25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dominika szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-10 16:45:58

Luxusvadász
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-11

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon hívtam, egyből fel is vette. szépen elcsicsegte, hogy mi a szitu, aztán fixáltunk egy időpontot. Volt még egy két időpontja dél körül, de van nála forgalom.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Mindenhogy nagyon könnyű megtalálni, 11. kerület egyik legfőbb "találkozóhely" csomópontja. Parkolni viszont rémes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
Viszonylag új építésű, de már kicsit lerobbant lakópark. A lakás jó, célnak megfelel, enyhe kupifeeling. Baszoba picit szagos volt, szellőztetnék néha. Az ágy jó, elég nagy, a piruett táncomat el tudom rajta járni. Hatalmas hangulat viszont nincs, ég egy hófehér lámpa a sarokban, ami jól belevilágít a szemembe, mint valami ukrán giroszosnál. Fürdőben volt összesen egy tusfürdő, meg kaptam egy törcsit, azt ennyi.
Dominika külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
A csajszi viszon nagyon jó. Nagyon kívánatos fehérneműben fogadott. Aranyos, karakteresebb kis arca van és friss, ropogós, fiatal teste. Az a segg meg gyerekek, életveszély.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
4
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Kopogtam, nyílt az ajtó. A kecóban többen is vannak, ami nekem nem annyira jön be, de a kis tinitestű alkalmi partneremmel már gondolatban elkezdtem perverzkeddi, szóval tusoltam egyet gyorsan, aztán teljes harckészültségben kiálltam a csatatérre. Még állva szépen lecsatoltam a melltartóját és kis nyalcsis csók-puszik kíséretében megfogdostam azt a csodakemény seggét és megcsókolgattam melleit. Nyúlkáltam picit a bugyiban is, megcirógattam falatnyi puniját. A motorháztető kicsit borostás volt, de én attól kurvára begerjedek. Nem is tudtam hirtelen hogy folytassam, mindent egyszerre akartam vele csinálni, olyan szép és kívánatos volt mindene. Lefeküdtem hanyatt az ágyra és néztem ahogy rámozdul az őrmesterre azzal a csókos szájával. Össze-vissza szopta-verte, imádja a brét, az biztos, elnéztem volna naphosszat. A fehérneműből még mindig nem csomagoltam ki annyira kislányos volt úgy és az nekem nagyon bejön. Megfordítottam kutyusba és rámentem egy kis footjobra. A kis talpait összeszorítva húzogattam a farkamon, harisnyával borított hosszú combjait simogattam, miközben pucsító fenekében és puncijában gyönyörködtem. Néha-néha kicsit elhúztam a tanga pántját az ánuszáról és megnyalogattam kicsit, vagy az ujjammal cirógattam. Aztán az ölembe húztam, hogy twerkeljen kicsit az álló farkamon, meg a golyóimon. Miután jól megmasszírozta őket és keményen merevedtem, feltekertem egy gumit és be is tettem neki. Csusszanós forró barackjával a botomon már jobban éreztem magam. Hagytam, hagy mozogja be magát a saját tempójában, aztán a kezdeti lazát heves kefélés követett. Kutyusba toltam ahogy bírtam, alkarommal a fenekén segítettem a tempót. Libegő melleit markolásztam és néha finoman megpacskoltam, meghúzogattam. Ahogy a karommal menet közben toltam le és ahogy a lábai nyíltak szét, úgy nyögött egyre hangosabban és a haját húzva még gyakran hátra is nézett a kis könyörgő szemeivel. Egyik karjával könyökre rogyott, míg másik kezével a punciját kezdte simogatni. Megindító látvány volt...bár nem tudom mi lett vele, elfelejtettem megkérdezni. Aztán fordult egy negyedet oldalfekvésbe, felhúzta az egyik lábát, kidugta a popsiját és mondta, hogy dugjam egy kicsit így, ezt szereti. Hát úgy is kúráltam még egy kicsit, de kezdtem fáradni és a gumi is szorított, szóval ledobtam a védőt, ő pedig egyből szájába vette meggyengült testrészemet és pillanat alatt merevre szopott megint. Kérte, hogy álljak fel és ő letérdelne elém, úgy szeretné. Hát istenem ennek semmi akadálya. A tükörből úgy néztem az eseményeket, mintha pornót néznék. Isteni volt. A furulyája is. A szájából kivettem a dákóm, amit én kezdtem el verni, neki pedig betettem helyette a golyóimat. Varázsaltosan nyalókázott velük. Olyan szépen, hogy hirtelen tört rám a vég, nem kellett semmit erőltetni. Kicsit a szájába, kicsit a nyakára és a melleire is engedtem, ahogy illik. Az ember ha csinál valamit, azt csinálja rendesen.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én nem mentem rá extrákra. Első kör volt, extrákat majd lövöm a másodikon, vagy ha már unalmas a házasságunk. Egyelőre az első így is extra volt. Korrekt, aranyos olyanokkal akik vele is azok. Normálisoknak ajánlom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, hálás lány, ritka komoly kasznival, tényleg fiatal, hát öröm volt vele. A kéglin kicsit még lehetne javítani, de nem létfontosságú. A feneke viszont azóta is bevillan álmaimban... :D

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-15 20:35:58
Igazi kedvcsináló beszámoló minden lényeges információval.

