Liza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-08 19:19:23

Erik901
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Kedves Erik ,köszönöm szépen a beszámolót:) örülök ,hogy jól érezted magad. Puszi Liza .

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az eddigi tapasztalatok alapján írom a beszámolót.

Lizával könnyedén és gyorsan ment az egyeztetés. Rögtön felveszi, de ha mégsem akkor visszacsörget.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Parkoló a helyszín előtt. Mindenkinek az autóval érkezést ajánlom.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tipp-Topp lakás a célra berendezve. Mindig patyolat tiszta fürdővel és szobával. Fürdőben semlges illatú tüsfürdő, így az asszony előtt sem buktok le.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külső...az van. Alacsony, vékony szexi lány, jó tenyeres cicikkel és golyó popsival. Szép arccal, szép szemekkel. Akiknek nem fetishe a magas nők, azoknak biztosan be fog jönni.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Tusolás után a szobába invitál, ahol általában ha nem első randis vagy már meztelenül vár. Ilyenkor meglátod, kemény leszel és fájni fog hasra feküdni. Jól átmasszíroz lábtól felfelé és termete ellenére tudja erősen is csinálni. Jól csinálja. Miután jól átmasszíroz megfordulhatsz.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mindenkinek volt az életében(remélem) egy olyan csaja, aki ha kezelésbe vette a férfiasságát kézzel, majd szájjal, akkor utánna az illető egy napig vigyorgot. Na Liza is ilyen. Először végig simít, érint, keményre ver, majd mélyre engedősen, bőnyálasan franciázni kezd. Jól csinálja, elegendő vákummal, néha foglalkozva a golyókkal is. Közben ha kéred ( nem tudom mennyire szimpátia alapú) úgy csinálja hogy melléd pucsít a fenekével, feléd és foglalkozhatsz a puncijával.
A végén pedig probálkozol nem duranni, hogy tovább élvezd az egészet. De mikor meglátod, hogy magát nézi a tükörben miközben csinálja, úgy is durransz.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Korrekt környék, korrekt lány, korrekt csokor.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lizaról az összbenyomásom az, hogy egy tuti belevaló csaj, akivel jó dumálni is. Ha szabadulnál a melóból és kell valaki, aki kikapcsól és jól érzed magad, akkor szerintem nála nem fogsz csalódni.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-10 12:16:10
Jól megírtra adtam, mert Lizát nagyon kedvelem, és a lényeg átjött.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2020-07-27) : Liza egyre inkább visszatért a fenekem masszírozására, majd szépen benyúlt a lábaim közé, és megkérdezte, hogy rácsaphat-e a fenekemre. Ez volt az a pont amikor határozottan azt éreztem, hogy nem én vagyok az egyedüli a szobában, aki élvezi azt, ami történik.

(2020-06-08) : Hátamon csúszka, elöl minden irányból, őrjítő, hogy ezen a felén van az oldalnak :P Szájam mindig keresi a bimbót, aztán meredező banánom cicik közé fogva siklik, jajj nekem.

(2019-10-27) : Hamar kezébe kaparintotta a kispajtásomat, simogatta, dédelgette, bekapta, szopogatta, körülnyalogatta, hol a makkot, hol a szárát végig.

nagyon jó: 5db
(2019-11-23) : Hasra „parancsolt” s jól átgyúrt. Ezt részletezhetném, de max. annyi jut még eszembe, hogy érdekesen tekergette és hajlítgatta a karomat, aminek az lett a vége, hogy tök jól kimozgatta a berögzült vállamat, s hátamat. Időnként rám szólt, hogy lazítsak, ez persze nem volt könnyű kérés, mert a tenyerem épp a két lába közt, pontosan a punci alatt volt. S ahhoz, hogy zsiványkodhassak, a tenyeret felfele kellett fordítani, ami ugye megfeszíti a kart. Na, szóval, küzdöttünk egymással.

(2019-11-02) : Liza jól masszíroz, nem is tudna rosszul masszolni, mert olyan pozitív a hozzáállása, hogyha véletlenül is elvétene valamit, akkor is elnézném neki. De nem vétett el semmit, folyamatosan kommunikáltunk, jó beszélgető partner, amúgy mindig kérdezte, hogy rátérhet-e erre meg erre a testrészemre.

(2019-10-05) : Két részre volt szedve a masszázs rész is, először felsőtest, aztán kényeztetés, majd alsó test, aztán megint kényeztetés. Emiatt olyan érzés volt mintha 2 randit toltunk volna egymás után.

: 4db
(2020-11-15) : jól esett volna egy szakszerű masszázs. Nos, Lizától ezt megkaptam. Első körben hát, nyak, váll, karok, kezek. Mindent megfelelő erősséggel, szakszerűen, élvezhetően. Olyan jól és annyira komolyan csinálta, hogy egy időre el is felejtettem, miért jöttem. Időközben azért lekerült a melltartó, és feltűzte a haját, és kezdett más jelleget ölteni a randi...

(2019-12-11) : A simogatásokra is jól reagál, egyáltalán nem visszahúzódó, szerintem igényli is a kölcsönösséget. Ugyanakkor maximálisan figyel rád! Lesi és kérdezi is kívánságaid...

(2019-11-15) : Szóval egy masszázzsal kezdtünk ami ha jól emlékszem svéd alapú volt. Nekem szakszerűnek tűnt, biztos hogy tanulta, mindenesetre nagyon jól esett, el is lazultam teljesen. Közben folyamatosan beszélgettünk, nagyon jó partner ebben is. Majd következett életem első csúszkája, mondanom se kell elképesztő volt ahogy a kis testével mozgott rajtam, állt is a zászló rendesen.