143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Viki masszázs VIP erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Viki masszázs VIP-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-09 04:07:55

Malter_Witty
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki masszázs VIP reagálása

Drága Walter,

igen, megérte annyi sok energiát fektetni az írásba. Ne is törődj a kanapéhuszárokkal, akik nem tették még le az asztalra azt, amit te! Bizonyára az irigység beszél ezekbôl az emberekből....

Nagyon köszönjük neked az érzékletes és mindenre kiterjedő és szórakoztató és és és... beszámolót, nagyon szerettük Alexával :D

Vigyázz magadra, mert visszavárlak!

Puszi
Viki

Viki masszázs VIP beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Viki és Alexandra négykezese Walterral. Írta Walter Mitty, rendezte az élet.

Az egyeztetés személyesen kezdődött. A legutóbbi látogatásom során Vikinél, masszázs közben kiderült, hogy Alexandra Vikihez kölzözött. Nem akartam hinni a fülemnek. Alexa írta korábban, hogy a 13. kerületbe költözött át, de pontosabbat nem tudtam. Már régóta szerettem volna összehozni vele is egy találkozót, ami eddig nem sikerült. Rögtön rá is kérdeztem van-e lehetőség egy hármas randira. Ráadásul a négykezes is egy olyan masszázsfajta amit még sosem próbáltam. Itt volt tehát a remek alkalom.
Telefonon és belső üzenetben véglegesítettük le a randi időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföld. A vágy villamosa hozott ismét erre a szívemnek oly kedves helyszínre.
A villamosmegálló csak pár perc sétára van Viki, és most már Alexa kuckójától is. Parkolni könnyű, van nemfizetős is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy tömbház egyik lakása, igényesen és otthonosan berendezve a XIII. kerület egy eldugott kis csendes lakóövezetében. Viki és Alexa kezelője, egy nagyon kellemes pici kuckóban található.
A szobában találhatóak: egy tatami, egy szék, egy szobainas, a kedvenc Ikeás tárolópolcos bútordarabom, asztali lámpa, zenedoboz, friss törülközők. A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel, és száraz kilépővel. Tusfürdők, dezodorok, Tic Tac, szájvíz és poharak.
Minden megtalálható amire szükség lehet egy tökéletes randihoz. Rend és tisztaság mindenütt.
Viki masszázs VIP külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Szerencsére nagyon sok kép van a lányokról. Alexáról még egy csomó arcképes is. Két gyönyörű nőről beszélünk. Semmi differencia a képek és a valóság között. Semmi alkatbeli különbség, semmi tetoválás, semmi testékszer, semmi korbeli különbség a képeken látható valóság és a valóságos valóság között.

Mélybarna hajú Viki gyönyörű. Walter fejét teljesen elcsavarta. Sportos, vékony és kemény ahol kell, de szépen ívelt és nőies mindenhol ahol ez számít. Szolárium segítségével is barnított finom bőre van. Nagyon kedves, bájos arc, kék szemek, puha ajkak, amikhez nagyon édes hang is párosul. Imádom benne azt is ahogy beszél, és az egész aurát ami körüllengi. És amikor megnevetteted, akkor nagyon cukin tud kacagni.
Számomra tökéletes alakkal van megáldva, aminek fenntartásához még keményen meg is dolgozik. Szerencsére nem kell túl sokat fantáziálnom ha elakarom képzelni milyen egy vonzó nő, akitől simán elolvadok, elég ha meglátogatom Vikit.

Vik barátnője Alexandra, kinek haja sötétbarna. Róla még írok bővebben az ő beszámolójában. Most csak annyit hogy a képei sok mindent elárulnak. Egy elbűvőlő nőről van szó, aki különleges adottságokkal rendelkezik.
Ha nagyon leakarom egyszerűsíteni mi az a nőideál amire Walter beindul, akkor két nőtípusról beszélek mindig. Persze van több is (Walter mindenevő) de a két kedvenc az ez.
Az első a pici, vékony, sportos, szexi nő. A második Alexa.
Mindig is odáig voltam a magas, vékony, modellalkatú lányokért. Imádom amikor valakinek gyönyörű, modellszerű hosszú lábai vannak. Most nem a centikről beszélek, hanem az arányokról. Alexandra számomra tökéletes arányokkal rendelkezik. Ráadásul ehhez a külsőhöz még egy fantasztikus belső is párosul. Ez volt az első alkalom hogy találkoztunk, de a randi közben is és után is úgy éreztem, hogy ő egy olyan nő akivel reggeltől estig tudnék beszélgetni mindenről, de akár még a semmiről is.

