7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
54
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Amy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-09 17:54:08

SZ_
Szexguru
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kedvencek között volt a sok pozitív beszámoló miatt, tudtam egyszer sorra kerül. Ma jött el az a nap, reggel 9.00 környékén telefonáltam. Egyből felvette a telefont, miután illedelmesen bemutatkoztam, az órája felől érdeklődtem. Pontosabban mit lehet egy órába beleszuszakolni. Hangja határozott és kedves. Tájékoztatott a lehetőségek felől, én a közepes csomagot választottam. Kényszer francia és mélytorok volt az extra tárgya.Szájba élvezést nem kértem. Még a mai napra le is foglaltam, 13-ra egy időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Oktogon környéke volt a cél, kocsival közelítettem. Hála az ingyenes parkolásnak, esélytelen parkolni, így egy fizetős parkoló udvarba tudtam megállni. A körúton a biciklisáv is visszafogta a forgalmat. Ezek miatt még egy saroknyira voltam tőle a megbeszélt időpontban. Gondoltam megcsörgetem és addig beszélgetek vele, amíg megteszem az utolsó 500 métert gyalog. Csörgettem is, érezte olyan vagyok mint a svájci óra, 1000 röhögtem, mert pont a késésem terveztem jelezni épp. 2-3 percet csacsogtunk, mire ott álltam egy régi körfolyosós ház kapujában. Megkaptam az instrukciót a kapucsengő számát és a hely megközelítést illetően. Már itt oldott volt a hangulat. Egy piros vödör jelezte, a lakást.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás, egy turista kiadásra szakosodott ingatlan érzésre. A lakás, egy turista kiadásra szakosodott ingatlan érzésre. Teljes felújításon esett át. Szép tisztaság volt a helységekben. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy itthagyja a pont a mai napom. Így aztán talán felesleges is ezzel a résszel húznom az időt, a hatodik kerületben fog továbbra is tartózkodni.
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A bejárati ajtó üveges, így már az ajtó nyitódás akkor láttam a hölgy sziluettjét az ablakból. A hirdetésében kiírt koránál kicsivel idősebb és magasabb. Most kerülök abba az élet szakaszba, hogy egyre jobban elengedem a magasság, súly, kor megkötéseimet. Így aztán az összképet tekintve, és a találkozó hangulat alapján, amit most előre vetitek tökéletesen megvagyok elégedve a látottakkal. Azért is esett rá a választásom, mert az utóbbi időszakban a külső megjelenést és a külcsínt részesítettem előnyben, őt viszont az egyedi tudása miatt kerestem fel. Arca szomszéd nős, kacérkodó, erős pozitív életszemlélettel. Teste izmos, formás. Feneke kerek, lábai hosszúak. Pár tetoválás tarkítja a testét. Puncija igazán szívogatható húsos fajta, bejött.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Érkezést követően puszi puszi az arcra, pár sorban közvetlenül bemutatkoztunk, közben én már a szobainasra helyeztem szépen a ruha darabjaim. Törölközöt kaptam, elindultam a fürdő irányába, ő zuhanyzás közben bejött, addig ő is kicsit készülődött, amolyan barátnős hangulata volt az egésznek, zuhanyzás közben is beszélgettünk. Együtt a tett helyszínére sétáltunk. A ruhadarabok lekerültek róla szépen egyesével, a francia ágyra feküdt háttal, lábait hosszan egyenesen széttárva mutatta magát, irtózatosan szexi volt ebben a pózban.
Megkértem, csússzon feljebb had nyalogassam a kelyhét, ha már így alakult. Számba vettem szeméremajkait, szívogattam pajkosan. Szereti, ha kényeztetik. Nyalogattam a klitoriszát, csókolgattam, kézzel izgattam. A gát környékét is, nyelvvel meujjaztam.Megkérdeztem, az ujjaim is bebocsátást nyerhetnek -e? És igen, ujjaztam, közben nyaltam. Így felfaltam volna a testét. Megkért, ő is had csináljon valamit. 69-be fordultunk. Én alul, ő felül. Irtózatos torkozás vette kezdetét. Totálisan elnyelt. Közben én is folytattam a munkám, de már alig bírtam odafigyelni. Változatosan szopik, a teljes környékét kényezteti. Zacskókat, a cerka oldalát, a makkot. Szívja, megdug a torkával, eszméletlen. Csoda Alicenél tapasztaltan hasonlót, de ez még több annál.
Gumi fel, nagyon gyorsan elkészült ezzel a manőverrel.
Kértem, szemből lovagoljon. Le uralt ebben a pózban, mozgott, ahogy csak tudott. Természetes tini hatású melleit számba vettem, nyalogattam. Csókolóztunk, hol gyengén, hol vadabban. Bassz meg rendesen, jött a felhívás. Így alulról is aktívan kivettem a részt a melóból. Már itt folyt rólunk a víz. Ezt a teremtést bizony hatalmas a libidóval áldotta meg az Isten.
Pózt váltottunk, kutyus az ágy szélén. A fejét az ágyra hajtotta. Itt rajzolódik ki igazán a szép izmos teste, gyönyörű MILF támasztott előttem. Dugtam ahogy értem, gyorsan, lassan, mindenhogy. Lehet, sült igényli is. Izmos puncia mindent elnyel... Igényli a törődést. mindent elnyel. Már patakokban folyt rólam a víz. A hüvelykujjam a popó lyukhoz tévedt.
Szeretnéd hátulról is?! Ez amolyan utasítás is volt egyben. Hihetetlen.
A hátára feküdt, lábai az égnek, így kezdtük el análisan is. Végtelenségig bírná, igazi perverz dög a legjobb értelemben. A puncit izgatta közben, itt még az utolsó energiáimat is mozgósítottam.
Majd én feküdtem a hátamra, gumi le, a lábam közé helyezkezedett. Torkos, kényszer franciás, fejbólogatós orál következett. Én meg csakeztem az egyik ámulatból a másikba, milyen az amikor valaki igazán szereti a szakmát…Ráfogtam a fejére diktálva az ütemet, hol kent tartva, kicsit kihasználva a testét. Egy hosszabb lent tartás után felbukva, a kezemet a fejéről az alkarjára tettem. Libabőrös volt. Hú mondom Te ezt tényleg imádod!
Ilyen mélytorkos ki végzésben nem igazán volt eddig részem. Az élvezés pillanatában, kézi munkára váltott kifacsart.
Csak pislogni tudtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlagnál magasabb az alap, az extra még erre rájön. Ezért cserébe egy igazán szexcentrikus és igényes, csinos MILF fog téged a határaidig elvinni. Elégedetten, nagyon jó élményekkel távoztam. Számomra az egyedi tudása, hozzáállása példa értékű.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amy egy szexuális ragadozó. Hatalmas libidóval, szereti a szexet. Tudja mit akar a férfi egy ilyen találkozón. Mélytorkos örömök a köbön. Ha egy igazi jó szexre vágysz, egy olyan nővel aki szereti is amit csinál, ő a zsánered.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-11-10 19:20:33
Semmi gond csak nyomogass ha ezt tudod az is valami !!! Mindenkinek van egy szintje.Te nyomogatsz..smajli...nevet.

