Natasha erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Natasha-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-08 20:07:29

sztbali
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natasha beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem Natashával és hamar találtunk időpontot. Igazából olyan volt az egyeztetés mint, legutóbb.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már ismert hely a Marina parton. Legutóbb is itt rendelt, ezért az odatalálással nem volt gond. BKK járatok vannak és a parkolás is megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A már korábbról ismert 3 szobás lakás. A bejárattól jobbra amerikai konyhás nappali balra egy szoba és később még egy szoba ahol most voltam; míg a két szoba között a jobb oldalon van a fürdő és a folyosó végén az a szoba ahol korábban voltam. A fürdő kádas félig üveglappal elhatárolva és mindent megtaláltam ami kellhet.
Natasha külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Natasha nem változott sokat a legutóbbi találkánk óta. Még mindig ugyanolyan helyes arcú lány kis cicikkel és popsival, valamint a lapos has mellé egy igazán kecse lábpár társul és így megkapjuk karcsú testű alkalmi partnerünket. Melltartó-tanga kombóban fogadott; de ez olyan változat volt, hogy melltartó elöl hátul sok-pántos volt és a tanga rész is több pántból állt. A képekről nem igazán jön át az a kisugárzása, mert az nagyon különleges.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A kronológiai sorrend a kényeztetéssel kezdődött, ezért célszerű először az ott taglalt részleteket elolvasni.

A masszázs igazából egész rövidre sikeredett, de én ezt nem bántam. Bekente a hátamat egy kicsit hűs krémmel. Simogatós mozdulatokkal dolgozott rajtam és igazából hamar véget ért. Nem igazán tudom taglalni ezt a részt, mert az erotikán volt a fő hangsúly és szerintem nála ez pont így jó. Amikor az erotika a fő elem, akkor a lány fő profilja --jelen esetben a masszázs-- na AZ háttérbe szorul. Ezután a rész elvonultunk a fürdőbe ahol ismét erotikus elemek kerültek felszínre.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Megérkezésem után csókkal üdvözöltük egymást. Még emlékezett rám és ez külön jól esett. Kérdezgette mi történt velem és a hogy létem is érdekelte. Biztosítottam arról, hogy nincs probléma és bevezetett a szobába. Ez a szoba kisebb, mint az előző volt, mert az ágy és komód mellett egy inas fért el benne és a fal mellett lehetett csak közlekedni. Volt 2 tükör is a szobában egy kisebb és egy nagyon-nagy egymással szembe, ezért ha belenéztünk az egyikbe, akkor a "végtelenbe" néztünk. Miután levetkőztem csókolóztunk és vártunk arra, hogy szabad legyen a fürdő. Miután az felszabadult és elmentem tusolni. Az út porának lemosása után visszatértem az üres szobába és Natasha fél perc múlva egy pohár vízzel tért vissza. Elfogyasztottam, míg ő összefogta a haját azután; kibújtattam a textilből. Így folytattuk a csókcsatát és később az ágyra emeltem őt így a mellei az arcom elé kerültek és azokat kezdtem nyalni-falni, amit ő kéjes sóhajokkal nyugtázott. Kértem feküdjön az ágyra hanyatt és én pedig fölé másztam és így csókolóztunk tovább majd ismét a ciciket vettem a számba. Hevesen nyögdécselt és én eljutottam a puncijához. Nyalogattam egy picit és simogattam ahogy ő mutatta, amivel sikerült eljuttatnom őt a csúcsra és utána váltottunk. Elfeküdtem az ágyon és elkezdett franciázni. Egy lassabb tempóban csinálta, de mikor látta, hogy kellően merev vagyok akkor elkezdett egyre több nyálat, majd kérte, hogy a mellei között is járassam meg. Elfeküdt az ágyon én pedig terpeszben voltam fölötte és még egy kevés nyállal tovább síkosítva indult a kebel szex. A cicijeivel körbefogta a velem egykorút és így csináltuk egy rövid ideig, majd kérte, hogy a cicikre fejezzük be, mert azt nagyon szereti. Néha a szájáig toltam és akkor bekapta, majd egy újabb franciás menet után a cicikre engedtem az utódokat. Pihegtünk rendesen, mert eléggé megizzasztott mindkettőnket az a menet, de még itt nem volt vége. Megtöröltük magunkat, majd ismét az ágyra feküdtem ő pedig a számra ült, mert emlékezett arra, hogy legutóbb az mennyire nyerő póz volt. Ismét nyaltam őt és simogattam a csiklóját az ujjammal ő megy nyögött, biztatott és kisebb sikolyokat hallatott. A végén már teljes önkívületben vonaglott felettem mikor elérte az orgazmust. Félájultan fordult le rólam és terült el az ágyon. Újabb pihegés vette kezdetét. Szegény lány rendesen ki volt már a több orgazmustól, a frizurája kibomlott és eléggé erőtlennek tűnt a komolyabb mozgáshoz. Simogattam őt és néha csókolóztam vele, ami újult erőt adott neki és akkor áttértünk a masszázsra.