Mindketten egyberészes ruhában és magassarkúban fogadtak. Elérték a kívánt hatást, rögtön ahogy beléptem birodalmukba és megpillantottam őket.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az üdvözlés és Alexandrával való bemutatkozás után bemegyünk a szobába, kapok kávét, beszélgetünk, ismerkedünk.
Zuhanyba el, készül közben a teám. Alexa elkísér a fürdőszobába, és miközben én letusolok, folytatjuk a megkezdett diskurzust. Vissza a szobába, tea elfogyasztása.

Törcsi le. Hasra vágom magam.
Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki. Szóval nagyon tetszik ez páros nekem, nem véletlen hogy barátnők. Laza poénok repkednek fejem felett, próbálom felvenni a kesztyűt...
...esélyem sincs. Nem is baj, nem szellemeskedni jöttem így Halloween környékén.

Viccelődés közben helyezkednek is a lányok. Most egyikük felsőtestemet gyúrja, míg másikuk a lábak és derék környékével foglalkozik. Persze az én kezeim is elkalandoznak néha-néha, és ennek következtében a kommunikációm is meg-megakad olykor-olykor.

Sokat beszélgettünk, kiszáradt a szám. Meg az is lehet hogy az izgatottság is kezdett úrrá lenni rajtam, és ezért is volt ilyen érzésem. Szóval néha, amikor kiszárad a szám nem bírok hason feküdni (ez valamiféle pavlovi reflex lehet nálam).
Megfordultam. Viki meg is jegyezte, épp javasolni akarta, hogy most már megfordulhatnék.
Szóval kellően meglettem gyúrva és belettem melegítve. Mindenhol laza vagyok, már csak egy ponton vagyok beállva, ott még kezelésre szorulok.
Táncra fel!
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Egy-két-há, a-lap-póz.

1. pozíció. (Starter position)
Én a hátamon, a lányok két oldalamon. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez a fantázia megvalósul, és ráadásul két szívemnek oly kedves hölggyel.
Lassú simításokkal kezdünk. Kezeim a két lány combjain. Négy kezük négyfelé, két kezem két felé figyel. Próbálok minél többet látni, érezni, befogadni. Miért nincsenek most kaméleon szemeim!?

Cirógatások mindkét oldalról. Érezni akarom ujjaim alatt bőrüket.
Miközben Vikit figyelem és simítom finom barna bőrét, addig másik kezemmel Alexandra testén járatom ujjbegyeim, és megpróbálom egyszerre kiélvezni az összes ingert ami egyszerre ér. A másik oldalra fordítom fejem, és most Alexában gyönyörködöm, mialatt Viki kezecskéi egyre érzékenyebb területeket hódítanak meg. Felszisszenek, de továbbra is Lexi szexi testén járatom kezeimet és szemeimet, miközben ő felsőtestemre koncentrál. Ezalatt Viki kisajátít köldöktől lefelé. Két pici kezecskéjével egyszerre kényezteti nemiszervem.
Látómezőm közepén még mindig Alexa (és pajzán mosolya) amikor megérzem Viki forró leheletét legérzékenyebb testrészemen. Akaratlanul is elfordítom fejem és elakad a lélegzetem egy pillanatra.
Szemeim lehunyom, Alexa combját markolom. Lebegek.
A levitálás nem tart sokáig, mozgást érzékelek a bal oldalamról. Kinyitom szemem. Alexandra fölém térdel háttal nekem. Gyönyörű.

Két-két-há, póz-vál-tás.

2. pozíció. (North and South)
Viki délen, Alexa Északon. Alexandra felettem, barátnője felé fordulva. Én alatta, legédesebb testrésze felé közelítve. Viki pedig még mindig az erődítmény legérzékenyebb pontját ostromolja.
Az én ajkaim Alexát, Alexandra ajkai Vikit, Viki ajkai pedig engem ingerelnek.
Az a bajom a kölcsönösséggel, hogy ha túl jó élményben van részem, akkor előfordul hogy kizökkenek a szerepemből. Most is így történt. Túl forró lett a hangulat délen. Nem szerettem volna semmit elsietni, illetve elbénázni, úgyhogy inkább kezemmel kényeztettem és közben gyönyörködtem Alexa csodaszép formáiban.

