143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nina Massage erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nina Massage-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-10 10:49:07

seagal33
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nina Massage reagálása

Kedves Seagal!

Nagyon szépen köszönöm a fantasztikus beszámolót, jól esett. :)
Mivel csak pár napja kezdtem újra hirdetni, így bevallom meglepődtem, hogy ilyen hamar már kaptam is egy beszámolót. :)
Bármikor visszavárlak egy kis játékra!

Puszi, Nina

Nina Massage beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon először röviden egyeztettünk üzenetben, aztán felhívtam telefonon egy kis csevejre :) és letisztáztuk a részleteket. Kedves / aranyos hangja volt a telefonban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Fantasztikus helyen fogadja a vendégeket, gyönyörű kilátással a nem rövid Istenhegyi út magasabb részén. A busz szinte a ház előtt áll meg, bár én kicsit hamarabb érkeztem, úgyhogy leszálltam 2 megállóval előbb és sétáltam. Eltévedni nem lehet, a cím teljesen egyértelmű, szerintem a parkolás sem lehetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép, nagyon jól, ízlésesen berendezett lakás. Fürdőszoba szép tiszta, mindennel ellátva. A babaszoba is igényes és szép, és egy puha matracon történik a masszázs.
Nina Massage külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Leesett az állam amikor beléptem az ajtón, pedig nagyjából tudtam mire számíthatok, hiszen arcos képpel hirdet, és a neten is megtalálható, de ez nincs is eltitkolva :) Szóval térjünk vissza oda hogy leesett az állam. Gyönyörű lány, bőven túlszárnyalta elképzeléseimet. Egyrészes fürdőruha féleségben fogadott, a színét leszámítva olyan Baywatch feelingje volt. Nagyon aranyos, kislányos arc, gyönyörű alak, formás popsi, és rendkívül kedves úgyhogy csalódás kizárt. Van egyfajta kisugárzása amit nehéz leírni, egyből tudod hogy jó helyre jöttél.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Ezzel a résszel kezdtünk, bár mindketten megjegyeztük hogy a férfiember nem feltétlenül ezért jár ilyen helyre. Kérdezte milyen fajta masszázst kérek, egy kellemes lazító mellett döntöttem, nem vágytam arra hogy szétszedjen. Mert képes rá :) A masszázs jól esett, pont ahogy elképzeltem, közben kellemesen elbeszélgettünk. A masszázs végét már nyugodtan írhattam volna a levezetésbe is, finom benyúlások, itt már jeleztem hogy így nehéz hason maradni. De a csúszka még csak ekkor következett...... Volt már részem pár csúszkában, de az övé mindegyiket lepipálta, jeleztem is neki hogy lassan tényleg lehetetlen lesz hason maradni. Kb 5 perc után megkegyelmezett, és fordulhattam. A többi már a levezetésben :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
A csúszka elölről is folytatódott természetesen, de itt már folyton akadályba ütközött középtájon. Ebben pozícióban még őrjítőbb volt az egész, nem is tagadom, és neki is mondtam nagyon beindult a fantáziám, de úriember vagyok és tisztában voltam a határokkal. Csak kézi levezetésre van lehetőség, de az egy nagyon profi lingamot jelent itt. Ez a rész kb fél óra volt, és bevallom nagyon kapkodtam a levegőt néha. Rengeteg féle technikát alkalmaz, nagyon jól lehet vele tartani a szemkontaktust, ez még erotikusabbá teszi az egészet, és ahogy haladtunk előre nagyon hamar megtalálta a gyengémet, és ezt könyörtelenül alkalmazta is a levezetés további részében :) Nagyon sokszor elvitt a határra, őrjítő volt és egyre nehezebben tartottam magam. Kitaláltam egy kis játékot tetszett neki és aranyosan belement, ezt még a masszázs előtt beszéltük meg. A végefelé már percenként vitt a csúcsra, de az utolsó pillanatban mindig megállt, azt hittem felrobbanok. A levezetés egy elrontott orgazmus lett, ez lett az általam kitalált játék vége. Nekem is meglepetés volt, én nem tudtam a játék eredményét levezetés közben, az az ő titka volt. Így elmaradt az igazi katarzis, de a játék az enyém volt. De ennek ellenére olyan fantasztikusan éreztem magam hogy még az elrontott orgazmus sem rontotta el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrái nincsenek, csak kézi levezetést vállal, de az életem legjobbja volt. Elszámolás a végén történt, a kis szekrényre tettem amíg kiment nekem vízért a konyhára. Nem nézte meg amíg ott voltam. Pesti átlag, mindent egyes forintját megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, ő lett most az istennőm ez nem is kérdés. Legszívesebben minden nap mennék, de ez sajnos nem kivitelezhető. Mindenkinek bátran ajánlom, bár legszívesebben megtartanám inkább magamnak. Nagyon cuki kedves lány, ezért csak úriembereknek ajánlom, tessék rá vigyázni hogy sokáig velünk maradjon.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nina Massage erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-15 18:12:35
Alapjában jó kis írás, viszont hagytál bennem nyitott kérdéseket. Mitől volt a csúszka átlagfeletti, a kézi levezetés technikája katarzis okozó?
Persze, Vivának is igaza van, köszönet a gyors "felfedezésért, összességében, jó kis ajánló levél.
Szívesen vállalom, hogy én is vigyázok Ninára, ami tök természetes.

