4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
LauraCicaBabaN01 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

LauraCicaBabaN01-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-08 23:09:47

ghost06
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LauraCicaBabaN01 reagálása

Kedves ghost06,

Először is köszönöm szépen a beszámolót, kedves Tőled, hogy írtál.. Ebből arra következtetek, hogy tényleg nagyon jól Érezted magad Velem/Nálam, mint ahogyan meg is írtad.. részletesen ;) .. az Érzés kölcsönös.. :) Természetesen máskor is Várlak szeretettel.. ;)

Millió csókjaim,

LauraCicaBabaN01 ;)

LauraCicaBabaN01 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-09

Egyeztetés
Telefonon kerestem, elsőre szinte lehetetlen elérni, de ezt már szinte megszokhattuk… :D
Néhány próbálkozás után sikerült elérnem.
Rövid egyeztetés után a telefonba megadta a pontos címet és a már előre egyeztetett időpontba nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Új építésű, igényes lakás. Parkolás könnyű, szinte mindig van hely a ház közelében
Bkv-val is könnyen megközelíthető, metró megálló néhány utcányira található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás modern és nagyon hangulatos, minden igényt kielégít.
A fürdőben, többféle tusfürdő, tiszta törölköző és szájvíz is található.
LauraCicaBabaN01 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Régen is jártam már nála, így nagyjából tudtam mire számíthatok, legalábbis azt hittem… de mikor találkoztunk, rá kellett jönnöm, hogy sokkal jobb, mint amire emlékeztem.
Gyönyörű kék macskaszemei vannak, hosszú szőke hajzuhataga, finom selymes bőre, hatalmas, tényleg óriási szilikon cicijei és formás kerek popsija.

Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor Laura egy csinos, a ciciknél mélyen kivágott ruhában fogadott. Nagyon vadító látvány volt, ennek köszönhetően a „szemkontaktus csatát” kb. 30mp után buktam el.
Megbeszéltük a részleteket, megkínált üdítővel, amit el is fogadtam. Átnyújtottam a megbeszélt összeget, majd egyből elmentem fürdeni.
A gyors tusolás után visszatértem a szobába, ahol Laura már teljesen meztelenül, csak egy szexi combfixben várt. Leültem mellé az ágyra, még egy kicsit beszélgettünk, aztán rátértünk a lényegre. Laura egy nagyon profi mélytorkos franciával kezdett, miközben én a kerek popsiját simogattam. Nem is kellett sok idő, hogy keményre varázsoljon. Nagyon jól csinálja, tövig nyeli és teljesen eltünteti a szerszámot.
Ezután az ágy mellé állított, ahol még egy kicsit folytatta a franciaórát, közben fel-fel nézett, mély szemkontaktust keresve. Gumihúzás következett és hátulról estem neki. Először lassan, a derekát fogva, majd egyre ütemesebben és keményebben kezdtem dugni. Laura halk nyögésekkel jelezte, hogy neki sincs ellenére a dolog. Kis idő múlva maradtunk pozícióban, de átkéretszkedtem a popsiba.
Itt is lassan, finoman kezdtem a behatolást, nagyon szűk popsija van. Nem kellett sok idő, hogy kellően kitáguljon, na ekkor már lehetett neki adni rendesen. Látván Laura reakcióit és hallva a már hangosabb nyögéseket, biztos vagyok benne, hogy neki is tetszett a dolog. Eközben folyamatosan a ciciket simogattam és a popsiját markoltam felváltva. Mikor már éreztem, hogy nem sok van hátra, megfordítottam, levettem a gumit, majd kértem, hogy még egy kicsit bűvöljön el a francia tudásával, amit szó nélkül teljesített is.
Nem sok idő kellett, hogy hatalmasat élvezzek azokra az óriási cicikre.
Kis pihenő következett, ami alatt sok közös témánk akadt. Nem csak az ágyban profi, nagyon jó beszélgető partner is.
Közben felajánlott egy kellemes kis masszázst is, amit el is fogadtam. Úgy belemerültem a beszélgetésbe és a masszázsba, hogy ő figyelmeztetett, hogy itt az ideje a második felvonásnak.
Ismét egy vadító franciával kezdett, melyet olyan jól csinált, hogy nem is vágytam most másra. Jól megdolgozott azzal az isteni szájával, melynek köszönhetően ismét hatalmasat élveztem a cicikre.
Hagyott lenyugodni, majd letisztogatott, ezután elmentem fürdeni. Visszatérésem után beszélgettünk még egy kicsit majd nem sokkal később fájó búcsút vettem vendéglátómtól.
Egy órára mentem, de jócskán túlléptem az időkeretemet, melyet Laura egy szóval sem említett, így időnézésről a legkisebb mértékben sem beszélhetünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen rendben van, mindenről korrektül tájékoztat és az a helyszínen sem változik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, jó kis kaland volt, biztos vagyok benne, hogy nem utoljára jártam nála.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LauraCicaBabaN01 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLauraCicaBabaN01 legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2020-11-30) : Fogtam 2 kézzel a vékony derekát, és úgy húztam magamra,de volt amikor Laura is visszalökött, akkor kellett csak igazán kapaszkodni a derekába. Elég sokat voltunk ebben a pózban, amikor azt a kérdést kaptam, hogy jössz a fenekembe? Természetesen igen volt a válaszom. Egy kis síkosítás után már furakodtam bele a fenekébe. Először csak óvatosan mozogtam, de pár pillanat múlva már erősebben mozoghattam benne.

(2020-10-25) : Egy nagyon komoly igazi mélytorkos franciába kezdett amit tökéletesen csinált, teljesen eltüntetve a szerszámom, közben lehet gyönyörködni a látványban a tükrökben is, ezután 69-be fordultunk és kölcsönösen kényeztettük egymást, pircinges puncival még nem volt dolgom, de nagyon tetszett, remélem neki is a tevékenységem! Majd gumit húzott és lovagló pózban kezdtük meg az együttlétet,

: 8db
(2021-01-02) : Majd elkezdte a bőnyálas mélytorkos franciát nagyon eltüntette a szerszámot, majd kölcsönös francia szét nyaltam a pircineges puncit majd nagyon meg dugtam a melleket majd gumit kértem és egyből háturról be a popsiba toltam neki sokáig nem bírtam . Pihi beszélgetés víz . Majd kértem hogy prostata masszázs is legyen olyan jól csinálta.

(2020-12-21) : Extrának popót kértem. Visszaérve a fürdőből a kanapén várt, lerántotta rólam a törölközőt és kicsit kényeztetett a szájával, torkával.. Mondtam is neki, hogy nem szeretnék hamar elsülni így elsőre (meg is jegyezte, hogy senki se húzza sokáig :D ) Úgyhgy inkább én kényeztettem volna, lekerült a melltartó és elő a babaolaj.. Bőven beolajoztam a melleit. És egy jó ideig elvoltam a cicikkel, majd lejebb csúsztam, szerettem volna kis örömet szerezni neki

(2020-11-22) : is szépen finoman elkezdte a foglalkozást a farkammal elkezdett franciázni mélytorkosan teljesen eltüntette , folytattuk de akkor már én is nyalta a pircinges puncit mielőtt jött a vég gyorsan betettem a cicik közé ott lett végem. Szünetben masszázs közben jót beszélgettünk. Majd kértem franciázzon újból mikor kellően kemény lettem gumi fel beleült jól meg lovagolt én közben a melleket gyűrtem majd át misszibe és mielőtt jött a vég kértem a kedvencemet a pucsitot toltam ahogy tudtam és hatalmasat élveztem.