2020-11-10 19:10:13
Hú ezt mellényomtam! Bocsi!🥴

2020-11-10 17:07:20
Jo a beszi Amy valoban ilyen es az ilyen tipusu sexet kedveloknek egy kincs ezt csak erositeni tudom.A lakast ismerem par eve azt bereltem par napra.Ezt azert tudom mert volt ott egy vendegem akit fotoztam is es a kepek csak visszaadtak azt az elmenyt.Koszi !!

2020-11-10 12:10:59
És sorra került! :) Amynek jót tett hogy a mindenki által kedvelt VI. kerbe költözött, a korábbi sokaknak kiesett, a beszik a kerületváltás óta ömlöttek meg. A színvonal mindig ugyanez volt.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

felejthetetlen: 27db
(2020-07-26) : A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből.

(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

(2019-10-15) : Amit ez a csaj művel szopás címszóval, az valami fergeteges. Tocsogtam a toroknyálban, tövig nyomtam a fejét a farkamon, jól megdugtam a torkát és ő csak nyelt és csorgatott. Imádtam!

nagyon jó: 29db
(2020-12-30) : Elkezdett torkozni, amit úgy is csinált, hogy torokra vette, majd a torkán belül tartva kisebbeket mozgatta (a szűk kis torkával masszírozott), meg úgy is, hogy végig, a tetejétől szopva indított és bevette a torkára. Nem is tudom, melyik a jobb. Az elsőnél folyamatosan a szorítással masszíroz, ami annyira jó, hogy az már kínzás, a másodiknál viszont a szopásból torokra átmenés a fenomenális.

(2020-10-30) : Amy a nappali-konyhában várt a pulton könyökölve. Természetesen nem bírtam ellenállni, s hátulról átölelve simogatni kezdtem csípőjét, melleit, kezeim hátracsúsztak fenekére. Közben ő azt ecsetelte a maga cserfes modorán, hogy tegnap épp ezen a pulton feküdt, fejlógatva, teleszájjal.

(2020-10-26) : Ezután egyszer-kétszer kivettem hogy pihenhessen de aztán nem bírtam és miközben tövig nyomtam a rudam a torkára beleélveztem a szájába / torkára. Remegő lábakkal feküdtem el ezután az ágyon. Amy azonban jó fej volt nagyon, jól eldumáltunk, majd kis idő múlva megpróbálkozott a második körrel. Fantasztikusan szépen játszott a farkammal, hol bekapta, hol csak végig nyalta, máskor pedig a golyókkal játszott.

: 44db
(2021-01-10) : Én az ágyon ülve, háttadőlve közben ő a farkamra bukott, én pedig a tarkójánál fogva nyomtam rá, és lent is tartottam.Maximum a kis hasamtól nem tudta mélyebbre venni, de azért ezzel nem volt gond. Közben izgattam a punciját és valahogy 69be fordultunk. Itt is volt zacsi nyalás, mélytorkos elemek. Közben pedig mindkét nyílást felkutattam nyelvemmel, vagy az újjaimmal.

(2020-11-03) : Hamarosan már a bré is a szájában között ki, majd nemes egyszerűséggel fejét hasamra húztam. Egyik kezem a tarkón, másikkal pedig az állát fogtam Ott tartottam, és közben dugtam a száját koppanásig. Többször megismételtük a folyamatot. Igencsak jó esett, hogy egy nagy jó mélytorok élményt tudhatok magaménak. Ekkor belépett versenytársam, így már ketten kényeztettük Úrnőnket.

(2020-11-03) : Már itt is, egyből tövig bekapta, és teljesen eltüntette a velem egykorút, míg ismerősöm az ágy széléről nyalta, ujjazta tovább partnernőnk kelyhét. Kis időt követően fordultunk, így én férhettem hozzá a csodás puncihoz, amit újaztam, nyaltam ahogy csak lehetett, így kényeztetve kedvesem. Eközben kollega kezelésbe vette istennőnket,