25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
ALICE szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-10 12:10:34

Majomcsapda
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-11

Egyeztetés
Telefonon hívtam, nem vette fel. Visszacsörgött, nem vettem fel - kölcsönkenyér visszajár. Ismét csörögtem, felvette. Szerencsére rámért, azonnal kocsiba vágtam magam, és indulás. Egyeztetni nem kellett semmit, nem először mentem.
Megközelítés
Lehel piactól nem messze, a térkép pontosan mutatja. Villamos, metrópótló van, parkolóhelyet is könnyen találtam, ráadásul most ingyenes volt.
Helyszín
Körfolyosós új ház, folyosó végén a kis lakással. Előszobából jobbra a fürdő, balra a baszoba, szemben pedig a privát szoba. Alice egyedül rendel, ha nem számítjuk a macskát - most lusta volt, nem jött ki. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, néhány tusfürdő, szájvízből a lila Listarine. Törölköző friss, ropogós, nagy. Szobában egy franciaágy, zene.
ALICE külseje
Nekem tetszik. Nagy barna szemek, kedves arc, pici cicik, kemény popsi, csupasz punci. Mi kellene még? Ja, és nyelvpiercing. A kép nem sokat mutat, és nem is a mostani állapotot tükrözi, de Alice a mostani "nőiesebb" poszt-csontkollekció állapotában sincs 50 kiló, ami a közel 170 centihez abszolút ideális ... Pozitívum (szerencsés genetika?), hogy a növekedés elsősorban a melleket, és nem a pocakot érintette.
Az öltözködésről nem tudok sokat írni, mert egyetlen miniruha volt rajta, alatta semmi, és attól is gyorsan szabadultunk.

Action
Előrebocsájtom, hogy ezt a beszámolót most nem tájékoztatás céljából hanem dicsekvésként írom - ekkorát legalább 10 éve nem élveztem, de lehet, hogy azokat csak az idő szépíti/nagyítja fel...
Szóval fürdés után hamar egymásra találtunk, kis illedelmes csókolózás/simogatás után felborítottam Alicet, és elkezdtem nyalni a punciját. Én élveztem, szerintem ő is. Hamarosan egy, majd két ujjal is besegítettem, de főleg nyelvvel dolgoztam. Alice szerintem nem érezte magát kellemetlenül, legalábbis nem panaszkodott. Többször nekifutottunk, de nem színészkedett, megmondta, hogy ma nem fog neki összejönni.
Így váltottunk az én kényeztetésemre. Alice alaposan megvizsgált mindent fentről haladva, elidőzött a mellbimbóimnál, és majdnem 69 pózban elért a céljához. Itt a környéket sem kímélte, majd elnyelte a farkamat. Valami nagyon furcsa/jó szöget kapott el, mert nagyon élveztem. Néha szünetet tartott, csak nyelvvel nyalogatta a végét, majd figyelmeztetés nélkül ismét tövig... Mikor már többször majdnem kész voltam, kiült az ágy szélére, és én állva kényszereztettem - volna, ha magától nem csinálta volna már - így igazából csak finoman fogni kellett a fejét, és néha visszatartani. Már alig bírtam magammal, megemeltem a fejét, hogy jól lássam a történéseket, mire azonnal lecsúszott az ágyról és térdelve folytatta, így feljebb tudta hajtani a fejét, és kiválóan lehetett látni mindent.
Kinyújtotta a nyelvét, időnként bekapta, majd a szájára/arcára verte a farkamat. Ki akartam élvezni a látványt, de sajnos közben egy kisebb agyvérzést kaptam, akkorát élveztem, így nem tudtam a látványra koncentrálni - ami megmaradt, az Alice mosolya, egy marha nagy placcsanás, a tejfehér arc és mellek, valamint a megjegyzés: "Kicsit tele voltál, most el kell mennem zuhanyozni, ha nem baj". Nem volt baj. Mire kaptam rendesen levegőt, és kitisztult a látásom, Alice már frissen fürödve vissza is érkezett.
Elszámolás
Egy tarifa van, a magasabb pesti átlag, de nincsenek extrák, sem gátlások. Utólag adtam oda, mindig távozás előtt szoktam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerintem a fentiek alapján nyilvánvaló, hogy jól éreztem magamat. Eddig is előfordultam, ezután is járni fogok. Semmi olyat nem csináltunk, amit eddig nem , mégis minden összejött, és életem egyik legjobb élvezése volt. Köszönöm, Alice!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

az_alfonz
Becsben tartott
2020-12-27 12:42:16
Gratula. Ilyennel lehet is dicsekedni, egésségedre, jól megírtad. :)))

2020-12-27 02:35:28
Frenetikus beszámolót sikerült összehozni,gratulálok:)))

2020-11-12 21:20:32
@Viva: nekem úgy tűnik. hogy ez szinte állandó (ismétlődő) motívum. Valóban lehet irigyelni :-)
A beszámoló is nagyszerű a maga egyszerűségében. Nagyon jól van megírva az a tény, hogy " Semmi olyat nem csináltunk, amit eddig nem , mégis minden összejött, és életem egyik legjobb élvezése volt." Gratulálok és egészségedre :-)

2020-11-12 21:20:26
@Viva: nekem úgy tűnik. hogy ez szinte állandó (ismétlődő) motívum. Valóban lehet irigyelni :-)
A beszámoló is nagyszerű a maga egyszerűségében. Nagyon jól van megírva az a tény, hogy " Semmi olyat nem csináltunk, amit eddig nem , mégis minden összejött, és életem egyik legjobb élvezése volt." Gratulálok és egészségedre :-)

2020-11-12 14:04:06
Azt hiszem lehet irigyelni Csodaország aznapi szerencsés királyát. :)

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 40db
(2020-05-29) : Ahogy a gumi rám került, gyorsan még koppanásig a szájára vett, majd pillangós puncijával pacizni kezdett rajtam, kisajkai körülöleltek és minden egyes lökésnél halkan nyögve elkezdett engem is végérvényesen a mennyország felé repíteni.

