4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-14
Leila szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-08 10:57:50

Semmi Cicó
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
A délelőtti órákban hívtam. Egyből felvette. Egy délutáni időpontot egyeztettünk. Kérdeztem, hogy be kell- e jelentkeznem még előtte is, mondta, hogy csak, ha már ott állok a kapuban. Kedves hangja van, ez már egyből meggyőzött, hogy mennem kell. Sajnos vtr-ben nem tudtam keresni, mert ahhoz nincs elég ajánlásom, de talán rám ismer a beszámolóból és ad egyet:)
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
3
Kocsival mentem, ezért bkv-ról nem tudok nyilatkozni. A Rákóczi-híd budai hídfőjénél még épülő lakóparkban van a zsír új lakása. Parkolni az utcában lehetetlen, ottjártamkor kb 6 autón láttam kerékbilincset. Mentem egy kört és találtam egy mélygarázst a lakópark elején. Ott sok helyet találtam. Igyan fizetős, de ha lányhoz megyek nem szeretek azon aggódni, hogy megbüntetnek-e. A dominákat sem szoktam látogatni emiatt:)
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Mint említettem zsír új pecó. Nem nagy, de van minden. Még nem végleges a kialakítása, de ezt Leila is említette. Nincs pl kádparaván, illetve itt-ott még vezetékek lógnak csupaszon, de van tiszta törülköző, tiszta lakás, tusfürdő, szájvíz., remek francia ágy. Nem nyikorog, bírja a terhelést.
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Leila egy filigrán, csodás testű teremtés nagyon kedves mosollyal. Éppen hosszú, szőkés vöröses haja van. Jól áll neki ez is, de vannak képei a falon sötét barna hajjal is. Nekem az is nagyon bejön. Érkezésemkor kedvesen fogadott és éppen egy combfixet próbált magára húzni. Gondoltam, ez felesleges mert úgy is mindjárt lekerül, de hagytam küzdeni fél lábon a harisnyával- jó volt nézni na:)

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Elmentem fürödni. Mikor visszatértem már felkerült a combfix. Mást nem is viselt. Brutál gyönyörű teste van. Érinteni akartam ezért kértem feküdjön hasra. Elkezdtem finoman masszírozni átgyúrtam a hátát, nyakát, vállait, lábait. Amikor kellően lelazult nyomtam egy kis síkosítót a tenyeremre és belekezdtem egy finom jóni masszázsba. Nagyon tetszett neki. Egyre nagyobb lett a terpesz és hihetetlen kéjes hangokkal élvezte. Megfordítottam és nyelvemmel ujjammal kényeztettem tovább. Csodásan tekergett, néha kéjesen sikkantott, egyszerűen csodás volt az egész. Nagyon finom puncija van. Két ujjat már alig tud befogadni, annyira szűk, ezért lehelet finoman bántam vele. Hosszúra sikeredett ez a program ezért kértem folytassuk 69-ben. Így a popit is kicsit simogathattam illetve az ánuszán is kicsit köröztem az ujjammal. Egyre erősebben szívott, ezért éreztem, hogy kemény a cerka. Kértem húzzon gumit és abban a helyzetben csússzon lejjebb, úgy üljön bele. Nagyon jól lovagolt, de akartam csókolni ezért a hátára fektettem és úgy adtam neki előszőr lassan majd egyre ütemesebben egyre mélyebben. Közben harapdáltam ajkát, csókoltam nyakát. Nagyon jó volt. Éreztem, hogy ez totális robbanás lesz és be is következett. Nagyon lelazultam és úgy láttam neki is jól esett. A végére kértem tőle egy fejmasszázst, amit nagyon jól csinált. Kedvem lett volna még egy menetre, de lejárt az időnk és mennem kellett. Kicsit kutyáztunk, nagyon cuki kutyája van és megmutatta a kilátást az ablakból. Ahogy előttem állt és hajolt ki az ablakon átvillant rajtam, hogy mindjárt megont magamévá teszem, de elhessegettem az ötletet, hiszen akarok még jönni:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre adtam. Kicsit magasabb az átlagnál, de nagyon megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Leilával. Búcsúzóul puszit adott és megköszönte, hogy milyen finom voltam vele. Innen üzenem neki, hogy imádom és fogok még jönni:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-09 15:48:14
Legközelebb próbálj meg egy kicsivel többet átadni a randi hangulatából. Ez, így nagyon száraz, technikai leírásra sikeredett.

2020-11-09 10:22:31
Tényleg nem cicóztál, hanem cicáztál. :) Nekem tetszett, végre újabb hír róla.

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

(2020-12-09) : Megmarkoltam a fenekét, aminek persze az lett a vége, hogy a bugyikát félrehúztam és simogatni kezdtem a puncit, majd kicsivel később a félig oldalról pucsító lányt nyaltam oldalról, hátulról. - egy kényelmesebb pózban nagyon hosszan kényeztettem Leilát. Ő a hátán halkan nyögdécselve én pedig hasalva a lábai közt. Nagyon finoman, halkan reagál a történésekre, de reagál, tegnap egy kicsit lassabban vette fel a fonalat

felejthetetlen: 5db
(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

(2020-11-23) : Hanyatt feküdtem, majd szemből hozzám bújt és folyamatos nyelves csókok mellett finoman izgatni kezdett, majd a puha ajkaival forró csókokat adva, mellbimbóimat kényeztetve csúszott lassan az ágyékom irányába. Elsőnek a combjaimat puszilgatta körbe, aztán megnyalogatta a cerkám tövét, majd a szárát nyelvével végigsimítva a tetejéhez ért és mélyen a szájába vette.

nagyon jó: 6db
(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

(2020-12-14) : Egyszer közölte, hogy most ő is szeretne játszani. Hátra fordultam és egy nagyon finom franciát kaptam. Kezét is használja, de egyáltalán nem zavart. Gumiert kialtottam és bele ült. Jó érzés és szép látvány volt. Kutyusra váltottunk, de visszafordultunk misszibey mert nézni akartam közben őt. Aktus közben az ujját harapdálta és kis hangot is adott. Egy hosszabb ment volt ebben a pózban és így mentem el.

: 2db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem

(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.