2020-11-15 17:53:28
Inkább dicsérjük az írót milyen gyorsan felfedezte nekünk Ninát. :)

2020-11-15 07:32:12
Kérem odafigyelni rá, hogy sokáig élvezhessük a társaságát.... Vagy valami hasonló közhellyel élve legközeleb.

2020-11-14 18:04:51
De aztán soha többé!!!!

2020-11-14 16:48:16
Már késő Canaletto, ha én észrevettem másoknak is fel fog tünni, főleg ha még leírod vagy százszor. :)

FunkciókNina Massage legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-10-02) : Bugyiban és melltartóban masszíroz, választható az erősség, én erősebbet kértem. Meglehetősen szakszerű, módszeres, csomókkal is foglalkozik,

(2015-07-08) : Találtam egy olyan lányt aki remekül tud masszni :-) Lábujjtól, tarkóig, karok, kezek, mindet alaposan. Tanult, és figyelmes. Fehérneműben történik, erősen,

(2015-04-15) : Lábaktól halad felfele vádli, combok, fenék, hát váll, karok, kezek, ujjak. ( régiek :-) ... nem hagy ki semmit én pedig hálás vagyok érte. Fantasztikus ahogy az ülőgumóimat megdolgozza, ezt semmiképp ne hagyjátok ki,

felejthetetlen: 1db
(2020-11-27) : Izmos kezei hibátlan technikával pörölyözték a hátam, aztán a popsi, comb, vádli vonalat. De az is lehet, hogy onnan indult. Alapos és kemény masszázst kaptam összességében, az erősségét azt mondja tudta volna még fokozni. A lényeg, hogy közben csacsogtunk, leginkább filmes élményeiről faggattam. Aztán jött a csúszka, bő sikosítással és teljes test érintkezéssel. A fordulás után elölről is nagyjából ugyanez történt,

nagyon jó: 2db
(2016-06-13) : Mivel ismerem Nina munkásságát kértem, hogy a masszázst fogjuk nagyon rövidre és inkább nyújtsunk a levezetésen. Abszolút képlékeny volt a program, szívesen igazította az igényeimhez.

(2015-05-13) : A talpamnál indított, majd vádli, comb és fenék következett. Alapvetően relax-jellegű volt, de közben ügyesen eltüntette a csomóimat, közben érdeklődött, jó-e ahogy csinálja,

: 2db
(2015-09-22) : Elmondása szerint svéd-masszázst tanult, ehhez képest olyan finoman, de határozottan használta selymesen könnyű kezeit. Meridiánokat, meridiánpontokat érintve, meg-megállva, meg-meg nyomva - varázslat.

(2015-06-17) : Jó sok erő szorult ebbe a pici lányba, kértem is, hogy ne sajnáljon, dolgozzon meg rendesen. a talpam, a lábam, a fenekem, a hátam és a vállam is istenien megmasszírozta.