(2019-11-01) : Majd a lábfejét is a punciig. Ott nem sokat töltöttem el, kicsit belenyaltam, kicsit ujjaztam, majd felültem a mellére és a szájába adtam farkam. Ott játszottam vele, mert nem mindig adtam a szájába, néha egy kicsit elhúztam... Ez se bírta sokáig, majd a fülembe súgta, hogy mit szeretnék, erre a kérdésre, csak egyet felelhetem: "szedj szét!" És megtette...

(2019-08-26) : Pár nyalintással körbe szaladt a területen és lendületesen rávetette magát a farkamra, mint aki már hetek óta nem kapta meg az adagját. Két három óvatosabb cuppantás (értsd félig már bekapta) után, olyan természetességgel, mintha csak a reggeli zabpehely falatot enné tövig nyelte a répát.

felejthetetlen: 79db
(2021-01-14) : . Ágyra űlt és elkezdődött amit már olyan sokan írtak...igazi mélytorokkal fűszerezett francia. Volt itt torokhang, öklendezés, kis fuldoklás...énis ráfogtam a tarkójára párszor, de hihetetlenül jól csinálja anélkül is. Majd éreztem hogy ezt viszonoznom kell és a hátára döntöttem, amit ellenállás nélkül abszolváltunk,majd elkeztem én is az ő kényeztetését,

(2020-08-04) : Nagyon szeretem benne, hogyha egy-egy ujj/kéz a szája ügyébe kerül, azonnal bekapja és elkezdi szopogatni. Így egyből realizáltam, miért is vagyok itt, és átbotladoztunk az ágyra, ahol azonnal bekapott. Mivel most épp olyan kedvem volt, magam alá igazítottam, és úgy dugtam (finoman) a száját. Ilyenkor mindig előjön belőlem a vadállat (és a pornófilmes szocializáció), de sajnos jólneveltségem megakadályozza a túlzásokat, meg Alice is olyan kicsi és törékeny :D.

(2019-09-20) : Ezután az ágyra kerültünk, folytatódott tovább a kényszerfranciás program, amit Alice igazi pornós odaadással csinál. Mintha csak a farkam létezett volna neki, nyelte csak nyelte, járkált a feje fel-alá.

nagyon jó: 62db
(2021-01-06) : Ezek után a szokásos forgatókönyv szerint (sokszoros visszajáró vagyok) Alice kezdett franciázni nekem. "Igazi mélytorok" mottóval hirdeti magát és meg kell adni, hogy nem hazudik ezzel. Nagyon ügyesen tud franciázni: a teljes szerszámot és szerelékeit kényezteti nyelvvel-szájjal-kézzel (utóbbi minimális és kérésre azonnal abbahagyja). A franciája változatos és gyakran és magától veszi teljesen torokra.

(2020-11-06) : Ismét a szájában találtam magam, néha kereste a szemkontaktot, mennyire élvezem. nagyon, ez lett volna a válasz. Miután már korábban mondtam neki, rábízom az irányítást, ezért egy szót sem szóltam, amikor a gumiért nyúlt. Egy nagyon finom lovaglás következett rengeteg csókkal fűszerezve, majd missziben folytattuk. A hangokból ítélve többször csúcsközelbe került, de hogy volt-e újabb orgazmusa,

(2020-03-31) : Változatos kényeztetést kaptam, s minden egyes nyelvcsapással hangolódtam arra, hogy milyen lesz benne lenni. Azt hiszem ő kérdezte meg, hogy húzunk-e gumit,

: 34db
(2020-10-22) : kis pihenés, beszélgetés semmiségekről és már ajánlkozott is a második körre. kicsit le voltam már fáradva munka meg stressz meg csak úgy a mindenségtől, ugyhogy kértem had legyek csak egy utazó a gyönyör világában és már rám is mászott nem cifráztuk nagyon, hol simulós hol nagyobb tempós vágta következett amit kellemesen sokáig elhúzva tudtam élvezni amig a vég el nem ért.

(2020-08-18) : Fürcsi után meztelenül várt az ágynál. Szépen befeküdtem az ágyba és mondtam neki, hogy fáradt vagyok és átadom a kisebbik énem neki és a mélytorkos élvezeteknek. Finoman puszilgatott erre arra kalandozva, szépen felcirógatta az ezredest, majd mikor megmerevedtünk rendesen úgy letorkozott, hogy kapaszkodtam, mint a buszon, nehogy elboruljak.

(2019-12-14) : Leült az ágyra és a szájába vette a farkam. Szinte azonnal torokra, lent tartotta szopta nyalogatta. Kb egy perc alatt átfutott az agyamon hogy azonnal végem.