0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
NADETT erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

NADETT-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-09 16:24:15

Bellerin
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NADETT beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Miután megakadt a szemem a képein, azonnal a telefon után nyúltam.
Elsőre azonnal elérhető volt. Nagyon aranyos hangja van és mérhetetlenül kedves volt, így azonnal szimpatikussá vált.
Mindenben korrekt tájékoztatást adott és még aznapra gyorsan sikerült egy időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A GPS világában már nincsenek nehézségek. A cím Budán egy régen kihalt állat nevével ellátott bevásárlóközpont közelében található. Autóval érkeztem, szerencsére jóval a találkozó előtt, így volt időm parkolóhelyet kutatni. Nem könnyű mutatvány, ezért tanácsolom mindenkinek, inkább a bevásárlóközpontba álljon be. BKV szempontjából láttam villamos és busz megállót is szinte a ház előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín sokféle szempontból tökéletes. A házba bejutás két bejárati ajtón is áthaladva lehetséges, de Nadett kedvesen és türelmesen mindenben segített telefonon. A lakásba belépve jó illat és ragyogó tisztaság fogadott. Teljesen modern környezet, mondhatni exclusive! A zuhanyzó is nagyon igényes, hatalmas tusfürdő választékkal, illatos törölközővel és szájvízzel (aminek mindig külön örülök). Tágas előtéren keresztül eljutunk a szobába, rugalmas matrac (vagy tatami), a lényeg, hogy nagyon kényelmes. Lágy zene, hangulatvilágítás, kellemes illatok és TÜKÖR teszi tökéletessé a helyszínt.fogad a tett színhelyén.
NADETT külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nadett látványától olyan érzésem volt, mintha kihagyna olykor a szívverésem. Egyszerűen tökéletes! Természetesen egyből mondtam Neki, hogy gyönyörű és életemben nem láttam még hozzá hasonlót. Elmosolyodott és elpirult.
A képei nem tükrözik megfelelően Nadett adottságait, hiszen sokkal szebb élőben. Rövid szőke hajú (nagyon jó a frizurája), gyönyörű szemű szemüveges életvidám hölgy. Nagyon csinos, formás keblek, kerek popsi és nagyon finom illat. A káprázatos összhatást nagy mértékben befolyásolja a dögös pillantása és igazi szexi kisugárzása. Igazi Bomba nő!
Sejtelmes fekete kívánatos ruciban volt. Látszott rajta, hogy készült a fogadásomra.

Nem érzem túlmisztifikáltnak, hogy azt mondjam egy férfinek sem okozna csalódást a látványa!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nagyon nehéz lesz ezt a részt tartalommal feltöltenem, mert ezt a részt gyakorlatilag átléptük. Máris kifejtem az okait.
Miután beléptem a szobába elkezdtünk ismerkedő jelleggel beszélgetni. Első alkalommal voltam nála, de azonnal elvarázsolt.
Kaptam törölközőt és instrukciót. Zuhanyzás utána ismételten beléptem a szobába, ahol Nadett ott állt meztelenül és azt éreztetve Velem, hogy alig várta már hogy megérkezzek (fantasztikus érzés volt) :)
Mondtam neki, hogy a látványa miatt kicsit zavarban érzem magamat és idő kell, hogy feloldódjak. Ekkor kedvesen mosolygósan, de mégis szexisen odalépet hozzám átölelt és megcsókolt.
Innentől teljesen a hatása alá kerültem és folytatom a kényeztetés résznél. Arra még emlékszek, hogy Én mondtam, szerintem engedjük most el a masszírozást.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csókolózás közben az elején óvatosan és romantikusan kitapogattam a csodálatos teste legformásabb részeit. Nagyon érzéki kezdés után egyre inkább elkapott a szenvedély és teljesen átszellemültem.
Ráfeküdtünk a matracra és hosszas csókolózást és simogatást megtörtem azzal, hogy elkezdtem lefelé haladni a testén és közben mondtam, hogy kényeztetni szeretném. Teljesen egy hullámon voltunk és annyira könnyedén haladtak tovább a dolgok, hogy sikerült elfelejtetnie velem az időt és a teret. A kényeztetésemre folyamatos mozdulatokkal, hanggal reagált, teljesen belemélyedtem az illatos gyönyörű puncijába. Úgy gondolom sikerült jó érzéseket kiváltanom belőle. Majd ismételten elkezdtem puszilgatni, simogatni és elmerülni gyönyörű teste rejtelmeibe, amikor magához ölelt és ismételten csókolózni kezdtünk. Hihetetlen euforikus élményben volt részem. Amikor kicsit magamhoz tértem, úgy éreztem szeretném még egyszer megcsodálni az övalatti részeit, így ismételten lefelé haladta és teljes mértékig mindben partnerem volt. Újból úgy éreztem, hogy tudtam jó dolgokat csinálni és élvezte Nadett! Az élmény túl bensőséges ahhoz, hogy jobban kitudjam fejteni.
Ezek után is tudott fokozódni a kedélyállapotomat, hiszen elkezdődött az Én kényeztetésem. Átvette Nadett a kezdeményezést, gyakorlatilag megbénultam a látványa és orális képességei hatásától.
Nagyon sokat néztem, ahogyan átérzéssel és szenvedéllyel megtesz mindent az örömömért. Többször a csúcs közelében voltam, de legnagyobb örömömre nagyon odafigyelt, hogy minél tovább kitartsak.
Valahogy a szenvedélyek és élvezetek viharában, azt vettem észre, hogy izgatóan elkezdett csúszkálni rajtam. Szerencsésnek éreztem magam és próbáltam a lehető legtöbb csókot és érintést még bezsebelni.
Szeretném elmondani, zseniális a franciája és leírhatatlan a látványa.
Természetesen minden szempontból a csúcsra juttatott!
Életem legnagyobb élménye volt!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon tájékoztatást kaptam, mivel első alkalommal mentem hozzá. Normál budapesti átlag ár.
Külön szeretném kiemelni, hogy teljes mértékben rólam szólt a találkozó, egy pillanatra sem nézte az időt.
Ennél boldogabban és elégedettebben nem tudtam volna távozni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maximálisan elégedett vagyok.
A személyisége, a látványa, a kitartása és hozzáállása teljes mértékben tökéletes!
Mindenben a kedvemben járt. Örökre-szóló felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NADETT erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-12 09:06:50
A beszámolód alapján el tudom képzelni, hogy milyen Nadettel az erotikus érintések és a kacérság világába kerülni. Gratulálok!

