25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Amanda528 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-09 22:33:44

Shinrai
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia. Kedves Shinrai! Köszönöm szépen a beszámolót. Egy nagyon jólelkű kedves, közvetlen embert ismerhettem meg személyedben. Jól érzem magam veled. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi. Amanda.

Amanda528 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-10

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Telefonon többször is próbáltam hívni eredménytelenül, de kitartásomnak hála egyszer csak felvette kedves hangján és mindent meg tudtunk beszélni, hogy a találkozás létrejöhessen. A megbeszélt időpontot VTR-en is megerősítettem, amit gyorsan vissza is igazolt. A címet telefonban és VTR.-en is megadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Az angyalok földjén található az ingatlan, aminek megközelítése többféleképpen lehetséges. Igénybe vehetünk tömegközlekedési eszközöket, busz és villamost, de ezek megállóitól kényelmes 10-15 perces sétára kell készülni mire a kapuhoz érünk. Én autóval mentem a címre, ami pontosan van megadva, GPS odavisz. Parkolás a közelben estefelé nem egyszerű, de azért egy két helyet láttam szabadon. Amire figyelni kell, hogy a kapubejárat nem a megadott utcáról nyílik, hanem a vele merőlegesről, de erről vendéglátónk tájékoztat mikor megérkezésünkkor telefonon beszélünk.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Megérkezésünk után a telefonon kapott kód segítségével juthatunk fel az a kívánt emeletre, amihez négy fordulót kell megtennünk az iránymutatásnak megfelelően. Mikor felérsz körbenézel, melyik ajtó felé kéne menned, de a kedves hang a hátad mögül jelzi merre kell menned. A lakásba lépve az előszobában vehetjük le cipőnket és kabátunkat. Rögtön szemben van a fürdőszoba káddal, ami zuhanyfüggönnyel van felszerelve, hogy a kicsapódó vízzel ne árasszuk el a fürdőszobát. A kád melletti polcon több tusfürdő közül választhatunk, kinek mi az igénye. A kád mellett lévő mosdóhoz természetesen ki van készítve a szájvíz és a kis pohár. A fürdőszoba mellett található a szerelem szoba nagy kényelmes matrac betétes franciaággyal, amire megérkezésünkkor ki van készítve a nagy puha jó nedvszívó törölköző. Mindenhol rend és tisztaság volt jellemző, ami vendéglátónkat dicséri.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon csinos fiatalos hölgy fogadott és ami nekem mindig fontos mosolyogva, ami véleményem szerint megalapozza a jó randit, Aki attól fél, hogy arcáról nincsenek képek és vajon ki fogadhatja, azt megnyugtathatom nagyon helyes arca van és csak diszkréció miatt nem látszik. Teste nagyon formás jól karbantartott. Mennyei popsija kézbe illő markolható, ami ugyanúgy elmondható szép melleiről is. Otthoni ruhában nyitott ajtót egy világos blúz és a hozzáillő fekete leggings volt rajta, ami már olyan érzetet keltett bennem mintha hazamentem volna kedvesemhez.

Action
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Megérkezésem után az előszobában cipő és kabát levétel után beinvitált a szobába, ahol az ágyra leülve beszélgetni kezdtünk, hogy jobban megismerve egymást a másikra tudjunk hangolódni. Majd mikor úgy éreztük ideje elmenni egy frissítő zuhanyra levettem ruháimat és a szobainasra tettem. Ezután a kikészített törölközővel a kezemben elindultam a fürdőszobába letudni a kötelező tisztálkodást a szájvízhasználatot sem nélkülözve.
Mikor visszatértem a szobába vendéglátóm az ágyon fekve várt rám egy kék színű megkötős bugyiban. Rögtön mellé feküdtem és már bújt is hozzám csókra kínálva száját, aminek nem tudtam ellenállni és finom gyengéd csókváltásba kezdtünk, ami közben elkezdtem felfedezni csodálatos testét. Elidőztem kézbe illő melleinél, jó volt kézbe venni simogatni számba vett bimbóival játszani. Kezeim egy idő után lecsúsztak a bugyihoz, amin keresztül kelyhének domborulatait kezdtem simogatni majd benyúlva folytattam tevékenységem. Ettől kis sóhajok hagyták el ajkát és kioldotta bugyijának egyik masniját én meg a másikat. Szabaddá vált kelyhét nyelvemmel kívántam érinteni, ami elé nem gördített akadályt szép kedvesem. Finoman kezdtem nyalakodni minden technikát bevetve, csiklóját is ingerelve, amire sóhajokkal reagált melleit simogatva, amiből én is kivettem részem, ami tetszett neki, de elröppenteni nem tudtam a gyönyörök földjére.

Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem. Olyan élményt adott ezzel, hogy kértem adjon védelmet mert érezni akarom ezt tocsogó puncit, ahogy körülöleli farkam. Pillanatok alatt feltette rám majd nekem háttal fordított lovacskában ült bele merevségembe guggoló pózban. Megmarkoltam popsiját úgy mozgattam magamon, ami tetszett neki mert sóhajai felerősödtek és gyorsított is a tempón majd már térdét letéve az ágyra ült bele mélyen farkamba. Kérdeztem, hogy szeretné befejezni mire az volt a válasza, hogy hátulról szereti a legjobban így kutyus pozícióra váltott felém mutatva kerek formás popsiját, amibe mélyen dugtam férfiasságom. Lassan kezdetem mozogni miközben markoltam izgató popsiját majd egyre lendületesebben csattogtam rajta. Külön köszönet, hogy hagyta popsija kényeztetését, aminek szűkösségébe finoman nem túl mélyre bedughattam ujjam olyan élményt adva, amitől ott majdnem elélveztem. A kis szünetekben előre nyúltam megmarkolni finoman melleit, de egy idő után már éreztem nincs sok hátra és megkérdeztem hol szeretné, ha elmennék mire azt mondta pont így hátulról puncijában ezért végső rohamot indítottam húzva magamba egyre mélyebben, de ezt a látványt és hangokat nem lehetett tovább bírni majd az utolsó lökést bent tartva lőttem a gumiba öröm cseppjeim kiürítve táram teljesen remegve egy pillanatra elgyengülve. Pár percig így maradunk majd kivéve férfiasságom eltávolítottam a gumit és a kapott törlőkendővel megtisztítottam magam.