2020-11-12 14:00:31
Az első hullám slágerlánya a második hullám alatt is sláger a beszid alapján, a külső lehetne bővebb de az aktion már jó.

2020-11-12 11:09:57
Jó lett a beszámolód, nagyon tetszett a stílusa is:-)

dottore
Rutinos harcos
2020-11-12 10:44:30
Na végre! Valaki nem szerelmes beszámolót ír. Kiváló írás.

2020-11-12 09:36:50
Nagyon emlékeztet egy ex-tagra az írási stílusod, persze lehet, csak a habitusotok hasonló. Lazán buknak ki belőled a mondatok, de nincs ezzel gond, bár számomra a három negatív ajánlás azért kicsit árnyalja a képet.

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-12) : Hú, nagyon fantasztikusan szopizik. Kérte vegyem le a bugyikát róla. Mi az hogy, ahogy írtam apró kis szirmokkal rendelkező puncika, rögtön nyalintottam. Meg is kérdezte tetszik e puncid. Igen, igen, igen. Majd újabb kis francia következett, megkérdezem hogyan szeretem. Nekem veled bármi jöhet gondoltam. Gumi fel és kutyáztunk egy kicsit. Gyönyörű volt látni a popsikát. Hamar túl estem.

(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

felejthetetlen: 8db
(2021-01-05) : Majd Dominika elkezdett foglalkozni a hímtagommal, leült az ágyra míg én álltam előtte. Nagyon jó volt, de inkább váltottam, felmentünk az ágyra és végig pusziltam a testét végén meg elkezdtem foglalkozni a nunijával, puszilgattam nyalogattam egy kicsit, majd elkezdtem a kezemmel izgatni, ujjazni. Utána újból nyalogattam egy kicsit, majd 69-et kértem.

(2021-01-04) : Ez nagyon erotikus volt mintha egy filmjelenetben lettem volna. Elég vadító a lány kisugárzása s nem sok fantázia kell hogy az ember elmerüljön a vágyak tengerébe. Így volt ez nálam is. Hosszas orális kenyeztetésbe kezdtem, finoman lassan majd az ujjam is besegített egy kicsit. Láthatóan élvezte és tetszett neki az érzés. Sajnos a csúcsra nem ért el de végig léthatóan és érzhetöen tetszett neki a ténykedésem.

(2020-11-06) : .A makkom és még a tövéből egy kicsit a szájába vett.A kezével lágyan rásegített. Szemkontaktus nem volt amit sajnáltam, de így is felejthetetlen az élmény. Kis idő után az ágyba parancsolt, feküdjek a hátamra. Tovább folytatta szájjal a dolgokat. Könnyen ki végezhetett volna, szerencsére nem tette. Pozíciót cseréltünk, most már én voltam a lábai között. Nagyon szép puncija van, rózsaszín közepes ajkakkal, kemény klitorisszal. Haladni kellett, gumit kértem.

nagyon jó: 8db
(2020-12-24) : Nagyszerűen lovagol, klasszikus póz, térdek fenn lovaglás is, fogózik mindenben, tudja, hogy a látvány kivégzi az embert és bírja is a tempót. Néha elcsattan egy csók közben is, és nagyon jó markolászni a fenekét. Közben helycsere mert az ágy vertikálisan nem mozog, én kerültem felülre és a lábak a nyakamban című Cirque de Soleis mutatványt próbáltuk amit azért AJÁNLOK kifejezetten, mert egész életemben sosem láttam ebben a pózban puncit ennyire kidudorodni.

(2020-12-18) : Ágyra kerültünk,csókolgattam picit meg a formás ciciket is.Nem volt nyelves a csók.Elkapta a dárdám és szemkontaktos szopásba kezdett.Dicsérgettem,hogy milyen moho szája van és alá dolgoztam.Nagyon bejött a mutatvány igazi kigyóbűvölő.69-be kerültem vele és így kényeztettük egymást.Nagyon finom volt,itt felfedeztem egy kis anyajegyet a puncinál.Ánuszát is szétnyaltam és a kéjtől hörögtem.Felgumizott és dogiba kaptam el.

(2020-11-13) : Aztán előbb utóbb rám kerül sor, cserélünk. Szájába adom magam. Ő lelkesen elkezd művelni. Színesítve némi hanghatásokkal. Nagyon érzi a témát! A tükörben távol megy a mozi. Közel pedig a cuppogását nézem és hallgatom! Néhány perc után megtöltöm a finom szájacskáját :-) Dominika mosolyogva megvár. A vége után lassan, erotikusan mozog a törlő felé - szuper!

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,