A fürdőkádba egymás után másztunk be és bekentük egymást tusfürdővel és a simogatások mellett több csók is elcsattant. Rendesen megmosdattuk egymást és én egy kicsit játszottam a zuhannyal, mert a melleit a popsiját és a punciját is rendesen meglocsoltam vele. Az incselkedés már huncutkodásba ment át, mert itt megjegyezte, hogy mennyire huncut vagyok. Megtöröltük magunkat és elkezdtem visszahúzni a gönceimet ő pedig a törölközőbe csavarva állt mellettem. Csevegtünk miközben öltöztem és a szobába rendeztem a csokrot, majd ki az előszobába és a cipőmet is visszahúztam. Búcsúcsókok és végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük az átlagos csokor méret, ami teljesen megéri. Kiemelkedően egyedi "szervizzel" rendelkezik, ezért nem érdemes őt senkinek sem kihagyni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rendkívüli élmény volt vele ismét találkozni és még sok ilyet szeretnék vele átélni..

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasha erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-22 05:24:02
Nagyon olvasmányos,hangulatos lett a beszámoló:)

2020-11-09 15:41:50
Milyen jó is az, amikor egy csinos nő huncutoz le minket! A beszid nem csak informatív, hanem olvasmányos, hangulatos is.

FunkciókNatasha legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2021-01-08) : Nem csattogós, hanem jól rászorítós mozdulatokkal addig tekerte magát rajtam, míg el nem élvezett. Aranyosan mosolygott és kicsit kuncogott utána, ez biztos nem volt színjáték! Ült még rajtam és átadta a gyeplőt. Innentől nem volt finomkodás, egyenesen kérte-kívánta, hogy magamévá tegyem Őt, úgy igazán. Alámarkoltam a popsinak és ütemesen pumpáltam alulról.

(2020-12-29) : majd felhúzta rám a köpenyt és beleült egy fergeteges lovaglásba kezdett nagy élvezettel csinálta kérte,hogy markoljam a cíciket,nagyokat sóhajtott hangosan élvezettel lovagolta meg a szerszámot,majd a popsijával szinte hullámzott a farkamon én a két kézemmel megmarkoltam rászorítottam a farkamra szenzációs volt.

(2020-12-29) : Mikor ezzel végzett akkor elém térdelet és belekezdett a franciába. Mivel a méretem számára nagy több szempontból is, ezért a mélytorkot nem tudta abszolválni, de élveztem a szájmunkáját. Közben a szép hosszú hajával is foglalkoztam, mert élvezetes volt azt simogatni Később az ágyra kerültünk és itt folytattuk, majd váltottunk. Pár csók után a ciciket vettem kezelésbe.

nagyon jó: 3db
(2020-12-24) : Ha az ember megtalálja Natasha érzékeny pontjait, eléggé beindul a kisasszony és jelzi is, hogy mit és hogyan is szeretne. Szép ápolt, jól reagáló puncival találtam szembe magam. Ajkaival csodát tud művelni és síkosítót sem kell bevetni az előkészületek után. Nem variáltuk túl a dolgokat, voltunk alul-felül, majd felül-alul. A végefelé megjött rendesen az ő hangja is és biztatott is a folytatásra.

(2019-11-22) : Natasa a hátamat kezdte el olajat használva masszírozni nagyon finom apró kezeivel érzékien inkább simogatónak tűnt de igy is nagyon jó érzés volt ,közben Ayse a lábamat kezdte el masszírozni a tőle megszokott kellő erővel.

(2019-10-23) : Illatmentes krémmel történt főleg a nyakam, hátam és a derekam kapott kellemes simiket, ami hamarosan cirógatásba ment át, mintegy előfutáraként a végső kényeztetésnek. Kicsit beszélgettünk ezalatt korábbi munkáiról, de nem merültünk mélyebbre az élet nagy megoldatlan területeire

: 1db
(2020-01-19) : Fürdés után az ágyra feküdtem Natasha bekente a hátamat olajjal és finoman maszírozni kezdte a hátamat ekkor már csak a fekete combfix maradt rajta.Kérdezte,hogy megfelö az erösége mondta,hogy nem erős a keze nekem tökéletesen megfelelt