A végén még beszélgettünk egy keveset majd engedélyt kaptam egy zuhanyra, ami után boldogan kielégülve mosollyal az arcomon távoztam két puszi kíséretében.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az virágszálak rendezése utólag történt, amit köszönök neki mivel először voltam nála és szóba sem hozta míg ott voltam. Átlag alatti virágszálakkal kell számolni, aminek pontos méretét a bővebb infóban is meg lehet találni. Extra nincs, de nincs is szükség rá mert az extra maga a vendéglátónk, aki csak azt nézi, hogy élvezd az ottlét minden percét.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy gyönyörű mindenre nyitott hölgyet ismerhettem meg látogatásom alkalmával, aki nem azt a vonalat képviseli, hogy essünk egymásnak és legyünk túl rajta, hanem ismerjük meg egymást beszélgessünk egy kicsit hangolódjunk össze. Amennyiben erre hagyunk időt fantasztikus érzésekkel távozhatunk kedvesünktől mert minden figyelmet odaadást megkapunk. Abban az órában csak te létezel te vagy a legfontosabb neki. Szeret és lehet is vele beszélgetni minden témáról. Van két kutyus is a lakásban, de az egyikkel nem találkoztam és hangját sem hallottam a másik meg úgy viselkedett jól nevelve mintha ott sem lenne.
Köszönöm szép vendéglátómnak a gyönyörteljes estét a tartalmas beszélgetést és a mérhetetlen kedvességet odafigyelést. Ha a sors úgy hozza találkozunk még. Rajtam nem fog múlni. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-13 13:02:31
Én is örültem neki,hogy sikerült eljutnom kedves Amandához remekül éreztem magam már régóta kedvenceim között tudhatom.. Jövő héten reményeim szerint folyt.köv. lesz. 😄😄

2020-11-10 11:06:12
Örülök, hogy eljutottál Amandához,ls hagytad,hogy elborítson a varázsa. Nála egyszerűen megáll az idő, és a csak a kellemes érzés narad,hogy egy ilyen gyönyörű Nőt ölelhet az emberfia,aki teljesen odaadja magát,és nem fél kimutatni a kapott örömöt. Nagyon tetszett élményed ilyen szép tálalása, gratulálok a kitűnő randihoz! Üdv a klubban!😊

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 13db
(2021-01-11) : Hátamra feküdtem és ő pedig tudja, hogy szeretném ha kölcsönösen folytatnánk felém jött és most mát együtt nyaltuk faltuk egymást. El is voltunk így, de mivel nem szerettem volna így bevégezni kérnem kellett a bohócruhát, amit szinte észrevétlenül rávarázsolt barátomra és megbeszéltek szerint kutyus pózt választottuk egy kis síkosító, mert szűk a puncija és már bent is voltam punci melegében.

(2020-11-17) : Ő a barátomat vette megfelelő kezelésbe én pedig hol a puncit hol pedig a popsit vettem nyelvemmel gór cső alá. Golyszliktól végig nyalta falta barátomat ami nagyon tetszett neki. Nem is bírtam már nagyon tartani magamat. Kérnem kellett a védőszerelésbe öltöztetést, amit pik-pak fel is helyezett. Szintén megbeszéltük , hogy most misszionárius pózt választottuk,

(2020-11-06) : Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam

nagyon jó: 22db
(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

(2019-11-11) : Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

(2019-04-17) : Kedvesem először nyugtatóan végigsimított s fickándozó Kispajtin,amitől az persze csak még izgágább lett,majd pajkos ajkai fogságába ejtette bűntársamat,miközben vágytól remegő csuprocskáját igyekezett minél jobban nyelvközeli állapotba irányítani,teljes sikerrel.

: 28db
(2020-06-16) : Rövid idő múlva kértem a védőfelszerelést és egyből beleült. A lovaglásban hamar megtaláltuk szinkront és nem sok idő kellett,hogy mindketten hanghatásokkal jelezzük a másiknak a kellemes érzéseket.Egyre gyorsabban csináltuk, de szerettem volna még élvezni más pózban is az együttlétet,ezért mögé kerekedtem. Az első pózt sikerült hátólról "überelni",mintha pont beleillett volna a méretem az Ő kelyhébe.

(2019-06-17) : Majd az ágy mellé állva kaptam egy finom franciát. Közben hátranyúltam a háta fölött egészen a lucskos punciig, amelyet gyengéden elkezdtem ujjazni. Mikor má éreztem, hogy ha így megy tovább végem, mintha megérezte volna és gumit húzott.

(2018-12-08) : Kutyába mentünk át, ennél a helyzetben kivitelezni lehetett a cicik markolászását. A pillanat ami eljött... kértem forduljon hátra és az alhasára lett vége. Kis pihenés majd újra elkezdtük ekkor lovagolási pozícióban