Há-két-há, for-du-lunk.

3. pozíció. (Szerelemvonat 1.)
Alexandra a hátán, Viki a lábai között, én pedig először Viki mellett, majd később mögécsatlakozom, és így lesz teljes a szerelvény.
Mikor Viki mellett vagyok mindkét lányhoz hozzáférek valamennyire. Próbálom nem megszakítani Alexandra kényeztetését, inkább csak óvatosan érintem és ingerlem, ami kezem ügyébe kerül. Ezután finom csókokat lehelek Viki hátára és nyakába. Fel a nyakáig, majd vissza le végig a hátán. Így kerülök mögé. Ajkaim folytatják útjukat egész a fenékig, és tovább a combokig. Innentől ujjaimé, és nyelvemé a főszerep. Igyekszem csak olyan mértékben ingerelni Vikit, hogy ne törjem meg Lexivel való munkásságát. Kell az önkontroll, de valamiért úgy érzem nem jött még el az én időm.

Négy-két-há, hely-cse-re.

4. pozíció. (Szerelemvonat 2.)
Viki hanyat fekvésben és Alexa kényezteti őt lábai közé helyezkedve. Most Walter a mozdonyvezető a szerelvény elejében. Viki arca mellett térdelek/fekszem, és hagyom hogy azt, és úgy tegyen velem, amit és ahogyan akar.

Már-nincs-sok, í-gé-rem.

69. pozíció. (Position 69.)
Alexa alul, Viki felette 69-ben. Én meg egy másik dimenzióban. Gyönyörű látvány. Itt egy kicsit ki is estem a ritmusból és tanácstalan lettem rövid időre, hogy mi is lenne a legjobb. Legszívesebben csak néztem volna őket így. De aztán elég hamar meggyőztem Waltert, hogyha már idáig eljutott valahogy, akkor itt már ne álljon ki a táncból.
Szóval miközben a barátnők egyhelyben mozognak ritmikusan, én lassan körbetáncolom őket, és mindenhova besimítok, ahová még odaférek. Mellettük térdelek. Folyamatos a kontaktus fehér ujjaim és a szoláriumbarna testek között. Nincs megállás, csak az energiák folyamatos áramlása.
Nem akarom hogy vége legyen a keringőnek, de a lányok máshogy gondolják!
"2-0. Most te jössz! Legalább a szépítés legyen meg!" - mondja kielégült mosollyal Viki, miközben Alexa nevetve bólogat.

Nem-bí-rom, vé-gem-van.

A végső pozíció. (Final Fantasy)
Térdelek. Szálfaegyenes háttal, ahogy a profi táncosok. A lányok mellettem fekszenek úgy, hogy pont jó magasságba kerüljenek ahhoz hogy nekem jó legyen. Kis helyezkedés még, és én is lejjebb ereszkedem csöppet hogy meglegyenek a kontaktpontok.
Kezdetét veszi életem egyik legjobb kivégzése. Egy kétfejű és négykezű bestia karmai közé kerültem. Nem tudom elég hűen visszaadni, amiben itt részem volt, de szerintem mostanra mindenki eltudja képzelni.
Mikor jelzem hogy már nincs sok hátra, Alexa vesz a szájába, miközben Viki keze járja szólótáncát. Egyre jobban felhevülök, nem akarok kellemetlenséget okozni, szólok hogy jövök.
Alexandra ajkai között ér a vég. Nem ecsetelem hogy mekkorát élveztem. Maradjunk annyiban hogy amíg élek, nem felejtem. Az utódok sorsával nem foglalkoztam, de Alexa végig mellettem maradt, és nem érzékeltem hogy megszabadult volna tőlük.

A hátamon fekszem. Egy kis időre van szükségem. A lányok finoman simogatnak, miközben megnyugszom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi végén adtam át a csokrot a boldogsághormonnal, és a közös ajándékukkal együtt. Vikinél törzsvendég vagyok, tudom mit lehet és hol a határ, Alexával pedig a telefonos egyeztetések alkalmával beszéltük meg, hogy mire számíthatok ha a táncparkettjükre merészkedek. A vállalásaik nem ugyanazok, érdemes rákérdezni hogy kinél mi fér bele.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A kényeztetős résztől kezdve nem beszéltünk, és nem is volt szükség szavakra. Minden ment a maga útján, a mozdulatok egymásba folytak át, nem volt semmi ami megtörte volna a lendületet. Egyik dolog hozta a másikat maga után. Egyetlen helyzet volt amikor kiestem a ritmusból egy pillanatra, amikor a lányok 69-ben voltak. De ezt megmagyarázom azzal hogy ilyen látványban nem minden nap van része a magamfajta halandónak.

