároltunk. Dotti közben megtalálta a szerszámot amit a kezével finoman cirógatott. Hamar el is érte a célját, meg találta az erogén zónáimat és hamar hadi rendbe is állított.
Lassan végig csókolta a testem majd a farkam végig puszilgatta, utána a golyók következtek. Fürge nyelvével játszott a golyóimmal, kezével meg csak simogatta a testem és a farkam. Ez nagyon jól esett és éreztem ha jön a francia ott hamar végem lesz:)
Ahogy gondoltam:) Dotti jött is feljebb. Végig puszilgatta, nyalta majd finoman szopni kezdett. Közben édes hangokat adott ki, nem megjátszó hangok voltak hanem érezni hogy ő is élvezi!
Egyre jobban mélyebben csinálta még nem teljesen el nem tüntette, itt a kezemmel is rá segítettem ami nem volt ellenére.
Egy pár percig még bírtam, de közben végig nézett a szemembe ezért hamar végem is lett:)
Hagyta hogy lenyugodjak, kis tisztogatás de már bujt is mellém. Puszilgatott, simogatott meg jót beszélgettünk.
Megkértem helyezze kényelembe magát, és neki álltam kényeztetni szép punciját:) Mézédes, borotvált húsos punija van!
Hamar sikerült elérnem nála hogy elélvezzen!
Kaptam tőle egy kis masszázst de olyan érzéki keze van hogy hamar be is keményedtem:)
Meg is fordított és mászott rám, ismét smárolás majd mély torkos francia, de most hamar kértem is a védőfelszerelést amit profin szájjal el is tett!
Lovaglást kértem. Finoman be helyezte magának majd lassú lovaglásba-keverésbe kezdett közben nézett a szemembe és simogatott.
Éreztük hogy lassan végem lesz, ezért fölém guggolt úgy lovagolt vadul. Mikor elélveztem átölelt és csókolóztunk, hagyta hogy teljesen lenyugodjak benne.
Elmentem egy gyors tusolásra, majd beszélgetés közben felöltöztem. Meg köszöntem vendéglátómnak a fantasztikus órát majd csókkal köszöntünk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrái nincsenek de amit vállal azt maximálisan teljes oda adással teszi!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dotti teljesen mértékben korrekt hirdető valamit szenvedélyes szerető!
Rég voltam már ilyen lánnyal akivel ennyire jól éreztem magam!
Legközelebb több órára megyek!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-13 16:35:24
Koszi kivalo es minden fontosat tartalmazo a beszi.A sokkal tobb csak felesleges lenne ,igy a holgy valoban kivanatos lett szamomra.

2020-11-12 14:37:25
Nekem tetszett, így elsőre különösen. Egy jótanácsot azonban fogadj meg, kevesebb felkiáltójelet és még kevesebb szmájlit használj, van a magyarban más írásjel is. A szmájlikat úgyis csak viccesnek szánt gondolatokhoz használjuk, te meg szinte minden kijelentő mondat végére odatetted. Ez pedig így sok. De a beszámoló tényleg jó lett!

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 3db
(2021-01-08) : Volt ott nyögés, sóhajtozás, vonaglás, combjait néha picit a fejemre szorította, rám mindez felettébb izgató hatást keltett. További csókolózás és simogatás után szájába vett és nagyon finoman, kellemesen ápolgatott. Pedig erre egyáltalán nem volt szükség, mert már jó ideje nagyon kívántam, úgyhogy hamar gumit kértem és missziben behatoltam. Így szeretkeztünk váltakozó tempóban. Dotti mindvégig nagyon aktív maradt, de én diktáltam a tempót és ezt teljesen rám is hagyta

(2020-12-21) : Az ágyon folytattuk az ismerkedést, csókolózást, itt már tudta simogatni is, amit kell, finom, puha bőre van. Egy kézzel sikerült kikapcsolni a melltartót, meg is dicsért, milyen ügyes vagyok, pedig az utóbbi időben még két kézzel is gyakran meggyűlt a bajom ezen ruhadarabbal. Ezután a mellbimbók is kaptak a jóból, úgy vettem észre, hogy izgatta a ténykedés. Rövidesen lejjebb akart kúszni, de nem hagytam, mondtam szeretek én kezdeni.

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

nagyon jó: 3db
(2021-01-20) : Mivel szerettem volna a szájába lenni megkértem hogy most ö is kényeztessen . Na ez mindent visz. Miközben a farkam minden részét nyalogatja szopogatja bö nyálasan a látvány sem rossz. Igy is ért a vég . Utána zuhany majd jött a maszás. Nagyon kellemes szerintem se nem erös se nem gyenge pont jo. Kb 10 perc mulva megkérdezte hogy megprobáljuk e a másodikat.

(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

: 7db
(2021-01-11) : Finom édes ápolt a puncija ugyhogy jo sokáig nyalakodtam aminek a végén elélvezett . Megkértem hogy most kényeztesen engem a szájával nagyon jol eset mert közben végig néztem . Nem birtam megállni igy kicsit puncijával játszottam a kezemmel néha persze belecsuszant egy egy ujjam. Annyira kivánatos volt hogy kértem egy kis kölcsönös franciát még ami nem volt elenére.

(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.

(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...