2020-11-11 20:18:49
Öröm volt olvasni a beszámolódat, még akkor is, ha egy nyelvtantanár itt-ott kritizálná. Átjött az élmény. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókNADETT legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-01-06) : Nem mondanám, hogy franciázni kezdett, inkább hogy rendesen, energikusan de mégsem durvulósan leszopott. Nagyon kitartóan művelte, néha úgy tekerte a cica testét, hogy hozzáférjek a puncihoz, nyalatta magát. Amit ritkán teszek, csak értő partner felé, aki szereti is. Nadett nagyon szereti, de itt még nem élvezett el, csak élvezte. Kicsi incselkedés és cicázás után ismét franciázott

(2020-10-16) : Ez a rész teljesen kimaradt a programunkból, már tudja, hogy én a masszt nem annyira kedvelem de azért egyszer felvetette az ötletet. Nem tehetek róla nekem sokkal jobba esett Nadett bújása, simogatása és a beszélgetés közben elszórt csókjai. Istenien csókol, már abba is beleremegtem mikor a nedves ajkai az enyémet érintették. Bújni sem hétköznapian tud, közben gondoskodik róla, hogy a cerka valami kellemes részhez simuljon.

(2020-02-28) : A magamhoz térésemet úgy segítette, hogy a fejemet a térdei közé véve helyezkedett el felettem és simogatta a fejemet, hajamat borzolta, a fülemet masszírozta.

felejthetetlen: 13db
(2020-10-23) : A csipkèt ledobta magàròl magamhoz húztam fenekèt markolva faltam nyakàt melleit... Hasra feküdtem ő krèmet hasznàlva a vàdliammal kezdve masszirozni kezdett,a combjaimat hàtsòmat majd a hàtam egèszen a tarkòmig. A fenekemen ült èreztem finom puncijàt,nagyon izgatò volt. Ràm feküdt izgató csúszkàt abszolvàlt. Megkèrtem h.harapjon a tarkòmba amit teljesìtett is. Èrzete hogy nagyon èlvezem egyre durvàbban bele mèlyült az izgatàsomba.

(2020-03-16) : A lábamtól kezdve végig gyúrt a fejem búbjáig, kértem a vállamat és a tarkómat kicsit jobban nyomja meg, aminek eleget is tett. A masszás végén mellém feküdt és simogatott egy kicsit,amit én viszonoztam aztán mikor kellőképpen felcsigáztuk egymást jött a harmadik rész.

(2020-03-08) : Rendkívül jó hangulatban várt az ajtó mögött és nem sokat teketóriáztunk, mert mindjárt jönnek a többiek és addig még nekünk saját terveink voltak egymással. Fürdőbe távozásom előtt szenvedélyes csókcsata közben alapos leltározással állapítottuk meg, hogy mindkettőnknek mindene megvan és a helyén is van.

nagyon jó: 7db
(2020-12-22) : Könnyű volt megtalálni a közös hangot vele. Erősen is tud masszírozni, erre sok lány nem képes. A mozdulataival elérte a feszült izmokat a mélyebb zónákban is. A válla és a kezei is elég izmosak letapadt izmok fellazításához. Nem írhatom, hogy szakszerűek a mozdulatai, de elérték a céljukat és nagyon jól esett. Ledobta ruháit majd a derekamra és a lábaimra ült.

(2020-05-17) : Lágyan bő nyállal nyalta a golyókat, körbe szívogatva, vissza-vissza térve mindkét golyó érzékenyen el lett varázsolva, majd fel-le járatta nyelvét a szerszámon, csókolta, szívta, ízlelgette míg a tetejére ért.

(2020-02-16) : Egy olajos masszázzsal kezdtünk Nadett bekente a hátamat egy közepes erősségű kényeztető masszázst kaptam,mindenhol alaposan végig gyúrt,majd a derekamra ült és onnan maszírozta a hátam,majd a vállam nyakam is jól átlazította.

: 6db
(2020-12-09) : Úgyhogy egyre inkább elkezdtünk sodródni a program második része felé, de mint később megtudtam ezt ő sem bánta, mert nem igazán a masszázs a kedvence, de én sem emiatt járok ilyen helyekre, úgyhogy én kifejezetten örülök neki, mikor lehet skippelni ezt a részt és rögtön a program fő részére ugrani, ami miatt jöttem is.

(2019-12-31) : Utána csókok, majd valahogy megint finom kis kelyhénél találtam magam, így ismét bevetettem francia nyelvtudásom, amelynek hatására Nadett még nagyobbat élvezett, mint az előbb. Kis frissítő, majd újra a farkamnak esett.

(2019-12-26) : hátamra feküdtem az ágyon, 1-2 pillanat múlva Szépségünk is megérkezett. Ledobta magáról azt a pár látványos rucit, hosszába rám feküdt és csókolt azonnal. Mint minden, nála a csókjai is rendkívüliek néha lendületesek, néha lágyak, érzékiek