A randikat és az erotikát meglehet úgyis közelíteni, mint a táncot. Mindig, minden kettőn áll (illetve a zenén). Ha nem működik valami a parnerek között, akkor sosem lesz meg az a "na, ez tökéletes volt" vagy az a "basszus, ez kurva jó volt" érzés. Ennek hiányában az ilyen partneri kapcsolatoknak nincs nagy jövője.
Viszont ha jól működik a dolog két ember között, akkor sokkal nagyobb az esély arra hogy valami felejthetetlent éljenek át, sőt csak ebben az esetben van esély az igazi varázslatra.
Vikitől már többször távoztam szuper élménnyel, mindiig maximálisan megelégedve. Elég jól ismer, tud rám hatni. Most inkább azt szerettem volna kiemelni mennyire jól működik ez a dolog Viki és Alexa között.
Mindemellett akkora szerencsém volt, hogy elsőként csatlakozhattam ehhez a szenzációs pároshoz, és egy életreszóló élménnyel ajándékoztak meg.

Zárszóként még annyit, volt egy bakancslistám amikor nem is olyan régen regeltem az oldalra. Kipróbálni milyen hármasban, volt az utolsó ilyen be nem teljesült végső fantázia.
Ráadásul még sosem keringőztem egyszerre két nővel.
Köszi csajok!

https:/www.youtube.com/watch?v=y-M3lMK9e0A

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-10-26) : elentem, nincs panasz. Rendbe lettem rakva. Szóval aki professzionális masszázsra vágyik, az itt megkapja. Én aznap inkább csúszkamasszázsból szerettem volna továbbképzést. A kezelés tehát így nézett ki, rövidített hagyományos Viki VIP masszázs, csúszka masszázs, majd a végén a lokális masszázs, különböző technikák segítségével.

(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 11db
(2021-01-17) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel.

(2021-01-05) : Most is a korábbiakban már tapasztaltak szerint, mindenféle krém vagy olaj nélkül, egy törölközőt használva átvivő anyagként áll neki szinte mindenütt fájón problémás testrészeim újraformálásának. Hason fektemben megy végig bokáimtól tulajdonképpen a fejbúbomig minden testtájon és alkatrészemen. A szakma kívánalmai szerint hol nyomkod, hol gyúr,

(2020-12-20) : A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak.

nagyon jó: 9db
(2019-11-27) : Gyakorlatilag semmit nem beszéltünk a masszázs részről, csak úgy elkezdődött. Lentről haladt felfelé, nem használt sem olajat sem krémet - így is lehet - és bár fura volt, de nem is hiányzott. Bámulatos, eddig soha nem tapasztalt fogásokkal találkoztam, a lábát is használja, ahol kell. Szétszedte a lábaimat,

(2018-09-15) : Viki nagyon jó masszőr. Sőt, több annál, mert valóban többféle masszázst tanult, sőt még oktatni is szeretné egyszer, valamint valódi csontkovács is. Én mondjuk nem éltem igazán a lehetőséggel,

(2018-05-11) : Először a hátamnál kezdte, kellemesen, majd egyre erőteljesebben, valamilyen krémet azt hiszem már ekkor is használt. Rendesen megropogtatott, a helyére igazította az izületeket.

: 17db
(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.

(2020-10-27) : Masszázs része kiváló technikával végezte, igencsak erős keze van. Lábamtól indulva mellettem térdelve haladt a fejem irányában, habár egy-két pont esetében (far, lapocka) igencsak éreztem, pedig még nem is volt erős - Viki szerint :-) Hát részén az alkarját is bevetette.

(2020-07-17) : Sok helyen, sokféle kezelést kaptam eddig a testem rendberakásához/kilazításához, ez nekem nagyon fontos. Nem kellett csalódnom, életem egyik legjobb döntése volt Viki szaktudását igénybe venni. Eddig nem ismertem ezt a fajta masszázst, de biztos vagyok benne hogy ezek után többször is felkeresem majd azokat a szakembereket akik megfelelő szinten elsajátították ezt a mesterséget.